Zaměstnavatel udělal chybu v daních

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.5.23 22:21
@vokishka píše:
To je jako chyba v daňích, uplne to praští pres oči :mrgreen:

Omlouvám se za chyby… mám nervy že teď musím vůbec řešit nějaké chyby za línou paní která řekne jednu věc a udělá vše jinak… Takže si nedávám pozor na pravopis :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101920
8.5.23 22:22
@MartinBrutusBakulis píše:
Tatínek nežije v Česku. Tatínka teď dělám v podstatě já. Zaměstnavatel podal daňové přiznání ale prostě bez udání dítěte… Dívali jsme se na ně jako na deb*** s prominutím. Ale prostě to nedává moc smysl. Jinak děkuji moc za radu od všech o opravném daňovém přiznání. To stačí když přijdu na finanční úřad a poprosím o formulář ohledně daní nebo musím za specifickou speciální úřední osobou. Děkuji mnohokrát

Zamestnavatel nemůže podat danove priznani, to proste nejde. Podat si ho mohla akorát tak matka, nebo jeji danovy poradce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65428
8.5.23 22:23
@j.a.n.i1 píše:
Zamestnavatel nemůže podat danove priznani, to proste nejde. Podat si ho mohla akorát tak matka, nebo jeji danovy poradce.

Zrejme slo o ten ruzovy papír.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24765
8.5.23 22:23
@MartinBrutusBakulis píše:
Omlouvám se za chyby… mám nervy že teď musím vůbec řešit nějaké chyby za línou paní která řekne jednu věc a udělá vše jinak… Takže si nedávám pozor na pravopis :palec:

Sorry, ale to je dost hloupá výmluva. Ale budiž, teď jste paní trefil správně. Jen pořád nechápu, proč by měla být líná? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.23 22:25
@Ivan PPZ píše:
Nebo to je styl.
Sorry za to, příspěvek je o problému a asi je to i dost peněz, ale to se nedá nezmínit.

Ano chápu… Většinou si dávám pozor na pravopis. Ale za ty nervy nemám vůbec náladu si dávat pozor na jazyk… Ano je to více než 16tisíc takže to dost rozhodí náladu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24765
8.5.23 22:25
@j.a.n.i1 píše:

Tak nám to v práci podávají, účetní teda. My to jen podepisujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
8.5.23 22:26

@MartinBrutusBakulis
Mám takovou zkušenost, že ten kdo vyřváva na ostatní, většinou sám za problém může. Brzdete trochu a zkuste se v zaměstnání přítelkyně domluvit. A pokud možno se chovejte slušně. Myslíte, že to zvládnete?

• Citovat
  • Upravit
65428
@lucad77 píše:

Ale ty deti si tam piseme sami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101920
@vokishka píše:
Zrejme slo o ten ruzovy papír.

Zrejme ano, ale to nic nemeni na tom, ze pokud nenodali nic k tomu, ze otec dite neuplatnuje, tak je zcela v poradku, ze ho nezahrnula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65428
8.5.23 22:27
@j.a.n.i1 píše:
Zrejme ano, ale to nic nemeni na tom, ze pokud nenodali nic k tomu, ze otec dite neuplatnuje, tak je zcela v poradku, ze ho nezahrnula.

To jo,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
8.5.23 22:27

A pokud to podává zaměstnavatel a zaměstnanec podepisuje, tak by se hodilo udělat to opravné DP… A číst, co podepisuju - i když DP a zaměstnanec- to je nerovný souboj.

Příspěvek upraven 09.05.23 v 09:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101920
8.5.23 22:28
@lucad77 píše:

No, takže bud podepisujete zadost o zuctovani dani a pak účetní nepodava zadne danove priznani, nebo to co podepisujete je opravdu danove priznani, ale pak ho nepodava účetní, ale vy a cokoliv tam bude blbe, jde za tebou, ji je to fuk, ofiko sis ho totiz podala ty.

Příspěvek upraven 08.05.23 v 22:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24765
8.5.23 22:28
@vokishka píše:
Ale ty deti si tam piseme sami

Já myslím, že my ne. Já teda děti nemám, ale ani kolegové si nic sami nepíšou. Jen hodí podpis, kde účetní udělá křížek tužkou. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.23 22:29
@lucad77 píše:
Sorry, ale to je dost hloupá výmluva. Ale budiž, teď jste paní trefil správně. Jen pořád nechápu, proč by měla být líná? 8o

Protože kdyby nám neřekli že to zařídí v práci a raději řekli hned ať si vše uděláme sami. Bylo by to pro nás daleko méně stresující. Paní je líná protože všem řekla něco a udělala jinak než měla… Asi se jí prostě nechtělo nebo nerozumím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24765
8.5.23 22:29
@j.a.n.i1 píše:
No, takže bude podepisujete zadost o zuctovani dani a pak uvetni nepodava zadne danove priznani, nebo to co podepisujete je opravdu danove priznani, ale pak ho nepodava ucwtni, ale vy a cokoliv tam bude blbe, jde ta tebou, ji je to fuk.

Podepisujeme 2× - nejdřív žádost a pak DP. Sami to nikam nenosíme. Jen pak přijde ve výplatě za únor vyrovnání daně. Akorát ten, co má nějaký příjem navíc, jako třeba já teď poslední dva roky pronájem, si to dělá sám.

Příspěvek upraven 08.05.23 v 22:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák