Zamítnutí dovolené, která je zaplacená
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@zrcadlo píše: Více
Presne. Hlavne s tim zaverem souhlasim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@padesátník píše: Více
Bohužel ano, ale dostala tady za to sodu. Byly to porady v pátek tuším 15-17:30 nebo tak nějak, všichni jsme kroutili hlavou, prostě demonstrace moci a tlak, snaží se vychovat ze zaměstnanců úderníky tímto způsobem. Zkušeným lidem to musí být k smíchu… tohle dlouhodobě nemůže fungovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to jeden večer, alespoň ta formální část nikoho nezabije. Nemusí tam být do rána.
A navíc ty večírky jsou povedené. To není žádná nepříjemná záležitost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dollorres píše: Více
Ty bys za komoušů byla soudružka „par excellence“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, z reakcí ale vypadá, že jí to žádné velké poučení bohužel nepřineslo…
- Citovat
- Upravit
My máme (dle většiny kolegů) večírky taky povedené, ale stejně tyhle akce nemám ráda a tak na ně nechodím. Sice by mě to nezabilo, ale nevidím důvod proč ve svém volném čase dělat něco, co mi není příjemné a nepovažuji to za smysluplné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KKK85 píše: Více
Myslim, ze to by bylo posledni, co by udelala a uz by mě neviděla, i kdybych mela jit simulovat k doktorce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, podle toho co pise neni ani dobrá manazerka…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KKK85 píše: Více
Tahle madam nechce trávit se svými dětmi příliš času obecně, ať v létě či v zimě. Děti nejenže nejsou její prioritou, ale v podstatě ji jejich sama existence obtěžuje, má je jako takový doplněk resp. přívažek… který je nutno materiálně co možná nejlépe zabezpečit, ale jinak ať moc neotravuje.
Její synové bohužel patří mezi regulérně psychicky týrané děti - jen to její okolí pravděpodobně nevnímá, protože - jak to u této sociální skupiny bývá - je to velmi dobře maskované právě tou materiální stránkou (chůva, soukromé školy, kroužky, atd., takové to „navrch huj“).
No a holt, když už jako máma stojí za starou bačkoru, tak si to chce kompenzovat a potřebuje aspoň předvést, jaká je skvělá v práci, taková ta „ředitelka zeměkoule“… jenže stačilo pár diskusí a už dávno je jasné, že i v tomhle směru je úplně k ničemu (tohle nechceš ani za kolegyni, natož za nadřízenou
). Bohužel hlavně pro ni samotnou, odmítá si to připustit a jakákoli zpětná vazba po ní jen stéká.
Příspěvek upraven 26.11.24 v 09:32
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše: Více
Není rozhodně dobrá manažerka, ale je jednodušší se obelhat tou manažerkou, než tou matkou, tak se soustředí plně má práci a rozes. írá to tam, než by se soustředila na ty děti. Protože v práci může z pozice moci zatlačit, doma to nefunguje. Ono to dlouhodobě nefunguje ani v té práci, ale dokud se jí nevzbouří celý tým, tak se nic moc nestane. A část týmu třeba nechce práci měnit, tak se ji naučí obcházet a ignorovat, a najde se i pár patolízalů, kteří jí polechtají ego a ona se bude moct obelhavat dál. Je to taková úniková strategie, jak se sebou žít, no.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dollores, já ti nevím. Já si vždycky vybírám a ve všech zaměstnáních si celkem dělám co chci. To, jak to urputně vedeš, je hrozný. Ad večírek. Tam se zpravidla mihnu na hodinu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SaltyH píše: Více
„Nevedia, či ti ju dajú“ by som brala, že ešte nič nie je stratené. Ak je dôvodom, že sa idete spájať s inou firmou, tak by som za nimi išla znovu a spýtala sa, za akých podmienok si myslia, že by to bolo možné - či by ti napríklad mohlo byť umožnené svoj podiel práce na tomto projekte urobiť v predstihu alebo či je možné, aby ťa v tomto čase zastúpil iný kolega, ktorého by si sama dohodla a ktorému by si sa revanšovala v budúcnosti obdobnou službou. Alebo čokoľvek iné. Možno to nakoniec ani nebude treba, ale ak budú vidieť z tvojej strany chápavý a proaktívny prístup ku komplikáciám, ktoré im svojou dovolenkou práve v tomto čase spôsobíš, tak mám skúsenosť, že oni budú mať tendencie ti tiež vyjsť v ústrety.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše: Více
To jsem skoro zapomnela. A souhlasim, ze resit situaci schvalovanim dovolene mesic nebo dokonce 14 dni predtm je neschopnost managementu. Vim snad, koho mam v tymu, jejich zastupitelnost a aspon zbezne potreby, pokud se tyka dovolenych. Detni spis cervenec a srpen, bezdetni radeji cerven, zari, nebo jeste uplne jinak. Nehlede na to, ze firma, kde se muze kdykoliv objevit nejaky megaproblem a mezi svatky je nutne hasit pozary, ma jeste uplne jine potize, nez dovolene..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit