Zamítnutí dovolené, která je zaplacená
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@BohunkaP píše: Více
A tak mne se zas nelibi tady to navazeni se. Lidi jsou proste ruzni a existuji mezi nami jedinci, kteri proste nemaji emocni inteligenci vrozenou a jsou malo socialne zdatni. Dollores se to snazila a snazi resit, toho si treba ja fakt cenim. Takze si nemyslim, ze po ni tady ty zpetne vazby nejak stekaji a ze je ignoruje. Jde videt, ze nad tim premysli, jenze je neumi pochopit tak, jak vetsina spolecnosti ceka a funguje. problem je, ze tohle jsou veci, ktere se naucit nedaji, clovek je musi „mit v sobe“ prirozene. A tady to nejspis uplne nepujde. ![]()
A myslim, ze by D., hlavne pro sve dobro, nemela delat manazera tam, kde je nutne jednat s lidmi.
Casem Te to udola. Protoze Tobe to neni prirozene a budes porad u podrizenych narazet a dostavat negativni feedbacky, budes podrizenymi neoblibena a casem to zacne nejspis vadit i zamestnavateli, protoze se to samozrejme musi propisovat do vykonu prace a nestabilni tym dlouhodobe skvele vysledky mit nemuze. Lidske vztahy
jsou narocne, unavne a komplikovane i v pripade, kde ve vysledku funguji. Natoz tam, kde spolu v podstate neustale bojujete. To nejde vydrzet dlouho. @Dollorres
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KKK85 píše: Více
Ale ona o to traveni casu s detmi nestoji, takze tohle nechape. Na podobny problem proste navali nejake prachy a treba posle deti na dovolenou s chuvou. Ji to bude vyhovovat, cas na praci a doma nebude nikdo vysirat, ze by chtel s mamkou travit prazdniny. Tyhle sociopaticke workoholiky zamestnavatele miluji presne do chvile, kdy se jim cely tym podrizenych rozpadne pod rukama, protoze uz to dal nejsou ochotni snaset ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zrcadlo píše: Více
Především potřebuje, aby tam všichni byli, aby to budilo dojem, jak jsou všichni v týmu celý nadšení nad stylem vedení a tudíž nadšeně tráví čas s týmem a svou vedoucí. Taky jsme u nás měli jednoho, co přišel s tím, ať se zavede povinnost těchto akcí. Však proč by se někdo neměl chtít ve svém volném čase družit s kolegy? On evidentně jinak moc společensky bohatý život neměl, tak si to tímhle kompenzoval. Hodně rychle mu to bylo vysvětleno. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dollorres píše: Více
No hele. Lidi jsou proste ruzni a ano, existuji i taci, pro ktere je celofiremni vecirek neprijemna zalezitost. Tezko se tomu veri, ale je to tak. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AvajBr píše: Více
Ale tohle neni navazeni se. Nebylo tu uvedeno nic, co by ona sama drive nenapsala. Plus nazor, ze tohle proste neni dobry management. A nemyslim si, ze by si z techto diskuzi neco brala, protoze stale jede ve stejnem duchu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jahru píše: Více
taky bych nešla, a to ani kdyby se mi ve skutečnosti chtělo. Prostě naschvál.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ver tomu, ze pro nekoho to je velmi neprijemna zalezitost. Je to extremni priklad, ale ja si u podobnych akci vybavim scenu z filmu o Sacklerovych jak na vecirku oslavovali prodeje OxyContinu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pletes se. Pro vetsinu beznych lidi je mesic dopredu strasne malo. Planovat takto treba rodinou dovolenou je pro vetsinu problem az nerealne.
On celkove tvuj pohled na work life balance je neuveritelne zkresleny az patologicky. Pokud mas fluktuaci, tak tohle je ten duvod.
A ver mi, ze bude „hur“. Generaci lidi co byla ochotna se pro praci „obetovat“ uz strida ta, co se kvuli praci sveho soukromi a soukromeho zivota nevzda. A je to dobre.
Jsem hrda na to, ze v nasi firme se nikdo nemusi doprosovat dovolene, mit obavy jestli a na jak dlouho muze k lekari nebo neprijit na nejakou akci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maggdallena píše: Více
To je přesné. Občas se někdo, zpravidla z kolegů, kde mají větší fluktuaci, svěřuje s tím, jak hledají lidi a co se jim děje na pohovorech. A prý, jak jsou ti „mladí“ oprsklí, co si jsou schopni říct, jaké mají představy a vůbec. A já jim na to říkám - jen dobře. Jen dobře, že sebou nenechají tak vytírat. Že na kdysi bohužel častou hlášku „za branou čeká dvacet dalších“ pohotově odpoví - ti ale nečekají na práci u vás, ti čekají na autobus ![]()
- Citovat
- Upravit
Ty musíš být moje bývalá šéfka kvůli který jsem šla raději dělat na sebe. Poslední kapka byla povinný teambulding přes víkend. ![]()
Prý taky velmi povedený, já tam nejela a po kritice že nejsem týmový hráč dala výpověď.
A taky jsme měli nařízenou dovolenou v listopadu, že je nejmíň práce.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AvajBr píše: Více
Chápu a v podstatě i souhlasím s většinou toho, cos napsala… co ovšem nechápu, je potřeba vlastní názor sepsat, ovšem názor druhého shodit jeho označením za „navážení se“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cestovatelka 1 píše: Více
Schopný člověk nemusí zůstávat ma místě, kde si ho neváží. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SaltyH píše: Více
Koukam, kolika lidem tu prijde nesolidni firma, ja mela za to, ze je bezna praxe, ze se nejdriv necha schvalit dovolena a az potom se neco plati, kor neco, co nejde stornovat.
Co to rodice napadlo, proboha? Tys mela o dovolenou pozadat normalne, ne s tim, ze ti ji teda ted budou muset dat, protoze uz je to zaplacene, na to bych se jako zamestnavatel taky netvarila. Je to docela drzovka. Jako zamestnavatel bych se ti snazila vyhovet, ale automaticke to skutecne neni. Ted muzes jen doufat, ze tu dovolenou dostanes a ten zajezd nepropadne.
- Citovat
- Upravit
@Šmoulice píše: Více
Myslím, že už ani ten menej schopný, ak je aspoň trochu pracovitý a spoľahlivý. Časy sa menia ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šmoulice píše: Více
„Nevazi“ na zaklade toho, ze nemaji v praci holubnik, kde by si kazdy chodil tak, aby se mu to netlouklo s osobnim zivotem? ![]()
- Citovat
- Upravit