Zamlklé těhotenství? Zmizely mi příznaky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1400
6.7.13 11:08

Možná s tím tělo bojuje a snaží se to vypudit ven. Proto i ty bolesti. Hlavně at z toho nechytneš zánět. Nech si až bude po všem a dostaneš ms udělat ultrazvuk, at je vidět, jak roste sliznice. Pokud v době plodných dní poroste, bude dost vysoká, je vše ok.At si to pohlídáš a neprotahuje se to jak u mě. Sice jsi mladší, ale chcem potomka co nejdřív. S přítelem jsem přes tři roky. Protiklady se sice přitahují, ale soužití bývá někdy horší. Je to o lidech. Víš, někdy mě dost vyčerpává. Je na mě hrozně fixovaný, ale trochu složitější osoba tak si hodně sám pokazil. Bývalý byl problém alkohol, peníze. Ted ale spolu vycházíme. Přitahuju podobné lidi.Tady je taky problém alkohol, ale k tomu nějaké komplexy. O to je to horší. Slíbil, že to bude řešit. Podle něj, když se napije jednou za čas je to v normě, ale úplně ho to mění. Není sice agresivní, ale neumí se pak chovat a každý tu je radši když jsem sama doma. Podle něj on je spořádaný, chodí do práce, dělá na zahradě a ostatní jsou ti divní, jsou z rozvedených rodin, na dávkách a nechápe, že se mu to jednou může vrátit. I pro mě, že je jednoduché odejít. Ale než být ve špatném vztahu, je lepší odejít i pro děti. Myslím, že tam byl problém v dětství, ale on si to nepřizná. No uvidím, jak vše dopadne. Nějak jsem se rozkecala.Jako nemám se špatně, o malou spíš se budem hádat, jak ji vše bude povolovat. :mrgreen: Ale potřebuju vedle sebe vyrovnaného člověka, a nevím, zda to vydrží. No vše ukáže čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3679
6.7.13 11:31

@moris ty jo, to je hnus…alkohol a drogy je to největší svinstvo! Snad se dá nějak do kupy, už i kvůli té malé! At se raduje z toho co má a neníčí si život blbostma! Dej mu přečíst diskuze na tomto webu, to jsou starosti!!! A je to jeho první mimčo? Mám pro jistotu antibiotika, tak snad bude vše ok! Ještě jsem si pak vybavila, že mi v nemocnici na UTZ říkali něco o myomu…ale jak jsem byla mimo moc jsem nevnímala…je možný aby si ta moje Dr. spletla myom s nějakým zbytkem po kyretáži? Mám z toho hlavu jak pátrací balon…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
6.7.13 11:45

Je asi dobře, že máš antibiotika.3koda, že nevíš, co ti říkala o myomu. Jestli ho tam máš, nech si ho odstranit. Má ho i kámoška. Dost jsem o tom četla, protože dřív jsem si myslela, že ho mám taky. Proto se ti může menstruace opoždovat. K tomu vadí v těhotenství. Jak je blízko plodu, nebo může začít růst a zabije tím plod.Tak než budeš plánovat, at víš na čem jsi.
No nic, musím končit. Musím dodělat oběd, pak vezu k Adama k babičce. Chce tam dnes spát se svým bratrancem, tak tam zůstanu přes poledne.Tak zatím a vylež se a do zítřka at je líp!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3679
6.7.13 11:59

Jen si vybavují myom a něco 9 mm…ale nemůže si to splést, že jo?! nervu do sebe ted prášky snad zbytečně…musím jí to v pondělí říct, jsem blbka, úplně jsem ´to vypustila…tak hezký den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
6.7.13 12:17

Myslím, že by si to nespletla, že to poznají. Kámošce taky našli, dali ji na to tuším proveru, nejsem si ted jistá. Ale vůbec ji ty prášky nepomohli, je ji po nich zle tak je nebere. Dá si to odstranit, jen nechce být v nemocnici 2 dny.Tak se domlouváme, že pojedem do Havířova, tam to odstranují ambulantně a za chvíli jdeš dom.Byla jsem tam když jsem měla podezření, že mám srůsty zpět, hned mi je odstranil, bez narkozy, bylo to v pohodě. Zkontroloval dělohu kamerou, vše je prý dobré a hned se po ms snažit, že nevidí důvod, proč by se nepodařilo. Žádný týden v nemocnici a že 3 měsíce nesmíš otěhotnět. Šla jsem hned do inseminace, at to podpořím a podařilo se. Měl pravdu a jak malá roste, jsi viděla. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3679
6.7.13 12:25

@moris je to fakt neuvěřitelný jak si tam ten človíček žije v tom bříšku…a asi chápu, jak si říkala že je horší přijít o mimčo když už je slyšet srdíčko :,(, když vidíš tu fotku…no prostě si říkám že je to hnusnější hnus o to přijít když už je to takhle rozpoznatelné…jak někdo může jít dobrovolně na potrat třeba v tom 12. týdnu :cert:?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
6.7.13 12:34

Já bych jim ukazovala fotky, těch miminak, jak vypadají, když jdou na potrat.Je tolik lidí, co by si je vzali od narození za svoje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3679
6.7.13 12:49

Nemáš být náhodou u tchýně :jazyk:! Hezky si užijte odpoledne, já už teď nebudu otravovat…ale dobrý nápad s tím to těm lidem co jsou na potrat v pokročilém stádiu ukazovat, to nechápu! Když nechci otěhotnět, tak se chráním ne? Já tohle moc nechápu, vždycky jsem se chovala zodpovědně…chápu, že může občas ochrana selhat, ale pak existuje postinor…Taky jsem si říkala, že bych si klidně nějakého nechtěného mimíska vzala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
7.7.13 11:07

Ahojky, tak jak je dnes, už je to lepší? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3679
7.7.13 15:24

@moris Ahojky, jj dnes je to nepoznatelně lepší, díky :hug:! Vyšly ze mě takový dva kousky (jako by sražená krev), tak snad to bylo to co mělo :nevim:! A jak bylo včera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
7.7.13 18:27

@AZzuzka Tak to se tělo čistí, to je dobře. Včera bylo fajn.Jen ted jsem se zas vztekla.Jela jsem pro Adama, potkala svýho staršího kluka, akorát jel za mnou, tak jsme byli u babičky a pak šli na kofolu. Samozřejmě se zas stihl napít. Jak já tyto stavy nesnáším. Zítra odjíždí do Prahy, ale pak zas bude dělat doma a já nebudu mít klidu. Vše svádí na mě, ale pokud to nebude řešit, chci být sama.Ale je jak klíště. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3679
7.7.13 18:30

@moris A kolik je vlastně tvým starším dětem? Jak už jsem psala, alkohol a drogy…to je to největší svinstvo! Hlavně buď aspoň trošku v klidu, at je mimísek v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
7.7.13 18:35

@AZzuzka Klukovy je 21,a dceři 24 :mrgreen: Stárnou rychleji než já. Zítra mě bude spravovat auto kluk, aspon děcka se mi vydařily. Ale, na druhou stranu mě vše tak vyškolilo, že dokážu být sama a vůbec mi to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3679
7.7.13 18:38

@moris Ty jo, tak to si na to hupsla brzy :lol:! Možná že jsem to taky měla udělat a teď bych neplašila…Třeba brzy budeš babička :lol:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
7.7.13 18:45

@AZzuzka Já chtěla děti brzy, ani jedno nebyla náhoda. Rodina moje nijak nefungovala, tak jsem chtěla mít brzy svoji. :D No s babičkou to tak horké nebude. Brala bych to, kor ted nakoupeno dost nových věcí, do postýlky, koš na dítě s nebesy, ten je neutrální, že to nechám už děckám, ale ti se nehrnou.Kluk má čas, ještě ani vážnou známost nemá a holka sice žije s klukem, ale zas ji prodloužili smlouvu, tak už zas neplánují, že kdoví jak pak bude.Je to těžko. V jednom má pravdu.Pak nemusí sehnat práci, ale s takovou si nepořídí vůbec nebo bude mít pak taky problém, tolik roků brát antikoncepci taky není dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí