Zamlklé těhotenství ultrazvuk

Anonymní
27.10.21 20:27

Zamlklé těhotenství ultrazvuk

Dobrý den,

včera mi bylo diagnostikováno zamlklé těhotenství (vývoj ukončen v 9tt) nyní jsem 10tt. Utz mi včera dělal doktor poprvé vnější s tím, že nevidí srdeční aktivitu. A poslal mě na revizi.
Stále ale přemýšlím nad tím, zda nebyla videt srdeční akce pouze protože se použil vnější utz?
Na předchozích kontrolách mi dělal vždy vnitřní utz a akce byla.
Stalo se někomu, že i přes určení zamlklého těhotenství jste těhotné byly? Může se lékař zmýlit?
Nemůžu tomu stale uvěřit…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37136
27.10.21 20:33

Tak oni ti před revizí udělají ještě jeden utz, jako Dr se zmýlit může, ale oni to zkontrolují. Nicméně možné to je, zažívá to spousta žen, první trimestr je prostě buď a nebo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
27.10.21 21:22

Je mi to líto. Prošla jsem si tím v úplně stejném týdnu jako ty. Taky jsem tomu nechtěla věřit. Bohužel mi pouštěl i zvuk a nebylo slyšet vůbec nic. Dokonce mi bylo ráno i špatně a přesto už to bylo zamlklé. V nemocnici ti ještě udělají kontrolní utz., ten si určitě nech udělat, ať ti pak v hlavě nehlodá červíček a přeju štěstí, ať se z toho brzy oklepeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
27.10.21 23:05

V nemocnici ti udělají další ultrazvuk, ale nedělala bych si naděje :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18678
28.10.21 18:20

Byla jsem na rychle kontrole 8+2 a chtěl jen přes břicho a byl vidět plod i akce, změřit teda míč neslo, protože jsem silnější tak to pak vzal spodem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.21 18:29

@hospodki tak si asi dělám plané naděje… snad se opět brzy zadaří😒

• Citovat
  • Upravit
5379
28.10.21 18:44

Zdravy olid je v tomto období jako hrášek s tecku uprostřed. Odumrexly vypadá jako scvrkly hrsek. Je nutné spěchat na revizi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.21 19:23

@Takco doktor mi řekl, že pokud bychom to nechali samovolně, bylo by to už velmi bolestivé a nebezpečné vzhledem k velikosti. A jak vypadá jsem nevnímala, po tom co mi to oznámil :(

• Citovat
  • Upravit
18678
28.10.21 20:13
@Anonymní píše:
@hospodki tak si asi dělám plané naděje… snad se opět brzy zadaří😒

Třeba měl hodně špatný přístroj, tak uvidíš co na lepším na kontrole. Bohužel mám nějaké potraty za sebou a emočně to šílene boli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5379
28.10.21 20:22
@Anonymní píše:
@Takco doktor mi řekl, že pokud bychom to nechali samovolně, bylo by to už velmi bolestivé a nebezpečné vzhledem k velikosti. A jak vypadá jsem nevnímala, po tom co mi to oznámil :(

Po údajně týdnu zamlklosti a v tomto stáří plodů může, ale spousta žen má jiné zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty