Zamrazit těsto na cukroví?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
31.10.20 11:07

@yareah těsto vydrží 3 týdny i v lednici. Co spíš upéct cukroví a zarazit hotové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
31.10.20 11:17

@yareah ono možná jak které… U nás zbyly jen rohlíčky a byly fakt vynikající :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.10.20 11:25

Testa nemrazim, pak hotove cukrovi jo. 26. 12. dam zbytek do mrazeku, ze uz jsme premlsani. A v unoru se hodi.
Mam tri hobity, kteri chteji vykrajovat, pect, pect 😁. Mam rada zalezela testa, tak si je delam tyden pred pecenim, ze v jeden den udelam vsechny druhy test, pak je to pri peceni supsup. Nestiham hazet plech do trouby a vyhazovat. Jsou hrozne rychli aktivisti. Letos se mi moc nechce, ale budu urcite prehlasovana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
31.10.20 11:39

@yareah zvládne jakékoliv, já dělám většinou v pekárně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
31.10.20 12:19

@Heivka super tip :palec:
@yareah Jo, normálně v něm dělám veškeré těsto a že dělám třeba 15 pečených druhů, neboj se toho ;) Mě zase z toho mrazáku příjde takové křehčí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
31.10.20 12:21

Já letos přemýšlím, že bych začala péct v listopadu a mrazila hotové. :think: Akorát nevím, zda na to budu mít srdce. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
31.10.20 12:38

@yareah Já dělám v robotu komplet třená těsta, chvíli to trvá a je lepší udělat trochu víc. Třeba když dělám sušenky pro děti (špaldová mouka 100g, 50g máslo, 40g med/javorový sirup/kondenzované slazené mléko /fíkový sirup) a je to minimální množství, které udělám v robotu na 2kg těsta. Menší množství se nevymíchá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
31.10.20 12:50

No tak to jste mě holky dostaly, já nevěděla že to jde v robotu 😅hlavně linecké mě šíleně nebaví rukama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
31.10.20 12:54

@yareah v rukou to už skoro nikdo nedělá :mrgreen:, bud pekárna nebo ten robot a je to hned :mrgreen: Já už nic nepeču, není zájem. Doma vyžadují chlebíčky a velkou vánočku :mrgreen: Tak dělám jen na chlebíčky domácí veku. Bez pekárny to nebylo ono. Z cukroví by se snědlo jen linecké a to na stole zase vypadá blbě jen jeden druh :? Ještě dělám ovocné košíčky, to zmizí hodně rychle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.10.20 13:02

Delala jsem vzdy rucne testa na Van. cukrovi. Do pekarny jsem si netroufala. Letos mam novy robot, ze pekarna vzdala zivot a odesla na sberak. Tak to asi zkusim v robotu. Ale rucne to jisti. Vanocni testa mi rucne nevadi to je rychlovka. Ale na kynuta testa pomocnika potrebuji. To bych se mohla je hnacat rucne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí