Zamrazování příkrmů
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@nicoolka83 muzes s vickem. Akorat to nesmi byt uplne tip top plný aby to neprasklo. (No kdyz to naplnis tak zhruba tak, jak je to z kramu, tak je to ok,
mozna malilinkato min..) Ja to tak delam a nikdy mi zadna sklenka nepraskla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@knight ja jak kdy ale vetsinou jsem udelala masozeleninku a cele to zamrazila. Ted teda delam taky maso s nejakou zeleninoi nebo omackou apod. a zamrazim a pak k tomu dodelavam cerstvou prilohu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veronika6913 píše:
@knight ja jak kdy ale vetsinou jsem udelala masozeleninku a cele to zamrazila. Ted teda delam taky maso s nejakou zeleninoi nebo omackou apod. a zamrazim a pak k tomu dodelavam cerstvou prilohu
a odvažovala jsi nějak to maso nebo podle oka? Já vím, že jsem četla že ze začátku můžou 20g masa 1×týdně a potom se postupně dopracovat 4-6× týdně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@knight píše:
a odvažovala jsi nějak to maso nebo podle oka? Já vím, že jsem četla že ze začátku můžou 20g masa 1×týdně a potom se postupně dopracovat 4-6× týdně
To jsem vubec nevedela, ze se muze jen 20g tydne. Ja malymu uz dala masozeleninovy sklenicky a myslim, ze to bylo vic jak 20g.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@my_nickname píše:
To jsem vubec nevedela, ze se muze jen 20g tydne. Ja malymu uz dala masozeleninovy sklenicky a myslim, ze to bylo vic jak 20g..
no četla jsem, že první dávka masa by měla být jen čajová lžička. Právě, že těch 20g a pak až sní mimčo víc a je víc starší tak postupně navyšovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@knight tak teda to jsem taky nevedela.
Davala jsem podle oka..nekdy to mel masitejsi nekdy zeleninovejsi…no a je zdravej a zivej tak jsem mu snad neublizila.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veronika6913 píše:
@knight tak teda to jsem taky nevedela.Davala jsem podle oka..nekdy to mel masitejsi nekdy zeleninovejsi…no a je zdravej a zivej tak jsem mu snad neublizila..
určitě ne
já jen, že jsem to četla. možná jen ze začátku, a pak si myslím, že už se to nemusí tak hlídat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@knight jj urcite i kvuli tomu traveni, aby si na to masicko postupne zvykl a tak asi..ale tak nastesti jsme zadne boleni briska apod nemeli, takze u nas to nejak asi nevadilo ze mel toho masicka vic:-) nastesti! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veronika6913 píše:
@knight jj urcite i kvuli tomu traveni, aby si na to masicko postupne zvykl a tak asi..ale tak nastesti jsme zadne boleni briska apod nemeli, takze u nas to nejak asi nevadilo ze mel toho masicka vic:-) nastesti!
my zatím měli masíčko 2× takže zatím dobrý, ale postupně taky navyšujeme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@knight píše:
A to zamražujete jen zeleninové a pak k nim teprve po rozmražení přidáte maso?
já zamražuju i maso, používám tvořítka na led
- načítám...
- Citovat
- Zmínit