Zamrazování příkrmů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3395
1.6.14 20:21

@nicoolka83 muzes s vickem. Akorat to nesmi byt uplne tip top plný aby to neprasklo. (No kdyz to naplnis tak zhruba tak, jak je to z kramu, tak je to ok, :-) mozna malilinkato min..) Ja to tak delam a nikdy mi zadna sklenka nepraskla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
1.6.14 20:22

@knight ja jak kdy ale vetsinou jsem udelala masozeleninku a cele to zamrazila. Ted teda delam taky maso s nejakou zeleninoi nebo omackou apod. a zamrazim a pak k tomu dodelavam cerstvou prilohu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
2.6.14 07:58
@veronika6913 píše:
@knight ja jak kdy ale vetsinou jsem udelala masozeleninku a cele to zamrazila. Ted teda delam taky maso s nejakou zeleninoi nebo omackou apod. a zamrazim a pak k tomu dodelavam cerstvou prilohu

a odvažovala jsi nějak to maso nebo podle oka? Já vím, že jsem četla že ze začátku můžou 20g masa 1×týdně a potom se postupně dopracovat 4-6× týdně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
2.6.14 08:02
@knight píše:
a odvažovala jsi nějak to maso nebo podle oka? Já vím, že jsem četla že ze začátku můžou 20g masa 1×týdně a potom se postupně dopracovat 4-6× týdně

To jsem vubec nevedela, ze se muze jen 20g tydne. Ja malymu uz dala masozeleninovy sklenicky a myslim, ze to bylo vic jak 20g.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
2.6.14 10:25
@my_nickname píše:
To jsem vubec nevedela, ze se muze jen 20g tydne. Ja malymu uz dala masozeleninovy sklenicky a myslim, ze to bylo vic jak 20g.. 8o

no četla jsem, že první dávka masa by měla být jen čajová lžička. Právě, že těch 20g a pak až sní mimčo víc a je víc starší tak postupně navyšovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
2.6.14 11:11

@knight tak teda to jsem taky nevedela. 8o Davala jsem podle oka..nekdy to mel masitejsi nekdy zeleninovejsi…no a je zdravej a zivej tak jsem mu snad neublizila.. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
2.6.14 12:33
@veronika6913 píše:
@knight tak teda to jsem taky nevedela. 8o Davala jsem podle oka..nekdy to mel masitejsi nekdy zeleninovejsi…no a je zdravej a zivej tak jsem mu snad neublizila.. ;-)

určitě ne :palec: já jen, že jsem to četla. možná jen ze začátku, a pak si myslím, že už se to nemusí tak hlídat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
2.6.14 14:09

@knight jj urcite i kvuli tomu traveni, aby si na to masicko postupne zvykl a tak asi..ale tak nastesti jsme zadne boleni briska apod nemeli, takze u nas to nejak asi nevadilo ze mel toho masicka vic:-) nastesti! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
2.6.14 19:17
@veronika6913 píše:
@knight jj urcite i kvuli tomu traveni, aby si na to masicko postupne zvykl a tak asi..ale tak nastesti jsme zadne boleni briska apod nemeli, takze u nas to nejak asi nevadilo ze mel toho masicka vic:-) nastesti! :-)

my zatím měli masíčko 2× takže zatím dobrý, ale postupně taky navyšujeme :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
3.6.14 23:10
@knight píše:
A to zamražujete jen zeleninové a pak k nim teprve po rozmražení přidáte maso?

já zamražuju i maso, používám tvořítka na led

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko