Zánět ledvin - příznaky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6865
2.6.18 15:46

@inkakřivák jojo s tím nízkým máš pravdu, to je každému jedno, ale že mám dojem že každou chvíli někde hajnu nechtíc, to už je vedlejší, nejhorší zůstat někde stát ve frontě a pod. to je moje smrt ani ten bolehlav u toho není zrovna super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79817
2.6.18 16:57

Jo, tyhle stavy miluju - a najednou se zvedla zem a vrazila mi do obličeje. Aby člověk chodil podíl zdi - a navíc na vás každý hledí jako na blázna, co se motá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.18 18:19

Jo, fronty nebo vydýchaný vzduch v čekárně, kde je narváno a mladýho čověka přece nepustíme sednout, i kdyby tam měl seknout o zem…ale mám vyzkoušeno, že když do toho hodně piju, je to s tím stáním ve frontách lepší

Jinak teď jsem se pobavila, byla tu u mě doktorka a já, že se omlouvám, že přijdu hned, ale jdu pro sestričku nebo se počurám :lol: a doktorka- jak jdeš pro sestřičku, já jim říkala, že mají chodit s tebou, že se tě mají ptát, jestli se ti hce na wc nebo ne…tak šla sestře vysvětlit, že se mě mají ptát nebo já zvonit, ale, že sama nejdu ani pro tu sestru :lol: mrzák fakt a na ten záchod se mnou došla doktorka s tím, že jsem jí i sestřičce vysvětlila, že nejsem schopna zazvonit, holt profesionální blbost a že bych zvonila asi jen v případě úmrtí do 5 vteřin, no takže jsem zvědavá, jak to bude, když sama nesmim ani dojit do vedlejsích dveři na sesternu a nejsem prostě schopna zmáčknout to tlačítko a zavolat si sestru

• Citovat
  • Upravit
6865
2.6.18 18:57

@inkakřivák promiň ale to jsi řekla dokonale :lol: :mrgreen: :mrgreen: fakt pobavilo, horší že je to pravda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
2.6.18 19:02
@Anonymní píše:
Jo, fronty nebo vydýchaný vzduch v čekárně, kde je narváno a mladýho čověka přece nepustíme sednout, i kdyby tam měl seknout o zem…ale mám vyzkoušeno, že když do toho hodně piju, je to s tím stáním ve frontách lepšíJinak teď jsem se pobavila, byla tu u mě doktorka a já, že se omlouvám, že přijdu hned, ale jdu pro sestričku nebo se počurám :lol: a doktorka- jak jdeš pro sestřičku, já jim říkala, že mají chodit s tebou, že se tě mají ptát, jestli se ti hce na wc nebo ne…tak šla sestře vysvětlit, že se mě mají ptát nebo já zvonit, ale, že sama nejdu ani pro tu sestru :lol: mrzák fakt a na ten záchod se mnou došla doktorka s tím, že jsem jí i sestřičce vysvětlila, že nejsem schopna zazvonit, holt profesionální blbost a že bych zvonila asi jen v případě úmrtí do 5 vteřin, no takže jsem zvědavá, jak to bude, když sama nesmim ani dojit do vedlejsích dveři na sesternu a nejsem prostě schopna zmáčknout to tlačítko a zavolat si sestru

a pročpak nezmáčkneš? máš blok že jen v případě krize? já mám zas zkušenost že i když jsem mačkala tak stejně nikdo nepřišel :mrgreen:. a s tím pitím to mám stejné i když jedu jen tři zastávky navíc autem pro dceru do školky stejně tahám pití a furt upíjím nebo i mentolky mi pomáhají překonat krizi než se dorvu do bezpečí aspoň trošku…hele a když ti nejde zvonit a jsi hned vedle přes stěnu od sesterny co zkusit morzeovku mlácením do zdi? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.18 19:58

@brumi morseovka mě nenpadla, ale upřímně jsem se dost zasmála :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: no, mám prostě blok zazvonit, jestli by někdo přišel nevim, nikdy jsem to nevyzkoušela, jako chtěla bych si to vyzkoušet zmáčknout, jaký to je, ale prostě nemůžu, nejde to :lol: :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.6.18 19:59

Mám přímo luxusní umístění pokoje, zleva sesterna, naproti lékařák a naproti vedle záchod a koupelna

• Citovat
  • Upravit
6865
2.6.18 20:07
@Anonymní píše:
@brumi morseovka mě nenpadla, ale upřímně jsem se dost zasmála :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: no, mám prostě blok zazvonit, jestli by někdo přišel nevim, nikdy jsem to nevyzkoušela, jako chtěla bych si to vyzkoušet zmáčknout, jaký to je, ale prostě nemůžu, nejde to :lol: :think:

tak to jsem ráda že jsem aspoň pobavila :mrgreen: :mrgreen:,ale umístění máš teda super, pořád pod dohledem, horší jak ti bude hej a oni tě furt budou prudit at jsi v klidu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.18 20:55

Tak taky budu v klidu i až mi konečně bude líp, moc se tady toho kromě ležení, spaní a koukání na filmy dělat nedá @brumi

• Citovat
  • Upravit
6865
2.6.18 21:22
@Anonymní píše:
Tak taky budu v klidu i až mi konečně bude líp, moc se tady toho kromě ležení, spaní a koukání na filmy dělat nedá @brumi

Jj ti mam na nemocnici ze vseho nejmin rada tu nudu. Dokud je blbe clovek to ani nevnima ale jak je dobre to je na palici. Me nikdy neslo ve spitale spat dokonce ani po tri dennim porodu jsem cele 4 dny nespala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79817
5.6.18 17:22

Tak co, už je aspon o znamínko líp? Doufám, že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
5.6.18 19:47

@inkakřivák snad je ok, nějak se odmlčela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.18 20:31

@brumi @inkakřivák díky za optání, ok moc nejsem, ale žiju, chodim furt s doprovodem na wc, skoro nejim, ale snazim se, abych nemela daší kapacku navíc a celý dny jen spim pokud zrovna nelitám na wc…dneska jsem odpoledne spala 4 hodiny, jsem zvědavá, vo budu dělat v noci

• Citovat
  • Upravit
6865
5.6.18 21:11
@Anonymní píše:
@brumi @inkakřivák díky za optání, ok moc nejsem, ale žiju, chodim furt s doprovodem na wc, skoro nejim, ale snazim se, abych nemela daší kapacku navíc a celý dny jen spim pokud zrovna nelitám na wc…dneska jsem odpoledne spala 4 hodiny, jsem zvědavá, vo budu dělat v noci

To je jen dobře že spíš, musíš nabrat hodně síly a noc bych neřešila určo zase usneš, jsi dost vyčerpaná a horečky už aspoň klesají a bolesti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.18 21:38

Bohužel ani jedno ani druhý neklesá, nejlíp mi je asi odpoledne vzdycky- to mám sraženou horečku i když pořád je a bolest je odpoledne asi taky nejmenší po infuzi

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex