Zánět ledvin - příznaky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.9.21 09:24

Bolest ledvin po zanetu

Prosim mate nekdo zkusenost s tim, ze ledviny po zanetu jeste pobolivaji?
Beru 6.den atb, nemam tepl., curani ok, ovsem stale ty ledviny citim, jakoby mirne pobolivani, chvilema pnuti, jskoby byly natekle. Na bolest nic neberu…
Dekuji moc za reakce.

• Citovat
  • Upravit
31274
14.9.21 09:48
@Anonymní píše:
Beru 6.den atb, nemam tepl., curani ok, ovsem stale ty ledviny citim, jakoby mirne pobolivani, chvilema pnuti, jskoby byly natekle. Na bolest nic neberu…
Dekuji moc za reakce.

mě při zánětu ledvin pobolívalo v zádech určitě dva týdny, zrovna zánět ledvin je taková potvora, trvá to, než je úplně dobře. Hlavně se drž v teple, to pomáhá, já nosila mikinu nebo něco kolem pasu docela dlouho, ulevovalo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79816
14.9.21 10:02
@Anonymní píše:
Dekuji moc za reakce.

Jo, doznívalo to dost dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.21 19:52

@Terezxx ahoj, vyléčila jsi se ze zánětu mocsku, nepřišli ti na příčinu, prosím?

• Citovat
  • Upravit
13.12.21 22:36

W

Zdravím všechny v této diskuzi.
Mám dotaz ohledně mého problému zda by to mohlo mít něco společného s ledvinami.
Asi půl roku zpátky jsem byla u prak. lékařky z důvodu hrozne bolesti v krku, byla mi zjištěna štítná žláza a také mi v moči našla infekci. Dostala jsem doporučení k lékaři na sono štítné žlázy a ptám se doktorky co ta infekce v moči a ta že ji buden řešit az po výsledkach toho sona. Z toho sem byla celkem k zklamaná protože termín měli volný až za dva měsíce. Během té doby jsem měla nějaké své osobní a vztahove problémy a trikrat jsem se stěhovala z bodu a do bodu b a pořádně pak ani nevěděla kde mám ten důležitý papír. Jeden den před termínem objednání mi přišla upomínka že mám v tolik a tolik hod.to vyšetření tak jsem papír hledala ale nedohledala problém byl i ten že jsem si nemohla zaboha vzpomenout alespoň ke kterému lékaři jsem se přesně objednala nebo adresu, nemohla jsem si sakra vzpomenout vše sem měla napsané totiž na tom papíru. Z toho vyplývá, že jsem na vyšetření nebyla a u doktorky moji do dneška Nebyla. Nevím zda jsou to příznaky ale mám častý pocit močení pokaždé když jsdu tak se vycuram ale kolikrát mi přijde že sem nevycurala všechno. Na WC chodím dost často. Ted mám potíže druhý den s šílenou bolesti v zádech v místech páteře takzvane v krizi nevím jak si lehnout nevím jak si sednout když už sedím nebo ležím nechci už vztat vím totiž jak to bude bolet vztavam ze židle a když už zvedám tělo a je skoro vzhůru tak to tak bolí tahá že bych kolikrát nejraději zůstala ohnuta ale vždy se narovnam ale šílená bolest. Dneska přímo teď jsem se najedla a po jídle říkám hm potrebuji asi na velkou.. Hodit kabel. Aspoň to jsem si myslela pocitovala sem to tak. Nafouklo se mi podivne břicho spíše podbrisek takoví tlak jako bych potřebovala fakt moc čůrat a kadit dohromady. Sednu na wc malinko jsem se vymocila a dal nic… tlacim… a nic… ani jsem si neprdla… a přitom cejtim že mám v sobě vzduch a chci ho vyprdet ale zabuh to nejde. Když si prohmatan dole pater a jdu do stran bokum ty svaly nebo co to je bolí ale jen na dotek ale ta pater tahá jako blázen hlavně když se prekulim v posteli a když vztavam ze židle. Přemýšlím zda to nemá něco společného s tou infekcí. Praktickou lékárku mám po operaci tedy neordinuje. Předem dík za jakou koliv odezvu. Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
18.1.22 14:13

@j.a.n.i1 mam s něčím podobným problem, již 10 dni mě boli v podbříšku a záda, byla jsem na vysetreni a zanet mocaku to pry není, byla jsem i na gyndě a tam nic moc nenašel, dal mi jen nějaký vaginální tobolky, zatím beru 2 den, ale bolesti jsou stálé, nejvic na večer, opravdu nepříjemné, menstruaci jsem měla před 14 dny, a po jejím skončení mám stejně bolesti, akorat bez menstruace, asi si necham vyšetřit ledviny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.6.24 14:54

Ahojky??? Tak já jsem z toho zmatená… Před 8mi lety jsem z ničeho nic měla 40tky horečky a hroznou bolest v zádech jela jsem na pohotovost kde mi řekli ze to bude asi zánět ledvin, ale na sonu na ledvine nic neviděli, tak mi dali atb…celou dobu jsem si teda rikala ze mam asi zánět mocaku, žádný curani, pálení, řezání nic… blbě,40tky a bolest zad a boku…. Půl roku zpět se mi stalo to samé, jela jsem opět na pohotovost a ten samy průběh…. A teď zase. Vždy to je úplně stejne…. Jen teď jsem šla rovnou k obvodní protože byl všední den a ta jen viděla moč - jo to je hrozny nález už od pohledu tady máte atb… žádná kultivace sono nic….

Tak a teď jsem zmatená mám teda vždy zánět ledvin nebo mocaku? Podle všech příznaků zánět ledvin ale ze teda na sonu nic neviděli? To je první můj dotaz….

A další dotaz. Akorat dobiram atb a dnes mě čeká poslední. Teploty nejsou už, moc už je světlejší, zada ok, ale teochu pořad cítím bok…. Nedá mi další atb ze ne 🙄 🙄 🙄 🙄 vždy to zabralo ale teď se bojím když ještě dnes to cítím ze už ne :(

Já mám totální fobii ze zvraceni je mi neustále na zvracení cely život. Do toho když vím ze beru atb tak sem úplně hotova ze budu zvracet…. Nechci další prášky :( A nechápu kde to vždy vezmu. Ještě teď v létě 🙄 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
19.12.25 13:03

Prosim vás. Podle čeho lékaři poznají zánět ledvin? Mám obavy že ho mám ale jen vzali moč a řekli že zánět ledvin nemám. Přišlo mi že mě odbyli. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11661
19.12.25 14:45
@simonie405 píše: Více

Pozná se to z odběru moči.
Neodbyli tě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek