Zánět močových cest - jaký přípravek doporučíte?

Epe
138
26.1.16 11:52

zánět močových cest jaký přípravek doporučíte

Potřebovala bych poradit asi 3 den chodím častěji na záchod a ne včera mě dole jako by pálí. co by jste doporučili za přípravek na samý zánět močových cest? teplotu nemám tak se mi hned nechce k Dr. Jen je to dost nepříjemné. předem děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4333
26.1.16 11:56

Můžeš zkusit nějaký urinal z lékárny, ale mě to moc nepomáhalo, jinak pij pij a pij a budto to přejde a nebo budeš muset k doktorovi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15431
26.1.16 11:57

Mě teď pomohla Blokurima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85425
26.1.16 12:00

@Epe ja se naposled na antibiotika vykaslala. Udelala jsem si caj a vypila treba 1,5 litru za velmi kratkou dobu, treba pul hodiny a pak chodila porad na wc, aby se ty mocove cesty proplachly. Mocak jsem si nahrivala ve sprse, po ni termoforem, termofor jsem mela na brise i v noci. A za par dni to zmizelo. Jo a koupila jsem si ledvinovy pas, abych mela zada v teple.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
26.1.16 12:02

@Epe já mam po letech zkoušení různých preparátů osvědčený Uro Max Rapid - zabírá rychle a účinně (jinak jako první pomoc samozřejmě hodně moc pít, taky někdy pomůže dat si jednorázově silnou dávku celaskonu a jako prevence brusinky v tabletach - dobry jsou ty s postupným uvolňováním - mrkni na net )
Ať je brzo lip! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Epe
138
26.1.16 12:06

@Janice78 moc děkuju :) tohle jsem měla naposled jako malá holka. Doufám že se toho brzy zbavím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
26.1.16 12:09

Ja mam chronicke zanety mocoveho mechyre. Lehce mi pomaha ten nejsilnejsi urinal akut, a pit pit pit a pit. Nejlepe brusinkove napoje - caje. Vypila jsem treb i 4 - 5 litru tekutin. Rozhodne to nepodcenuj a jdi radi na urologii. Spatne preleceny, nepreleceny nebo prechozeny zanet mocaku se rad vraci a pak uz se toho je tezko zbavujes. Vim o cem mluvim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
26.1.16 12:17

Pokud to neni extra rozjete, tak mi skvěle zabírají kapky z lichorerisnice :palec: a spousta vody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
26.1.16 12:19

Rowatinex kapky

Bez předpisu a zabírají teda alespoň u mě do druhého dne, ne-li hned. Jsou hrozně hnusný, ale opravdu fungují par kapek a je ti líp a bez čajů i když brusinky jsou taky dobrý. Mám je doma vždy po ruce a jakmile cítím, že močák není ok okamžitě beru kapky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.16 12:19

Ahoj, zadna sranda ten mocak… Ja na to trpim jiz cca 8 let.. parkrat do roka, no jenze tentokrat uz se nedalo, od kvetna nonstop, po kazdych lecich vraceni… Mam v sobe jiz 10 ruznych antibiotik, zhubla jsem 17 kg, alergie na leky, zvraceni.. Urologie, cevkovani a stejne se mi to po kazdych vratilo… No nyni jsem mesic v klidu, ale obcas me pali.. A to skoro nikde nechodim, jinak v teple, urcite caje atd, ale i kdyby me palilo par dni, valila bych k dr, takto to prelecit, no nevim… I lichorerisnici spoustu zen doporucuje, no, zkousela jsem to a stejne se mi to vratilo… + kombinovane zanety, jakozto mykozy, kvasinky atd k tomu. Parada proste:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
26.1.16 12:21

Kup si sušené brusinky. Samozřejmě ideální jsou čerstvě, ale to teď nehrozí. Jakékoli koupené tablety v lékárně nic moc. Hodně pít urologicky čaj a ty brusinky a zabere to.
Pokud se nude opakovat a hude hodně bolestivé určitě k lékaři. Pozor aby se nestalo chronické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85425
26.1.16 12:24
@nikinkaaa0013 píše:
Ahoj, zadna sranda ten mocak… Ja na to trpim jiz cca 8 let.. parkrat do roka, no jenze tentokrat uz se nedalo, od kvetna nonstop, po kazdych lecich vraceni… Mam v sobe jiz 10 ruznych antibiotik, zhubla jsem 17 kg, alergie na leky, zvraceni.. Urologie, cevkovani a stejne se mi to po kazdych vratilo… No nyni jsem mesic v klidu, ale obcas me pali.. A to skoro nikde nechodim, jinak v teple, urcite caje atd, ale i kdyby me palilo par dni, valila bych k dr, takto to prelecit, no nevim… I lichorerisnici spoustu zen doporucuje, no, zkousela jsem to a stejne se mi to vratilo… + kombinovane zanety, jakozto mykozy, kvasinky atd k tomu. Parada proste:-)

Zrejme mas v tele pomnozenou kvasinku, pri te jsou caste i zanety mocovych cest. Zkus drzet protikvasinkovou dietu. Sice pises, ze jsi zhubla, ale nejspise Ti to pomuze, podle toho, co pises. Ale u dospelych se kvasinek zbavuje hure a dlouho, klidne nekolik let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
26.1.16 12:25

Ahoj, já na to trpím asi 10 let. Někdy 2× do roka, někdy 3 roky klid. U mě to hodně souvisí s gynekologickými problémy, nepomáhá ani jít na záchod hned po styku.
Přípravky typu Urinal a brusinky + nahřívání mi obtíže jen zmírnily, ale antibiotikům jsem se nikdy nevyhnula. Zabraly mi vždy ukázkově antibiotika furantoin. Teploty jsem nikdy neměla.
Pokud se to nezlepší, jdi na urologii, ať si neodděláš ledviny nedoléčeným zánětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85425
26.1.16 12:25

@nikinkaaa0013 navic pokud jsi brala tolik antibiotik, je vic nez jasne, ze strevni mikroflora dostala zabrat a kvasinka se pomnozila. Ja tu dietu momentalne drzim a zanet mocaku jsem uz od zari nemela (tuk tuk tuk).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.16 12:26

A jeste k te teplote treba.. Ja teplotu mela snad jednou.. Jinak nikdy… To neni receno. Mela jsem hodne silny zanet a bakterii e. coli ve velkem mnozstvi. - pokazde bez teplot. Antibiotika, ktera mela, mi na to ani nereagovala.. Mohla jsem jist brusinky, pit caje atd.. ale fakt mi nic nepomahalo, stejne se to vratilo.. JInak teda jak radi holky, pit, to proplachne, ale je mozne, ze Ti ani to nepomuze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí