Zánět slepého střeva - příznaky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1118
12.11.16 14:44

@Bjustřík díky, já právě nevím, jestli to nemůže mít jen nějakou chřipku, když má kašel a rýmu. Břicho má měkoučký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27695
12.11.16 15:10

@ivabozi hele břicho jsem taky měla měkký, obvykle slepák poznají hned, dneska už se to tak často nerozhání jako dřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.17 17:22

Může to být slepak?

Ahoj všem, obnovuji diskuzi…
chtěla bych vás poprosit o zkušenost, druhý den mě poboliva cca v úrovni pupiku, ale na levo, včera jsem o tom moc nevěděla, ale dnes to poboliva cca po hodině někdy i víckrát..je to taková tupá bodava bolest, vzdycky to chvíli poboliva a pak to přestane a to se opakuje..večera mě od večera do dnešního rána bolela hlava (normálně nemivam), ale teplotu jsem nemerila..Jinak se cítím dobře. Myslíte, že pokud to třeba zítra neustoupí, mám raději zajet k dr?

Děkuji všem…

• Citovat
  • Upravit
97
17.4.17 19:12

Ja jsem mela zanet slepaku a bolelo to na prave strane bricha jakoby do elka. Zhruba od vysky pupiku dolu k panvi a kousek vodorovne. Horecku jsem mela a bolelo to jak cert. Jestli te to boli na leve strane, tak to bude asi neco jineho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6667
17.4.17 20:03

Slepák je vpravo, tak na šířku dlaně pod pupíkem.

Když jsem jej měla já (v cca 8 letech), začalo mi být blbě během dne a večer už jsem jela do nemocnice. Bylo mi slabo, vůbec jsem neměla chuť k jídlu, nutilo mě to krčit se, stočit se do klubíčka, což trochu od bolesti ulevovalo. Měla jsem zimnici a stálý pocit chladu. Bolení hlavy ne, nevolnosti taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.17 20:27

Tak co by to sakris mohlo být :think: děkuju za odpovědi holky…:)

• Citovat
  • Upravit
4604
17.4.17 21:04
@Anonymní píše:
Tak co by to sakris mohlo být :think: děkuju za odpovědi holky…:)

Může to být cokoliv, např. mě se z bolesti na levé straně rozjela ledvinová kolika. Napřed to jen zlobilo, pobolívalo a nakonec přešlo, po několika hodinách to už pak nepřestalo a jen se to zhoršovalo, musela jsem na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.17 18:16

Dnes jsem šla z tréninku a doma mě začal bolet levý bok. Spíše podbřišek. Bojím se, že mám splepák. 8o Doufám, že není. Ale píchá mě to a mám křeče. Menstruaci nemám mít. Co si myslíte? :nevim: :,(

• Citovat
  • Upravit
6667
12.9.17 19:17

Anonymní, podívej se na předchozí příspěvky - píše se tam například to, že slepák je na PRAVÉ straně břicha a také to, že to může být ledasco jiného, co není radno podceňovat, ale slepák ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
12.3.20 22:41

Obnovuji debatu. Holky jak jste dopadli vy co jste ho meli chronickej.Me uz boli 8let v pravo dole a nikdo mi nechce verit ze je to slepak :roll:.Pry chronickej neexistuje :nevim:.Na sonu jsem byla a nevidi ho a tvrxi ze je oka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65258
13.3.20 06:27
@zzzeruva píše:
Obnovuji debatu. Holky jak jste dopadli vy co jste ho meli chronickej.Me uz boli 8let v pravo dole a nikdo mi nechce verit ze je to slepak :roll:.Pry chronickej neexistuje :nevim:.Na sonu jsem byla a nevidi ho a tvrxi ze je oka

Já ho měla chronický, několik let obtíží. Nakonec operoval a fakt na něm našli zánětlivé změny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
13.3.20 08:47
@vokishka píše:
Já ho měla chronický, několik let obtíží. Nakonec operoval a fakt na něm našli zánětlivé změny.

A jak jste je presvedcila, ze je to on.yJa vzdy kdyz to vyslovim tak uz krouti hlavou, ze to neexzistuje.Ze bud slepak je akutni nebo vubec. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65258
13.3.20 12:48
@zzzeruva píše:
A jak jste je presvedcila, ze je to on.yJa vzdy kdyz to vyslovim tak uz krouti hlavou, ze to neexzistuje.Ze bud slepak je akutni nebo vubec. :,(

No ono už je to asi 20 let. Já je nepřesvědčoval a, oni sami chtěli plánovaně operovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
13.3.20 12:59

Hmm tak ted zas nove pristupy, ze se neoperuje ani se nevysetruje ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116193
13.3.20 13:08
@zzzeruva píše:
Obnovuji debatu. Holky jak jste dopadli vy co jste ho meli chronickej.Me uz boli 8let v pravo dole a nikdo mi nechce verit ze je to slepak :roll:.Pry chronickej neexistuje :nevim:.Na sonu jsem byla a nevidi ho a tvrxi ze je oka

Dělali ti to vyšetření, že vypiješ takovou tu „sádru“ a pak jdeš na rentgen? Na základě toho mě poslali na operaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí