Zánět z tamponu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2418
15.11.14 18:45

Já nechápu tu logiku :nevim: vždyť menstruační tampon nezabrání průniku vody do pochvy nebo snad ano?
Proč jsi nepoužila speciální tampony, na to určené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babišovka
15.11.14 18:47
@Teruna000 píše:
Já nechápu tu logiku :nevim: vždyť menstruační tampon nezabrání průniku vody do pochvy nebo snad ano?
Proč jsi nepoužila speciální tampony, na to určené?

to je fakt no… :pankac:

• Citovat
  • Upravit
12550
15.11.14 18:51

@Teruna000 Já teda myslela, že to ochrana je… :nevim: Jaké tampony jsou na to spec. určené, jestli se můžu zeptat? Žádné takové neznám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
15.11.14 18:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.14 18:56

Protože jsem je neznala.. :(
vlastně dobře za moji neznalost, třeba to přečte i někdo další komu to pomůže..

• Citovat
  • Upravit
4734
15.11.14 19:01

Byla bych v klidu. Jestli je to jen lehké špinění, může to být od tělíska a jak sis tam šupla špunt tak se ty „ocásky“ od tělíska mohly otřít o čípek… Pokud ale máš i bolesti tak raději pohotovost. Popřípadě najít otevřenou lékárnu a vzít si ascorutin. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
15.11.14 19:03

@majki.r stačí se zeptat v lékárně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
15.11.14 19:07

@Teruna000 Bezva, moc díky :-) Příště si je pořídím, děkuju za tip :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
15.11.14 19:10

@CokeLady :mrgreen: jojo, tak jsem hloupá :mrgreen: Víš co, dělá to spousta holek, co znám, z mé hlavy to není :-) A nějaké ty nečistoty to zadrží určitě, ne? :-) Ale ok, příště použiji ty speciálně proto určené :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
15.11.14 19:10
@Anonymní píše:
Protože jsem je neznala.. :(
vlastně dobře za moji neznalost, třeba to přečte i někdo další komu to pomůže..

Třeba mě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
15.11.14 19:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.14 19:17

Majki tak jsem to nemyslela.. já o nich taky vím až od včera kdy jsem hledala na netu co mě potkalo, jestli už to někdo někde řešil.. tampony nekupuju v lékárně a v drogérii prostě beru jednu stejnou značku, po jiných nepátrám.. hlavně by mě zajímalo, jestli by se mi to stalo i s tím speciálním, když je tvarově stejný, jen napuštěný vazelínou.. :? no to už nikdo nedořeší..

• Citovat
  • Upravit
12550
15.11.14 19:19
@Anonymní píše:
Majki tak jsem to nemyslela.. já o nich taky vím až od včera kdy jsem hledala na netu co mě potkalo, jestli už to někdo někde řešil.. tampony nekupuju v lékárně a v drogérii prostě beru jednu stejnou značku, po jiných nepátrám.. hlavně by mě zajímalo, jestli by se mi to stalo i s tím speciálním, když je tvarově stejný, jen napuštěný vazelínou.. :? no to už nikdo nedořeší..

To vůbec netuším, protože nevím, jak je to s tělísky, nemám zkušenost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.14 19:26

No to tělísko zmiňuju jen jako další možný vliv, ale spíš řeším to, jestli teda někdo špinil z tamponu, fráze „ses odřela“ mi přijde blbina, protože to by za chvilku přestalo, ale mě to nemizí :,(

• Citovat
  • Upravit
1265
15.11.14 19:36

Mohla jsi si třeba hnout tělískem. Možná jsi ho zavedla opravdu hluboko. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí