Zápach z rostoucího moudráku

Anonymní
16.1.19 16:24

Zápach z rostoucího moudráku

Ahoj, roste mi moudrák, hodně to bolí a jde z toho takový zvláštní zápach, když si tam přejedu prstem tak je to na něm taky cítit. Je to normální? Zuby si samozřejmě čistím, teď dokonce ještě víc kvůli tomu zápachu. Do toho kojím takže prášek na bolest si moc brát nechci a momentálně jsem i bez zubaře.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21716
16.1.19 16:26

můžeš tam mít někde zánět v okolní dásni. jestli máš ústní sprchu, tak si to pořádně vypláchni a zkus se dostat mezi zub a dáseň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
16.1.19 16:32

Ten prášek si vezmi, ideálně brufen je i protizanetlivy. A vyplachovala bych hermankem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.19 16:32

@nozu Myslíš, že by mě vzali na pohotovosti a vytrhli by ho, mám to i hodně napuchlé, ale ten zápach mi dělá starosti. Před 2 roky mi lezl ven první, ale tam se nic takového nedělo

• Citovat
  • Upravit
77379
16.1.19 16:33

@Tichošlápek já bych vyplachovala spíš zředěným peroxidem vodíku nebo hypermanganem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
16.1.19 16:35
@Anonymní píše:
Ahoj, roste mi moudrák, hodně to bolí a jde z toho takový zvláštní zápach, když si tam přejedu prstem tak je to na něm taky cítit. Je to normální? Zuby si samozřejmě čistím, teď dokonce ještě víc kvůli tomu zápachu. Do toho kojím takže prášek na bolest si moc brát nechci a momentálně jsem i bez zubaře.

normální to není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
16.1.19 16:36

pomáhalo mi vyplachovat si vodou rozmíchanou se solí

• Citovat
  • Upravit
21716
16.1.19 16:44
@Anonymní píše:
@nozu Myslíš, že by mě vzali na pohotovosti a vytrhli by ho, mám to i hodně napuchlé, ale ten zápach mi dělá starosti. Před 2 roky mi lezl ven první, ale tam se nic takového nedělo

no to nevím, ale do trhání moudráku pod zánětem bych po svých zkušenostech už nešla. A ještě bez rentgenu, který ti na pohotovosti na 90% neudělají. Já jsem takto skončila s vysekávaným zubem, šitou dásní a antibiotiky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16464
16.1.19 16:44
@Anonymní píše:

Moudrak vetsinou trhaji na zubni chirurgii, bezny zubar se podobnych akci vetsinou nepousti, specializovani jsou treba na klinice, takze sveho zubare nepotrebujes (aspon myslim, ze doporuceni neni potreba :think: ). Pokud jsi prazska, tak treba v Katerinske jsou super. Abys nemela rad malo, tak ja bych vyplachovala salveji a zitra obvolej ty zubni, nekde tevezmou, ale mozna si par dni pockas. Urcite te budou chtit nejdrive vysetrit a udelat rentgen, kvuli ulozeni korene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16464
16.1.19 16:47
@nozu píše:
no to nevím, ale do trhání moudráku pod zánětem bych po svých zkušenostech už nešla. A ještě bez rentgenu, který ti na pohotovosti na 90% neudělají. Já jsem takto skončila s vysekávaným zubem, šitou dásní a antibiotiky…

Pohotovost to delat nebude, take si myslim, nejsou na to zarizeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
16.1.19 17:17

mám čerstvou zkušenost s bolestí. Do vodky dej vylouhovat hřebíček a šalvěj a potírej. Kloktala jsem i vývar hřebíčku a zabralo :palec: zápach neporadím

• Citovat
  • Upravit
65
16.1.19 17:37

Pridavam se k Jahuhudce. Nemela jsem vyluh, ale stacilo skousnout a zvejkat hrebicek v miste moudraku a zabralo to. Mne se zanetem ani moudrak trhat nechteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
16.1.19 17:49

To bude začínající zánět.. Pokud by to víc oteklo nebo jsi začala mít teploty, na tu pohotovost zajeď… A radím začni shánět zubaře, já si teda sama za sebe nedokážu představit být bez něj 8o se zubama jsou problémy furt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.19 17:58

@Lainaire8 já měla původně zubaře, jsme malé město a zubařů je tady nedostatek jako všude jinde a přišli sem 2 ukrajinští, ale nejdřív měli problémy, že neslozili zkoušky z češtiny, přitom se s nimi člověk naprosto v pořádku domluvil, pak to nějak zvládli a chvíli tu zase byli a pak je odvedla cizinecká policie, že prý tu jsou načerno. Takže kocourkov.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
16.1.19 19:54

Ne není to normální, něco ti tam hnije. Běž k zubaři. Prostě si ho najdi. Dřív než to začne bolet. Až to bude bolet, tak pak ten zubařský zákrok bude bolet ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí