Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A citis jen sama sebe? Nepocitujes i jine cichove zmeny? Jako ze by to bylo poruchou cichu ![]()
Pokud manžel nic necítí a doktor vyloučil nemoci a taky nic necítí, tak to budeš mít asi v hlavě. Přestaň se očuchávat a sledovat.
Požádej pár lidí o názor, jestli to tak je. Pokud ne, zvaž psychologa. Nemáš nějaké náročné období nebo neměla jsi ho před nějakou dobou?
plísně nemáme, a cítím jen sama sebe, třeba se navoním, a tu vůni skoro necítím jen ten divný zápach, přitom nevím z čeho to je, můžoz smrdět hemeroidy? když ale čichnu ke kalhotkám, tak nic necítím …už jsem asi blázen, ale bojím se, že to cítí okolí, hlavně když v mém okolí začne otvírat okno, tak bych se propadla
@Kattka6611 píše:
plísně nemáme, a cítím jen sama sebe, třeba se navoním, a tu vůni skoro necítím jen ten divný zápach, přitom nevím z čeho to je, můžoz smrdět hemeroidy? když ale čichnu ke kalhotkám, tak nic necítím …už jsem asi blázen, ale bojím se, že to cítí okolí, hlavně když v mém okolí začne otvírat okno, tak bych se propadla
pripadám si naprosto zdravá, nic me nebolí, jeste me napdlo nechat si u Dr.vyšetřit moč, jestli nemám zánet, ale co mu mám povídat, chodím k takovému mladému, stydím se za to …taky je i trapne se lidi vyptavat jestli nesmrdim, kdyz nekdy opatrne reknu nesmrdi tu neco tak vetsinou reknou ze ne
Já jsem si takhle smmrděla, když jsem změnila aviváž - prostě mi po uschnutí smrděla jak zvratky, ale jen v kombinaci s mou kůží. No byla jsem v tom
Potom moje známá byla ze svého „smradu“ nešťastná, když začala držet dietu - myslím že přešla na bezlepkovou - ty změny jí nějak vyvolaly tohle. Pěkně voněla - prostě čisté oblečení a voňavka, ale sama sebe nemohla ani cítit. Nezměnila jsi nějak jídelníček nebo nemáš hormonální změny?
Od hemeroidů to určitě není mám je také,ale možná opravdu ze žaludku.
nemůžeš být těhotná?
Já při těhotenství měla čmuch jako vlčák
Já mám nos dost citlivý i normálně, ale v těhu, to bylo teprve něco. Jsem cítila všechno možný na míle daleko ![]()
@Anonymní píše:
pripadám si naprosto zdravá, nic me nebolí, jeste me napdlo nechat si u Dr.vyšetřit moč, jestli nemám zánet, ale co mu mám povídat, chodím k takovému mladému, stydím se za to …taky je i trapne se lidi vyptavat jestli nesmrdim, kdyz nekdy opatrne reknu nesmrdi tu neco tak vetsinou reknou ze ne
tak se zeptej třeba tvé mamky nebo sourozence (pokud máš)
U rodiny by jsi se stydět přeci nemusela ![]()
Holky už jsem zoufalá, pořád cítím zápach, sprchuju se 1-2× za den, nosím čisté oblečení a přes to i chvíli po sprše cítím zápach. Už to trvá nějakou dobu, začalo to s gyn. problémy, měla jsem zánět, přeléčil se, ale zápach zůstal, šla jsem znovu na gyn, Dr.mi říkala, že je vše v pořádku, opravdu žádné pálení nic nepociťuji, albší výtok průhledno-bílý mám, ale i když k němu přičichnu nesmrdí. Také mám menší hemeroidy, tak nevím jestli ty by to mohly způsobovat. Nejhorší je zápach po ránu, pak se to zmírňuju, nebo to přestávám tolik cítit. včera jsem myslela, že uteču z práce, jak jsem si strašně smrděla. Když to řeknu manželovi, říká, že nic necítí, tak já nevím. Už si začínám myslet, že jsem blázen. Nevím kam se obrátit, na gyndě už jsem byla asi 4× všechny odběry mi vzala, vše OK, prý mám víc pít, (což je fakt, že moc nepiju)a že jsem naprosto čistotná, že nic nevidí, tak proč smrdím??? Už jsem z toho psycho, ještě asi zajdu na chiru poradit se s těmi hemeroidy, ale od nich se mi to nezná. Ten zápach je jak bezdomovec, prostě špinavé prádlo, ale nevím kde se to bere. Promiňte, jestli se můj dotaz někoho dotkne, ale už začínám být zoufalá