Zaplacené zboží zapomenuté na pokladně - stalo se vám?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24249
14.11.14 20:32

Tak nákup si nepamatuji, ale kupovala jsem jednou na hlaváku v Praze jízdenku do Prostějova a platila 1000 Kč. Vlak mi jel za minutu a když mi prodavačka dala jízdenku, tak jsem ji chytla a valila na vlak. V tom spěchu a stresu zda mi vlak ujede či ne jsem tam nechala asi 700 Kč, které mi prodavačka chtěla vrátit. Uvědomila jsem si to až ve vlaku, když jsem si sedla a uklidnila. Pak mi došlo, že jsem nikam neuklízela drobáky, které mi vraceli (nebo měli vrátit). No a pak jsem zjistila, že nemám peníze na zpátek vůbec. Odchytla jsem průvodčího, ten mě služebním telefonem (chtěla jsem na něm telefonní číslo na hlavní nádraží) spojil s danou pokladnou a já se s paní domluvila a v neděli jsem si pro to došla. Byla jsem hodně ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24249
14.11.14 20:40
@mukran píše:
Tak holky, všechny co jste mi držely palečky, mám pro vás happy end :) Měla jsem neskutečnou kliku :) Jela jsem tam hned na 9 h jak otevírají. Paní pokladní mě už od dveří poznala a evidentně byla ráda, že jsem se tam vrátila. Hračku měla u sebe a dokonce už měla připravený duplikát účtenky a díky zákaznické kartě věděla i jméno, takže si myslím, že pokud bych se neozvala sama, že by mne snad i kontaktovala, jsou tam přece všechny důležité údaje, včetně adresy, telefonního čísla atd. Moc se omlouvala, že to je její chyba, že hračku zapomněla do tašky dát. Protože ji markovala někde uprostřed nákupu a v dobrém úmyslu, aby se nepomačkala uprostřed tašky ji odložila stranou s tím, že ji tam dá až nakonec. No a zapomněla v tom fofru. Jak už jsem psala, byla tam spousta lidí a všichni plné ruce. Byla z toho taky docela špatná, evidentně taky neměla klidné spaní. Říkala, že doufala, že to nezjistíme až o vánocích, že by si to hrozně vyčítala. Až nakonec mě bylo líto jí. Jsem hrozně moc ráda, že to takhle dobře dopadlo, že paní pokladní je poctivá, slušná paní a nebylo jí lhostejné, že by jedno malé dítko bylo ochuzeno o dáreček od Ježíška. Včera jsme právě při markování a placení na toto téma pár slov prohodily. Takže hračku už mám doma a tak se zase můžu těšit na ty rozzářený dětský očička u stromečku :) :hug:
Vám všem, které jste na mě myslely a držely palečky moc děkuju za podporu a za
povzbuzení :kytka: A hlavně při nákupech v obchodech nic nezapomeňte ;) teď v předvánočním shonu to je hned.

Tak to je super. O to radostnější budou vánoce, zvlášť když dcerka ten dárek vybalí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
14.11.14 23:40
@mukran píše:
Tak holky, všechny co jste mi držely palečky, mám pro vás happy end :) Měla jsem neskutečnou kliku :) Jela jsem tam hned na 9 h jak otevírají. Paní pokladní mě už od dveří poznala a evidentně byla ráda, že jsem se tam vrátila. Hračku měla u sebe a dokonce už měla připravený duplikát účtenky a díky zákaznické kartě věděla i jméno, takže si myslím, že pokud bych se neozvala sama, že by mne snad i kontaktovala, jsou tam přece všechny důležité údaje, včetně adresy, telefonního čísla atd. Moc se omlouvala, že to je její chyba, že hračku zapomněla do tašky dát. Protože ji markovala někde uprostřed nákupu a v dobrém úmyslu, aby se nepomačkala uprostřed tašky ji odložila stranou s tím, že ji tam dá až nakonec. No a zapomněla v tom fofru. Jak už jsem psala, byla tam spousta lidí a všichni plné ruce. Byla z toho taky docela špatná, evidentně taky neměla klidné spaní. Říkala, že doufala, že to nezjistíme až o vánocích, že by si to hrozně vyčítala. Až nakonec mě bylo líto jí. Jsem hrozně moc ráda, že to takhle dobře dopadlo, že paní pokladní je poctivá, slušná paní a nebylo jí lhostejné, že by jedno malé dítko bylo ochuzeno o dáreček od Ježíška. Včera jsme právě při markování a placení na toto téma pár slov prohodily. Takže hračku už mám doma a tak se zase můžu těšit na ty rozzářený dětský očička u stromečku :) :hug:
Vám všem, které jste na mě myslely a držely palečky moc děkuju za podporu a za
povzbuzení :kytka: A hlavně při nákupech v obchodech nic nezapomeňte ;) teď v předvánočním shonu to je hned.

Super zpravy, poslala bych dekovny email na vedeni, aby poctivá prodavačka třeba dostala odměny nebo pochvalu :palec:

• Citovat
  • Upravit
2734
15.11.14 05:25

Super za šťastný konec.To mě se nedávno stalo v Lidlu při davovém šílenství, jak jsem se přehrabovala v koších s oblečením položila jsem vedle sebe tašku s peněženkou a už si jí nevzala a zjistila jsem to až cca po hodině u pokladny, měla jsem tam naprosto všechno, peníze, plat. kartu, občanku, karti. pojišťoven i od dětí no okamžitě se mi udělalo zle od žaludku, ale dobří lidé existují a nechali mi jí tam v kanclu a nic nechybělo…byla jsem štěstím bez sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
15.11.14 07:05

@mukran bezva! Super! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
15.11.14 12:47
@martiska píše:
Super za šťastný konec.To mě se nedávno stalo v Lidlu při davovém šílenství, jak jsem se přehrabovala v koších s oblečením položila jsem vedle sebe tašku s peněženkou a už si jí nevzala a zjistila jsem to až cca po hodině u pokladny, měla jsem tam naprosto všechno, peníze, plat. kartu, občanku, karti. pojišťoven i od dětí no okamžitě se mi udělalo zle od žaludku, ale dobří lidé existují a nechali mi jí tam v kanclu a nic nechybělo…byla jsem štěstím bez sebe…

@martiska tak to si dovedu živě představit, jak ti muselo být. No ještěže se našel nějaký poctivec a tašku odevzdal. Těch starostí pokud by se taška nenašla…to tu snad ani nemusím rozepisovat. Proti tomuhle je hračka malichernost. Ale prostě zamrzí. A ne vždy to takhle dobře dopadne, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
15.11.14 12:56
@elen-ka píše:
Tak nákup si nepamatuji, ale kupovala jsem jednou na hlaváku v Praze jízdenku do Prostějova a platila 1000 Kč. Vlak mi jel za minutu a když mi prodavačka dala jízdenku, tak jsem ji chytla a valila na vlak. V tom spěchu a stresu zda mi vlak ujede či ne jsem tam nechala asi 700 Kč, které mi prodavačka chtěla vrátit. Uvědomila jsem si to až ve vlaku, když jsem si sedla a uklidnila. Pak mi došlo, že jsem nikam neuklízela drobáky, které mi vraceli (nebo měli vrátit). No a pak jsem zjistila, že nemám peníze na zpátek vůbec. Odchytla jsem průvodčího, ten mě služebním telefonem (chtěla jsem na něm telefonní číslo na hlavní nádraží) spojil s danou pokladnou a já se s paní domluvila a v neděli jsem si pro to došla. Byla jsem hodně ráda.

@elen-ka :palec: zase jeden šťastný konec. Teda ale to musely být nertvy. Ve stresu člověk dokáže dělat všelijaké kopance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
15.11.14 12:58
@Křupka1 píše:
@mukran tak to je super, to i potesi, ze se stale najdou slusni lide.Jeste jsem zapomnela napsat, ze tatka jednou zapomnel penezenku na benzince a kdyz se tam vratil, tak uz mu to davali a nic nechybelo.

:palec: taky super :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
15.11.14 13:03
@Deninina píše:
@mukran Tak to je super :-) Jsem ráda, že se ještě najdou i poctiví lidé, tak ať hračka vykouzlí pod stromečkem úsměv :)

@Deninina děkuju, myslím, že určitě. :) ta radost v dětských očích je na vánocích nejhezčí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák