ZAPPx Zopa Viperx Moon

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10482
19.8.09 08:17

minimi, blbě jsem četla, v úvodu se ptáš na2letého, promiň :oops: :oops:

já sama teda mám speedi 3komb a zappa a využila a využívám oboje na max. už od narození… jednu dobu, dkyž se naučil chodit venku, chtěl jen zapp, druhý kočár byl složený v garáži…
máš asi autosedačku pegperego, ne?

záleží, jaké akce s ním budete podnikat…kdybych kupovala golfáč pro Vojtu teď, chtěla bych polohování, protože on je hroznej válič, i sporťák máme pořád do lehu a on si dělá co chce - leží - sedí - válí se :)takže zapp je u nsá fakt jen na lítačku…na hřiště atd. na větší musím brát speediho.

když vidím dneska ty nabídky nových - 4tis i s origoš košíkem, a vzpomenu si že já kupovala jetý za 3700,–… :roll: dneska bych si koupila nový určitě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
19.8.09 09:34

Natašo, díky za zkušenosti! Ano, i vajíčko mám peg pérego, takže na zappa nevyužiju…Asi sjedu ještě do té Kiky, pokud se nerozpadnu před termínem, kouknout na ten safety..to jsou moji dva favorité…Je mi jasný že oproti našemu docela velkému sporťáku se mi všechny golfky budou zdát srandovní…možná nakonec donutím malého chodit pěšky :D :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
23.8.09 08:16

Natašo, tak v Kice bohužel Safety neměli, jediné, co bylo podobné byl Moon Kiss.....zato jsem koonečně viděla naživo Zappa a opravdu mě nezklamal, fakt vymakaný :D …asi do něj půjdeme 8) !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
23.8.09 10:07

minimi - jak už jsem psala, zapp je originál, je fakt super, my jsme max. spokojení. pokud nepotřebuješ nutně polohování, jdi do něj!! s orig košíkem.

jo a při nejhorším, naše dítě se v něm teda klidně vyspí… usne v sedě a spí tak, max. někde zastavíme, zabrzdím a opřu kočár na zadní kola a je to jak naklápěcí sedačka :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
15.9.09 18:53

Pridam se s chvalou na ZAPPa. Kupovala jsem pro starsi holku, kdyz ji bylo dva a ctvrt. Jednak jako zalozni na chozeni a jednak jsem v tu dobu chodila na dva dny do prace, tak neco skladneho na rychle presuny. Idealni, dcera se v nem vozila moc rada. Dite v nem rozhodne zkroucene neni. Naopak i byl ji pohodlny, ze v polohovacich golfkach neusla a v Zappovi klidne.

Ted jsem vyuzila na podvozek pro MC Cabrio pro mladsi. Teda toho lituju, ze jsem nemela pro starsi. Vyuzila jsem to maximalne. Starsi jsem vozila na podvozku Quinny, ktery byl/je oproti Zappovi robustni a zbytecne tezky. Zappa jsem mela stabilne v kufru auto a ocenil to i manzel, zvlast kdyz mimi chrnela.

Ted je batoleti 15 mesicu a v Zappovi dvakrat nadsena neni. Davam ji tam vyjimecne na kratky presun od auta ke skole apod. Planuju opet plne vyuzit kolem druheho roku az bude litat sama.

JInak Safety 1st mela segra, kupovala v Kika a chvalila si je. Mne prisly fajn, ale po jednom diteti je docela odrovnala. Jinak za tu cenu a vlastnosti fajn kocarek.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4