Zarděnky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
leisa
17.7.18 21:02

@Martina712 http://www.sukl.cz/…douci-ucinek
Je tam formulář. Buďto můžete online či vytisknout pdf verzi a poslat.

• Citovat
  • Upravit
355
17.7.18 21:10

@leisa a nemusim to mit nejak potvrzeny, ze jde o reakci? Vzdyt ja vubec netuším, co to muze byt.. jinak dekuju za odkaz, nekomu to treba pomuze a nebude z toho celej v pr.. jako ja..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
17.7.18 21:12
@Martina712 píše:
@leisa a nemusim to mit nejak potvrzeny, ze jde o reakci? Vzdyt ja vubec netuším, co to muze byt.. jinak dekuju za odkaz, nekomu to treba pomuze a nebude z toho celej v pr.. jako ja..

Asi potvrzeny by jsi to mít měla Dr :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
leisa
17.7.18 21:13

Nemusí to mít potvrzené. Oni dr. často odmítají přiznat, že vůbec něco může být z vakcinace.

• Citovat
  • Upravit
6806
17.7.18 21:16

@Martina712
Vyrazky resis ROK, ale je to vlastne reakce na ockovani ktere probehlo TED? ????? Coto?
Zardenky po ockovani NE. Exantem po ockovani byt muze. Ale nebyl by uz rok pred tim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
leisa
17.7.18 21:23

http://www.pribalove-informace.cz/…rix-injekce/
Jeden z nežádoucích účinků může být vyrážka, ale i symptomy připomínající spalničky.
Těžko říct, co váš maličký má, obzvláště když se dr. odmítla vyrážkou jakkoliv zabývat :/
Měla ho prohlédnout a nestanovovat diagnozu po tlf. To je hodně neprofesionální.

• Citovat
  • Upravit
355
17.7.18 21:29

@BellinkaX ano, rok resim vyrazky. Dle dr nejspis abkm. Nasadila jsem dietu bez lepku, mleka,vajec a bla bla.. nejaky obdobi bez vyrazky, nekdy z niceho nic osypanej. Litala jsem od certa k dablu abych se dozvedela, ze ma ukazkovej krevni obraz a alergii nema vubec na nic. Ze pry mu treba bkm vadila a uz se to spravilo :nevim: Posledni tri mesice jsem nasadila mleko, vejce a po vyrazce ani stopy az ted po ockovani. Ted ma zas dietu, zije snad jen ze vzduchu a vyrazka nemizi. Kozni me objedna nejdriv za x tydnu,nejspis abych se dozvedela, ze je to nejaka alergie.. na gastru vse ok, tam me meli za hysterku a na alergo jdu zas v zari na naplastovy test. Nevim za kym jeste jit, co delam spatne.. :,( Proste jsem doufala, ze se nekdo s takovou reakci uz setkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
17.7.18 21:40

No tak na tyto potraviny to nebude, kdyz to 3 mesice ditko tolerovalo. Vic nereknu. Podle fotek vetsinou nejsem schopna diagnostikovat. Ale pokud toto resis rok, tak to neni ani na ten priorix. Atop.ekzem nema?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
leisa
17.7.18 21:47

@BellinkaX Některé vakciny mohou vyvolat alergie, které předtím nebyly. Priorix obsahuje vaječnou bílkovinu - nemůže být tohle příčina ?
Chlapeček zakladatelky je evidentně citlivý na něco, jinak by se nepotýkal s takovými problémy již rok, ale pokud byl již čistý a po vakcinaci se znovu objevila vyrážka, tak to klidně mohla být zase ta pomyslná poslední kapka, imunitní systém je zmatený.
Nevím, netroufám si víc říct. Jsou maminky, kterým se dítě osype jednoznačně po vakcinaci a rozjede se těžký atopický ekzem, ale v tomto případě byly problémy s osypáním již dřív. :think:

• Citovat
  • Upravit
355
17.7.18 22:03

@BellinkaX atop.ekzem by svedil ne? Syn o tech pupincich ani nevi, neobtezuje ho to. Na kozni se chystam co nejdriv to pujde, jako takovou posledni moznost, kde jsem jeste nebyla. Krome takovych cervenych nateklych pupinku, ktere mizi a objevuji se zas jinde ma kuzicku jak miminko. Kdyby to prece byla alergie na neco doma s cim je ve styku prakticky neustale, tak by snad ta vyrazka nebyla jen narazove, ale porad ne?

@leisa vejce jsem mu dlouho nedavala, protoze po nich zvracel. Cca 2-3 mesice zpatky jsem je zkusila a snasel je dobre. Na vaj. bilek mu na alergu delali i kozni test a vysel negativni.. nebo myslite, ze je mozny, ze mu ockovani ted poblaznilo imunitni system a da se to zas do poradku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
leisa
17.7.18 22:20

@Martina712 Mojí vnučce se po vakcině rozjela intolerance laktozy. Do té doby zcela v pořádku, po vakcinaci obrovský problém. Od té doby nesmí nic mléčného, jakmile má jogurt, flaška s klasickým mlékem atd., okamžitě ekzem po celém těle, hlenitý průjem atd..
Vnučka byla přitom velmi přísně sledována doktory, byla narozena předčasně ve 31. týdnu, dr. hlídali kde co, spousta krevních testů na různé intolerance.. Do vakcinace byla v pořádku, po vakcinaci je z ní těžký alergik právě na laktozu.

• Citovat
  • Upravit
3359
18.7.18 09:07

@Martina712, vem syna a běž k pediatrovi, na kožní běž taky, syn má akutní problém, musí tam brát ráno akutní případy… Za měsíc na něm uvidí prd.. :nevim: Jinak to může být klidně reakce na vakcínu, může to být i alergie, ekzém ( ten se často po očkování zhorší a více " rozjede")… Určitě to řeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí