Září 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11935
19.1.06 15:04

Katula: studuju individualne prava, a ted je zkouskovy, takze je to docela frmol..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
19.1.06 15:05

Ahoj holky,
tak se zkusím k vám taky přidat - jsem pravděpodobně na počátku 6. týdne, nemám to ještě potvrzené od doktorky - jdu k ní až 2.2., aby bylo něco vidět. Je to moje druhé těhotenství, doma mám už 9ti měsíční princeznu. Nic mi zatím není (nebo si toho nestíhám všímat :wink: ), tak ťukám na dřevo.
Přiznám se, že mi teď, narozdíl od prvního, trochu chybí ta bláznivá radost ze dvou čárek, to napjaté těšení se a současně bání se první kontroly (o to víc je příjemnější vás číst, protože z vašich příspěvků to přímo čiší). Což neznamená, že bych se netěšila, to ne, jenom jsem jsem nějaká „tupější“ vůči těmhle emocím. Máte nějaká druhotěhulka tytéž pocity?

Katka+Anička 9m

Četla jsem, že některé z vás trápí výtoky apod., tak tu zkusím přetlumočit, co vím od doktorky: nesvědící výtok, růžový nebo hnědý výtok je prý normální v důsledky zvýšené citlivosti a prokrvenosti sliznice. Ve dnech, kdy jste měly menstruovat se může objevit i špinění. Bát byste se měly při krvácení jasně červenou krví nebo když z vás odcházejí části tkáně. Taky vás mohou přepadnout poměrně ostré až bodavé bolesti podbřišku na pravé straně - to se rozvíjí a zvětšuje děloha.
Nicméně, kdykoliv máte pocit, že je něco v nepořádku, je rozhodně lepší zajít k doktorovi, jsou na nás, ustrašené těhulky, zvyklí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
19.1.06 15:10

KatM: zavidim ti tu pohodu pri druhem miminku :)) to ja tu trosku vysiluju uz kdyz se neco deje a tak…doufam ze k tomu nebudu mit duvod…

rikam si proc jsem s tou kontrolou nepockala jeste tech 14 dni jak jsem chtela a nechala jsem se ukecat kamaradkou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
19.1.06 15:11

KatM,děkujeme Ti za vyčerpávající informace.Jsi moc hodná.Jsem sice podruhé těhu,ale teprve první čekám…Takže nemůžu říct.První bylo hrůza.Když jsem testem zjistila //,tak jsem se složila.Ale to je jiná historie a bylo to loni touto dobou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
19.1.06 15:12

Potvurka: a nechces se sverit co se stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
19.1.06 15:13

ENKA-jsi tu ještě :D .?Já jsem zase odcestovala ze svého města,a šla za láskou…já jsem z Chomutova a přítel z Litvínova,tam jsem právě chodila i do školy..pak jsem si našla práci asi 20km od Litvínova(Mostecko je na práci děs :evil: ),takže co se týká kamarádů,tak tu mám asi 2spolužačky,a pak 4-5kamarádek,ze kterými jsem se seznámila..ale občas se mi zasteskne.. :(
Já Vás holky obdivuju,že se ještě učíte,já co jsem nastoupila do práce,tak jsem strašně zlenivěla :oops: ..Samozřejmě,že se musím učit o nových produktech,ale to je tak nějak v rámci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
19.1.06 15:15

Já mám pocit, že to utíká strašně pomalu. Nikdy se ty dny takhle nevlekly. Taky si myslím, že jsem se ale měla objednat k Dr ještě o týden později. Jestli teď nebude srdíčko, zbláznim se. :( Ale pořád ještě nevím, v kolikátém týdnu jsem, třeba je mimi ještě mladší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
19.1.06 15:17

enko,jen ve zkratce…Jsem čerstvě rozvedená.Těhu jsem zjistila,když jsem odcházela od manžela(lhář a podvodník s dvěmi dětmi,které zatajil.) a další jsem dát nechtěla,nevím,jak bych ho uživila.Prostě jsem řekla takhle ne.nebylo to lehké a na víc se mě neptej.Když na to tak koukám zpětně,tak bych měla 3 měsíční miminko,ale asi by to nebylo dobře.Nemohla bych mu nic dát.Teď se na něj těšíme i s přítelem.Je to úplně jiné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
19.1.06 15:18

Jannis: jj jsem tu porad :) no prave ja tu vlastne neznam nikoho, protoze do skoly nechodim na prednasky a tak jen na zkousky.....a pracuju doma protoze firma u ktery delam je z Prahy a jen mi posilaji veci na ucetnictvi…takze nejak nemam moznost se tu s nekym seznamit…sice s nama bydli jeste jedna byvala spoluzacka (kvuli najmu a tak), ale ta tu nastesti porad neni - nejak jsme se tedka chytly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
19.1.06 15:20

Potvurka: tak to chapu :( ale tedka to bude urcite uplneeeee neco jinyho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329

KatM moc děkujeme,strašně pomáhá(alespoň mě),že to někdo prožíval stejně,a že to dobře dopadlo..Držím palce,ať to 2.těhotenství úspěšně zvládáš,když máš při sobě už jedno zlatíčko.
Katko,a ty si nepamatuješ,kdy jsi měla poslední MS?Na základě Ti i dr.vypočítá předpokládaný termín :)
Potvůrko,tak at ti to letos dobře dopadne!A máš v září v náručí to Vaše štěstíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064

Holky,pomalu půjdu.Vyprala se mi pračka,slíbila jsem upéct štrůdl,tak se do něj musím pustit a pak si asi sednu k televizi a budu plést.
JInak pokud by měla některá zájem,klidně upletu soupravičky na mimi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
19.1.06 15:23

Potvurka: mejte se krasne a soupravickama te preci nemuzeme otravovat, mas toho urcite i jinak dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
19.1.06 15:25

Enko,klidně otravujte.Od února mám zákaz práce(už chtěla Dr.hned,ale přemluvila jsem ji).Takže se budu asi nudit a nebo se ze mě stane krutý závislák na netu a emiminu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
19.1.06 15:27

Potvurka: tak mozna az dostanu tehu prukazku tak otravovat zacnu :lol: , mej se krasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí