Září 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
273
20.1.06 12:41

hell - ohledně zeleného čaje jsem četla soustu rozporuplných názorů, jedna literatura uvádí, že zelený čaj má na organismus čistící účinky (tj. je určitá pravděpodobnost, že by se mohl očist i od miminka), další, že je poměrně silný a jeho nadměrné pití může mít na člověka stejné účinky jako požití velkého množství kávy. No a další zdroje ho přímo doporučují :wink: (navíc se nedoporučuje dělat v těhotenství velké změny stravovacích návyků). A doktorka mi povolila všechno, ale s mírou. Tak si vyber :D .

Já mám podobnou vášeň pro čaj černý, piju ho dál ve stejném množství (taky cca 1 litr/den), ale ve formě „šel okolo čaj“ a mám zdravé dítě a doufám, že to přežije i to druhé :)

EnkoL - napiš sem pak ty bylinky, moc by mě to zajímalo. Já vím pouze o řebříčku a maliníku (a ten se může až ke konci). Díky.
A jak mi je? Zatím jediný průkazným jevem mého těhotenství jsou úzké kalhoty :lol: a musím to zaklepat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
20.1.06 12:56

KatM: no me uzky kalhoty nejsou :)) zatim spis vypadam jak dobre najedena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
20.1.06 15:17

EnkaL: blahopřeju moc!!! Teď jsem si přečetla, že už jsi viděla srdíčko. To je super! :D Snad nám to dopadne všem dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
20.1.06 15:19

Katula: dekuju moc… no doktorka rikala ze uz pulsuje srdicko, ale zatim neni slyset…ale i tak je to super

NEBOJTE HOLKY VSEM NAM TO DOPADNE DOBRE!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
20.1.06 15:22

Strašně se bojim. Jdu tam ve čtvrtek, ale asi tam ani nedojdu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
20.1.06 15:23

Katula: taky jsem se bala, zvlast potom co mi ve stredu rekla..nebo spis nic nevidela, takze se neboj, ono to bude v pohode :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.1.06 15:29

Re: Září 2006

zuzanag píše:
Ahoj všechny......

už máte některá pocit, že budete mít termín porodu v září 2006??????

Já mám pozitivní těhutest a podle MS bych měla mít termín 04.09.2006

Bohužel jsem po revizi po samovolném potratu a tak mám hodně velké obavy, aby to tentokrát opravdu vyšlo :cry:

Zatím mi nic není, jenom mě pobolívá v podbříšku, ale to je normální :wink:

Tak co, jak jste na tom?????? Přidejte se :lol:

Já také čekám své první miminko v září, jsem v 5-6 týdnu a je mi dobře.
 S.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
20.1.06 15:30

Re: Září 2006

zuzanag píše:
Ahoj všechny......

už máte některá pocit, že budete mít termín porodu v září 2006??????

Já mám pozitivní těhutest a podle MS bych měla mít termín 04.09.2006

Bohužel jsem po revizi po samovolném potratu a tak mám hodně velké obavy, aby to tentokrát opravdu vyšlo :cry:

Zatím mi nic není, jenom mě pobolívá v podbříšku, ale to je normální :wink:

Tak co, jak jste na tom?????? Přidejte se :lol:

Já také čekám své první miminko v září, jsem v 5-6 týdnu a je mi dobře.
 S.

• Citovat
  • Upravit
375
20.1.06 16:13

Holky, prosím vás o radu. už se tady s tím morduju asi hodinu. Ten Metřík! :lol: Viděla jsem ho u všech z vás, jenom u sebe červený křížek. Tak jsem si říkala, že zkusím jiný stránky a třeba to půjde líp. A taky jo. Metřík krásně vidím, ale nemůžu tam dostat 6tt, který jsem tam před tím. I když pořád zadávám stejný datum, najednou jsem v 8tt. Prosím vás, kdy jste měly poslední MS a v kolikátym tt jste? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
20.1.06 16:21

Já jsem 8tt+4 a poslední MS byla 21.11. Ještě nevím jestli budu mít srpňátko nebo záříjňátko… termín porodu 28.8.,ale to se rodí jen 5% dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
20.1.06 16:26

Díky za info. Tak jsem to měla celou dobu špatně spočítaný. Možná jsem zadala omylem na začátku špatný datum a už po tom dál nepátrala. Já měla poslední 25.11., tak to vychází na ten 8tt. Já bych měla mít termín 1.září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
21.1.06 12:02

Tak holky jaky je vikend?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
21.1.06 12:33

Ahooooj!
Docela dobrý, jenom se trochu nudim. V Tv nic nedávaji, nemám co číst a manžel musí dělat něco do práce. Ještě že jedu za chvíli k rodičum. :D
Ale jinak super, protože mi není zle. :)

A co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
21.1.06 12:37

Katula: ja se snazila uklizet, ale je to cim dal tim horsi, takze jsem toho musela nechat a ted odpocivam a premyslim co si dam k obedu (zatim jsem nestihla nic uvarit).....Uzij si to u rodicu, taky uz bych rada jela za mamkou, ale az 31. po kontrole abych mela jistotu ze je vse v poradku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
21.1.06 12:48

Z tý kontroly mám hrůzu. Co když nic neuvidí? Pak je to hodně špatný. Nevíš jestli se dají identifikovat nějaké příznaky toho, že by nebylo něco v pořádku? Myslím to zamlklé těhu, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí