Poradna duly
Jana Čurdová
Luci - já jdu na kontrolu až ve čtvrtek a už se bojím teď
Nějak to víc prožívám než u Ádi. Asi tím, že jsem předtím neměla takových informací jako teď. ![]()
Leni, je to hrozný…ten strach.
A já poprvé taky nic nevěděla, teď jsem chytřejší a nevím, co je lepší…
Tý brďo Kat-ko, to už má mrňous skoro 8 centimetrů????????? To by mě zajímalo, kolik má teď to naše. Na kontrolu jdu až 8.3. mám si s sebou vzít z po ránu do kelímku na cukrovku, mám podráždit váhu
a budem hledat mrtvolnej tlak.
Tak jsem holky sprostě sežrala manžoj salát po večeři. Udělala jsem ledový salát a naloženou kukuřicí a v oleji treskou ala losos a sprostě koukám na dno mísy. Chtěla jsem napsat misky, ale když na ni tak koukám, tak bych lhala.
Jen se uklidňuju, že to je pro krevetu a že toho jako lososa v salátu stejně nemusí.
![]()
Voche- to byla jen samá zeleninka, to tě svědomí nemusí honit
A ta je navíc zdravá ![]()
JOjo, už jsem mu to i napsala do práce, že až přijede, že na něj čekaj opravdu jen koblihy a od večeře játa s rýžou, že salát se vypařil.
Byl moooc rád, že nebude muset jíst zdravě.
Ty moje pokusy o zdravou stravu ho vůbec neberou, šťastnej jak blecha byl v sobotu, když tchyňa zavolala že peče husu. Však mu bylo pěkně blbě po tom mastným mrtvým ptákoj. :wink Ještě jsem se zapoměla zeptat dr, co těhu a nejím maso, jen rybu. I jsem to zkoušela, ale to se pak fofrem tulím k míse.
No u nás u manži zdravá výživa taky moc nefunguje, jen šopák má rád. Ale jiak jíst zdravě teda moc nechce.
Já jsem normálně masová, ale taky teď chuť na maso nemám. Vždycky si nadám kousek a z toho kousku sním jen kousínek. Ale aspoń něco.
Já si myslím, že když jinak budeš jíst pestře a najdeš si někde na netu, co je místo masa potřeba jíst, tak to vadit nebude ![]()
Jdu vykoupat a uložit mrňouse.
Tak přeji všem dobrou noc ![]()
Těhulky září 2007
Kat-ka (1977 / Praha / V / TP 30.8. / 13+5 / KO 26.2. )
Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 13+4 )
MonaP (1980 / Sev. Morava / TP 2.9. / 13+2 / KO 1.3. )
hanucha (1977 / Brno / TP 6.9. / 12+5 / KO + UTZ 12.3. )
lenak (1981 / Pardubice / V / TP 7.9. / 12+4 / UTZ 1.3. )
Brcav75 (1975 / Miláno / V / TP 7.9. / 12+4 / NT UTZ 2.3.)
Koutecka (1980 / Praha / TP 4.9. / 12+3 / KO 6.3. )
mybe (1974 / Ceske Budejovice / TP / 12+1 )
Zuza (1977 / Praha4 / V / TP 11.9. / 12+0 / UTZ 2.3. / KO 13.3. )
LUCI (1980 / Pardubicko / V / TP dle MS 30.8. / 11+6 / UTZ 27.2. )
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 11+6 / KO 15.3. / NT UTZ 28.2. )
radik (1980 / Praha / S / TP 12.9. / 11+6 / KO 1.3. )
vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. / 11+6 / KO 23.2. )
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 11+4 / UTZ 14.2. )
Maria86 (1986 / Praha4 / S / TP 18.9. / 11+1 / KO 8.3. )
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 10+6 )
joula (1975 / Pha 4 / TP 20.9. / 10+4 / KO + UTZ 27.2. )
*moonlight** (Brno / TP 23.9. / 10+3)
Alina (1979 / Hradec Kralove / TP 25.9 / 9+6 / dvojcatka )
petrax77 (1977 / Praha / TP? / 9+5 )
Vochechule (1974 / Třebechovice / V / TP? / 9+4 / KO 8.3. )
Maminky
Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matous 9 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 6 let
vari - Terezka 14 let
Ahoj, tak se hlásím po kontrole
Moc děkuji za podporu, já jsem vždy nervózní jako u prvního těh.!!!
Mimoušek - (je ho skoro 8cm) i já jsme OK, no a jelikož se tam pěkně mlel a nevidržel ani vteřinku na fotečku, tak nevím jestli na tom UT něco uvidíte. Večer to tam uložím. Nebo se aspoň pokusím ![]()
Jdu něco zakousnout a zpět do práce.
Opatrujte se v tomto nepříliš hezkém počasí
Joula
ahoj těhulky, tak já jsem už taky z kontroly doma.
Jsme v pořádku, mimi měří od hlavičky k prdelce 6cm a nožičky mělo v tureckým sedu pod sebou a nešly změřit ![]()
Termín porodu vypočítán dle UTZ 12.9., takže jsme opravdu o dva týdny mladší těhotenství.
Za tři týdny jdu na tripple testy, už se těším a pak za týden 27.3. na další kontrolu.
Luci, Joulo - tak to je supr, že kontroly dopadly dobře ![]()
Tak jen tak dál ![]()
Lenka
Ahooj..teeda..tolik krasnych novinek…vsem gratuluju k dobrym utz
…ja mam taky novinku..po skoro dvou mesicich to pritel rekl doma - USPECH !!!! Ale je to tim, ze dneska na mesic odjizdi, tak nemel jinou sanci
…sice s nim ani jeden nemluvi, ale…snad to bude dobry
.
Uz se nemuzu dockat dalsiho utz…a taky kontroly, protoze dostanu prukazku.
Jak tak koukam, tak se mate vsechny fajn - to je moc dobre…opatrujte se a mejte se krasne… ![]()
Joulo a Luci, to jsou skvělé zprávy
![]()
Mario, tak to je dobře, že už to přítel řekl rodičům. Alespoň budeš mít lepší pocit, až za ním pojedeš. Představa že by jsi tam za ním přijela s bříškem a rodiče o tom ještě nevěděli, to by asi koukali ![]()
Já jdu na UTZ ve 13tt již v pátek a nemůžu se dočkat. Beru s sebou Davídka, tak jsem zvědavá na jeho reakci
. Myslela jsem si, že půjde i manžel, ale asi se nebude moct uvolnit z práce, tak to mě docela mrzí
. Ale to se nedá nic dělat.
Mějte se moc hezky a opatrujte bříška
Ahoj holky ![]()
tak se k vam pridavam s dobryma zpravama ![]()
hematom furt je, ale zmensil se, za to prcek se zvetsil, sice musim stale lezet, ale to se zvladne. A taky na dalsi kontrolu jdu az 16. 3. tak si rikam, ze to je dobre, kdyz me nechce videt za tyden
a tak se ted s tim mym milym bojime o trochu min radovat ![]()
No a mam tehotenskou prukazku, porad si v ni listuju
a termin porodu mame 9. 9.
Mario doufam,ze se ti brzo bude zdat jak si v pohode na nejake dovolene a uzivas si to bez starosti, hledani a tak. Ja mela mirne cestovatelske sny, zezacatku ze sem ten autobus nemohla najit nebo dohonit. Ted uz se mi zda jak v nem sedim ![]()
Adys teda ten snih ti taky nezavidim, jsem docela rada za tu nasi letosni teplou zimu. Uz se moc tesim na jaro, ale ono uz tu vlastne je ![]()