Poradna duly
Jana Čurdová
adys tak vitej v cechach
doufam, ze kontrola dopadne dobre a uvidime se ![]()
a vsem preji prijemne a klidne utery ![]()
Adys - vítáme tě doma
Tak si to hlavně u rodičů užijte
Když jsou vám tak vzácní a ať si užijí Adámka ![]()
Dneska je tady zase nějaké pusto, prázdno. Kde jste všechny ![]()
Ahojky,
Adys - vítej na rodné hroudě.
Já dneska perlila v práci, už aby byl červenec. Dělala jsem se dvě hodiny s tabulkou jak p.......... a jeden cvak a byla v ..... tunelu. Takže znova, to byla hrůza děs. Taky se mi povidlo objednat kočárek. Paní mě postrašila, že budem asi muset čekat než sežene barvu, tak doufám že to stihne. Ta firma prý dělá takřka každý jiný. Chtěla jsem sice klasiku, ale dopadlo to kvůli malému kufru u auta jinak. Hlavně že má velkou hlubokou korbu. Teď jdu deptat dítě s učením, tak už se těším, nějak tu školu chlapec fláká. Pořád se jen ptá po nějakých prázdninách.
Mějte se krásně a užívejte si sluníčka.
![]()
ahoj těhulky,
tak dnešní kontrola v pořádku. Dr. měl zatím jen část výsledků tripple testů, takže akorát zatím zjistili, že jsem chudokrevná
, na:,–(ili mi železo v tabletáchl. A na výsledky genetiky si mám volat koncem týdne.
Ahoj,
děkuji všem za přivítání.
Takže dnešní kontrola dopadla dobře, děloha odpovídá 16tt, cukr mám také dobrý. Na genetice se mě paní doktorka vyptala na lék (pro info, to byl metformin), který jsem brala a kolik jsem ho brala. Prý vůbec v těhu nevadí, to byla úleva. Přesto k mému „pokročilému“ věku, který nazvala hraniční (letos mi bude 34, pro postupku datum narození 1973) mi navrhla amnio, což jsem odmítla. Pak mě poslala na specializovaný ultrazvuk, na srdíčko a objednala mě na 2.5. na velký ultrazvuk a znovu na speciální ultrazvuk, kde opět překontrolují srdíčko. Jediné co mi dnes kalí celou radost je, že musím počkat do pátku na výsledek tripple testu. Pokud bude pozitivní, mám zavolat na genetiku, kde to s paní doktorkou probereme, jak špatné to je. Říkala, že pokud to bude inklinovat k duševním poruchám doporučuje amnio, pokud rozštěpu páteře, atd. doporučuje 3D ultrazvuk. Doufám, doufám, že to bude OK. Jsem šťastná, že jsem vůbec těhotná, jelikož jsem se léčila na neplodnost, podstoupila IVF, vše bez úspěchu. Šance na přirozené otěhotnění byla u mě prakticky nulová a přesto se nám zázrakem zadařilo, můj doktor si dělal legraci, že mi do těhu průkazky napíše zázrak, tak doufám, že ten můj zázrak bude zdravý a já alespoň jednou v životě poznám, co je to donosit, porodit, tedy vůbec mít dítě. Tolik o mě, vlastně pro postupku, jsem z Mostecka.
Krásný večer a velká gratulace k dnešním kontrolám, koukala jsem, že všechny dopadly dobře.
Ahoj JJ
Pěkný večer holky ![]()
já jsem se na net dostala dnes až večer, měla jsem dnešek nějaký rozlítaný. Dnes se Davídek fotil ve školce, tak jsem zvědavá, jaká bude jeho první společná fotka s dětmi ![]()
adys, vítej v čechách a hezky si to tady užij ![]()
vochechule, a jaký kočárek jste si objednali? Pokud máš odkaz, tak ho sem dej, ať se můžeme pokochat ![]()
LUCI, to je dobře, že kontrola dopadla dobře. Já jsem bývala chudokrevná jako malá a teď už nejsem. Také jsem brala tabletky…
JJ, když už jsi se dostala tak daleko, tak už to dotáhneš určitě až k porodu… To je skvělé, že se vám to miminko takhle hezky podařilo přírodní cestou ![]()
Mějte se hezky a dobrou noc
http://detsky-bazar.i-bazar.cz/…n-trojkolka/
Chtěla jsem sice klasický hlubokáč a trojkolku jsem vůbec nechtěla, ale tenhle má alespoň jeho rozměry a dá se složit do maličké hromádky (sporťák to je taky). Soukromé auto máme fabku sedana, což je kufr úplně na nic. Zlatá moje služební v combiku. Ale budu muset moji Berušku počmáranou vrátit
. No a s vozejkem nebo se zahrádkou se mi jezdit vůbec nechce. To bych si připadla jak stěhovák.
Doufám, že se vám někomu bude líbit.
![]()
Těhulky
Kat-ka (1977 / Praha / V / TP 30.8. / 17+6)
Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 17+5 )
MonaP (1980 / Sev. Morava / TP 17.8. / 17+3 / KO+UTZ 29.3. )
Brcav75 (1975 / Miláno / V / TP 2.9. / 17+1 / UTZ 20.4.)
lenak (1981 / Pardubice / V / TP 7.9. / 16+5/ KO 25.4. )
Koutecka (1980 / Praha / TP 4.9. / 16+4 )
Iggi (1976 / Pha 4 / TP 13.9. / 16+3 )
mybe (1974 / Ceske Budejovice / TP 9.9. / 16+2 / KO 6.4. )
Zuza (1977 / Praha4 / V / TP 11.9. / 16+1 / UTZ 3.5. /KO 3.4. )
LUCI (1980 / Pardubicko / V / TP 12.9. / 16+0 )
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 16+0 /KO 20.4 / UTZ 25.4. )
radik (1980 / Praha / S / TP 12.9. / 16+0 )
vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. / 16+0)
JJ (1973/Mostecko/TP ?/16+0 /KO 2.5.)
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 15+6 )
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 15+4 )
Maria86 (1986 / Praha4 / S / TP 18.9. / 15+2 /KO+UTZ 3.4.)
joula (1975 / Pha 4 / TP 19.9. / 15+0)
berenice (1981/ Praha/ TP 21.9. / 14+5 )
*moonlight** (Brno / TP 23.9. / 14+4 )
hanucha (1977 / Brno / TP 25.9. / 14+1 /Tripple T. 2.4. /KO 18.4. )
Alina (1979 / Hradec Kralove / TP 25.9 / 14+0 / KO 22.3. /dvojčátka )
petrax77 (1977 / Praha / TP? / 13+6 )
Vochechule (1974 / Třebechovice / V / TP? / 13+5/KO 5.4.,12.4. )
Maminky
Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matous 10 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 7 let
vari - Terezka 14 let
Dobré ránko!
Voche ten kočárek je supr
Kde jsi ho objevila? Hledala jsem ho na netu a je jenom v bazarech ale přímo obchod jsem nanašla. Taky potřebuju hodně skladný kočárek, máme sice combíka ale v kufru máme kotce na přepravu psů, tak budeme vozit kočárek na předním sedadle.
JJ Vítám tě… Napiš prosím Tě ještě kdy máš termín porodu.
Adys užij si výlet
![]()
Dobré ránko.
MonaP - ten kočárek na netu neseženeš a nenašlajsem ani výrobce stránky. Dováží ho sem zatím jedna paní z Polska. Ta prodejna sídlí ve Dvoře Králové nad Labem. Jak jezdím jako obchoďák, tak mám prolezlé úplně všechno. Jinak cena je v tom obchodě jiná, než u toho odkazu. Stojí tam 6 tisíc, což je k naší hypotéce taky důležité. Tak jestli nejsi moc z daleka, udělejte si výlet do ZOO.
Voche do Dvora Králové to mám docela daleko
Teď jsem našla ten kočárek na polských stránkách:
http://www.juniorek.com.pl/…ducts_id/233
Ještě se zkusím zajet podivat do Polska. Díky moc
![]()
Ty jsi šikulka. Já ho tam hledala a nemohla jsem ho nikde najít.
![]()
Ahoj holky ![]()
tak hlasim, ze na kontrolu jdu driv misto 6. uz 4. neb jsem se vcera ptala sestricky na dalsi zacatky poraden a zacina 5. no a trva sest tydnu a je pry dobry zacit chodit takhle driv nez v pozdejsim stadiu tehotenstvi, tak jen doufam, ze mi to doktor ve stredu dovoli. Jeee jak ja se tesim na aspon malou prochazku.
JJ uvidis urcite to dopadne dobre. Ja teda na lecbe nebyla, ale snazili jsme se dlouho, nekdy jsem propadala mirnym chmuram a na podzim jsem se zacla pripravovat na zivot bez deti ![]()
Voche to je krasnej kocarek s neuveritelnou cenou na tolik kombinaci ![]()
Ahoj holky…
jak se mate? Dneska je zase tak hezky… ![]()
Adys, taky te vitam v Cechach…
…
JJ, uvidis, ze miminko donosis a porodis a vsechno bude v poradku
.....
Lucci, to jsem rada, ze kontrola probehla v poradku, zitra moc drzim palce MonaP na kontrole
.....
Voche, ten kocarek je opravdu moc hezky!!!!!
Zatim papa
Ahojky,
to jsem ráda, že se vám kočár líbí. Mám v plánu takovou ostrou zelinkavou a na tu budu muset prej počkat, nebo ji budou objednávat.
Včera jsem se pohádala s manžou, nějak dost netaktně mi nahlásil, že rozbil vysavač. Upadlo mu kolečko a je ucpanej, netáhne. Že prej bude potřeba koupit novej. Tak jsem mu řekla, ať zavolá kamarádoj, prodává MIELE, tak mám u něj jeden vybranej a ať ho koupí. Čučel jak ......., že jako ON nic kupovat nehodlá. Tak jsem se na něj dneska podívala, vyměnila sáček, pomalu praskal, vyčistila filtry a šlape, jen to kolečko mu schází. To zas bude koukat panáček až dojede z práce
schválně budu muset v 9 něco luxovat.
Jinak včera jsem dotáhla domů z práce překvápko. Uloupila jsem si jeden vzorek co budem dávat zákazníkům, je to taková Mičurinská
a na papriko-rajče. No a když jsem šla s Matýskem sázet semínka, tak z toho na mě vyhupla myš. Málem mě švihlo, myš v kuchyni, ale alespoň mám důvod vygruntovat.
![]()