Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2349
23.6.08 13:34

tak mi dneska v lékárně zakoupily dětský kartáček na zuby, takový ten gumový na prst, protože o víkendu mi Jakub sebral ten můj a nechtěl mi ho na čištění zubů vůbec půjčit, tak jsem rezignovala a vzala si nový :P :P

zubařka mi povídala, že už klidně může mít i normální dětský i když si bude ty zuby jen tak šmrdlat bez pasty tak i tím si ty zuby čistí, žínkou si na ty zuby nenechá ani šáhnout.....

taky jste z toho horka grogy? Obdibuju všechny holky, co se přestěhovali za drahou polovičkou někam, kde mají takováhle vedra skoro celý rok.

Tak a já jdu sepisovat pomalu seznam věcí, co chci od našich přivézt, přijedou někdy za 3 neděle do Prahy, tak se moc těším ale mezitím ještě asi na týden pobudu na zahrádce na jahůdkách a borůvkách. Mňam.....
Tak zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
23.6.08 13:43

Maruško- http://www.mimibazar.cz/recept.php?… :wink: Je to nejoblíbenější recept na MMB
A k těm botkám, ani nevím, co bych tam používala, ale na boso by to mohlo být ok.

alunko- jsem taky grogy z toho teplo, ale u mě je to i z něčeho jiného :? ale je takový divný dusno a to hlásili přívalové děště a bouřky. kromě rána, to pršelo tak 3/4hod a byla bušina je tady na padnutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
23.6.08 13:48

:lol: …tak to je presne ten recept… :lol: :lol: …mnam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
23.6.08 14:12

Maruško, díky za tip, dneska upeču :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
23.6.08 14:39

Maruško - já bych taky spíš nechala Annie bosky :lol: :lol: Kor, když plně nenašlapuje.

Holky, četla jsem o těch knedlíkách jahodových, co jste si nedávno pochutnávaly - ježiš, já bych si je dala, až bych brečela :D :D Radek ale jahody nerad a já se snažím sladký nejíst…No, možná je udělám v pátek, až budu u našich.

A to Tchýnino kuře - taky znám a mám moc ráda :lol: Jednou nebyla tatarka, tak jsem dala jen majolku a navíc pár žampionu a plátek šunky a taky to byla mňamka :lol: Příští týden k nám přijede tchýně, tak bych to mohla udělat :D :D :D

Já dneska k večeři dělám brokolicovou polévku. A večer chci navařit Šímovi pár skleniček do mrazáku. Už sní k obědu tu velkou, tak si myslím, že teď už se vyplatí občas udělat i domácí.

Tady je vedro na chcípnutí :cry: Byly jsme venku jen na koupit, teď Šíma spí a pak vyrazíme až tak kolem 4 na hřiště. Je tu jedno, kde je dost stromů, tak bude trošku chládek.

Jo a Leni - marodit v tomto vedru je hrůza. Tak se drž!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
23.6.08 15:53

Ahojky,

tak to kuře vypadá také dobře, už je v oblíbených :wink:

Leni,
knedlíky budu dělat zítra :wink: , tak snad to nebude rozblentaný :lol:

Jak jsem byla na terase, tak jsem slyšela jedno hřmění, tak se to už blíží :lol: , já mám bouřky ráda, jsem takovej úchyl, lítám od okna k oknu a pozoruju :D

Míša poslední tři týdny dost málo papá. Dnes je to teda lepší. Ale to co snědla dřív, tak teď sní polovinu i mlíko jí moc nejede. Jsem ráda když do ní dostanu jednu Frutapuru. Včera jsem na ni udělala takovou „flignu“. Přijeli jsme domů dost pozdě, tak jsem ji opatrně vložila do postýlky a jak se probudí, jsem si říkala, jestli se probudí :lol: tak ji jen dám flašku s kaší a bude chrupkat dál. Chuděla nebyla ani převlečená a nevykoupaná. A ejhle, chyba lávky. Vzbudila se v půl devátý a byla dost čilá do desíti a v pět byla vzhůru. Tak mi to nevyšlo. :wink: :P

Už se po mě sápe, tak páááá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
23.6.08 17:03

ahojky
tak sme byly na ušním..prave ouško jí prej mokva,,,tak mame kapky..ale asi ji neboli..je živa až až…a ster na pneumokoka..dopadl dobře

Tak a ted trochu víc smutneji :( …včera u nás byla hrozná bouřka,a vítr, odneslo nam to altán…ale to jsem netušila to nejhorší
ráno tu byl kamarád..jeho maminka šla zbírat prádlo..a blesk uhodil do stromu co maj hned vedle…boužel..jeho maminka..umřela na míste..ve čtvrtek jdeme na pohřeb,byl to šok

tak pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JJ
935
23.6.08 17:06

Tak koukám, tady se žehrá na vedra, já jsem dnes za něj vděčná. Malá po dlouhé době konečně usnula v postýlce a já mám odpoledne chvilku, to se mi naposledy stalo snad když jí byly tři měsíce. Ke spánku jí pomohla ještě únava z dnešního plavání, jsem jen zvědavá jak dlouho jí to vydrží.

Maruško, také bych malou nechala bez botiček, až se naučí našlapovat na celou plosku nohy, tak pak na doma kup kožené sandálky. Četla jsem, že se látkové bačkůrky nedoporučují. Když bude mít ponožky, tak bych jí dávala ty s protiskluzem. :wink:

Leni, brzy se uzdravte, nás to chytilo minulý týden, ale naštěstí to byla jen rýma.

Recepty, no to kuřátko zní dobře, budu muset vyzkoušet. Dělám něco podobného, ale s kotletou. Do pekáče, nevymazaného, dám cibulku, nakrájenou na kolečka, na to osolené a opepřené kotlety lehce naklepané. Pak na to nastrouhám sýr (cihlu) a zaleju šlehačkou. Je to jednoduché a vážně mooc dobré.

Alunko, také jsm ten kartáček koupila, dnes chci vyvařit a vyzkoušet. Už máme hodně zubů (7), tak ať si už zvyká. Napiš, jak Vám to jde.

Jinak už začínám mít cestovní horečku, musím všechno popakovat a zatím netuším, jak to narvem do auta, je toho vážně nějak moc. :roll: A to máme velké štěstí, že máme kombika, jinak netuším, jak bychom to všechno uvezli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
23.6.08 21:01

Leni - ještě jsem ti chtěla poradit, co nám doporučovala MUDr., když měl Šíma kašel. Dávala jsem na noc přes postýlku namočený ručník (velkou froté osušku jsem normálně ve vaně namočila a rukama vyždímala). Že mu prý mám vytvořit vlhký stan. A myslím, že to pomáhalo, protože když to měl, tak v noci skoro nekašlal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
23.6.08 21:22

Péťo- děkuji, je pravda, že mi to Dr. taky vždycky říká a teď na to zapomněla. A mohlo by to pomoct i mě, celý večer tady pokašlavám, jak mě lehtá v krku :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
23.6.08 23:29

kartáček, jsem krkavčí matka, ale nějak mě už nenapadlo ten kartáček vyvařit, tak jsme ho prubli hned jak jsem dorazila z lékárny domů. Jen nevím zda si ho může na:,–(it i Kuba, mám strach, že by ho mohl spolknout, no takže jsem si ho na:,–(ila na prst asi na malík, protože ten mám nejhubenější a šůrovala mu vpusince, šíleně se tomu řehtal, totiž takhle blbneme i s obyč kartáčkem na zuby…
a dneska mi snědl celou broskev, sám si krásně ukousnul a žužlal, a pořád říkal HAM HAM..... :P :P :P :P

od 1.7. nastupuje taťka do nové práce, akorát asi nebude za ty prachy moc doma k vidění. NO uvidíme jak to vše dopadne,a já asi seknu sprací i když kvůli praxi, a nezmagoření bych ráda aspoň něco trošku dělala, ty naši poslanci stále ty zákony mění jako na běžícím pásu…

tak dobrou holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
24.6.08 07:13

Ahojky všem,

Adys já nemyslela že kojení je hlavní důvod špatného uspávání. U nás se to prostě tak povedlo tak jsem si jen myslela, že to může být jedna z příčin špatného usínání. Ale jak už tady myslím Maruška psala že to je ta krize, která přejde kolem 10. měs., tak to je ta hlavní příčina.

Lenko recepty jsem vytiskla a dneska přijde doba jahodových knedlíků mňam. A brzy se uzdravte všichni.

Petruš tak mokvání zvládnetě a hlavně že Michalku už ouško nebolí a je zase čieprka. A s tou sousedkou je mi to líto. Tohle je prostě osud. Ve špatnou chvíli na špatném místě. Je to strašné.

Vedro mám spálený záda. Poslední dobou jsme od rána do pozdního odpoledne venku, ale Kačenka je pořád pod slunečníkem a hodně namazaná tak je opálená i přes ten slunečník. Včera už mi Bobeš vynadal že si koleduju o rakovinu. Ale bejt doma je namrtvici. Večer uklidím uvařím ať mám na další den hotovo. Dopoledne jen vyperu a pověsím prádlo.

Bouřky jsem taky úchylná. Miluju je. A taky lítám od okna k oknu. Nejkrásnější a nejstrašidelnější jsou u nás na chatě v lese.

Včera si Kačenka když jsem si kupovala oblečení na svatbu poprvé stoupla na sedačce v odchodě. No byli jsme z toho vyřízený. Hned jsme jí celou opusinkovali.

chodítko taky jí dávám do chodítka, ale né na dlouh. Bez botiček ale mám pořád rozkramařenej byt. Je to prostě ženská kramářka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
24.6.08 08:22

martulko..to nebyla sousedka…ale máma od kamaráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
24.6.08 09:43

jíslo holky poraďte mi co pořád těm prckům vaříte? Se mi zdá, že vařím jen mrkev,brokolici, pak občas přidám maso, nebo ten žloutek, se mi to zdá pořád na jedno brdo, jen nemám představu, co by jako dalšího už mohli.

A další otázka do pléna, už přisolujete? Když jsem byla u zubařky, tak se mě na to ptala, a mě to přišlo ještě brzy, k MUDře jdeme až v srpnu, tak nevím napište mi pár nápadů.
Dneska jsem udělala zeleninový mix-mrkev,brokolice,cuketa a brambory, hezky to voní......
A včera Jakub snědl 2 broskve, no ale trošku jsem mu pomohla :P :P :P

Jakub je taky jako černoch, jen ho nemůžu donutit, aby měl nějaký klobouk na hlavě, už ani ten šátek nechce, a včera málem spali na pískovišti, nechtěl vůbec domů, prý přelezl celý ten čtverec pískoviště a „ochutnával“ písek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
24.6.08 09:44

Peti.L tedka jsem to konečně všechno přelouskala, a mám slzy na krajíčku, je mi té paní i celé jejich rodiny hrozně líto. :oops:

bouřky - jsem ráda, že jsem vždycky doma a můžu koukat z okna, ale venku bych být nikdy nechtěla :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí