Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3329
25.6.08 22:34

Ahojte,
vy rychlosti, nez skonci fotbal…
Kat-ko - moc diky za saticky, dnes dorazily… jsem koukala na postacku co mi to nese, balicky ted zadne necekam :lol: Uz se vazne na svatbu tesim a to je zrovna 2× nemiluju…
Luci - to nositko vypada dobre, ja mam taky tu womar jako martulka, mne se na tom libilo hlavne to, ze jde po i proti smeru a ze je az do 16 kil. Zas tak casto ji nepouzivam, na takovy to rychly vybehnuti do obchodu pro zapomenuty chleba apod. abych nemusela tahat kocar, nebo k doktorce, tu mame za rohem a neni kam dat kocar. Ale na celodenni noseni bych to asi nedala, to je urcite lepsi satek nebo toto.

My byli i s tatinkem dneska na koupaku, maly se to moc libilo, lezla ve vode a chechtala se a kradla detem nafukovaci kruhy a tak… taky se sapala na nakyho odhaduju 3-4letyho chlapecka, chtela mu udelat mala a on se ji normalne bal :lol: :lol: Bourka byla taky krasna, jak jste tu psaly ze mate rady bourku, tak ja taky, a urcite nejsme samy, kdyz vidim co je lidi vylozenych v oknech tady na sidlisti :lol: :D

Tak Turci vyrovnali, docela jim preju, aby vyhrali, jdu se koukat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
26.6.08 08:41

Holky jsem včera normálka čuměla, ten můj chlap to je teda síla. Skoro měsíc večer nic nejedl, a včera jako volal, že co je doma k jídlu, že tam nic není uvařenýho !!!! By mě mrsklo, tak si udělal rybičky a byl klid. Ale nadzvedlo mě to - zákon schválnosti, že ano :? :?
Hanu vieo je krásné, nám to nejde ani natáhnout na Youtube, takže se nemůžeme pochlubit, ale snad nám babi půjčí ten jejich digifoťák, tak to snad doženeme.

Nebo snad táta nebude čučet na tu přiblblou Galaktiku a bude už konečně taky něco dělat…
jsem se z toho musela vypsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
26.6.08 08:43

Ahojte,

tak hlásím, že jak jsem dopsala včerejší příspěvek, tak také průtrž … tak tak jsem stihla uklidit nějaké věci z venku, ale pak ty červánky směr Svitavy a duha, no, super :wink: . Leni, nám proud jel, ale stala se mi záhada. Vypla jsem PC a jdu se podívat na Michalku a PC se sám zapnul. Já nevím, jak se to mohlo stát, vůbec jsem na něj nešáhla. Jako kdyby tam někdo byl, fuj, dost mě to vystrašilo. Pořád nad tím přemýšlím, jak se mohl sám zapnout. Bylo to během té bouřky.

Hanu,
jé, Marianka se chtěla kamošit a měla smůlu :wink:

Tak pá, Míša chrupká, tak jdu něco dělat :( , se mě fakt chce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
26.6.08 09:18

Ahoj, tak snad se mi to podaří odeslat. Ten náš PC se furt vypíná :twisted: :twisted:

Holky - horká zpráva z dnešního rána - Šíma už říká „máma“ a já to krásně obulela :oops: :oops:

Lenko - k tomu nakoupování v Praze:
a) Letňany - jsou největší, takže i davy lidí se tam nějak „rozprchnou“. A jak jsi psala, jedeš metrem a pak busem. Tady je odkaz na busy: http://www.oc-letnany.cz/…inky-ocl.php
b) Zličín - ten neznám.
c) Chodov - ten je rovnou na metru. Nevyhovoval by vám více? Ale přijde mi, že tam bývá narváno (a to jsem tam byla vždy jen ve všední den). To Letňany jsou klidnější.

Hanu - bouřky se sice bojím (naši neměli 20 let na baráku hromosvod, táta vždy tvrdil, že by blesk ubeřil do kostela, který je cca 50 m od nás, ale já vždy trnula hrůzou 8O :? ), ale tady v paneláku jsem taky vždycky v okně :wink:

Týjo, zítra mají děti vysvědčení a pak prázdniny. Za pár let to budou i naše děti. Kat-ko - a co tvoji kluci, určitě už se nemůžou prázdnin dočkat, viď? :lol:

Tak zatím ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
26.6.08 09:41

Ahojky holky,

Hanu počkej za pár let budeš ty kluky od Marianky odhánět. kačka taky pořád leze na 3 letého synovce a ten pořád to nevadí může na mě lízt, ale jak má oslintaný prstíky a dotkne se ho tak to hned fůůůj to neňůže…on totiž neumí říct nemůže…

Leni ty si taky pořád užíváš s klukama co?? Tak doufám, že ten kašel brzy ustoupí a ani nevím co to je ta laringitida…a ještě jsem se ptala ségry co jí a Jiříkovi nejvíc pomohlo na ten atopickej ekzem a taky prej na malém testovali co mohli a nakonec používají doteď EUCERIN a je to v pohodě a nic nemá…ale nevím jestli jsi už sem nepsala že ten vám taky nepomohl…

Katko H - mě se to stalo 2× že jsem vypla počítač a jelikož se někdy sekne tak od něj odcházím fakt když už mám jistotu že je vypnutý a v noci jsem šla na záchod a byl zapnutý. Taky mě to viděsilo. Hlavně protože já jsem taková posera. I na chatě se mnou Bobeš musí chodit na záchod. A to někdy na mě číhá se sekerou na schodech a kejve s ní jako v Zemanovi v tom dílu Studna. Bych se z něj zbláznila a pak nadává když ho budím v noci aby šel semnou na ten záchod. Tak mu říkám že to má za to že mě straší.

Luci a tu kolkanku požívám jako Hanu jen na krátké přeběhnutí.

Petruš gratuluju ke slovu máma…se ti nedivím že jsi to oplakala…

Jinak Kačenka od dnešního rána pomalu leze. Udělá teda pár kolínkových krůčků a pak se zase rozplácne a sviští si to po bříšku, protože je to rychlejší, ale snaží se hezky…

hm tak jsem chtěla vyžehlit a Kačka je vzhůru tak to mám teda radost…tak se mějte krásně a přeji sluníčkový den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
26.6.08 11:49

Jakub usnul v kočáru, a tedka po 10min. už jsme doma a tak mastí v postýlce medvěda, ale byla bych ráda, kdyby usnul ale to asi nehrozí :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
26.6.08 20:23

ahoj holky, co se děje? Kde je kdo??? :lol:

Petrox, už dlouho se tě chci zeptat, nemáš např. zkušenost s dietou podle Atkinsona?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
26.6.08 21:01

Ahojky,

Luci- teď jsem si tu dietu četla na B-C :lol: :lol:

Péťo- děkuji za rady :wink:

Dneska se stal zázrak a Lukyn spal dopoledne 2,5 hodiny a to jsme ho musela ještě budit, aby jsme vyzvedli Áďu ve školce. A je mu už líp, 2 noci už byly dobrý a dneska přes den už taky kašlal minimálně. Ale myslím, že to spaní bylo jen výjiměčné, určitě až budem doma a nebudu muset někam jít, tak bude spát jen ty své 30min :roll:

Jo a v noci kojíme furt 2×, poslední dny i 3× :roll: Ale nějk nemám sílu po těch 10 měsících ho 1 hod přemlouvat, aby usnul, on pak usne na 30min a nanovi, takhle nakoím a spí se dál. ALe teda nevím, jak ho budu odstavovat. ALe vidím kojení na dýl než na 1rok, v jendom roce asi teprve postupně začnu odstavovat, teď přes dne kojím ráno, odpol. svačina, večer po kaši a v noci. Ale před dovčou to opravdu nechci lámat přes koleno.

Hezký večer,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
26.6.08 21:11

Lenak, no já už sem kdysi četla tady na e-miminu diskuzi o té dietě a zajímalo mě, jestli to někdo už prubnul.
Tu zakladatelku diskuze tady tehdy hodně lidí sejmulo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
26.6.08 21:19

Nevím, já nemám problém jíst samotné maso, sýry,… To můžu ve velkým, ale měla bych asi strach ze zničení organismu a hlavně strach z jojo efektu. A asi bych to bez občas pečiva, ovoce nevydržela, ono by si tělo řeklo o to samo a moje vůle je slabá. Ale je to opravdu dost lákavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
26.6.08 21:21

…mě by stačilo tech 5kg. Tak nevím nevím, jestli to nezkusím aspoň tech 14 dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
26.6.08 21:24

jojo začorvanýh 5kg, to by mi taky stačilo :lol: :lol: Ale tys e hubnou nejhůř. Tak to zkus a když to bude v poho, tak po koju jdu do toho taky :wink: Při kojení rozhodně nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
27.6.08 09:03

Ajoj děvčata.Dlouho jsem Vás nenavštívila.Dnes je venku hnusně,tak mám času i písánkovati.

Jak se Vám dařinká?Vidím,že probíráte hubnutí,tak se přidávám taky.Já to potřebuji jako sůl.Mám strašných 76kg.A moc bych chtěla aspon 68kg.
Míra 175cm.

Taky stále ještě kojím,tak nemůžu blbnout ted s váhou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
27.6.08 09:16

Sivíku, vy tam máte hnusně 8O Nám zatím svítí sluníčko a je jasno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
27.6.08 09:25

Je tu dnes fujky,tak to ti závidím :cry: