Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6337
3.7.08 15:24

Leni, říkala jsem si, že tu kort.mastičku mu zatím určitě dávat nebudu, nemá to tak hrozný…Ty ji mažeš? Nebo, co dáváš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
3.7.08 17:16

nechci se vám někav vměšovat do tématu, ale Lenča myslela že když je to kortikoid tak je to jako hormon a ten zabere účině, ale ztenčuje pokožku. Chápu to správně?? J8 když jsem kdysi měla taky občas ekzem, většinou na koleni tak jsem to mazala hormonální mastičkou ségry a pak mi doktorka řekla že nemám atopickej a hormonální vůbec nemám používat. Ale třeba nemám pravdu tak se omlouvám předem že vám lezu do tématu.

Holky to vedro nás zabije. Malá mi sice spinká ale po 10 - 15 minutách. Pořád se žmoulá a je unavená. Tady už je pod mrakem, ale šílený dusno. I když jsme s malou na zemi a nehejbu se tak se potím jako pr..e…ať už přijdou ty bouřky…pokud mi tu zase nevypne pc a nebo nevytáhne kabely tak vložím jak Kačenka pokročila v tom jak jsem psala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
3.7.08 17:50

konečně je tady bouřka jupííí!!! a dokonce už i začíná pršet jupíííí!!!ale já se pořád potím ach jo!!!

http://www.onetruemedia.com/shared?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
3.7.08 18:05

Holky, tak to je trapas se mnou teda,koukám teď tak do galerky a všimnu si, že jsou pod fotkama komentáře :oops: :lol: Já to jako nevěděla, tak koukám, co kdo kdy napsal :wink: Taky musím napsat pár komentářů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
3.7.08 19:53

Luci- teď jsi mě s těma komentářema pobavila, to si dáš prohlédnout to zpět :lol: :lol: :lol:
My čisté kortikoidy nemáme. Máme mastičku, která obsahuje část kortikoidů a většinu promázavací mastičky, ale mažu jen minimálně. Teď je o trochu lepší díky mastičce, kterou mi přinesl kámoš z důchoďáku. Měla by být kvalitní, a fakt nám pomáhá, aspoň k tomu, ž enení tak strašně vysušený. to jsme měli všude šipunky kůže, fakt hodně. tak po té masti to nemá…

Marťul- jojo, tak jsem to myslela s těma kortikoidama, ale já je zas až tka neodsuzuji. Protože někdy opravdu není zbytí :cry: Když se maže ve fázích a tenoučce, jak se má, tak by to nemělo být snad OK. Oni aspoň zlepšíš kvalitu života, jak mi řekla Dr. Lepší, nežý aby se do míst dostala infekce. Já je teda taky nemažu, ale jednu chvíli jsem asi měla, už i Aleš mi nadával, že ho nenamažu :oops: JHe pravda, že nám všichni Dr., které navštěvujeme, říkají, že u nás to jinak než s kortikoidama nejde. :? Jde, ale…
Jenže Lukan je drásal, ten se škrábe furt i na místech, kde nic nemá :cry: A tím se mu to strašne zhoršuje. Teď má rozdrápaná záda :roll: a to na nich byl vždycky v poho, ale asi je to te´d z těch veder, jak se potí v autosedačce, kočárku,…

To jsem se zase rozepsala o tomdle tématu :roll:

U nás už je zataženo a slyším bouřku, tka radši odešlu příspěvek, než nás zase odpojí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
3.7.08 19:54

Ahoj všem :lol: :lol:

tak jak jste zvládli vedra? Já byla od včera odpoledne u našich, Šíma si užíval v bazénku. Akorát má chudáček průjem, dneska kadil asi 6× :cry: :cry: Příčinou budou asi zoubky, už se mu prořezává 1 vlevo nahoře. V noci i blbě spinkal. Má tedy dietku, ale v podstatě každé jídlo za hodinu vykadí. Tak jsem zvědavá, jak to bude dnes večer s kaší (teď už spinká).

A ještě jedna novinka - Šíma si začal stoupat bez držení. Začal s tím právě v bazénu. Ale je sranda, že on přitom musí něco držet v ruce (v bazénu nejčastěji vzal kyblíček s vodou) a s tím si pak stoupne a vydrží stát i tak půl minuty. Asi si myslí, že se něčeho drží :wink:

Skorotchýně včera odpoledne odjela a jak jsem se návštěvy trochu bála, tak vše proběhlo v pohodě.

Barčo - to je dobře, že jste si dovolenou tak užili. A super, kolik už Tomík umí slovíček. To u nás Šíma slovy stále šetří :lol: :lol:

Zuzo - díky za tu info o bramborách, to jsem fakt netušila. Tak to budu muset změnit postup :roll: :?

Koutecká - můj názor na botičky, podpořený i naší dětskou MUDr.:
a) bačkůrky - jsou k ničemu, jejich účel je jen v případě, že máte doma chladno (což v létě asi ne), tak že trošku izolují nožku od studené podlahy. Ale jinak nejsou vůbec nutné.
b) botičky - i když Šíma taky ťapká kolem nábytku, tak mu je nedávám. Myslím si, že nožička se musí hezky vytvarovat a posílit všechny svaly a to jde nejlépe, když je volná. MUDr. mi dala i příklad - představi si,že učíš dítě psát a dáš mu tužku do ruky a teď bys mu ji pevně ovázala celou nějakým obvazem. Tak se prostě moc dobře učit psát nebude. Tak podobně to vidí i s nožičkou.
Ale musím říct, že každý MUDr. říká něco jiného..... (např. na ortopedii, kde jsem byla před měsícem ještě kvůli kyčlím, mi Mudr. řekla, že mu mám už botičky dávat. Což samozřejmě nedělám. I venku ho nechávám lézt na boso).

Hanu - drž se! Separační krize bude brzy za váma!

Hanu - náš Šíma taky říká „R“ a už docela dlouho. Dělá krásné „grrrr“ a někdy i „drrr“. Ale váš „barbar“ mne pobavil. Jen nevím, zda tím myslí „barbar“ nebo „bar“ - že by chtěla do báru :D :D

Hranolky - myslím, že jsou předsmažené. Takže tam už je jejich mražení asi o něčem jiném.

Adys - užij si víkend, snad si trošku odpočineš po tom shonu a lítání.

Luci - to je skvělé, jak už si Ondrášek vyhraje. Šíma taky občas už se umí pěkně zabavit. Ted docela hezky vkládá do sebe takové ty kelímky. Ale stále vede rabování šuplíků v kuchyni :evil:

Leni - předminulou noc jsem už nekojila a zvládl to malý úplně v pohodě. Tak jsem měla radost. Ale včera jsme spali u našich (v jednom pokoji) a on se fut budil a hrozně plakal, tak jsem kojila 3×. Ale jak má ten průjem, tak se snažím kojit hodně. No, uvidíme dnes v noci.

Šumava - no koukám, že bude srazík :D :D Holky, to je fakt náhoda. Tak si myslím, že to se určitě sejdete.

Luci - já ten náš ekzem mažu od pondělí poctivě konopnou mastí na ekzemy a řekla bych, že to fakt mizí.

Marťulko - no gratuluji k tolika pěkným pokrokům. Ale je to sranda - nejdříve chceme, aby už dělali tohle a tamto a pak jsme z toho hotové :lol: :lol: Já to dostala v pondělí a voda u nás od pondělí do zítřka taky neteče. A k tomu ta vedra :twisted: :twisted: Šíma tedy naštěstí přes den spí normálně. A to vaše video je moc pěkné, Kačenka je fakt šikulka :D a jak říká „máma“ je krásný. Akorát mne překvapilo, jak se vám kýve postýlka - nebo se mi to jen zdálo? Aby ji za chvíli nerozložila 8O

Jo a Šíma začal pěkně blbnout při pití. Bere si hrníček a napije se a pak otvře pusu a všechnu tu vodu vypouští ven a nechá ji téct na bříško. A hrozně ho to baví. Nevadí mi to, když jsem byli venku na dece u bazénku, ale on to dělá i přes den a pak je hned celý mokrý. Pacholek jeden :roll:

Tak jsem vás dočetla a snad na všechny reagovala. Furt čekám, že se ochladí, ale tady nic moc. Bouřka byla jen chvíli, moc tu ani nepršelo a přijde mi, že je vlhko a stále vedro. No jsem zvědavá, na zítřejší slibované ochlazení.

Dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
3.7.08 20:02

Hurááá tady zapršelo a je tu konečně příjemný vzdoušek :-) :-) to se bude dneska v noci krásně spát.

LUCI - srazík dáme a je to super nápad. Ještě se příští týden dohodnem, ale myslím že bude lepší, když si vyměníme tel. a napíšem si :-). Ale už teď se těším.

Hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
3.7.08 20:32

Leni já jsem to koleno taky mazala tence dál a zmizelo to a nevrátilo.

Petruš tak to je Šíma šikulka takhle sám s kyblíčkem. Je fakt že prckové hodně překvapují. Já jsem se ještě nevzpamatovala. TA postýlka se opravdu tak hejbe. Je po kámošce a po ségře a obě uspávali houpáním tak to taky jde vidět. Ale je v pohodě tak nemám stach žeby se třeba rozložila. Naopak Kátěse to moc líbí když s ní může takhle lomcovat.
A dává mi zabrat jako na začátku. Dneska jsem měla k sídani jeden krajíc chleba s medem a to je vše co jsem za celý den stihla sníst. A ani nemám hlad.

Už mám doma poklizeno a vystavené svatební šaty kámošky tak se na ně pořád chodím dívat. A musím si jít obarvyt vlasy.

Tak už jsem přišla na to že Kačenka tak od 16 - 16:30 nesmí spát aby byla unavená a v postýlce spinkala a nedělala lotroviny.
Tak jdu na tu hlavu ať už to mám hotové než se Bobeš vrátí. Ještě tam má práci na zítra, ale už né tak na dlouho. Z tří neděl měl 6 dnů po práci volno jinak mi chodí domů ve 22h. už se nám po něm fakt stýská.
TAk přeji všem dobrou noc a pustě si do ložnic čerstvý dešťový vzdoušek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
3.7.08 21:02

Petox, zítra koupím tu konopnou mast, dík za tip :wink:

Koutecka, poslala jsem ti SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
3.7.08 22:06
Ahojte,
vy uz beztak vsechny spite..
Martulko [quote:05baf2288a]V postýlce si tedy pořád stoupá a i přesto že už je hotová a unavená tak to nevzdává a kňourá u toho. Chodí spát po 22h a to jí nakonec musím uhoupat v kočáru a pak přenést, iank by snad v té postýlce řádila do rána. Je moc hodná hezky si vyhraje, ale kam se hnu tak musí být u mě a mamamamamama a mě už hrabe - tohle je u nas uz tri mesice :roll: jen misto kocarku mam hacku… Nevim, jak te utesit, ze bude lip snad ani sama neverim :D :wink: Jo a mas moc hezky video a vidis, Kacenka je sikulka sikulkovata. Moc se mi libilo jak mlaska, Marianka to dela taky tak.

Luci - komentare pod fotkama :lol: :lol: :lol:

PetiX - teda takovy dlouhy prispevek, to by tu nektere z nas mely na pet stranek :lol: :wink: Co prujem, uz je to lepsi? Ja dnes dala maly boruvky, a za tri hodiny byly venku :lol:

Tady zadna bourka nebyla beee, ja chci taky :(

A jak jsem vcera pomlouvala Marianku, ze nedela paci paci, tak jsme dnes byly u kamosky co ma bazenek, rachaly jsme se tam a pak jeji malej ukazoval paci paci a ona to od te doby dela porad, cely odpoledne jen paci paci :lol: Uz mi ani nehrozi prstickem :lol: :lol:

Vsechny ostatni zdravim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
3.7.08 22:13

Hanu, já nespím :wink: Marianka je šikulka, že dělá hezky paci paci :) Honzík dělá také paci paci, dělá pá pá a když má náladu, tak ukazuje, jak je veliký, ale to větčinou u jídla :lol:

LUCI, s těma komentářema jsi mě fakt pobavila :lol: :lol: :lol:

Koutecká, z jaké jsi Prahy? Občas jsme měly Pražandy srazík, tak až bude příště, tak by jsi se mohla přidat :wink:

Marťulko, moc hezké video, kačenak je šikulka :) to Honzík se jen plazí a to mi stačí :wink:

PetoX, tak snad se toho průjmu šimonek brzy zbaví. Myslím že Nestle dělá mrkvovou kaši proti průjmu, tak by mu třeba trochu pomohla. Já když jí dám občas Honzíkovi, tak má tuhé bobky.....

Dobrou noc všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
4.7.08 07:57

Ahoj,
Zuza - Praha 9 - Černý Most, dík za pozvání a když budem v Praze a časově to bude možné, tak se s malou přidáme :-)

Achjo, včera jsem byla ráda že prší, ale teď už to je otrava, potřebuji jít nakoupit do Globusu :-( :-(

LUCI - tak to máš co dělat než si komentáře přečteš :-) :-)

Marťulka - dík za komentář, chtělo by to kluka - at mám doma páreček, ale když se zapřemýšlím, tak si myslím že čekám druhou holčičku a když jsem se ptala manži co „dělal“ tak říkal že holčičku :-) Cítím se tak nějak stejně jako u Aničky…no uvidíme koncem října, začátkem listopadu :-)

Nějak mám poslední dobou pocit že nestíhám uklidit, tak jsem koukala u sousedů ( http://www.baby-cafe.cz/modules.php?… ) na Fly Lady a zaslala jsem email, ale na tu českou. Nemáte s tím některá zkušenosti? Docela mě to pobavilo, včera mi poslala „Podivame se pred vchodove dvere. Co uvidi navsteva, kdyz bude cekat, nez ji prijdeme otevrit? Podivame se na zvonek, rohozku, kliku a tak dale :)“. Tak jdu dneska na to :-)

Přeji hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
4.7.08 09:22

Koutecká - na Černém mostě jsem bydlela taky, ale před rokem jsme se odstěhovali :lol: A na Flylady jsem zrovna minulý týden taky koukala, ale ještě jsem se nezaregistrovala. Psali o tom v betyně. Možná to teda taky zkusím, už se vidím, jak leštím zvonek :lol: :D

Průjem - snad už to bude dobré. Naposledy kakal včera okolo 17 hod. Pak měl kaši (rýžovou) k večeři a od té doby zatím nic. Tak doufám, že už je to za náma :? :?

Holky, poraďte co vařit o víkendu? Nějak mi docházejí nápady… No, musím prohrabat mrazák, mám ho úplně narvaný, tak ať něco začne ubývat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
4.7.08 09:41

Ahojte,

Koutecká,
to by bylo fajn se osobně poznat. Uvidíme na místě jak to domadne.

Peti,
jo, jo průjem to dobře známe :wink: měli jsme 2×. U nás to teda zuby nebyly. Dr. nám brala stěry a vždy tam byla bakterie, která neškodí, ale neměla by tam být. Měli jsme na to probiotika. Nechceš nechat udělat Šímovi ty stěry? Já nechci strašit, je to na tobě.

Luci,
mě jsi také pobavila :wink:

Bačkůrky,
tak u nás je nátlak. Kdo k nám přijde nebo kdysi přišel, tak co první řekl: Už ji kupte sandálky. No, tak jsme v neděli koupili. Je pravda, že jsem je chtěla už koupit, protože když jsme někde venku a Míša už nechce být v kočíku nebo na klíně, tak ji vypustím do terénu. Jen v těch ponožkách mi to přijde takový divný. Já nevím, … Je to těžký.

To pápá a paci je moc hezký. Já mám vždy radost, jsem vždy taková pyšná, když to někomu ukáže. Ještě jsme se teď naučily, že si podáváme hračky, to je taky moc pěkný. Řeknu ji: „dík“ a Míša se může zbláznit. Je to teď moc krásné období. Proto je potřeba si užít každý den. Mě to teď hrozně utíká. To, že nejsem v práci, mě asi ani tak neštve. Protože vím, že se už nevrátím, než to odrodím, tak po mě neštěkne ani pes. Ikdyž jsem stále v kontaktu se všemi, s šéfem a s kolegyňkama. Spíš mě teď bere depka, že to tak strašně utíká.

Tak konec smutku, jdu něco dělat dokud Míša chrupká. Tak pá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
4.7.08 09:46

Ještě Hani, škoda, že nám to zase nevyšlo. Ale třeba v srpnu bychom mohly udělat to ZOO v Brně, dohromady i s Luckou a Ondrem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí