Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
243
9.7.08 20:45

No holky já si tady griluju a cpu se borůvkovým koláčem a tady takový ošklivý zprávy :-(

Já se chci ještě zeptat na to mojí ségry - doktorky, co to je za hrůzu a co by dělala,kdyby se jim to přihodilo. Ale myslím,že by to mohlo mít souvislost s tím břichem,jak jsi chodila Petro do nemocnice..... držte se !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
10.7.08 00:18

Ahojik,
PetiL
držím palce at to vse dobře dopadne.Neboj určitě se uzdravíte.Mam kamaradku ktera děla sestřičku na infekčním a ptala sem se ji na to,ona rikala že to je velice nepříjemné ale komplikace zas az tak nejsou časté pokud se na to přijde včas a nepřechodí se to.Nekdy si s tim pry telo poradí samo,a u nich na to pry vzdy zabrali tyto leky vankomycin, teikoplanin a jako nejčastější komplikace zapal plic,a pak jednomu člověku se to dostalo do ledvin.Ale nikdo jim za tu dobu co tam děla neumřel .Tak snad jsem tě aspon trošku uklidnila.Pry se to mohlo přenest z toho břicha ale pry to třeba mohlo klidně byt ze zmrzky ,salamu a jeste neco rikala.Ale to ji asi nedavate že?Každopadně držíme z Natysem palce at jste ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
10.7.08 00:31

Koutecká
Jsi mě pobavila :lol: :lol: :lol: ,ještě že to mužes svest na to těhu.Ale s druhym musíme počkat až po tech genetickejch testech.To mě se zas asi tlačí mlíko na mozek.V patek jsem objednavala Natalku na očkování a oni mě objednali na 25.července.No a ja si to chtela zapsat do sesitku a zjistila sem že sem zapomela jestli nas objednali na červen nebo červenec tak sem jim samozrejme hned volala nechapali :D

Srazík v HK .klidně se s natalinou přidame a muzem vzit i nekoho sebou!

No a my uz mame za sebou první uraz,Natalka spadla a rozsekla si horní dasen,to bylo krve že sem chtela volat zachranku pac sem se bala sni jet sama v aute ,protoze na ni dozadu nevidim a bala sem se aby se my tou krvi neudusila nebo aby neomdlela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
10.7.08 07:01

ahojky

amisku..zmrzku sem jí dala nekolik rát ochutnat když jsme byly v cukrárne :oops: alevždy to bylo o líznutí nemela celou,sálam nemela..jedine v tech skleničkách hami..jak delaj s makarony..od 8 mes.

tak se chystámekdr..mám strach..celou noc sem nad tím přemíšlela..držte palce…pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
10.7.08 08:15

Dobré ráno,

PetroL, to je mi líto, co vás potkalo, ale určitě to bude v pořádku. Myslíme na vás.

Adys, tak zubaře jsem přežila v poho :wink: bez injekce.

Amisku, tak to je teda mazec s tím vašim úrazem, to muselo být breku, já vůbec nevím, jak bych reagovala… A tak jste byli v nemocnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
10.7.08 09:32

Peti L. držte se, a snad se to dneska všechno dozvíš od MUDry, co tě zajímá. Mám radu, vždycky když takhle někam jdeme na kontroly, tak si to napíšu na lísteček abych na něco nezapomněla protože vždycky když pak dorazíme domů, tak se mlátím do čela, neb vždy na něco zapomenu.

A u nás novinky - už od neděle spíme celou noc..... bez krmení. Jen doufám, že to není jen tím prostředím, a že doma se nevrátíme do starých kolejí. Až se „zrychlý“ internet tak vložím fotky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
10.7.08 10:05

Ahoj..tak dnes jsme doma

a dopadlo totakto…na stery jde celá rodina a všichni kdo se s námi setkaly..aby se našel aktivní bacilonnosič..já už byla..a šlo to…vetšinou by mely jít ti kdo byl v kontaktu s míšou..a deti všechny,ten bacil máme každej v sobe…ale jen u nekoho muže být aktivní ale ten človek o tom neví

Nemocnice:.....jsou pouze 3 antibiotika..které by zabraly..ale!!…jedny jsouvelký ampule což by míša nespolkla..a ty dvoje jsou žilní…řeší to s nemocnicí co a jak..pokud by našly zpusob jak je míše dát muže me být doma..ale stím že k nám nikdo nesmí..a velká higiena..všeho…
pokud nenajdou nastoupíme..na ty žilní do nemocnice.....

A jak psala tuším amísek…muže to zpusobit zápal plíc.atd..takžemám hlídat teplotu.

Ven na procházku mohu jít..ale ne do tlupy lidí…nekam nasamotu prej

tak pá..a držte nám na zítřek palce..abysme zustaly doma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
10.7.08 10:25

adys..mám takovou blbou otázku se v tom tak hezky vyznáš…napadlo me..jestli to nemuže chytnout od psa??..ten jí takypořád olizuje atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
10.7.08 11:13

PetoL, myslíme na Vás a držíme palce, ať to dobře dopadne a Míša je brzy zdravá :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
10.7.08 11:35

Ahoj holky,

opět jen v rychlosti, od pondělka nám pomalu nejde internet, nevím, co s ním je :evil: Čekám, že to za chvíli zase spadne.

Ode dneška jsem přestala kojit :cry: , Honzík si ze mě už hodně dlouho dělal jen srandu, vždy si tak 2× cucnul (někdy vůbec) a pak začal dělat blbosti a jen mě kousal. Už to nemělo cenu. Vždy jsem mu musela ještě uvařit Sunar.

Zatim pa, jdu dělat oběd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
10.7.08 20:52

HOlky zdá se mi to nebo jsou ty metříky nějaké divné? Nebo to je jen u nás na PC? u Adys se mi objevily dvojčáktka Karin a Anika od Aliny, a u Zuzi taky něco jinčího si myslím že je to Marky

ale je možné že je to jen u nás.
My máme na cestě další zub, dneska je Kuba plný dojmů a nechce spát, tak vyřváváme.
A až se vrátíme do Prahy tak mě čeká telefonování, a dost ostré - po roce co jsme změnily trvalé bydliště mi normálka stále chodí pošta k našim domů. A to jsem tam na tu pojišťovnu psala dopis jako že už bydlíme jinde.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
10.7.08 21:03

Alunko- metříky vidím normálně :wink:

Petro.L- myslíme na vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
10.7.08 22:03

ahojte .. tak hlasim, ze mne taky nejde pc :pocitac: .. teda ten muj, na ktery jsem zvykla. a pekne me to sejri, protoze potrebuju udelat spoustu veci .. :twisted: :twisted:

no nic .. od rana az do 3 odpo jsme byli u kamosky, kluci si hrali v bazenku a po ceste vytuhli oba, tak ted mam chvilku ;-)

PetoL .. od pejska .. ja nevim, snad teoreticky, kdyby byl tim bacilonosicem. ale my zadny zviratka nemame, tak v tom ja nevim :nevim:

Luci .. no vidis, jak jsi to zvladla, jeste budes rada chodit k zubari sama od sebe :lol:

vic nestiham … :roll: marek uz se budi ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
10.7.08 22:07

jo .. jeste k tem urazum .. vcera mi Marek utekl .. byla to jenom vterina, kdy jsem se otocila, abych vyndala misu ze skrinky a uz byl na schodech a samozrejme spadnul :( :oops: :oops: . uz jsem jenom videla, jak pada, teda spis se kutali a hlavou primo na drevenou podlahu :(
no nastesti je ok , na cele ma jenom malou modrinu, celej vecer jsem ho ale sledovala a byla z toho mirne v soku. trasla jsem se jeste hodinu a spatne od zaludku mi bylo celej vecer …
no ale vzhledem k tomu, ze za 5min po tom vyrazil ke schodum znova a znova lezl, tak jsem si rikala, ze je asi ok .. takze jsme ani do nemocnice nejeli .. , ale citila jsem se teda desne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
11.7.08 08:10

Adys, ještě že se Markymu nic nestalo :wink:

Za hodinku vyrážím k zubařce, už mi asi 2 měsíce spravuje zub :? Musím s sebou vzít oba kluky, tak tam snad nebudou moc lumpačit :) Odpoledne jedeme zase na víkend na chatu, tak se tady mějte hezky a pěkný víkend :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí