Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3790
15.7.08 19:30

tak jsem se radovala predcasne, vcera jsem byla vzhuru asi do 2, znova na telefonu, nakonec internet zacal fungovat a i chvili dneska rano a pak zase utrum :twisted: :twisted:

takze dneska to asi odvezeme nekam do kramu, aby se na to fyzicky nekdo podival .. :twisted:

omlouvam se, ale prispevky jen tak bleskem projizdim, takze nereaguju na vsechno a neprohlizim odkazy, protoze tenhle pc je desne pomalej :roll:

ale jenom co jsem zaregistrovala .. Martulko .. do sedacky by se dite v bunde stejne davat nemelo ;-) .. ale i tak se mi nikdy ty autosedacky s pultikem vepredu nikdy nezamlouvaly. v praxi je ale neznam .. ;-) . a Bobesovi bych rekla, ze si poradne zahrava ;-) . je fakt, ze se detem nekdy v sedacce nelibi, ale co nadelas … radeji vydrzim jekot, nez pomysleni na to, co kdyby se zrovna stalo to, co Amiskovi … ;-) . ale to je kazdyho vec ;-)

Leni … Marek se taky s Adou moc nepare .. vcera ho kousnul do ucha :lol: :lol: … jenze Ada si neda rict a porad mu strka hlavu do obliceje :roll: :roll:

Marusko .. trosku mi to pripomina zakladni skolu :lol: , ale nic si z toho nedelej .. mohlo by to byt i horsi ;-)

tak uz zase mizim .. mejte se .. jeste se mrknu vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
15.7.08 22:14

Ahojtem,
holky ja se picnu, zitra mame odjizdet a mala ma teplotu, nic nejedla, na me taky neco leze, no bezva :x Doufam, ze se z toho vylezime obe :?

Adys - myti prdelky, ja donedavna taky utirala ubrouskama, jenze to moje dite proste na zadech nevydrzi ani dve vteriny… Uz mi nekolikrat taktak ze nesedla s totalne pokadenym zadkem na koberec :x tak mi nezbyva nez ji prebalovat ve vane. Proste ji tam postavim, svliknu plinu, otru nejhorsi plinou nebo ubrouskem, osprchuju zbytek, utru a dam plinu. Taky mi to prijde trochu nechutny, ale denne tu vanu myju a obcas nasypu nakej ten hydroxid a tak… Jeste ze uz poradne stoji, takze plinu uz dam sup sup a je to, jinak to vazne nejde :?
Jinak preju brzke uzdraveni PC!

Vsem dekujeme za pochvalu druzicky :oops: :oops:

Martulko - mliko - ja kojim rano v 5 a pak to mame podobne jako Alunka - 9 svaca ovoce, 12.30 obed, 15-16 jogurt, pak neco malinkeho nebo nekdy nic a vecer v 19 kase.

Autosedacka - taky jsem byla prekvapena, ze vsichni pisete jak se do vajicka uz nevejdete a my porad v pohode, mame nad hlavou urcite vic jak 5 cm, porad to kontroluju a nechci tomu verit, ale je to tak. Mame Maxi Cosi a zustanu u znacky. :)

Marusko - tak na tohle bych se vazne vyprdla, jak pise Adys - trochu mi to pripomina ZS (pancelko, ona je blba, ja se s ni nebudu kamaradit :lol: )

Boli me silene hlava, jdu chrnet, i kdyz jsem se tesila kolik toho vecer udelam :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
15.7.08 22:23

Pravda..co taky od nich cekat?? Oni jsou s prominutim vazne tupi a na urovni zakladni skoly…kazdy do puntiku… Jen na to nejsem zvykla (to je u me ten problem)..v Praze nikdo nikoho neresil (maximalne nejaka ta prodavacka v samosce..), ale jinak nic…a tady nekdo neco udela, rekne a druhy den se to resi do detailu, ktery vlastne ani nejsou pravdivy, ale vymysleny............no nic......mozna si zvyknu :wink: . Kdyby si tak kazdy resil svoje problemy…ale oni se taaak nudi, ze jim ty jejich nestaci. Tak jdu spat, papapa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
15.7.08 22:44

Ahojík,
tak u nas dneska v plíně bylo vse v poradku,tak snad to uz bude dobry a bylo to opravdu snad s ty pusinky jak ji to teklo a spolikala to.

Vyrostl nam třetí zoubek,takze mame dva dole a jeden na hore,ale roste nam nak divne asi potom padu jak si rozrazila ty dasne tak uvidime a kdyztak pujdem k zubakovi.A ta potvurka s tema zubama o sebe vrze a desne ji to baví a me a vsem v okolí to rve uši.

Kat-ko
Velka gratulace k zoubkum.Ted bysme mohli dat zavod kdo driv udela Natalce culíček :D

Hanucho
teda to je pech tak snad to bude dobry a nic se z toho nevyklube

pokakanech-ja taky utíram jen ubrouskama ve vetšině případu kdyz se nepokaka tak ze to ma vsude to de pak pod sprchu cela.

Autosedačku-taky resim a hodně ale nak zatim na ni nespecham pac do ty co mame tak se jeste naky patek vejdem ac ted resim jestli se tim narazem nak neposkodila,nikde praskla není ale prijde my ze je trochu volnejší to madlo a bojim se aby dobre drzela v tom isofixu.Chci ji nechat skontrolovat ale nevím kde ????

Na tu kiiddy jsem se taky koukala ale vadí my že nema vlastní pasy,tak trochu tomu neverim .To ze tam je dite diky pultu na tesno by my ani nevadilo,v ty co mame je taky pripasana hodně napevno ,hodně ji ty pasy dotahuju kdyz ji tam zapnu,pac ona je hrozne vynalezava.

Martulko,
mlíko ja kojim ,rano, dopoledne ,v poledne,odpoledne,vecer,vecer,pozde večer,k obedu sní trochu prikrmu ,odpoledne ovoce nebo presnídavku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
16.7.08 04:58

Dobré ráno, holky

přeji pěkný zbytek týdne, my o půl sedmé odjíždíme.
Mějte se tady hezky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
16.7.08 07:02

Dobré ráno,

týjo Luci, takhle brzyčko, 8O i když my dne ss lukynem budíček v 5:14 a už neusnul :twisted: Užijte si to, i když si todle už nepřečteš.

amisku- já mám kluky taky hodně na pevno v pásech, lae ten pultík mi přijde divný, když bude na pevno bude ho tlačit na hrudníku, ale ramena volný 8O No nic asi to nebudem řešit :wink: A je dobře, že je už u vás líp. A s tou kontrolou sedačky, nevím, kde by to udělali :? Prodejci ti bude tvrdit, že ji máš vyměnit, to je jasný :(

Hanu- tak snad budete s malou v pohodě, aby jste mohli odjet. z toho přesně mám strach, že jako vždy kluci něcou chytnou :roll: Už teď oba kašlou a Lukyn fest nudlí a to už skoro týden kapu do nosu :?
třeba to je jen cestovní horečka.

Adys- koukám, že to máš doma s klukama podobný, jako my :wink: Áďa taky pořád strká k Lukanovi hlavu, furt s epo něm válí a Lukyn pak štípe, strká, bouchá :roll: Zatím teda nekousnul. ALe mě kouše furt :twisted:

Maruško- to bude určitě tím, že se tam nudí a josu jiná nátura. tak to zkoušej přehlížet, i když si to já osobně neumím moc představit, taky by mi to nešlo přehlížet.

:?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
16.7.08 08:32

Ahojky
Hanu tak držím pěsti ať se vám z toho nic nevyklube a jste v pořádku.

Amísku zkus se ale na to raději pozeptat v obchodě kde jset ji koupili a ještě i jinde a hlavně na netu co radí. Určitě nezkoušejte jen jedno místo. A jsem ráda že je Natálka vpořádku.

Petruš L. myslím na vás holky.

Adys a Leni nemáte to jednoduché. Ale u nás když přijde synovec tak má taky pořá tendenci strkat ke Kačece hlavu a ta ho oslintává a škrábe a pak říká fůj slintá a škrábe a pořád jí bere hračky a říká to jsou moje hračky. Jsem zvědavá od září jde do školky tak jaké to bude.

Adys takže když pak vzimě budu mít malou v kombinéze tak než jí dám do sedačky tak jí mám vyslíknout? A to že si BObeš zahrává se mi taky nelíbí, ale pořád mě nutí řídit ať z toho nevyjdu. Kačka se do vajčka ještě vejdea ty cm budu muset přeměřit místo tam má ale blížíme se k finiši.
Včera jsem jela od našich ze zahrady a celou cestu tím že vzadu byla sama tak newřvala ale jen kňourala a tak jsem jí zpívala halí belí. V Mostě už mě bolelo v krku z toho.

A nevím jestli jste to viděli ve zprávách ale přímo tady u nás před barákem na takovém staveništi spal nějaký chlap a kluci po něm házeli kameny a on na ně vystřelil. Za bílého dne. Já nic neslyšela, ale když jsem koukala z balkonu tak jsem na parkovišti viděla policajty a tak jsem si říkala co tam zaseřeší.

Maruško mi to přijde jak na vesnici kde si každej vidí do talíře to drbání u vás. Ale je to všude, bylo to a bude. Budeš si buď muset udělat pořádky a dát jasně na jevo ať se každej stará o sebe a zametá si před svým domem a nebo to ignorovat. Pokud by to trvalo dýl tak já se znám že bych pak už vyjela a od plic to pěkně řekla těm mrchám. A co tchýn? Dlouho jsi se nezmínila tak to je určitě v pořádku že?

Luci a Katko_H hezky si užijte dovču a prckové ať jsou hodní. A opatrujte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
16.7.08 08:37

Katko Evolva ho nemá to je fakt, ale já mám pocit že mi ve fabii nemáme to uchycení ISOFIX. Tak jsem vzala tu Britax Evolva 123 Ultra. Tak snad nikdy nebudeme bourat a všechno bude vpořádku a to přeji i všem ostatním.
TAk se mějte krásně dneska má být hezky a tady už to jde vidět tak já to trochu poklidím, maso mám naložené přijde ségra a odpoledne jedem k tchánovcům na barák a zítra odpoledne hurá nachajdu…tak se mějte krásně a já snad ještě nakouknu…papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
16.7.08 12:12

Ahojky,
tak asi nikam nejedem… aspon ne dnes :cry: Mala ma porad teplotu, od vecera porad jen knoura a pospava a polehava. Ach jo. Ja se taky vubec nevyspala, porad mi cestovala po posteli a knourala nebo jecela. A uz zase knoura, bezim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
16.7.08 15:10

Ahojte,

tak ja jsem se objednala na zitra na prohlidku Vpatek mame jet na tyden k mori a dneska rano jsem krvacela…sice slabe, ale je to divne…ms mam dostat az za tyden a je mi castopredmenstruacne spatne…ttest je negativni, ale je asi stejne jeste brzo.....takze jdu do nemocnice, kde se narodil Tomik a i kdyz toho doktora neznam alespon budu vice v klidu.....jinak bych byla porad nervozni.....a ke sve gynekolozce uz nejdu nebyla jsem s ni spokojena hlavne po porodu.....Ted jen cekam jestli mi tu prohlidku z nemocnice potvrdi.....jestli budou mit volny termin…ach jo…jsem nastvana, ale co se da delat..... :?

K autosedackam…my mame Kiddy…hlavne kvuli dobrym testum…dosla nam v pomerne spatnem stavu.....(objednavali jsme ji pres internet z Nemecka) a tak jsme napsali primo na vyrobni firmu a ti nam ji zdarma zkontrolovali, vymenili poskozenou cast a poslali i certifikat o tom, ze je sedacka 100 % bezpecna. Tak jsem spokojena sjejich servisem (ne ovsem se servisem obchodu, ktery nam ji prodal, ti uz se po nasi stiznosti vubec neozvali :evil: )

Tak ja se jdu projit s Tomikem ven. Odpoledne tady je hodne deti a Tomik sedi na umelem travniku a snazi se je napodobovat, tak snad se nam rozleze :wink:

Hezke odpoledne!

Barca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
16.7.08 17:46

ahooooj..všechny zdravím.....

Jsme doma..ale bereme antib…večer napíšu víc ted mi tu míša brečí…dekujeme všem za držení palečku

A u nás velká změna…míša začala chodit…foto v galerce…taky umí slízt po spátku zpostele a z gauče..síla…

večer napíšu o té naši nemoci..ale je to zatím nic moc…

pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
16.7.08 20:07

ahojky
tak už mám klid
tak míša dostává injekční antib…protože na tech kapačkách jí nejde udržet…jsme doma..chodí k nám sestra 2× denne to píchat..byly u nási dva dr..koukaly na reakce…míšaje naštestí nemá jen je potom protivná a ospalá..spí i 4-5× denne..po hodine..v pátek jdeme na krev,zítra budu mít vysledky já s tomášem..jestli nejsme nosiči, zbytek příští týden v pondelí,ven mužeme..ale ne k detem a k hromade lidem..k detem mají slabší imunitu..a k dospelím..nesmí se ted nakazit ..třeba chřipkou rýmou atd,

amisku: teda..to je šílený co se vám stalo,ješte že jste v pořádku,já se taky s míšou bojím jezdit.

Hanucho..Držím palečky at to marianku brzy opusí

chození..je to holky síla..sem se tak snad v živote nenabehala..takže pokud máte pocit že chcete nekterá zhubnout…chození vám k tomu dopomuže
taky me dost překvapilo jak se naučila slízat gauč ,postel, jde pozpátku nohami napřed, zatím si nenabila

hanu ješte pro seznámek…10mes..8.7..75 cm.,hlavička,44,hrudník 48

Holky všem dekuju že jste nám držely palečky a stále držíte, moc si toho vážím…dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
16.7.08 21:40

Peti.L. chození - na to se těší hlavně u nás tatínek, že to už bude o něčem jiném. Ale máš pravdu hodně zhubne.

Kuba dneska objevil šuplíky v kuchyni, a každou chvíli řval, neb si tam skřípl pstíky, bylo mi ho líto, a tak zítra šupajdím do železářství koupit nějakou tyčku nebo drátek, a zarygluju to aby je nemohl otevřít. Kamarádi to taky takhle měli v kuchyni vylepšené když kluci byli malý.

Hanu koukejte se obě uzdravit, mě pobolívá v krku už taky asi týden, ale většinou jen večer, tak to připisuju spíše hlasitému mluvení :wink: :wink: :wink:

Dovolená my se snad na žádnou ani nevypravíme, taťka nemá zatím nárok na dovolenou když 1.7. začal, tak snad v zimě na hory, ale už bychom vážně někam společně potřebovali vyrazit.

Tak a dneska jsem dělala k obědu kaloriskou bobmu - kynuté borůvkové knedlíky, mňam.....
Ale potřebovala bych zhubnout, trošku, jsem si koupila sukni, byla tak akorát, a už se do ní nevejdu :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
17.7.08 03:28

Hanu .. tak snad vam to vyjde zitra :-) . treba je to jen reakce na zuby nebo neco mensiho … to je teda zakon schvalnosti, co? clovek se tesi a pak dite rozhodne jinak .. uz se to stalo tolikrat .. snad bude Mariance lip :-)

Baru .. ze by ? ze by ? no jsem teda napnuta :-P

PetroL .. tak gratuluju k chozeni :-) a doufam, ze i ty atb zaberou a Misa bude v poradku a vy taky .. :-)

[quote:e3a9a1bc7e]Adys takže když pak vzimě budu mít malou v kombinéze tak než jí dám do sedačky tak jí mám vyslíknout? Martulko .. presne tak by se to spravne melo delat. zimni bundy totiz znemoznuji funkci tech pasu … ta bunda/kombineza totiz funguje jako tesneni mezi pasem a telem a to neni dobre … ;-) pasy musi byt pevne utazene tak, ze kdybys je chtela vzit palcem a ukazovakem (jakoby stipnout), tak by ti to nemelo jit ;-)

a ta sedacka s tim pultikem nema vnitrni pasy??? 8O 8O pochopila jsem to dobre? to je nejaky pochybny ne? do ty bych teda 100% nesla .. ;-)

jinak moje pc skoncilo v pc nemocnici :lol: .. vcera jsem ho museli odvezt, protoze ajtaci po telefonu s tim nic neudelali, takze se na to musi podivat nekdo fyzicky .. nasla jsem neco ve zlatych strankach, tak jsme to predali takovymu typkovi, mel asi 200kg a obchod bylo spis takovy doupe, kde byla asi 2m ulicka a jinak zakramareny vsim moznym .. teda krome dalsich pc .. tak doufam, ze to svoje dostaneme brzo zpatky :lol:

no a do toho nam nastala vlna veder, takze ja dekuji bohu, ze mame funkcni klimatizaci .. teploty pres den budou tak kolem 35C a v noci to neklesne pod 25C, do toho paradni vlhkost … :roll: nekdy si rikam, uz aby byl podzim ;-)

mejte se krasne a zdravim i nejmenovane :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
17.7.08 06:48

tak dnes si jdu pro ty výsledky,jsem na to zvedavá jestli jsem to já.

chození zatím je to o pár kručkáchžádný lítání, ale stačí to,,,,a ty držkopády…pak natočím…pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí