Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2349
21.7.08 18:41

Dneska je tu nějak mrtvo, všichni jste určitě na těch dovolených, jak já vám závidím.......

Normálka Jakub má průjem po skleničkách, včera jsme byli v lese a dneska zase ........ tak jsme na dietce :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
22.7.08 02:16

jeeee.. tady opravdu nikdo neni 8O

ja jsem nemela dneska cas, mela jsme tu kamaradku cesku s jejimi 3 holcickami a jeste s jeji znamou ceskou, se kterou se potkaly nekde v kramu, takze jsme se seznamovaly .. ta ma zase 2 kluky … bylo to fajn. starsi deti si hraly samy v herne a ty mensi se batolily kolem nas, takze jsme si stihly i pokecat. :-)

no a ja mam novinku!

Marek uz to taky rozbalil a chodi! :lol: dneska odpoledne se pustil a stradoval si to tady .. prejde celou kuchyn, nebo do pulky, tam sebou kecne, zvedne se a jde znova. mam to krasne na videu, ale nemam porad ten pocitac, takze je to naprd… zatim to nestahnu.

Marek z toho ma desnou radost, porad hejka a dela pritom indiana, placa si na pusu a hulaka … a nejradsi honi Adu, ten pred nim utika .. no je tu veselo … ;-) a jeste bude :lol: :roll:

jinak tady mame uz 6. den horkou vlnu .. je to na 2 veci, protoze s detma se venku absolutne byt neda, maximalne tak u bazenu, kterej nemame :-( a ke tchyni nemuzeme a na verejny si sama s prckama netroufnu .. snad se dostaneme o vikendu …

mejte se krasne .. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
22.7.08 07:11

Ahojky,

je tady opravdu pusto prázdno, to už se snad někdo z dovolenkářů vrátil, ne? :lol: Tak napište, jak bylo…

Adys- gratulujeme k chození :P Ale popravdě, dalo se to čekat, že :wink:
My tady zase máme zimu, pod 20°C :(

alunko- a myslíš, že by měl průjem ze skleniček, to je divný, který mu dáváš?

Nezmar mrňavej mě chce zničet :-( V neděli vstával v 4:47 :-( A usnul až v 8, kdy už je vzhůru Adam, dneska před 6, to už je lepší, ale zase v noci nemohl usnout a hodinu se tam mlel :roll:

Hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
22.7.08 07:56

lenak No v neděli jsem mu dala od Hami ragů se zeleninou, ráno měl krásně tuhý bobky, ale asi až po 4 dnech co měl jen bramboru a mrkev, a večer zase řidký.....
Ale moje mamka povídala, že já jako mimčo jsem byla zvyklá na syrové ovoce ne na přesnídávky a když mi jí občas dala tak jsem měla taky průjem… no tak uvidíme.

Adys gratulujeme k chození, tak zase nebudeme první :P :P :P Jakub poslední dva dny zkouší jak na to, dělá obrovské mosty, propne nohy i v kolenou a drží se rukama podlahy, ale nějak mu to prostě nejde do finální podoby.
No ale jsem zatím ráda, že nechodí. Včera na hřišti lítal po čtyřech za ostatníma dětma a bylo na něm vidět, že by nejraději už po dvou, ale neví jak na to :roll: :roll: :roll:
Počasí tak tady v noci byla šílená buřina,opět mě to vzbudilo, a od rána pod mrakem a přeháňky - takže písek se dneska taky nekoná.....

Nevím co budu dneska dělat, nějak mám hotovo - uvařeno, vypráno, vyžehleno, uklizeno..... je to nezvyk se asi budu flákat :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
22.7.08 07:59

video jsem už dlouho nevkládala tak to snad pofrčí, ale je to už z května :cry: :cry: :cry:
 http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
22.7.08 08:32

Ahojte,

dovolená byla fajn. Prcci byli hodní. Jen teda jízda autem mazec :roll: . Já jaksi na to řvaní nemám nervy. Tak jsem převážně řídila já a manžel byl pěkně vzadu s Michalkou. Najeli jsme dohromady 1100 km. Moc se mi líbila Třeboň, příští rok bych tam klidně jela na dovolenou. Konkrétně tento víkend tam jsou pivní slavnosti, tak kdyby se to vychytalo příští rok, tak by to byla fajnové. Míše se v přírodě moc nelíbilo, prostě nuda, ale jak jsme byli ve městě nebo v muzeu tak se dalo. Zkusili jsme prohlídku zámku v Červené Lhotě, no, tři místnosti dobrý, ale pak už mazec, takže lezla a střídali jsme si ji na nošení, hodně vyrušovala :roll: , takže Hlubokou jsme nedali jen jsme si zámek prošli kolem. Ono tam přímo u pokladny bylo na psané, že pokud si rodiče myslí, že to dítě nezvládne, tak ať tam raději „nelezou“, lidově řečeno.

Zatím končím, už mi řve u nohy :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
22.7.08 09:38

Tak pokračuju :wink:

Dnes jsme byli na 10ti měsíční kontrole. Vážíme 8730g, měříme 77cm, hlavička 44cm. Váhou jsme byla mile překvapena. Máme prořízlou dvojku dole a dole na každé straně špičku stoliček. Poslední čtyři dny se v noci budí asi tak víc jak pětkrát :roll: . No, dudlákujeme, jak jinak. K sobě si ji brát nechci, možná by to pomohla, ale já potřebuji kolem sebe „prostor“ a Míša by mě utiskovala :lol: :wink: .

Zkusím na něco reagovat, ale moc si toho nepamatuju, včera jsem vás celý den, po chvilkách, dočítala.

Autosedačka,
to mám dotaz na Hanuchu, zda neví, kde v Brně se prodavají autosedačky, ale rozsáhlý sortiment. Mě se jaksi nechce ji kupovat přes internet, chtěla bych ji vyzkoušet, jak sedí. Ale jak se znám, tak to tak stejně dopadne. Nevím jakou značku, ale jak pořád píšete o tom Romerovi nebo jak se to píše … tak možná i tu.

Peti z L. a Adys - gratulujeme k chození, to je teda fičák …

Nočník,
nemáme, ale moje mamka je do něho nějaká žhavá, včera mi říká, že ho Míše koupí. Pořád říká, že je bystrá, že by se to mohla brzo naučit, tak jsem jen protočila panenky v očích, ale raději mlčela :D :lol: :P

Tak to asi tak vše ode mě. Dnes jedu k rodičům, mají oba dva dovolenou, tak si chtějí užít Míšu. U nás je také počasí nic moc, ráno to ještě šlo, ale teď pěkná „kosa“. Tak Adys, dofoum, že nám z té dálky odfoukneš trochu teplíčka :wink:
Mějte se a užijte si dnešní den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
22.7.08 10:08

Ahojky :)

teda to počasí je pěkně na prd, vypadá to, že se dnes ani nedostaneme ven :cry: A to jsem dnes chtěla vyrazit na nákup spodního prádla :) U nás prší a zatím to nevypadá, že by mělo jen tak přestat :twisted:
Jinak jsem Honzíkovi už dala velkou skleničku od Hami a svrznul jí jak malinu :D A jak nechtěl bílé jogurty, jen ty ovocné, tak teď už si dá alespoň sladkou Activii, tak jsem ráda.

Adys, gratulujeme k chození, Mareček je šikulka :)

KatkoH, tak to jste si určitě dovolenou pěkně užili a prohlídky asi budete muset odložit, až Michalka trochu povyroste :wink:

Leni, Lukášek Ti teda dává zabrat, to by mě asi zničilo, kdyby Honzík takhle brzy vstával :roll: Kluci vstávali poslední dobou mezi 7-8 hodinou a teď vstávají asi týden kolem 6:30 a to se musím hodně přemlouvat, abych vstala :lol:

Alunko, tak to je Kubík borec, že si udělal ještě v pláštěnce díry mimo :lol: Tak to já jsem na tom ještě s Honzíkem dobře :lol:

Marťulko, u nás se také poslední dobou bojuje s plínkou, vždy ho musím zabavit něčím, co nezná :lol:

Tak to je asi vše, mějte se krásně a pište, ať je co číst, když už nemůžeme jít ven :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
22.7.08 10:17

Zuza já mám opačný problém - s Kubou a jídlem, jakmile si vezmu něco já, tak musí prostě ochutnávat. A že by mu nechutnal bílý jogurt to neznáme, nám zase nejede s ovocem a s marmeládou. Není asi po tátovi na to sladké......

Třeba tedka mi snědl jednu celou broskev i se šlupkama, jsem měla strach aby se mu to nenalepilo na patro, ale zblajznul ji jak malinu :twisted: :twisted: :twisted:

My každým dnem čekáme na tu myčku, tak už se mooccc těšíme s taťkou,0000000,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
22.7.08 12:11

ahojky

Adys..obr gratulka kchození..my už taky dobře tapem,ty botičky jdu vrátit.rozlepila se jí podrážka..a budu kupovat v lékárne kolem 600 kč :roll:

Novinka..dnes sem se dozvedela že bacilonosičem je tomášuv táta,tak už je chudák na dalším vyšetření a budemít antib.míša je včera dobrala..a ted pujdem na stěry

Zítra má muj muž 35 let,tak sem mu objednala dort ve tvaru ryba..snad ho poteší dort mel jako malej naposledy

Tak pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
22.7.08 12:23

PetraL. tak gratulujeme k chození i k tomu zjištění kdo je bacilonosič. A ať jste zdraví.

Jakub poslední dobou stále dělá jen grrrr a chrochtá !!!!!!

a do práce dneska nejdu, volali, že přivezou tu myčku,t ak budem instalovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
22.7.08 13:08

Alunko- ještě k tomu průjmu. já teda tuhý bobek u lukyna neznám a myslím, že by tuhý úplnš být neměli. A jeslti jedl jen brambory s mrkví, tka je jsaný, že ho má tuhý a po něčem jiném ne, když mrkev stavý.
A lukyn by jedl taky všechno, co vidí, ale já mu nedávám, jednou dáš a pak nemáš pokoj :lol: :lol: To je jak s pejskem, taky pak loudí :roll: :lol: :lol:

Zuzi- taky bych spodní prádlo potřebovala :roll: Ale nějak se nemůžu dokopat :roll: Adam mi od začátku až do dnes ovocné jogurty nejí. Je na sladké Aktivii už víc jak 2 roky a nedávno jsem teda povolila i Dobrou mámu a taky jen vanilkovou a bílou, ovocné prostě nechce :roll:
Uvidíme, jak Lukyn, ten ještě jogurt neměl.

Katko_ h- pěkně jste si to užili a výletili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
22.7.08 15:19
lenak píše:
Alunko- ještě k tomu průjmu. já teda tuhý bobek u lukyna neznám a myslím, že by tuhý úplnš být neměli. A jeslti jedl jen brambory s mrkví, tka je jsaný, že ho má tuhý a po něčem jiném ne, když mrkev stavý.

Alunko .. jj .. stejne tak u nas.. ja se spis znepokojuju, kdyz jsou bobky tuhy a suchy … :lol: zalezi na tom, cemu rikas prujem .., to ze ma trochu ridsi stolici nic neznamena ;-) spis bych tipla, ze ma ridsi stolici po cerstvem ovoci … ;-)

PetroL .. tak aspon jste se dobrali nejakyho vysledku. jak je Mise?
my boty zatim kupovat nebudeme .. jednak tento tyden nemam cas ;-) , jednak ho necham jeste chvilku pilovat techniku :lol: a jednak v tomhle vedru proste stejne venku nejsme a doma chodi bos … :-)

KatoH .. tak jste si to hezky uzili. sesli jste se i s Kouteckou? a co Pisek? byli jste ? ;-) ;-)
ja bych vam rada soupla to vedro .. nebo aspon pulku z nej .. je to fakt des bes … zitra maji prijit bourky a ochladit se na 25C !

ja jsem zase byla rano u zubare .. uz jsem tam mazala v 7, tak ted bych sla spat :-) . marek uz spi, tak se jdu podivat za Adou a mozna taky trosku dachnu :lol:

zatim ahoj …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
22.7.08 16:22

Adys- už v 7 8O 8O 8O Hmmm, kéž bych vstávala v 7 :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
22.7.08 16:46

Adys z čerstvého ovoce to asi nemá, protože ho nedostal asi měsíc. Teprve dneska měl čerstvou broskev a zatím nic… jíme přesnídávky ovocné.

A řidší stolice - no Kubovi to občas vyteče i okolo nožiček skrz plínku, tak je to opravdu řídké :? :? :? :? :?

a ještě jedna otázka - už vám drobci jedí sami? Jako náznak, Kuba totiž vždycky sebere jednu i druhou lžičku a živí se sám, teda, musím mu nandavat, nebo jí rukama z mísy, ale je zaprasený až na zádech :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí