Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2617
23.7.08 20:17

já jsem takovou dráhu viděla v Deštným v Orlických horách, tak cca vím o co jde. Tak fakt před Luckou smekám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
24.7.08 10:13

Tak čusík holčiny, včera mi manža povídal před spaním docela zajímavou zkušenost s tím naším ďáblíkem.
Povídal, že si nejdříve sednul, pak šel do „mostu“ a doručkoval si k nohám, ruce si dal na nožky a sunul je směr vzhůru, a najednou stál bez opory v prostředku místnosti a čučel. A pak si kecnul na zadek, tak jsem zvědavá, jestli to dneska zopakuje :P :P :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
24.7.08 12:40

Ahojky holky prckové,

tak chválím fotky všem co vkláddali moc krásné.

Slaňování aby taky né když Luci na můj vzkus slušně sportuje. Luci jsi šikulka a máš moc hezkou rodinku. A doufám, že marodi v rodině se brzy zotaví a bude vše vpořádku. Přeju hodně štěstíčka a zdravíčka.

Koukám, že rozebítáte botky tak já jsem pro na doma ty bačkorky ale až bude Kačenka opravdu chodit úplně sama. A na ven sandálky a na podzim zimu teplejší kotníkové botky. Ty bačkorky co má Katka_H pro Michalku jsou bezvadné a kámoška je také měla od doktorky doporučené, ale myslím, že je měla fakt až když ťapala sama. A na ven bych je nedala. Fakt jen na doma.

Adys capáčky jsou nechodící jen takové co má už třeba i od narození. Bačrkorky a papučky jsou ty jak má Michalka na fotkce a botičky tak to je jasné.

Vstávání tak nám se to krásně posunulo na 8h. Ale zato v noci kdy dřív spinkala celou a jen tam se vzbudila na dudlíka tak teĎ si stoupne a řve dokud si jí nepochovám a někdy i musím přebalit a dát mlíčko a pak teprve usne a to se stalo právě jednou, že se takhle vzbudila ve 3 ráno a spinkala mi až do 9:30h…dneska dokonce vnoci spinkala chvilinku u nás v posteli a pak jsem jí přenesla. Chtěla se tulíčkovat s taťkoou, protož e se pořád lísala k němu a kě mě strkala zadeček. Mrška jedna malinká.

10. měs. prohlídka tak je prý moc šikovná a hodně zvědavá ženská. Prostě taková malá Kelišová. Hezky prospívá a když zkoušela nožičky tak se ptala jestli už mi doma chodí kolem nábytku tak jsem řekla že ju, ale sama ještě ne, tak to prej přijde brzy tak jsem na to zvědavá. A domluvili jsme se že necháme v roce píchnout prevenar tak už ho máme objednaný. Od roka prý stačí dvě dávky. Teď už to píchat nebudeme zbytečně by dostala 3.
Hanu prosím tě do seznámku váha 8320g, výška 75cm. Děkuju a koukám že jsi tu hodně dlouho nebyla tak si užíváš dovču že?

PetrušL. tak doufám, že už to holky bude jen lepší a hlavně to že se přišlo na toho kdo je bacilonosič. Teď to budete hezky hlídat a opatrovat se. Přeju ať jste co nejdříve fit.

Tak už mám stažené fotečky tak jdu ještě nakouknout do galerky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
24.7.08 12:48

Ahoj, zdravím po moc dlouhé době.

Čtu sice pravidelně, ale přijde mi, že nemám co psát. Všechno je pořád stejný. Zlobr leze, teda začal lézt před víc jak měsícem, zrovna v nejméně vhodnou dobu, když byl celej barák oštrábanej a běhalo tu kupa malířů. Asi po týdnu jsem mu ukázala jak se leze po schodech, takže žádný zábrany nepotřebujem, jak je něčeho konec, tak se zastaví a nehne se. Stání a chození je taky asi stejný jako všude, krom ďábla Máry od Adys, chodí za prst a nebo kolem čehokoli, včera šmajdal po domě přidržujíc se boudy od tatrovky. Zoubky pořád 7, další se nějak neklubou, ale to počká.
Jinak já osobně jsem teď týden na odstřel. V sobotu na mě hupla angína a až dneska mi slezla teplota pod 38. Pořád jen piju čaj a cpu se česnečkou. Naštěstí to Šimonkoj nevadí a můžeme kojit vesele dál.

Adys - jak jsi se ptala a trošku to i našla na B-C, tak jsem si práci opravdu rozmyslela a nastoupím až za rok. Jednak se mi prostě nechce, pak se mi nechce končit s kojením a nejhorší je asi to, že nejsem schopná být víc jak 2 hodiny bez prcka. Chodím 3 - 4 * týdně cvičit a je to pro mě utrpení.

• pak tam ještě probíhal dotaz o dalším dítku. Bylo to u nás pořád ve vzduchu, jo a ne, všechna pro a proti. Momentálně jsme s manželem dohodnuti, že nám dvě stačí, to třetí by momentálně byla sebevražda (ekonomická). Někdo mě asi odsoudíte, ale oba jsme zaměstnanci, sice má manžel celkem slušný plat (na spodní hranici republikového průměru), ale hypotéka na dům, Mates má velmi dobré známky, takže třeba bude chtít studovat (kéžby, rukama dělat je línej) a platit školné na nějaké škole, ráda bych aby dělal co by ho bavilo.? To bych už z mateřské neutáhla. Joho otec na něj totálně dlabe, takže jeho o podporu jeho syna žádat nemohu a osobně ani nechci.
    Takže i tomto sledu jsem řekla, že budu doma se Zlobrem, že ten rok mi nikdo nevynahradí a možná to je opravdu už moje poslední. Třeba ale ne, do 40 je času ještě dost.

Pa, mizím pod peřinu, přijela babička s kočárkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
24.7.08 12:48

Holky, aby nedošlo k nedoruzemění a nepochopení. Já jsem nemyslela, že by měli být na ven. Ale myslela jsem to tak, že než dítě relativně samo chodí, tak se to může nacvičovat v těch bačkůrkách třeba někde já nevím kolem domečku nebo bytovky a pak čupky zase do kočáru. Já nevím, zda jste pochopili, jak to myslím. Myslela jsem to dobře, ze začátku, aby se třeba Peťka neunáhlila a za týden nekupovala nové, kvůli velikosti. Takže tak nějak. Teď vypadám, že bych Míše boty nekoupila :lol: chých, chých. Já nevím, jak je to u ostatních. Ale já jsem převážně doma a nebo kolem domečku a ven chodím jen s kočárem, takže Míša je v kočáře a nechodí (jako myslím, kdyby chodila :wink: ). Takže mě kdyby začala chodit, tak nějak jak Mareček nebo Miška, tak bych určitě počkala až tak do toho září nebo prostě do té doby, než bych třeba věděla, tak jo, teď tě vypustím z kočáru a kus cesta běž po svých :wink: . To jen, aby jsme se pochopili a jak to myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
24.7.08 13:10

Ahoj holky,
hlásím se po dovolený. Už jsem nakoukla v neděli, ale jen v rychlosti - prala jsem, vybalovala a znovu balila. Hned v pondělí ráno jsme celá rodinka odjeli ke švagrové na chatu. Takže dovča jak na Šumavě i na chatě super :-)

Večer dám fotky nebo zítra dopo - společnou Katka_H, LUCI a já a nějakou z dovolený.

Tak jdu zase vybalovat, prát atd.
pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
24.7.08 13:17

Voche myslím, že jsi rozumná, já sice až tak nevidím dovaší rodiny, ale já si prostě mateřskou chci užít napno a i kdybch měla zažádat o 4rok tak prostě doma chci bejt. Stejka plánujeme další tak za 2 roky takže to budu doma až mě z toho klepne pepka, ale do práce mě nikdo nedostaně dřív.

Katko já jsem to určitě nemyslela špatně s těmi bačkůrkami ani botičkami, myslím, že máš pravdu. U nás tím že se ťape jen kolem nábytku tak to nemá smysl, a tomu se ťapání stejnak ještě doslova nedá říct. Ale na ven bych jí je sem nedala. Kdybchom měli baráček jako vi tak jo, ale tady ne. A vím, že jsi to myslela dobře a hlavně každej názor je tu vítaný nebo ne?? :) :) :D

TAk jsem galerku zahltila a jdu smažit file a americké brambory…mám hlad jako vlk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
24.7.08 13:47

Ahoj holky,

tak jsme dnes byli na 10.měsíční prohlídce , tak pak poprosím Hanuchu o doplnění :) 76cm, 8670g a hlavička 46cm.
Rovnou jsem se domluvila s Dr, že nechám davídkovi naočkovat žloutenku A, tak jsem jí dnes byla objednat v lékárně a zítra mu jí Dr naočkuje. Tak jsem ráda, že jsem se k tomu rozhoupala. Honzíkovi jí pak také nechám naočkovat.

LUCI, je mi líto, že máte v rodině takové starosti, hlavně ať je babičce i manželovýmu tatínkovi brzy dobře. A jak je na tom Tvůj tatínek, už je v pořádku? A musím říct, že jsi fakt dobrá :pankac: já bych asi neměla takovou sílu v rukách,a bych se tam udržela :lol:

Nemám dočteno, tak se o to jdu pokusit, když Honzík spí.

Zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
24.7.08 14:08

Ahoj Zuzí tak to jsme se sešli mi taky dnes byli na 10. měsíční prohlídce…a vidíš hlavičku nám měřili a ani nezapsali tak to budu muset napravit sama…a vůbec jí neťuklo to že minule mi do knížky napsala že Kačenka měří 80cm a to bylo v 7 měs. a dneska tam spala 75cm :roll: :)
Tak kde ten táta je já už mám v žaludku žáby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
24.7.08 14:12

my jdeme na 10M kontrolu až 4.8. tak jsem zvědavá, jak Kubu udržím na tom metříku, asi už se budeme měřit raději ve stoje, či co..... nebo jí to tam zboří.
Zrovna dneska objevil, že když mrská hračkama tak to dělá šílený rámus, takže jestli pak doma táta bude ječet, tak už mi asi prasknou bubínky :o :o

Dneska frčím zas do práce, je to fajn jen tak 2×-3× týdně vypadnout, aspoň si odpočinu :P :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
24.7.08 14:17

Ahoj Marťulko :)

nám to zase Dr do knížky vůbec nepíše, ani tam na to není žádné místo :wink: Údaje tam máme naposledy v 6-ti měsících a pak až v roce :wink:
Já kdybych měla hlad, tak bych na taťku nečekala a najedla bych se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
24.7.08 14:22

Tak nám to MUDra píše do zadu do zdravotního průkazu, kde jsou kolonky jiná sdělení, nebo tak něco.
A ještě mám postřeh, sestřička, když vždycky měří, tak mi povídá, že to může být i méně než minule. Ale já se stejně před vstupem do ordinace podívám, kolik že jsme to minule měřily, a tak vždycky hlásím, kolik jsme měli :P :P :P :P

A souhlasím se Zuzou, že kdybych byla hladová jak vlk, tak na tátu nečekám :roll: :roll: nevím jek ten tvůj Marťulko, ale můj je schopný jet domů z práce oklikou přes xxxx pochůzek, takže sice v půl 5 odejde z práce ale domů stejně přijde ve 8!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
24.7.08 14:29

Koukám, že máme doma opravdu prcka 8O Ale co je malý, to je hezký, že :-)

S jídlem souhlas, na taťku nikdy něčekám, dělá do půl 4, ale doma je běžně v půl 17-17. a tento týden jsme se viděla tak max. 1hodinu celkem :roll: A to zítra jedem, takže já nic nevím, v kolik, kudy, jeslti jde zítra do práce,… Super domluva, co :oops: No poporvadě, já ani zabaleno pořádne taky nemám, nějak to nehrotím, mám sepsáno a na hromadě důležitý věci, další dvě hromady věcí kluků, tak to ještě naházet do tašek a ještě bude zajímavý to nacpat do auta :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
24.7.08 14:53

Lenak tak takhle bych rezignovala, a oznámila bych že nikam nejedu, nebo ať si to zabalí všechno sám, že si balím jen sobě, at si zabalí i dětem.
On by se pak poučil :( :( :(

Jenže u nás to prostě takhle nejde, já pokud nevím nic a nemám předem naplánováno, co a jak, kdy a kde atd. tak prostě jsem protivná jako noc, a táta už to ví..... takže mě nedráždí… občas teda jen ze srandy, ale to já zase nepochopím ty jeho žertíky takže jsem stejně naštvaná.....

Dovolená - no už se těším na hory, letos prostě někam vyrazíme. Ať to stojí co to stojí, a hlavně to už Jakub bude bobovat a sáňkovat a bude to prima… prý pojedeme na 100% i když budu těhu… se chci vidět, při Jakubovi mi nebylo vůbec nic, jen jsem byla unavená, ale žádné ranní nevolnosti, nic.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
24.7.08 14:57

To balení je maje práce, to na něj naházím (už jsem mohla mít dávna zabaleno, nebejt mojí lenosti) a věci Alešovi nebalím, ty si balí sám, sice s kecama, ale není dítě, tak ať si zabalí vždycky sám :wink:
Má hodně práce, tak to neřeším a kupodivu na něj nejsem ani naštvaná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital