Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2184
18.7.08 08:00

Ahojky,

také přejeme Áďovi vše nejlepší, hodně zdravíčka a štěstíčka k dnešním 5. narozeninám :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
18.7.08 08:50

Přidáváme se také ke gratulaci, bože to to letí, co? Za chvíli těm našim prďolkům už bude taky jeden rok!!!!

Dneska jsme měli super noc !!!! Ráda bych už Jakuba naučila spát celou noc, u babiček to nebyl problém ale jakmile jsme se vrátily tak není u něj problém se za noc 3× vzbudit, tak jsem dneska řekla prostě ne, a v půl 4 kdy už se vzbudil asi po 5, jsem ho nechala vyřvat, apak jsme povídali pohádku a do půl hodinky spal znova, ale já se moc nevyspala, spali jsme spolu v jedné posteli a já měla strach aby mi někam „neodcestoval“ i když spal u stěny :cry:

Zítra se chystám dělat svíčkovou podle receptu z pořadu Kluci v akci tak se snad povede.
Jo a ještě z vercajku na písek už jsme ztratily hrábě, tak musíme pořídit nové :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
18.7.08 09:05

http://img.fotoalba.centrum.cz/…826295_4.jpg tak takhle to vypadalo u babiček, co mají kočičky :roll: :roll:

http://img.fotoalba.centrum.cz/…826402_4.jpg takhle se mohla číča zachránit před trapitelem :lol: :lol:

http://img.fotoalba.centrum.cz/…826646_4.jpg táta uspával Jakuba :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

http://img.fotoalba.centrum.cz/…826692_4.jpg a toto je náš nový kamarád :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
18.7.08 11:36

Ahoj,
hlásí se jedna ztracená duše.. Pamatujete si ještě na mně :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Holky já totálně nestíhám. Miša má prázdniny tak vůbec nemám na pc čas.. Max. si něco přečtu u kojení ale odepsat není kdy.. Večer když už všichni spí a já mám konečně čas tak vypadne net :twisted:
( dělá nám to už asi 3 týdny- prostě o víkendech a od 22 h. přestane jít. Už jsem jim tam asi 10* volala a pokaždé se dozvím že oni to tam mají v pořádku tak musím mít něco z pc…( tak nevím- že by můj počitač myslel na můj spánek a pro jistotu mi každý den po 22 h. vypne net :roll: :lol: )už opravdu uvažujem že změníme společnost, ale zase na druhou stranu platíme jen 260,– měs takže nevím :? )
Dneska jel Miša na víkend k mojí mamce, manža jde po práci na oslavu kolegovych narozenin tak mám chvíli. Tady je takový klid :oops: . Už jsem ztihla pomýt nádobí, utřít prach, povytírat, nasnídat še :wink:

Jinak co u nás nového…
Měnili jsme v celém baráku stoupačky, radiátory, ještě musíme vymalovat a budeme mít zase na chvíli klid. Miša začal šíleně zlobit.. Nevím jestli na něho jde nějaká puberta nebo co :roll: ( se mi zdá že začíná trošku brzo) Když něco po něm chci tak slyším- ale mami.. a proč?.. héj to není fér… atd. Už jsem se v pondělí neudržela a dostal na zadek :oops: :oops: :?
Janča začala ve středu chodit po čtyřech, klube se jí 3 zub,dělá paci-paci, papa, umí ukázat jak je velká, udělá ty-ty-ty ( když jí něco zakazuju a říkám jí že to nesmí tak se na mě podívá udělá ty-ty-ty a dál pokračuje ve svojí důležité práci :oops: ) v noci trošku líp spí ale máme problémy
s večerním usínáním.. Přez den docela v pohodě, ale jak jí dám večer do postýlky tak řve a řve ( klidně i 2 hod.)Přitom je unavená, mne si očička. Doufám že jí to zase přejde nebo mě picne.. A jak by toho nebylo dost tak jsme museli v úterý jeli z P. psem na veterinu. Za týden zhubl 6 kilo ( bych to potřebovala :oops: ) byl úplně bez nálady, ani neštěkal ( a že je jinak uštěkaný). Po půl hod. vyšetření mu kluci zjistili krvavý zánět střev tak má antibiotika a má naordinovaný 14 denní „klid na lůžku“.
tak jsem se nějak o nás rozepsala :oops: :wink:

Amisku to už není možné..doufám že už jste si tu smůlu vybrali, ještě že se Vám nic nestalo :srdce:

Koutecká gratuluji k holčičce

Kat-ko gratuluji k zoubkům

Hanu já si teda nemyslím že holčičky jsou hodnější. Míša byl strašně hodné mimčo a teď vystrkuje růžky tak se bojím co Janča, která už teď řádí jak 100 čertů.. Sousedka má 3 letou holčičku a to je teda něco :oops: ( Sice tam je to trošku i výchovou ale to by bylo na delší povídání :wink: ) Mmch Marianka byla nádherná družička, fotky jsou super :wink:

Peto.L gratuluji k chození, přeju ryychle uzdravení :huban:

Joulo super fotka, jste kočky :wink:

Leni já taky relaxuju u pc.

Adys VŠECHNO NEJLEPŠÍ ADÁMKOVI K NAROZENINÁM :srdce: :srdce: :srdce:

Nočník přijde mi to strašně brzo.. P'odle mně na to je času dost :wink:

Autosedačky J. se ještě v pohodě vleze do vajíčka tak mám ještě čas na hledání. Už jsem měla jednu vybranou ale po tom co se stalo Amiskovi tak pořád přemýšlím :? Musím se podívat jak vychází v testech. Ale ta Kiddy je docela divná, nelíbí se mi že nemá svoje pásy a ten pultík :roll: :roll:

Mytí zadečku utírám jenom ubrouskama ( Pampers Sensitive)

Spaní Janča vstává kolem 6-6:30, v 9 jí dám lehnout to sí dá 30 minutovku, po obědě spí asi 1 hod.

Zlobení jak už jsem psala.. Miša začíná zlobit šíleně a teď se k němu přidává i Jaňouch, ta se navíc i krásně vzteká.. Někdy to u nás vypadá jak.. Miša schválně Janču obejme ( i když mu říkám že to nemá ráda) ta začne řvát, když J. řeknu že něco nesmí tak si moje krásná malá princeznička sedne na zem, začne řvát a tříská hlavou o plovoučku ( včera byla blíž zeď tak třískala hlavou do zdi :twisted: :roll: ) Po kom ty děti jsou???? Miláček říká že naše děti jsou krásné po tatínkovi a uřvané po mamince :twisted: :lol: :lol: :lol:

Další mimčo já jsem vždycky říkala že chci 2 děti, ale poslední dobou mi je nějak smutno že už nikdy nebudu těhotná, nebudu mít mimčo.. Tak P. říkám že v další pětiletce by ještě jedno mimčo mohlo být.. Taťka zaťuká na čelo, řekne mi že nejsem normální a dál to nekomentuje :roll: :lol: :lol:

Tak a víc si nepamatuju :oops: :oops: Ještě hodím pár fotek

Těžká pohoda ( všimněte si brášky vzadu :twisted:)
 http://img2.rajce.idnes.cz/…P7120006.JPG

Moji miláčci
http://img3.rajce.idnes.cz/…P7140002.jpg

Kam pojedem??
http://img3.rajce.idnes.cz/…P7150003.JPG

A jedno video a Janinčina nejoblibenější písnička:
V bazéně

Omlouvám se za román, mějte se hezky a večer ještě nakouknu :wink: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
18.7.08 12:16

Monča román ne román, dlouho jsi se neozvala, tak to neřeš, docela mě dostalo jak se Janča vzteká amlátí hlavičkou o podlahu. Jakub to začal dělat asi v 6M ale schválně jemu se líbí jak to duní když bouchá hlavou o zeď nebo o nábytek…

A také se říká že jedno mimi je klidnější a druhé živější, tak já si říkám, že to druhé by mohla být pohoda :P :P :P :P jen doufám, že to nebude horší než Jakub :wink: :wink: :wink:
Rehabka tak už necvičíme, jenom „posilujeme břišní svaly“ - takže lochtáme od rána do večera a protahujeme plosky nohou. A přijít máme až začneme chodit, prý až přejde celou místnost. A taky nám řekla, že je to otázka tak 3-4 týdnů co to bude aktuální :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
pak ze mě bude ta twiggy :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
18.7.08 13:24

ahojky

MonaP..terdaztracená žena se nám konečně ozvala.jaksi psalaže jančamlátíhlavičkou o zem..míša taky..ještek tomu přidá nohy i ruce..ařev

Dnes sem koupila míše botičky na chození..380kč..sem myslela žepadnu jak sem vydela tu cenu..máme vel.13

takpááámusím letet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
18.7.08 21:39

Pěkný večer holky :)

jak nám holky odjely na dovču, tak nám to tady nějak vázne :wink: :lol:

PetoL, jak je Michalce, kdy bude mít nějakou kontrolu? Ty botičky jsi koupila náhodou za dobrou cenu, já když kupovala boty pro Dádu, tak vždy stály tak 600,– - 700,–. Kupovala jsem českou výrobu Essi,myslím si, že ty jsou hodně kvalitní :wink:

Alunko, tak až začne Kubík chodit, tak alespoň zhubneš do té sukně :wink:

Moni, vítej ztracená dušičko :lol: Já to také znám, s tím nestíháním. Jak mám na krku doma oba kluky, tak se k PC také moc nedostanu. Hlavně mě Dáda moc nenechá, jak vidí zapnutý PC, tak na něm chce hrát hry. To video je nádherné, ty si s tím vždy tak hezky vyhraješ, moc se mi líbí, jak tam dáváš tu hudbu. Je vidět, že Janička vodu miluje a Míšovi koukají čertíci z očí :lol:

Chválím fotky Alunky i Monči :) Alunko, manžel dobře uspával Kubíka :lol:

Dnes jsem byla hrát prvně v životě tenis a kolikrát mi dělalo problém, se do toho míčku trefit :roll: :lol: Ale pak už to bylo lepší. Jen mě teď bolí ruka, jak na to nejsem zvyklá. Pěkně jsem se od kluků odreagovala :wink:

Dobrou noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
19.7.08 04:07

ahoj holky …

Adamek dekuje za prani :-) .. chudak, byl z toho trosku zmatenej, protoze rano dostal darky od nas, ale porad cekal, ze bude mit tu party a tak se ptal, kdy prijdou ostatni :-) . no party bude az pristi tyden v nedeli, protoze puvodne jsme tento vikend meli byt pryc, ale seslo z toho …

Monco .. vitej zpatky ;-) .. video jsem bohuzel jeste nezkoukla, neb tady ten starej krap to proste neutahne .. :-( . ale fotka Janci v bazenu nema chybu :lol:
koukam, ze se opravdu nenudis …

Alunko .. dobra uspavacka, teda spis uspavac hadu :lol:

Zuzi .. a pockej jak te bude ruka bolet zitra ;-) . ale tenis miluju .. divat se na nej ;-) . jako dite jsem hrala, ale zadna sampionka ze me teda nebyla .. :lol:

Baru se taky neozvala … tak doufam, ze je v poradku a odjeli na dovcu :-)

Leni .. podle kalendare by spravne od zari mel jit Ada to tzv. kindergarden .. coz je jakoby intenzivni predskolni vychova. uz je to v budove skoly, deti vozi autobus a tady u nas je to na 1/2 dne, kazdy den.
ALE .. ja si to vloni rozmyslela a nechavam Adu o rok dyl .. prece jenom je to kluk, narozeny v lete, on je porad takovej hravej a rekla bych, ze i dost citlivej (dneska se dival s tatou na King Konga a na konci se rozbrecel :-( ) , takze jsem si rekla, ze neni kam spechat. od zari jde do skolky 3× tydne na 1/2 dne a to je priprava prave na tu Kindergarden, takze vlastne do 1. tridy pujde v zari 2010 a to mu bude 7 … ;-) . no a jestli bude jo chytrej, tak se tady da preskocit trida ..napr. ze 3. jit rovnou treba do 5. … ale asi se delaji nejaky zkousky nebo tak ..
no a taky ja tim ziskam rok navic na cestovani do CR mimo sezonu .. jakmile zacne chodit do te KG, tak se pak uz musi cekat na prazdniny :-(
no a u Marka to bude jednodussi, ten pujde o rok dyl bez debat … ;-)

hezkej vikend :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
19.7.08 07:42

ahojky

Zuzi…včera jsme byly na krvy..antib..má do pondelí..a v uterý by jsme mely jít na další stěry

Botičky..vubec sem si nevědela rady..tak jsem je kupovala v detským, v lékárne a v obuvy byly nejmenší vel.19..a my máme13…taky stály i680..a nevědela jsem jak koupit..jestli trošku vetší..nakonec jsme s paní vybraly..nák tak akorát..stím že bude musetpotřeba koupit..za chvíly další…ale paní v lékárne mi říkala že by námje objednala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
19.7.08 07:42

adys vše nej nej adámkovi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
19.7.08 23:06

Ahojky,

holky ten náš kluk je vtipálek, takhle ve čtvrtek jezdil venku, když pršelo :lol: :lol: :lol:

http://rodina.cz/…raz003_1.jpg

Je to foceno telefonem, tak jsem ráda, že dělá celkem pěkné fotky :D

Ani nevím jestli jsem psala, že si Honzík už sedá a pokud ho postavím u postele, tak se snaží udržet, takže už ví, na co má nohy :lol: Jen jsem ho zkoušela postavit, ale dělat už to nebudu :wink:

Dobrou noc všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
20.7.08 02:33

Zuzi .. no vidis, jak je Honzik sikovnej .. proste kluk do nepohody :lol:

PetroL … mno .. boticka by nemela byt zase az tak akorat. mela by byt dost siroka hlavne pres prsty a tam, kde prechazi v nart a v palcich by mela byt vule mozna tak 1cm, i vic ;-)
tyhle maly deti maji hodne siroky nozky a jejich tvar se jeste navic meni, kdyz se postavi a stoji plnou vahou na noze … nemaji vytvorenou klenbu, takze je ta nozicka takova rozplacla a proto by mely mit dostatecne siroke botky ;-)
myslim, ze pani prodavacka chtela, aby ses tam vratila a mohla ti prodat za par tydnu dalsi botky ;-) ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
20.7.08 18:12

Tak čusík holky, my se hlásíme z celodenní procházky z lesa. Táta vymyslel na dnešek program - že se vyrazíme podívat do lesa na houby, tak jsme sedli na vláček směr Benešov a hurá do lesa. Jakub zase cestu vlakem prospal :wink: :wink: :wink: a v lese se akorát vzbudil, vzali jsme mu tu židličku na záda, ale na zkoušku doma nebyl moc nadšený, tak to bylo jen tak kdyby náhodou......

přinesli jsme jen samé pravé hřiby a vrátily se v půl 4 utahaní jako koťata teda kromě Jakuba :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ten měl elánu asi tak za 3 !!!!!

A nakonec v židličce strávil celou cestu na nádraží, a houbi v košíku a ruksak se vezli v kočáru, bylo to dneska fajn, až na to, že mělo být pod mrakem a ono bylo dobrých 26 stupňů :P :P :P

Zuza koukám, že Honzík za deště jezdí jako frajer jak ten náš kluk, až na to, že Jakubovi nestačí to okénko v pláštěnce z boku si tam prostě udělal větší díru a tou vystrkuje obě nohy, takže jako kdyby pláštěnu vůbec neměl :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
20.7.08 20:49

Ahojky zdravím všechny,

Petruš tak to jsem ráda že nejste bacilonosiči vi a že jste našli řžešení, holky stále držím pěsti ať máte testy lepší a lepší. Botky taky už máme a na podrážce je 19. ale vnitřní stélka je mám pocit že jsem to minule psala a to nějakejch 12cm. Jsme líná to jít řeměřit.

Alunko tak to je krása že jste našli houbičky. A taťka a uspávání? Postě chlapy není se čemu divit. Hlavně že toho taťku máte vždyť by vám bez něj bylo smutno a i přesto že nebudete mít dovču tak i vílety vláčkem jsou moc hezké a nezapomenutelné.

Adys dodatečně Adovi hodně štěstí, lásky, hodnejch a opravdovejch kamarádů, hraček a hodného brášku a rodiče. A děkuju za radu, v zimě si na tebe vždy vzpomenu a Kačce bundu nebo kombinézku sundám.

Joulo krásná fotka a moc vám to holky sluší. Jste kočky a taťka na vás musí být pyšný.

Zuzi Honzíček je šmudlíček, ten ti rovnou leze veen, u nás se za pláštěnku a nebo síťku jen tahá. Ale samozřejmě na Kačku taky prší.

Mončo ahoj!!!! Tak koukám že se vám to doma začíná pořádně rozjíždět. Míša už má svoje manýry a Janička už teď to pěkně zkouší taky. Jo jsou to prckové vyčůraný. Tak přeju hodně sil a video je fakt bezvadný. Je na Míšovi vidět že má janičku rád.

Leni nočníék právě jsem se nato ptala kámošky a ona že jí doktorka řekla ať to dřív jak v 11/2 roce nezkouší, protože to stejnak to dítě nechápe. Ale tak to stejnak ty víš tohlebyla jen zkouška.

Hanu tak už je vám určitě líp a užíváte si na dovče že??

Mi se dnes k večeru vrátili tak opět kolotoč, vybalovat, prát atd. Bylo to super jelůi jsme do Rakovníka a na zříceninu hradu Krašov. Ještě plánujeme Karlštejn, Ještěd, ZOO Praha nejspíš, a myslím, že to bude asi tak vše a ještě jednou na chajdu.

Takse měte krásně teď Bobeš koupe Kačenku a jdeme na uspávací kolotoč. :roll: .

Jo jinak dřív koupání a mazázní a vše po něm bylo ok. A teď jak Kačenku vyndáme z vody tak je zle, teda halvně pokud jí položíme a dáváme plínu.

Tak dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
20.7.08 20:53

http://img.fotoalba.centrum.cz/…012821_4.jpg tak toto je historická fotka, hrábě už jsme za dva dny co jsme je měli stihli ztratit :( :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí