Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
650
15.7.08 12:10

Ahojte,

k myti zadecku…no ja setru tuhe hovinko papirem a splachnu do zachodu…nebo zustane na plince. Pokud ma ale kasi tak ho hodim do umyvadla a vytahnu ten spunt.....je to pro me nejrychlejsi… ukazovali nam to tak i v porodnici…zatim se nam odpad neucpal :wink:

Tady je tak krasne. Odpoledne vezmeme deku a pujdeme na hriste…no Tomikova o dva tydny mladsi kamaradka uz chodi za rucicku…Tomik jenom sedi i kdyz je skoro o hlavu vetsi nez ona…tak musime prinest tu deku…aby nesedel porad na zemi…ale doktorka tvrdi, ze se to podda…tak snad jo…dava si nacas, ale pro me je to jednoduchsi…tak si nestezuju :lol:

Hezky den!

Barca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
15.7.08 12:11

Ahojky,

Amísku a Peti.L. - taky na vás pořád myslím. Holky držte se. Uvidíte že to bude ok.

Katko gratuluju k zoubkům!!!!

Alunko zkus antikoncepci na rok nějakou tu injekci nebo tak. Né dělám si srandu podle mě mají holky pravdu tak jak tady psali. Každej rozdíl každému vyhovuje jinak.

Kluci vs. holky - ¨naši říkali že byli rádi že mají holky. že jsou hodnější, ale myslím, že je to dneska úplně jedno. Prckové jsou stejní, zlobí stejně, řvou stejně, brnkajéí nám na nervy stejně. Takže je to fuk.

Adys přeju brzké uzdravení tvého miláčka pc.

Maruško teď jsem četla na Rhodosu bylo zemětřesyení tak snad s to nedotklo i vás.

Moničko kde jsi?

Hanu MArianka byla nádherná družička. Kačenka koukala se mnou na fotky a jak tam je s tou druhou holčičkou a ukazují prstákama nahoru tak Kačka hned taky ukazovala. To teď dělá hodně s těmi prstíky. I když přijde Bobeš z práce tak ho zdraví jako čau a zvedne jednu ruku a jeden prstík. Jakoby říkala tytyty kde ses toulal???

Tak tady svítí sluníčko a je totálně černo, takže bude pěknej slejvák.

Spaní tak 2 - 3× za den. Po nemoci spíš uhoupávám v houpačce.

Barčo závidím ti že se ještě Tomík moc nehejbe. Jsem si to pořád přála a teď jsem z toho občas na prášky, ale jak už jsme zdraví a tolik mě nepotřebuje tak je to vpohodě. Vyhraje si i sama.

Mi jedeme ve čvtrtek na chajdu. Tak se maximálně těším. Ani to balení mi nevadí.

Všichni co taky odcestováváte tak hlavně opatrně a krásně si to užijte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
15.7.08 12:21

K mytí zadečku - dělám stejně jako Lenka. Prostě nejhorší vemu tou plínou a zbytek ubrouskama pampers sensitiv a meju zadeček až večer při koupání. A nikdy jsme opruzeniny neměli.

Barčo hezky si to počasíčko užejte. Ani nevíš jak ti závidím hlavně to moře. Já bych taky někam jela, ale zase t vedra mi moc dobře nesnášíme. Tak mi jde spíš o to moře. ale taky se dočkáme.

Vaření - dělala jsem od té doby co jsem toto téma Luci hodila a já vždy zapomněla reagovat: plněné cibule s americkýma bramborama, obalovaný celer s bramborama, Bobeš dělal špekové knedlíky s červenným zelím a cibulkou, a dneska budeme mít čočku volské oko a párek + okurka nebo spíš řepa.

Boršč miluju, ale jen já. Tak když ho dělá můj ta´tka (děda) tak to dlabu má ho nejlepší i se smetanou zakysanou.

JIank ještě k jídlu pro piňďata. Holky to fakt dáváte sunar už jen 1× deně?
To u nás je to pořád hlavní jídlo. Ráno sunar a to po nemoci mi vypije tak 120 - 150ml a i tak někdyn echá a když jí nutím tak řve, takže to vzdávám, přesnídávku před nemocí celou po nemoci 1/2 a nškdy ani to ne a tak dělám mlíko 120ml, pak oběd po nemoci už se to zlešilo a sní ho celkem dost, jogurt nebo mlíko 150ml, a pak zase mlíko tak kolem 19h 150ml a kolem 21 - 22h 150ml…a spí po nemoci i do 8h což je zázrak protože dřív normálka bylo před 6h a někdy i v 6:30…

Příští týden jdeme k doktorce do poradny tak jsem zvedavá kolik bude vážit…
tak se mějte krásn ě už zase slyším máma…tak tam jdu…pa a opatrujte se všichni…pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
15.7.08 12:21

Hanu, balíček dorazil a moc děkuji za čokoládky :-) :-) jsem si říkala, že jsou ty šatičky nějaký těžký :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
15.7.08 12:38

Marťulko mlíčko - tak Jakub se u babiček v noci nebudil, takže v noci mlíčko odpadlo, ale dneska ve 3 dostal 120ml. Mám tip na to jak ho naučit aby spal celou noc od kamarádky, tak to zkoušíme.
A pak ráno když se vzbudí tak dostane mlíčko asi tak 150-180ml. Někdy má větší hlad někdy moc ne…
dopolko má přesnídávku nebo jogurt, oběd, odpolední svačna taky ovoce, nebo jogurt, podle toho co měl dopoledne a většinou pak jdeme ven, takže to beru mlíčko, ale venku moc pít nechce, to spíš tedka vypije celou tu lahvičku čaje, a doma je pak šíleně hladový tak na noc dostane 150ml kaše lžičkou.

Jsem dneska zlikvidovala tunu prádla, a měla bych jít ještě vytírat, přijde teta na hlídání, ale vůbec se mi do toho nechce.

Adys taky přejeme „závislákovi“ brzké uzdravneí PC :lol: :lol: :lol: :lol:

A už se nám klube 8 zub! jsem na to koukala jako blázen, a sranda je, jak se u babi naučil lezt sám do vaničky, tak to chce i doma, ale ten náš sprchový kout má docela vysoko tu vaničku na sprchování, tak tam jen ječí že chce dovnitř, tak zítra letím koupit nějakou protiskluzovou podložku a budeme se už koupat jako velký kluci :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
15.7.08 12:45

ä ještě jsem zapomněla holky prosím o radu na tu autosedačku…Amísek mě tak nějak donutila to řešit…
koukala jsem na testy ADACU na rok 2008 a vyšla nejlíp tahle…
http://www.prejetesi.cz/…pro-071.html
ale když jsem pak četla diskuse tak tam říkali dost i rpodejci že je to dost divné, protože ten pultík je hodně stísněný a když tam chcete dát díte v bundě tak se tam prostě nevejde, je vysoký na 9ti kg dítě a děti jsou tam utopené a řvou, ale je to nejlepši ochrana s tou hrazdičkou. Ale jak díte dosáhne 18kg tak tu hrazdičku nahradí jen tří bodový pásy a né 5ti bodový jako u ostatních a tak ta ochrana kterou upřednostňují prostě padá. Tolik k té co uvádějí jako nejbezpečnější na trhu.

Potom jsem vybrala a hodně o ní přemýšlím je tahle:
http://www.autosedacky-kocarky.cz/…ekce-2008-3/
a nejspíš vyhraje, ale opravdu jsem chtěla vědět ještě v¨názor vás co už v tomhle máte zkušenosti…
Našla jsem i takovou co se dá dát proti i po směru jízdy což je nejlepší, ale 8 tis. a jen do 18kg se mi něchce dávat jo kdyby byla už rovnou do tech 36kg tak to je bez debat…ale je taky fakt, že malá už teď ač se do vajčka ještě vejde v něm prostě řve že nevidí…Takže většinou jí má BObeš na ruce a ona kouká z okna…což se mi samozřejě nelíbí, ale já řídím a přesdto že nadávám tak si jí stejnak veme a prej to řvaní nevydrží, když mu říkám tak jí prostě nech vyřvat…
zase mi tu řve tak to píšu v rychlosti tak snad to je trochu srozumitelné a přelouskáte to…
děkuju předem za reakce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
15.7.08 13:07

Marťul, taky to právě s manžou řešíme :wink: a na Britax Evolva jsme koukali v katalogu Romer. Právě včera jsme si ten katalog přivezli a dneska ráno jsme to probírali :lol: My teda určitě vybereme Romer nebo právě Evolvu (je to jeden výrobce). Akorát máme v autě ISOFIX a Evolva ho nemá, ale zase máme tři děti a dva ISOFIXy a kluci ho v sedačce mají a na tu třetí sedačku už ho nemáme, ale stejně se nám na zadní sedadlo takhle veliký sedačky tři vedle sebe nevejdou a proto musí někdo sedět ve třetí řadě, ale pak rozhodovat kdo, ach jo
Asi jsem ti moc nepomohla, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
15.7.08 13:34

Kačko jojo pomohla vím že Romer je právě taky jedna z nejlepších značek a hlavně nejbezpečnějších akorát jsem chtěla právě vědět zda by do ní taky někdo šel.
Slyšela jsem na ni samou chválu a je to opravdu moc dobrá značka. Tak mi do mí půjdem. Vi to mátě těžší tím že to máte vše 3×. Ale určitě rozhodněte dobře.
Takže děkuju za odpověď. Objednám tu Romer Evolvu 123.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
15.7.08 14:00

Kačko prosím tě ještě mi písni od koho jí budete kupovat a za kolik jí má…nejlevnější jsem viděla na netu za 4450,– na AAA baby…Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
15.7.08 14:03

Ahojky..

Hanu, Annie spi maximalne 2× denne…a nekdy se to nepovede a spi jednou.. tak dve hodky vetsinou od jedny do tri…
zadecek…umyvam jen vecer pri koupani.jinak utiram ubrouskem
Kato, taky gratuluju k zoubkum.. :) a srazek snad vyjde priste?? V zari?? :) ..ale moc me to mrzelo. Ani jsem nestihla zajet za druhou segrou…nevidela jsem ji uz asi pul roku.....
Autosedacka…zatim neni aktualni, ale uz jsem se porozhlizela. Hlavne budeme zase kupovat dve a obe je asi koupime v CR, protoze tady jsou nic moc.....samy ksunty a jedina poradna znacka chicco…nejspis ale zustaneme u maxi cosi.
Drby..taky neresim..ale spis me to mrzi. Ono jde o to, ze moje dve kamaradky se nezalibily par lidem (chlapum, jelikoz je holky odmitly, takze tu hraje roli muzska jesitnost) a ti uz to roznasi…a pak me zastavuji skoro az cizi lidi v obchode, abych si na ty moje „povedeny kamosky“ davala pozor a ze by bylo lepsi se od nich drzet dal, aby me nestahly s sebou a nedostala jsem tak nalepku jako ony - ku.va (pardooon) ................... :roll: ..takze to me vytaci..aby mi cizi lidi radili, s kym se bavit a s kym ne…to uz je trochu moc.
Barco, taky mate hezky? Koukala jsem, ze uz je tu dost Italu…mame tu pres den az 40 stupnu a zacinam litovat kazdou tehulku, co potkam, protoze si pamatuju, jak jsem tu minuly rok skoro omdlivala vedrem.
Mliko..pije uz jen k snidani..nekdy ji ho dam odpoledne misto treba jogurtu, ale to je malokdy
Amisku, Peto, porad drzime palce a myslime na vas…
Martulko, taky jsem to cetla..o tom zemetreseni..ono jde ale taky o to, ze se probudim a mam sms od tatky…cetl jsem o zemetreseni a ze to bylo i u vas, je vse v poradku??? a ja ani zadny zemetreseni nezaznamenala........jen asi 3× bylo vetsi a to me probudilo, protoze se klepala postel, ale jinak ne…a to samy minule, kdyz se psalo o zemetreseni na Thassosu..taky jsem psala kamosce, jestli je ok a ona nic necitila…
Hanu, druzicka kraaasna!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
15.7.08 15:18

Jen rychle,

Marťulko- na tu kiddy jsem taky nedávno koukala, protože mi značka nic neříkala a docela jsem se zděsila. :roll: no nevím, vím, že vyhrála, ale…
moc si to nedovedu představit, že z toho to dítě nevystupuje, že mu tam ten pultík nevadí, jak ho tam dávat,… Prostě moc nechápu, že vyhrála.
Aleš jen kouknul a jako vždy prohlásil, ty testy jsou jen o penězích :roll: Nojo, chlap, je rychle hotov.

Nám zatím vajíčko stačí, ještě má dost místa, se až divím, jak je Maxi cosi prostorná.

musím letět, kluci spí vneku v autě, tka je zkontrolovat :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
15.7.08 15:23

Tak kluci ještě spí…

Kat_ko- a to půjdete do vel. 9-36kg, my sice máme taky pro adama 9-36 Storchenmuhle, ale když čtu diskuze, tak všichni sedačky 9-36 zavrhují, tak uvažuji, že Lukymu koupím 9-18kg a Adam stejně teď už vyrůstá z vnitřních pásu, tak budem kupovat větší, tadle naše mi totiž přijde dost těžká, na to aby v ní byl připoutaný jen velkým pásem :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
15.7.08 15:53

Marťul, Leni, po poslední diskuzi doma to vypadá, že koupíme Romer 9-18kg s isofixem (Evolva ho nemá). Sice je to pálka (něco kolem 7500,–), ale po zkušenosti Amiska do toho investovat budeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
15.7.08 15:58

Leni, mě už se Naty do vajíčka Jané nevejde, myslím, že jsi to psala ty, že má mít hlavu 2cm pod horní okraj, aby byla bezpečná, že jo? No tak to už nemá. Hlavu má přesně k okraji a nohy musí mít skrčený. Ouš měří 76cm. Je to Jané nějaký mrňavý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
15.7.08 18:27

Jojo, má být hlavička 2cm pod okrajem. A to teda je Natálka dlouhánka :wink: My máme doma nějakýho prcka :roll:
A Romer, myslím, že super volba.

Adys- ještě jsem si vzpomněla. Lukyn začíná být taky pěkný drsoň, nenechá se Adamem utalčovat a už po něm pěkně jde :roll: :lol:
jak jsem psala, myslím, že si s nimi ještě užiji :roll: Když bohužel moje nervy na todle nejsou. Moje nerovová soustava by potřebovala nějakou domácí pecku :oops: :oops: Prý příroda naděluje všem, co zvládnou, co unesou, ale u mě se asi přepočítala :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí