Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky a prckové,
Peťo je mi to strašně líto a věřím, že budete holky určitě vpořádku. Budeto těžké a krušné, ale jste šikulky a zvládnete to. Držím pěsti a posíláme velkou uzdravující pusinku Michalce.
Adys tak to byl oštěstí že nespadl z velké výšky. Chudáček maličkej. Ještě že je v pořádku.
Brokoličko tak gratuluju k zoubku. Mi už máme 4 nahoře a 2 dole. Užívej si ten bezzubej úsměv je krásnej a hlavně když ho vykouzlí baculaté tvářičky.
A zase jsem zapomněla na co jsem chtěla reagovat.
Tak já jsem se sem konečně dostala skoro po týdnu. Od soboty měla Kačka teploty a povedlo se nám je srazit vždy jen na pár hodin, noci byli probrečené a já na mrtvici. Je to ale moje chyba nakazila jsem jí já. Příště jak nastydnu tak budu nosit roušku. Ve středu jsme už nakonec jeli k doktorce a tak nám dala Stoptusin a kapičky do nosu s efedrinem. Tak jsme konečně bez teplot od včera a to mi včerejšek celej prospala, byla vzhůru dohromady tak 2h za celý den. Něchtěla mi jíst, pít prostě jen mlíko. Kapičky a sirup jsem jí musela dávat do mlíka jinak mi to nepozřela a jak kašlala tak se dávila a pak zvracela. Takže jsem se od ní nehla na krok. jak jsem šla uděla jídlo tak za mnou lezla plakala volalamáma a šplhala po mě. bylo mi jí tak líto. Ale teď už odkašláváme a odsáváme fujtajblíky konečný.
Tak se mějte krásně a doufám, že se sem dostanu častěji teĎ.
Ahoj holky,
konečně se po po několika dnech dostávám k PC. Jdu vás rychle přečíst, snad stačím reagovat ještě teď (malá chrupe na terase), nebo až večer.
Ale nedá mi to nenapsat vám tu novinku - ve středu jsem byla v Gennetu na UTZ - miminko v pořádku, jen je stále o týden menší. A asi vás zajímá co čekáme - já si hodně přála mít páreček.....nevyšlo to, čekáme holčičku… Ze začátku jsem byla hodně smutná, ale teď už se na tu svojí druhou princeznu moc těším, až si jí pochovám.
Jdu číst.
Jééé gratuluju ke zdravé holčičce…tak to je super doufám, že jste nám to do budoucna nevyfoukli já si zase naopak přeju tu druhou holčičku. Ještě jednou velká gratulace. Hlavně že jste v pořádku a zdraví, to je nejdůležitější.
Tak zachvilku jdu smažit kapustové karbanátky a pofrčíme do Globusu mají akci na bebu…
Jinak to že nám tu neteče teplá jsem fakt už z toho odvařená. Kdyby tejden tak neřeknu, ale skoro 14 dní to mě fakt sejří…
Petruš to auto fakt naštve. Ale nic si z toho nedělej mi to máme taky sice mojí vinou, le říkej si hlavně že se nestalo nic horšího.
Ahojky,
Koutecká gratulace k hlavně zdravému miminku a pak k princezně
jojo, asi vím, jak ses cítila. Já furt v sobě mám, že jsem si přála holčičku
Ale Lukyna bych za nic nevyměnila, to určitě ne ![]()
zuzi- užijte si víkend. Ach, jak já bych někam jela. Vypadnout z doma, i když vím že doma je to nejjednodušší. To je asi tím, že jsem byla navnaděná na ty hory a pak to nevyšlo ![]()
I když za 14dní už taky odjíždíme, ale z toho mám zase strach
Jsem asi divná, co
![]()
V HYPERNOVĚ MAJÍ AKCI NA DĚTSKOU VÝŽIVOU, NA HAMI příkrmy (tu nekupuji, tak nevím kolik stojí normálně) a NA SUNARKY OVOCNÉ za 19,90 I ZELENINOVÉ 24,90 (tak jsem si nakoupila na dovču 14 ovocných skleniček a ještě něco na doma)
Metříky holky tak to bude asi PC, jsme u tchyně a švagřice to tu má nějaké pošahané.
Až natáhnu ty fotky tak něco vložím do galerky, jak jsem slíbila.....
![]()
Jinak my už týden spíme celou noc, obávám se jen toho že až se vrátíme domů, tak najedeme do starých kolejí.....
![]()
Koutecka gratulujeme také k druhé princezně a hlavně že jste zdravé obě dvě…
![]()
A my máme taky tu nemoc - jmenuje se MAMA a snad ho to v 15 letech pustí
kam se hnu tak tam musí taky, jinak tedka babi s dědou, že vyrazí ven, no a musela jsem prostě jít na záchod se schovat aby vůbec Kubu přikurtovali do kočáru, jinak se vypnul jak luk a řval jak tur.....
Tak ještě jednou. Odpoledne už jsem to nestihla
. Děkuji za gratulace k holčičce.
lenak- taky si myslím, že ten pocit ve mě ještě pěknou chvilku bude…Uvidíme časem, třeba za pár let si pořídíme 3 miminko
, ale nevím nevím…
Tak a zase nestíhám víc reagovat - přišla návštěva.
pa
Ahojky,
Leni tak to je škoda že vám ty hory nevyyšli, ale 14 dní uteče jako voda. A kam že to vyrážíte? Promiň jestli jsi to už psala tak jsem to asi zapomněla.
Mi jedeme na chajdu teď co bude víkend. Už se taky těším. Doma je doma, ale změnu fakt potřebujem. Hlavně Kačka po té nemoci je pořád taková vážná, nic jí nebaví a nudí se. Jak vidí dospěláky tak se neměje a je vážná a jak vidí děti tak si může roztrhnout pusinku jak se směje.
Potničky holky měli jsme je po narození a docela dlouho nás trápili teda jen na obličeji. Ale včera k večeru se jí udělali na celém bříšku, zádíčkách, krku, obličeji a i trochu zespodu ve vláskách. Hned jsem koupila heřmánkový roztok ten nám zabral dřív, tak doufám, že i teď. Docela mě to viděsilo po té nemoci. Jsem byla ráda že už to konečně odchází a pak tohle. Tak jsem se lekla, že by to mohla být třeba spála nebo já nevím co.
A Leni ty skleničky na dovču jsou to nejlepší. Když jsme byli na chatě tak je tam měli a bylo to vyřešené. Myslela jsem že tam Kačce budu vařit, ale byli jsme jen na víken a víkend ztrávený vařením to mě fakt nebere. A koenečně jsme pořídili varnou konvici do auta. Není to ta na ohřev dětských lahví ale normální varná konvice. Tamto mi přišlo zbytečné. A pokud bude mít hlad tak prostě udělám sunar a hotovo, stejnak má mlíko nejraději.
Tak jdu poklidit Kačenka hezky usnula tak mám chvilku. Přeji hezký víkend všem!!!!
Ahoj holky,
Peto, tak ti take drzime palce a prejeme at to conejrychleji zvladnet. Neboj, zas bude lip!
Holky, tak cestovatelska manie nas neopustila, zitra nebo pozitri odjizdime na tyden ci na dele na Ukrajinu. (mam tam rodice a vsechny pribuzne). Ale chceme trosku cestovat a vyletovat, castecne s holkami, a pokud babicka s dedou je budou bez problemu zvladat , tak puldenni vylety i bez nich. Nevim, jestli se na to tesit nebo ne, mam strach z cesty, s vecnych zacp a problemu a uplatkarstvi na hranicich. snad vse bude v poho a celnici nas nebudou trapit kdyz uvidi, ze vezeme 3 deti (jeste starsi ditko od pritele). Ale pokud tam bude fronta (kdysi stavalo 8 i vice hodin), tak to neovlivnime ![]()
Tak pripadne setkani v HK az ten dalsi tyden, pokud Lenka jeste neodjede do Chorvatska do te doby. Ja se ozvu,az se vratime.
Mejte se tady vsichni pekne.
A.
Ahoj,
dovolená - holky musím upřímně napsat,že já jsem si dovolenou s prckem moc neužila,protože se stále řeší kdy má jíst,kdy má spát,prohlídky hradů a zámků nevydrží,jsou moc dlouhé,takže ikdyž byla Klárinka zlatíčko,tak to není ono a obdivuju vás,které jedete k moři,já bych určitě nejela (hlavně Alinu,která to zvládla se dvěma) ![]()
Koutecka - moc gratuluju k holčičce…nebuď smutná,že to není klučina,my jsme chtěli kluka teď a když jsem uviděla Klárinku,tak se mi hned zalíbila a už bych jí za kluka nevyměnila
…tak mi došlo,že už příští rok touhle dobou se budem snažit o druhé,taky bysme chtěli páreček,ale když bude druhá holka,budu šťastná,hlavně ať je zdravá a ať jí máme ![]()
opruzení - stalo se mi,že se Klárinka oprudila - docela ošklivě -stalo se vám to a jak jste to kurýrovaly? mně poradili v lékárně smíchat 1:1 Pytiol a rybí mast a to mi dobře zabralo,ale ten Pytiol píšou v letáku používat pro děti od deseti let..tak nevím..ale 2× jsem namazala a hodně se to zlepšilo
Marťulka,Adys - holky nemoci a pády pryč!!! tfuj tfuj
výlet - dnes jsme byli s kamarádama na Kokoříně a pak jsme u nich opékali buřtíky,moc se nám výlet líbil
Zuza - Zuzi a když jsi přestala kojit,jak často dáváš ten sunar? já bych nevěděla,já kojím jen večer a v noci
A všem děkujem za gratulaci k zoubku,později,ale přeci a taky jsem si to obulila…papapapapa
http://www.beruska8.cz/…slene1/7.gif
a ještě jsem chtěla napsta,že nám přišla ta 500-stovka za krém na opalování od pojišťovny
Ahojte,
nejak jsem nestihala, ve stredu baleni, ve ctvrtek ta svatba, vcera navrat plus dojela moje mamka, tak az dnes.
Leti.L - hodne sil, teda to je hruza!
Jak jste na tom???
Ja se o malou posledni dobou trepu porad, az se mi milej smeje. Predstavte si, v pondeli zacala tak nejak divne kroutit hlavou, porad ze strany na stranu jako to delaji autisticky deti nebo hluchy lidi… Ve stredu k tomu pridala i to, ze i kdyz byla vyspala, tak kazdou chvili si lehla na zem s vystrcenou prdelkou a odpocivala, ja uz hruzou hotova co ji to je, vymysleno tisic teorii od epilepsie, zanetu mozku, zanetu ucha… asi si to dokazete predstavit. Volala jsem i doktorce, ta zas na neurologii, pry to jsou jen tzv. stereotypie, jeste jsem se ani nestihla kouknout co to je. ![]()
Koutecka - moc gratuluju k holcicce
Ja bych byla stastna mit druhou holcicku. Nevim, jestli najdu odvahu k druhemu ditku… kdybych mela jistotu holcicky, tak urcite…
Ale jinak zatim asi neee.
Adys, Amisku - jeje, chudacci Marky a Naty! My zatim bohudik nic - tuk tuk tuk!
Alino - holcicky jsou krasne
Uz se opakuju, ale je to tak
A at se vylet na Ukrajinu vydari!
Hezky zbytek vikendu i ostatnim nejmenovanym!
Ahoj holky,
tak se zase po dlouhé době hlásím. Omlouvám se vám všem, že jsem se neozývala. Ale já vůbec nestíhám. Furt někde trajdáme mimo domov.
Zítra brzy ráno jedeme na dovolenou, moc se těším. Jedeme nakonec na 2 týdny do Rakouska. Máme zajištěné ubytování ve dvou lokalitách, vždy na jeden týden. Tak jsem zvědavá, jak to budeme s Šímou zvládat.
Jinak u nás je vše OK. Šíma furt sám stojí (myšleno bez opory) a chvílema se pokouší o samostatné krůčky (myšleno opět bez opory). Ale zatím se k žádnému neodhodlal (nebo jsem to neviděla
). Furt něco hrozně hlasitě vyřvává, „mama“ řve když se mu něco nelíbí
. Takže je tu veselo.
Nestíhám vás teď dočíst, ale všechny vás moc pozdravuji. Doufám, že je u vás všech všechno v pořádku a užíváte si léta
![]()
Ahojik,
tak hlasím smutnou zpravu,skončili jsme v nemocnici.Meli jsme autonehodu na kruhovym objezdu nam nedal prednost autobus a napalil to do nas,soupal nas jestew kus pred sebou,moc si z toho nepamatuju hrozne sem se bala o natalku pac to napalil do jeji strany.Nastesti nas sanitka rychle dovezla do nremocnice a na natalku cekali na jipce ,vypada to ze to bude dobre byla akorat v soku z toho narazu a musi se pohlidat jestli nema naky skryty vnitrni krvacení tak prosim drzte palce at ji nic neni.Ja mam hnuto z úpateri takze mam takovej limec.Jak sem rada ze jsme investovali do dobre autosedačky
![]()
Luci
byli jsme v nemocnici a jsme tu zas
ja snad z toho ani neusnu jeste ted je my soufl
Jezis Amisku, proboha, ja myslela, ze jste si tu smulu uz vybrali!
Myslim na vas!
ahojky,
Amisku- teda, tak ať jste brzy OK. z tohodle mám hrůzu najvětší, mám strach z cestování autem a poslední dobou opravdu velký ![]()
Marťulko- jedem na 14dní do Chorvatska
PetraX, Alino- užijte si dovolené.
Petro.L- jak jste na tom?
Hanu- kdy vyrážíte vy?
Hezkou neděli.