Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojik,
díky že na nas mylíte.Z nemocnice nas pustili ale zas jsme ted dopoledne skončili u doktora ,pac se nam v plínce objevilo jaksi neco červeneho a ani doktorka si není jista zda to neni krev,takze to musime sledovat,nesmime davat nic cerveneho a kdyby se to tam objevilo znova tak okamzite do nemocnice.Ale jinak se zda Natalka v pohodě.
Je to fakt hrozny ja se ted v aute taky hrozne bojim a hlavne se my v hlave honí myšlenky coby kdyby fakt hruza.Ja bych to snad nepřežila kdyby se ji neco stalo.Fakt mam na toho ridice takovej vztek .
Kasi -ja davam tak v osm večer a to jahlovou nemlecnou,pac ryzovou my neji a hlavne my nak nejde odstřikavat mliko na tu kasi.No a pak pred spanim ještě kojo.
Dovca-strach z cesty nemam kdyz teda nepočitam cestu autem na letiště ty se bojim.Ale Natalka tak nak cestovani snasi dobře akorat mhd ji moc neba kdyz musi sedit v kočare.A u moře si myslím že to bude parada.Nebudu muset varit,nic delat atd.no uz se tesim
tak a uz si zas nepa,matuji na co sem chtela reagovat ![]()
Ahojky,
Kaci_H - ono to picasso nejede v Mozille, tak zkus jestli mas Explorer nebo Firefox… Kazdopadne jsem dala par fotek do galerky.
Kase vecer - my zase zrusili kasi z flasky, uz ji nechtela. Blby je, ze to MM vzdycky tu kasi udela ridkou, mam ho jeste v mrazaku dost, tak nevim co s nim. Rikala tusim Monca, ze kdyz se prevari, tak to nezridne… A vubec, dlouho tu Monca nebyla, halooooo Moni!!! Kde jsi???
Jo a davam jak kdy, nekdy slupne i pres 230 ml, nekdy ani 120 ml, jak kdy. Po tom uz nic nejí, az rano kolem 5 kojo.
Zuzi - nejak jsem to zasklila, kdy jedete na dovcu? My teda jedem taky na noc snad to bude OK.
Holky jak to mate ted se spanim? Kolikrat vam decka spi? Marianka jeste nedavno spala 3× (cca 2 mesice zpatky) a ted uz treti den spala jen 1×
Myslite ze uz se to zas posune?
Jdu uklizet, vecer jeste nakouknu ![]()
Leni, kaši dělám ze 180ml, dělám jí na lžičku, tak ani nevím, jaké množství se z toho udělá…Stačí mu to bohatě, pak baští až kolem 7 hodiny. Jo a tu kaši má většinou kolem 19-té hodiny
A u moře jsme byli s Dádou když mu bylo 1 a 3/4 roku a cestu skoro celou prospal, vzbudil se až v 5 hodin ráno. Pak byl minulý rok s manželovými rodičemi a cestu zvládl prý také dobře. Tak z něho ani tak strach nemám, ale spíš z toho Honzíka
Hanu, jedeme až první týden v září. A k tomu spaní…Honzík spí většinou 2× denně, ale někdy se stane, že spí jen jednou. Ale to jen zřídka (naštěstí)
Katko, moc si to na dovolené užijte a LUCI a Koutecká také ![]()
Amisku, tak snad to čevené v plence nic neznamenalo a už se to nebude opakovat. Myslíme na Vás
Ahoj
Amisku, četla jsem, co se vám stalo a je to hrůza. Ale hlavně, že jste s Naty v pořádku! Moc na vás myslíme!
Hanu, moc vám to na svatbě slušelo!! O šatičky ses bát nemusela, mě je jasný, že to uhlídat nejde (vidím to doma). Fakt ses kvůli tomu stresovat nemusela
jsou přeci na světě horší věci než upatlaný šatičky, ne? ![]()
A co u nás nového???...................................... UŽ TAKY MÁME ZUBY
a dva
![]()
Jinak Naty leze po čtyřech, vyleze všechny schody, stojí a řve a vzteká se a je to hrůza. Jsem si myslela, že to u kluků byla hrůza, ale co dělá Ouš, to se nedá srovnat
![]()
Druhé dítě - já druhé dítě neplánuju
mě stačí tři
![]()
Maruško, to je škoda, že nám nevyšel srazík, tak snad příště. Na drby se vykašli. Možná spousta kamarádů tvého manžela drbe jenom proto, protože mu závidí, že má tak krásnou manželku
Co já jsem viděla v Řecku holky, no hrůza!
ještě napíšu později, teď musím běžet…
Ahojte,
taky rychle docitam a Amisku moc moc verim, ze uz to bude vsechno v poradku. Ja mam taky cim dal tim vetsi strach z jizdy autem…hlavne s Tomikem…takze chapu, ze si z toho v soku po bouracce. Tak snad uz to bude vsechno jen a jen ok. Moc na vas myslim!
Alunko, jo jo psala jsem, ze by chtel Francesco druhe ditko co nejdrive, ale ted jsem mu vysvetlila, ze si nedovedu predstavit byt tehotna a porad Tomika nosit…tim myslim napr. umyvani zadecku v umyvadle, atd......kdyz ten nas pinda zatim ani neleze.....Nakonec to Francesco uznal…jenomze me poboliva porad nejak v podbrisku a mam „supr“ brecici a zurici nalady…tak nevim nevim…
Na test je jeste brzo…menstruaci bych mela dostat koncem pristiho tydne…ale uz dva tydny mam pocit, ze ji dostanu hned…tak si to treba jen namlouvam ![]()
Dovolena u more…super super moc doporucuju.....Tomikovi se moc libila uz si hezky vyhral s kyblickem, lopatickou a piskem a prskal na vlny…no proste skvele…jedeme i pristi tyden na jeden tyden ke tchyni na jih…ale tam uz jsou tri dalsi deti, tak to bude narocne..... ![]()
Zatim bezim a poctive docitam!
Papa
Barca a Tomik
Hanu- Lukyn normálně spí 2-3× denně, ale ž spíš 2× denně. Dneska spal poprvé až po půl 13 a po 30min byl vzhůru a teda fest prudí
![]()
Barčo- myslím, že u nás nehrozí, aby si Lukyn hrál s kyblíčkem
Nemám šanci ho chvilku udržet na místě
A hračky ho neberou, jak psala Katka_H
Zuzi, Adys- zlobí ti vaši starší kluci, mně přijde že máte doma andílky, si na ně ani nestěžujete
u nás je teda jenden horší než druhej.
Ani jeden neposlechne (to asi po Lukynm nemám chtít, že
), ve vztekání se předhánějí, ve vymýšlení blbin ještě víc …
rozdíl míň než dva roky bych asi fakt nezvládala ![]()
Kat-ko, obr gratulace k zoubkům
atk jsi se konečně také dočkala a rovnou dvou ![]()
Leni, Dáda také zlobí, ale to spíš tím stylem, že neposlouchá a dlouho mu trvá, než něco udělá. Pořád mu to musím dokolečka opakovat. Ale jinak si moc stěžovat nemůžu, řekla bych, že patří mezi hodnější děti
![]()
Luci, tak to ja jsem jeste v klidu malej si vyhraje pomerne dlouho sam a tim, ze neleze nema ani kam „odejit“
Jen u more jeste obcas prepadaval dozadu tak mel pisek uplne vsude a vylival na sebe vodu.....ale byla to spise sranda, pak jsme delali dlouhatanske prochazky po lungomare.....jsem si myslela, ze zhubnu, ale nic moc… ![]()
Zatim papa
Barca
Luci, tak to ja jsem jeste v klidu malej si vyhraje pomerne dlouho sam a tim, ze neleze nema ani kam „odejit“
Jen u more jeste obcas prepadaval dozadu tak mel pisek uplne vsude a vylival na sebe vodu.....ale byla to spise sranda, pak jsme delali dlouhatanske prochazky po lungomare.....jsem si myslela, ze zhubnu, ale nic moc… ![]()
Zatim papa
Barca
Katka_H kaše do mlíka nebo do vody. Tak já z vlastní zkušenosti poradím asi toto, pokud je na krabici napsáno že se rozdělává do mlíka tak do vody ani nezkoušet je to humus a nechutná to ani mě
a když je kaše do vody tak už to mlíčko je v ní obsažené, teda aspoň v té naší bylo
![]()
Musím vám to napsat - velký úraz. Byly jsme dneska na písku a Jakub lezl po horním rantlu pískoviště, já ho jistila, ale nějak prostě jsemt o nevystihla a v rohu jsme to nevybrali a spadnul tak ošklivě, že si prokousnul horní ret jak na rtíku tak zespodu, já jsem byla docela v šoku, Kuba asi taky, plakal asi 10 min. pak krev přestala téct, a už se tlemil a chtěl znova
![]()
Druhé mimi - s manžou jsme se při prvním prostě dohodli že vy:,–(ím atinkoncepci, většinou, když mi docházelo balení. No a jelikož mám poslední balení v krabičce, tak si říkám, že dáme řeč o druhém mimi. Jinak mám v zásobě ještě jednu krabičku
![]()
zuzi- máš hodný kluky oba ![]()
Alunko- z pusy teče krve hodně, ale taky se to rychle hojí ![]()
Lukan dneska za celý den spal jen 1× a to 30min
To zase bude noc. Ani u jednoho neplatí/neplatilo čím míň spí přes den, tím víc spí v noci ![]()
My jdeme do hajan a debatit o dalším přírůstku
![]()
Dobrou
Dneska jsem lítala jak hadr na koštěti, ani jsem neměla čas si sednout k obědu
manža byl týden doma sám tak podle toho to tu taky vypadá, kytky měli studenou sprchu, snad se zberchají, nebo snad dostanu nové?
![]()
Tak jeste nakukuju, nevim jak zitra poridim se sem dostat…
Kat-ko - moooc gratuluju k zoubkum!
Vidis, ted uz „jen“ ty vlasky co?
Dej mi prosim vedet az balicek dojde, posilala jsem ho dnes navecer.
Barco - tak to je pro me neco jako scifi, ze se Tomik jeste nepremistuje
Ty se mas!
Ale zase se tak nenadru pri umyvani toho pokakanyho zadecku v umyvadle, ted uz ji postavim do vany, reknu stuj a drz se a normalne ji prdelku osprchuju. Vi, ze kdyz si sedne, tak si sedne do studeny vody
nez vzdycky odtece, tak je to doba.
Zuzi, Leni - no mit dva kluky, to si neumim predstavit, myslite, ze holcicky budou lepsi???
To je ale asi co dite, to neco jinyho a ne pausalne ze holcicky jsou hodne a kluci zlobi ze… ![]()
Jeste jsem neco chtela, ale uz se mi nak zaviraj oci. Dobrou!
ahoj holky .. tak zase nadesla ma chvilka u pc .. ja jsem bez toho meho fakt jak bezruka .. dneska jsem stravila 2hod na telefonu s IT lidmi a stejne nic nevyresili …
![]()
no nic … Lenko .. bud v klidu, ze mame my doma andilky …
joooo .. kdyz jsou kazdy sam, tak to je pohadka. ale spolu ..
Marek by byl i ok, ale kdyz je zrovna v klidu, tak prijde narusitel a zacne postuchovat, brat hracky nebo ho i jenom pusinkovat a v tu ranu Marek zacne … ridi se heslem: nejlepsi obrana je utok
sice zatim jenom hlasitym revem, ale nekdy to staci ![]()
ale nestezuju si .. jsou to kluci no .. je fakt, ze Ada je taky docela hodnej, ale nekdy se proste nudi nebo zkousi, kam si to muze dovolit. ale neni vylozene zlobivej nebo zlej, to ne ..
znam horsi
ale s tim opakovani porad dokola, nez neco udela, tak to je stejny jako u Zuzky ![]()
Marek je sice vzteklej, ale na druhou stranu je to mazlik. kolikrat za dne prijde a chce se mazlit sam .. to se ted nejak behem posledniho mesice zmenilo, predtim to nedelal. nebo kdyz vidi, ze se mazli Ada, tak prileze taky
a visi mi na krku oba ![]()
myti pokadenyho zadecku .. mam jednu technickou otazku
.. holky, to fakt vsechny umyvate pod vodou? a nejdriv ty hovinka utrete ubrouskem nebo jak? nebo mate tuhacky?
ja si to teda nedovedu predstavit, protoze Marek ma vetsinou v plene spis takovou hustou kasi, takze to splachovat ve vane .. to asi ne-e ![]()
spani … Marek spi 2× denne … kdyz jsme kveceru nekde venku, tak treba jeste usne pak i v aute .. ale ted nekolikrat rano spal 2hod a odpoledne pak uz jenom 30min. vzdycky ma jeden ten spanek kratsi a jeden delsi
. dneska v noci prselo, rano bylo zatazeno, takze spal az do 7!, coz se normalne nestava, vetsinou je budicek v 6 .. ![]()
jinak deti tak kolem toho roku zacinaji spat tak 1× denne .. kazde dite je jine. nekomu to staci, ja vim, ze Markovi by to urcite ted nestacilo. ![]()
uz vic nestiham …
mejte se krasne i vy ostatni .. a dovolenkari krasny odpocinek a stastne navraty ![]()
Dobré ráno,
Adys- buď v klidu, pod vodou zadek nemyju
Utírám ubrouskama (pampers sensitiv
) a zdá se mi že dobře. Tak nevím. Taky to Lukyn má spíš kaši.
Hanu- myslím, že se nedá na 100% tvrdit, že holčičky jsou hodnější
kluků sestřenka je toho příkladem, je ještě o dost horší než Áďa. Je o dost živější, vzteklejší, agresivnější… Teď o víkendu je měla tchýně poprové spolu a fakt to nejde. Nemají si teda co vyčítat. Furt si všechno berou, musejí mít tu stejnou věc, to smaozřejmě nejde, tak řve jeden nebo druhej, pak je bitka a Adam vyfasoval parádní hrizanec na hrudníku. A nebylo to poprvé ![]()
Hezký den.