Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
243
7.7.08 20:48

Ahoj holky,
zdravím vás po delší době..však víte..a co je u nás nového?
Klárka už má zoubeček,zatím neleze po čtyřech,ale jinak vymete celý dům,různě se točí a leze dozadu..ale nejradši sedí a z překážkového sedu si podává předměty..no je to sranda..já prý jsem vůbec nelezla,ale ze sedu jsem rovnou stála na nohou a potom chodila,možná,že Klárka bude to samé…no a jak jí chutná bašta,tak se mi pěkně zakulatila,takže vypadá jako tlouštíček,tak snad to vyběhá,,jsem zvědavá na 10-ti měsíční prohlídku,kolik bude vážit,ale právě jsem se divila,jak jste sem dávaly údaje z 10-měsíčních kontrol,jaké máte štíhlé holčičky 8O tak to mi nee :D
jinak se mi moc líbí všechny foltky a videa,skoukla jsem celé video Kačenky od Marťulky a to jsem se smála jak klape tou pusou přesně jako Klárka :D

Holky mějte se a krásné letní dny http://www.sirmi.ic.cz/smajl/14.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
8.7.08 07:44

ahojky

katko…očičko má zdravé.my máme známou tak já si dala kafčo a ona jí to skoukla..me se zdálo že jí ujíždíjedno očko je to videt na fotkách..ale má ho v pořádku, míše se to vyšetření líbilo, ona jí vyšetřovala,fotokamerou, byla tam tma, a jen svítily barevný svetýlka, nebo barevné svítící obrázky, ona se za nemi otáčela, a to jí snímalo ty očka,…

ve středu jdeme na 10 mes ko..jsem zvedavá taky na váhu po nemoci..ale myslím že neshubla, je jako tank, se nák nemohla potom dojíst :lol:

pá a pěkný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
8.7.08 11:37

Ahojky holky, zas moc nestiham, tak jen sem vlozim par fotecek, vice v mem albu:

klasicka sestava:Karin,Lukas,Anika. Tak co nejaky sraz v HK, aby tech deticek na fotce bylo vice? :wink:
 http://img3.rajce.idnes.cz/….01-_040.jpg

A co kdybych mela trojcta? 8O
http://img3.rajce.idnes.cz/….01-_052.jpg

Pa.A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
8.7.08 16:30

Ahoj holky :wink:

Jen hlásím návrat a jdu dočítat. Bylo nádherně a písnu až nějak v noci až uložím příšerky pá Jolana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
8.7.08 17:01

Ahojky,

tak jsme měli jet dnes na hory s kamarádkou, ale padlo to. Docela mě to mrzí, a poučila jsem, že nemám Áďovi nic dopředu slibovat, protože je z toho smutnej.

Byli jsme dnes na 10m KO, tak Lukyn 9,03kg (s látkovou plínkou) a 73cm, (možná 72cm). Takže prcek. :lol: Obvod hlavy má větší než obvod hrudníky, nevím, po kom je taková souška (i když váhou se to nezdá) :wink:

Jo a to nafoukání do uší, myslela jsem si to stejně jako PetraL., že z toho může být zánět. Ale já v tomdle praxi naštěstí nemám ťukťuk

Boty- neřeším, až bude chodit nějaký koupíme :wink: Venku ťapa v ponožkách, ale on venku moc neťape :wink:

Hanu- kam jedete na dovču k moři?

Alino- jsem taky pro sraz, ale nevím, kdo se k nám přidá. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
8.7.08 21:14

Holky jsem tak chvátala, vám to sem napsat, co se u nás děje, že jsem se nepřihlásila a ono mi to celý heklo… :cry: :cry: :cry: :cry:

Byla jsem dneska sama na výletě v Praze, jsme u babiček v Táboře, šéfka nás za daně za odměnu pozvala na obídek, tak nás 3 hodiny cpali samými dobrotami, tak jsem celá nafouklá, ale ochutnala jsem sushi, ústřice,jehněčí,pečený ananas a banán, a moc dobrou zmrzlinu mňam… :P :P :P :P

Kuba byl s babi a dědou moc hodňoučký, prý jak andílek a celý den si na mě ani nevzpomněl, tak mi to až bylo líto, ale když jsem doma zavřela dveře, tak už se na mě sápal :P :P :P :P

Kdo to napsal že jsem expert? Marťulka? Holky pak vám sem vložím nějaké fotky, ale musí přijet švagřice, a vyhrabat z bordelu u sebe v pokoji gábl. :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
8.7.08 21:24

fotky Alino koukala jsem na vaše fotky a jedním slovem se to prostě nedá popsat, jsou úžasnééééééééééééééé.., :P :P :P :P

a mám na vás dotaz, jak se ten „ouchyl“ naboural na ty naše fotky tak mi to vrtá v kebuli a docela až bych měla čas tak bych je chtěla přesunout na nějaký jiný portál.
Jen mi poraďte kam, kde je máte vy? A jak je to zabezpečené proti takovým prdloušům?

Díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
8.7.08 21:34

Alunko- myslím, že prdloušové a úchylové budou vždy a všude na takových servrech :roll: :roll: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
8.7.08 21:41

Asi máš Leni pravdu, ale jak je možné, že si vybral právě nás? Asi budu muset fotky třídit a ty kde nejsme jako rodina nebo jen Jakub tak je tam nedávat, nebo fakt nevím… ale když se tomu dá předejít tak bych to ráda podnikla.....

Jsem na toho svýho zase naprděná, tak jsem ráda, že budu do neděle u babiček a on ať si v Praze hospodaří jak uzná za vhodné..... tedka je zase špatně, že není navařeno na týden dopředu..... :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
8.7.08 22:26

Ahojte,
nejak jsem vam vcera zapomnela napsat :oops: 8O

Adys - tak moje zkusenosti s FL zatim bezva, zacina to tu vypadat jako u lidi, nektere ty napady jsou opravdu dobre a je videt, ze staci fakt malo a da se to udrzet… Je ale pravda, ze jsem nejdriv chtela na tu americkou verzi, zacala jsem tam, ale kdyz jsem si pak precetla, ze by mi chodilo prumerne 10 mailu denne, tak jsem to prehodnotila a chodi mi jednou denne cesky souhrn :D. Ad zanet ucha - tohle jsem prave nekde cetla, ne sice presne to, ale tyhle body tam byly :-)

Alunko - tak my mame taky uz nocnik, dedecek uklizel ve sklepe a nasel jeste po nas s brachou… kdyz jsme u nich, tak mam porad na taliri, ze ji mam zacit zkusit posazovat a ze chudak, nechat ji tlacit do pliny, kdz do nocniku by to bylo lepsi :? jsem jim rekla, ze at si delaj co chteji, ze mi to neva, ale ja ji posazovat nebudu. Vercajk na pisek jsme dostali minuty vikend od sestrenky co prijela na navstevu :D

PetiX - odreny auto - ja to opravdu nebyla, my mame stribrnou metalizu :lol: :wink:

Brokoli - gratuluju k zoubku! No a jestli ti moc neleze a nebeha, tak se neni co divit, ze je Klarka vetsi cvalik nez ten nas cert co neposedi :lol:

Joulo - vitej doma! Napis jak bylo ;-)

Alino - trojcatka, nevim nevim… ten muj si porad pral trojcatka, ale jsem rada, ze mam jednu lumpku :lol:

Leni - ty taky koukas vsude co? :lol: ;-) Jedeme pristi utery nebo stredu do Italie, mame tam kamarady s 16mesicni holcickou, jsou tam posledni rok, tak toho vyuzijeme a budeme par dni u nich u more a pak se uvidi,jak nas to bude bavit. Jedem autem, tak to nejak flexibilne prizpusobime situaci.
Sraz - my ted delsi dobu k nasim nepojemed, nejdriv koncem cervence, spis zacatkem srpna.

Uz musim, i kdyz jsem jeste neco chtela, tak snad zitra, dobrou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
8.7.08 23:36
hanucha píše:
Leni - ty taky koukas vsude co? :lol: ;-) Jedeme pristi utery nebo stredu do Italie, mame tam kamarady s 16mesicni holcickou, jsou tam posledni rok, tak toho vyuzijeme a budeme par dni u nich u more a pak se uvidi,jak nas to bude bavit. Jedem autem, tak to nejak flexibilne prizpusobime situaci.
Sraz - my ted delsi dobu k nasim nepojemed, nejdriv koncem cervence, spis zacatkem srpna.

Hanu .. ja jsem se chtela zeptat to samy ;-) . tu diskuzi jsem cetla uz proto, ze mi prislo divny, proc by 1.5lety dite nevzali k mori ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
9.7.08 07:23

dobr ráno,

Hanu, tak do trojčat bych nešla a jestli si je někdy můj muž přál, tak teď už se určitě za takový myšlenky mlátí do hlavy :lol:
Taky jsem tu diskuzi četla, ale zapomněla jsem se zeptat, kam že to jedete dovolenkovat.

Mám dneska trochu kopr, celkem vše uklizeno a uvařené plněné papriky, tak uvidím, co dneska podnikneme.

Včera jsem byla u toho zubaře, holkyyyyy, vrtání nebolelo, bez injekce a hotovo za dvacet minut! Byla jsem z toho tak vyřízená, že jsem jí furt říkala, že ji budu všude chválit

:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
9.7.08 13:07

ahojky

takmám smutné správy..dostaly jsme výsledky z tech uší..míša má pneumokok..podkmen stafilokok zlatý infekční,nesmí mezi deti. dostala silné antibiotikum..a zítra podle dalších výsledku bud nastoupíme nebo ne nainfekční do nemocnice

Hanu..ko v 10 mes…8,70,…75cm..hlavička 44..hrudník 48cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
9.7.08 13:30

Ježiš Péťo, to mi je líto :cry: chudáci…
Drž se!!!!!! Posíláme hodně sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
9.7.08 14:24

Petro - moc držíme palce Mišce ať se z toho dostane a tobě hodně psychických sil :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí