Poradna duly
Jana Čurdová
No doufám taky, že se tomu mýmu chlapovi bude líbit, jen se to asi nebude líbit mě, příští týden jede na celý týden na nějaké školení do Karlsruhe, s generálním ředitelem letí soukromým tryskáčem. Jsem říkala, co že tak najednou po 2 dnech v práci
![]()
no ale my budeme u babiček tak bychom se stejně týden neviděli, jen nevím jestli se to nebude opakovat častěji.
Brambory - holky stále tu přemýšlím o těch hranolkách, si myslím že ty jsou ze syrových brambor a ne z vařených.......
Jinak u nás byl brácha, oba s přítelkyní hledají práci a brášku čekají v sprnu státnice tak mu budeme držet palečky.
Dovolená - no na rodinou dovolenou se asi vydáme až v zimě, neb nárok na dovču ten můj chlap zase nashromáždí za tak 3 měsíce
![]()
hanucha píše:
Ahojky,Adys - tys ale Markymu davala driv UM z flasky ne? Nebo jak dlouho uz ho nechce? Jsi me trochu zmatla, ale snad si te s nikym nepletu.
Hanu … Marek mi UM pil tak do 4m vecer pred spanim. pak jako kdyz utne a nechtel ho. obcas ho vzal na milost, kdyz jsme byli treba nekde na cestach, ale tak od 6m ho nepije uz vubec. jenom mu v nem rozdelavam kasi … ale jakmile vidi flasku, tak jeci a odvraci hlavu …
proste kozicka je kozicka
![]()
holky .. navic nemam silu .. zitra odjizdime, jeste musim zabalit veci a celej den jsem litala jak hadr na holi, do toho jsme se dozvedeli 2 jobovky, takze nic moc …
vracime se v sobotu (asi) , tak se pak nejak ozvu .. myslim, ze tentokrat sebou laptop mit nebudeme, protoze je tady stejne svatek a manzel by do prace nesel tak jako tak … ![]()
mejte se krasne ![]()
ahoj holky,
Adys, tak si to moc užijte ![]()
Tech jobovek je poslední dobou nějak moc…
Hanu, tak to jste měli teda fakt veselou cestu. Myslela jsem, že už je to u vás lepší…, no vydrž vydrž vydrž ![]()
Já když si vzpomenu, jak to měl Ondrášek, tak se ti nedivím, že jsi tak hotová.
Náš malej je teda taková citlivka na cizí lidi, koho nezná a on k němu příjde blíž jak na dva metry, tak s pustí děsnou melu. Ale včera u nás byla Kačka s Michalkou (pak hodím fotky z koupání) a to jsme se teď neviděli měsíc a Ondrášek v pohodě, vůbec neplakal a dokonce s holkama i chvílama byl sám, když sem něco chystala atd…
Brambory - holky, já skleničky zavařuju.
Koutecká, my jedeme na Šumavu 16.7., tak třeba se někde potkáme
Botičky- máme jen takové ty papučky, co mají pevnou patu. A to z toho důvodu, že jsme pořád venku za barákem a malej je celý dny na zemi na trávě, dlažbě atd…, tak tam nemůže být v ponožkách, by měl dodřený nohy a hlavně aby mu nebyla zima od noh.
A musím Ondráška pochválit moc hezky si hraje, začal vozit slonečka na kolečkách, auta a vrtulník, vydrží mu to hooodně dlouho. A máme doma kocourka Mobiška, tak na něj dělá čičičiči, říká táta, máma, nene, dede. jeho hodně velkým koníčkem je proplítat se mezi nohama od židlí a lozit pod konferenčákem ![]()
Adys- tak si to opět užijte ![]()
alunko- myslím, že hranolky syrové nejsou, že jsou předsmažené, ale nevím to jistě ![]()
Péťo- co průjem u Šimonka, nemůže to mít z těch veder, nebo nějaké zoubky? A co odstavení v noci?
Já včera trochu překopala jídelníček, v 18 dala kaši a pak před spaním UM, sice ho pil, ale docela málo, ale v noci úplně stejně jak po koju, tak na to zatím kašlu. Když jsem si představila, že byhc už nekojila, NIKDY, tak mi to přišlo líto, takže ještě kojit budeme
![]()
Hezký parný den.
Dobré ráno,
moc děkuji za rady a určitě dřív než začne chodit sama botky nedostane.
Brambory - já nezamražuji, ale vařím si vždy jídlo i na druhý den, jak pro malou tak i pro nás, takže uchovávám v ledničce. A koukala jsem i na přesnídávky že tam píšou že se můžou uschovat do druhého dne zavřený v ledničce. Tak to neřeším. Připadala bych si jako otrok každý dopoledne stát u plotny a vařit…
LUCI - jedem asi km od Zadova - posílám odkaz http://www.elsyndvur.cz/
Jdu balit, jedu dneska ke kamarádce do Benátek n/J, má o půl roku staršího chlapečka tak si Áňa dneska užije a bude se s ním čvachtat v bazénku…
Hezký den a pozor k večeru na ty bouřky co předpovídají.
Já budu balit až zítra, nakonec nejedeme ráno ale až odpoledne se pro nás zastaví strejda a hodí nás do Tábora,takže to bude pohoda, jen musím zkusit složit kočárek, ještě jsem ho neskládala od té doby co ho máme, a taky musím vyzkoušet autosedačku,jestli se tam Jakub vůbec ještě vejde, ale psaly jste že když čouhají nohy tak to neva, bude to sranda, naposledy jel autem v prosinci a to z toho ještě neměl rozum, tedka to už bude jinčí:-))))
tak já jdu vařit, taťka si nosí obědy do práce, takže vařím tak obden. Ale zase jsem ráda, že se to sní, a nejím celý týden jedno jídlo
![]()
Jinak v sobotu máme slučák ze střední školy, tak se taky moooooc těším.
KOUTECKA, my jedeme přímo do Zadova - penzion LUCIE. Tak to je náhoda jako blázen. Jede s námi i KatkaH s Michalkou, dáme srazík???
Jo a dnes jsme byli s mírným předstihem na 10-měs. kontrole.
Takže do seznámku: váha 10,2 kg a výška 77cm.
A máme ekzém, ty flíčky, jak jsem tady popisovala, tak se mu to dělá víc a dr. nám na to dala dost věcí, tak budu zkoušet a uvidíme.
Máme do koupele Linola olej, na mazání Lipobase a Locoid Lipocream.
Ahojky holky,
jsem hotová…POMOC!!!!
nejdřív všechny vítám z dovolených a jsem ráda že se všem dovča povedla.
Hanu chudáčku to muselo být nekonečné dojet domu že?
JIank u nás tak jak jsem si pořád říakal že je Kačenka zabržděnější než vaši rckové tak teď mě vyvedla z omaylu. Behem necelých 2 týdnů začala říkat MAMA, takže kam se hnu tam musí být i ona a pořád řve mama, leze, sama si sedne, dává pusinky, dělá paci paci, papa, sama si stouppne v postýlce a i sedne. Jsem na mrtvici.
V postýlce si tedy pořád stoupá a i přesto že už je hotová a unavená tak to nevzdává a kňourá u toho. Chodí spát po 22h a to jí nakonec musím uhoupat v kočáru a pak přenést, iank by snad v té postýlce řádila do rána.
Je moc hodná hezky si vyhraje, ale kam se hnu tak musí být u mě a mamamamamama a mě už hrabe. Teď nám od 5.7. - 18.7. nepoteče teplá voda a to jsem to dneska dostala. Bolí mě v krku z toho vedra a v sobotu jdu an tu svatbu. A ještě mi Kačenka v tom vedru nechce spát tak spí přes den tak 3× po 15 minutách.
Ať už jsou ty vedra za náma…
Tak jsem si postěžovala a ulevilo se mi…
Brambory vím, že se nemají zmražovat sdyrové, ale vařené i dokonce prodávají, a hranolky jsou opravdu předsmažené.
Alunko tak snad už je to poslední změna zaměstnání.
Jdu mrknout do galerky a pak zkusit vložit video té naší dračice…tak zatím papa a opatrně na sluníčko a vi co se chystáte na dovču tak příjemnou cestu a hlavně si to bezvadně užijte…
Petruš určitě vám to všechno vyjde a Michalka bude zdravá jako řípa.
Luci tak to mě mrzí že má Oňďa ekzem…tak snad brzy zjistíte co vám bude vyhovovat…
Na Šumavě je krásně tak si to bezvadně holky užijte…
hlásím naše pokroky, už nejíme jak pra…tko, ale trošku se to zlepšilo. Dneska to fungovalo tak, že nejdříve jsem krmila já asi 5-6 lžiček, pak mi lžíčku sebral, tak Kuba měl jednu a já druhou a krmily jsme dál, no apotom sebral mísu nechal si nandat na lžičku a strčil si ji do pusinky a spapal jídlo, takto snědl asi 10lžiček.
Smrkání - no nevím zda se to tak už dá nazvat, ale prostě stále jako frkal nosem ven a vyfkral takový šílený sopel z nosu,fůůůůůůůůůůj
takt o jsou naše „úspěchy“ chystáme se s babičkama do lesa na borůvky, tak snad to Kuba přežije s náma
![]()
Všechny zvrávíme ![]()
Marťulko,
no vidíš, jaká je Kačka šikula
. To je pokrok ze dne na den.
Končím, řve jako pavián, tak snad později
toho napíšu víc
![]()
To je vedro, jsme radši zalezlí doma, ale už se oba nudí, tak budem muset vyrazit aspoň an zahradu.
ALe Adam tady měl kamaráda, tak se zabavil. Ale je to s nima hrůza, furt se o něco dohadujou, Ada provokuje,… Takže řve jeden nebo druhej, snad se to někdy zlepší ![]()
Luci- Lokoid je kortikoid, ale asi to víš, že
Ten vám zabere, ale…
Leni, to vedro je šílené, my teď máme doma 29,5, tak ze mě pěkně leje
Pořád jsme chtěly teplo a když ho máme, tak si zase stěžujeme ![]()
Já jsem byla s klukama asi hodinu venku, došli jsme jen nakoupit a do lesa s pejskem na procházku. Odpoledne k nám přijede švagrová s dvojčátky, tak se děti vyřádí ![]()