Poradna duly
Jana Čurdová
![]()
Začíná tady u nás svítit slunce,hned mám lepší náladu,holky kdepak jste?
Asi trajdáte někde venku,co.
Už mají vaše dítka zoubky i nahoře?My stále nic jen dole 2.
Tak já končím,mimi se mi už probudilo.PAPAPAPA a hezký den přeji
Zuby tak mi máme už 7 zubů !!!! Nahoře jedničky i dvojky, ale jsou prořízlí, ale každá je jinak velká. A dole máme jedničky a dvojku vlevo.
Počasí - no tak mi jsme se tedka vrátily z Tesca mají 70% slevy na oblečení ale u nás na Skalce pro kluky nemají vůbec nic, co by se mi líbilo ale pro děvčata toho mají plné regály a docela fešné. Tak kdybyste chtěly tak tu akci mají asi do 5.7..
Jinak do 30.6. musíme v práci dorazit „daně“ asi dorazí ony nás. Celý víkend a pondělí jdu do rachoty, tak snad budou nějaké penízky navíc a pak 5.7. jedu na „dovolenou“ k našim do Tábora už se na to šííííííííííleně těším
![]()
Ahojky holky,
tak jsem poklidila a přišla návštěva a jdu na to znovu, teda jen vysát. Pak vyžehlit zabalit tašky a frčíme na chajdu. U nás je teda zateženo a ani nevidím malou snahu sluníčka vykouknout na nás. Ale neva aspoň bude lepší cestování.
Sivíku 76kg na 175cm to není strašné, co já bych za to dala. A zuby má Kačka dva dole a dva nahoře a ty už jsou taky prořízlé.
Alunko i přesto že jsem teď Kačce hadříky nakoupila tak se tam chci jít podívat. Tak uvidíme jak se bude chtít taťkovi. Sice mám zase auto u sebe, ale nestíhám.
Jinak se přidáváme k padavkám. Vím, že už je to dýl co vám prckové spadly, ale u nás je to až teď. Včera jsem připravovala jídlo pro Kačku a Bobeš hlídal malou. A neuvědomil si že jí nechal v ložnici na postely a rychle se vrátil a už byla na zemi. To tu postel máme hodně vyvýšenou tak byl zase řev. Tak jsem ho hned trošku zprdla. Já jsem s ní pořád a nespadne mi protože jí prostě musím hlídat neustále a on není schopnej chvilku jí pohlídat. Ale jak teď nebyl skoro doma tak si neuvědomil, že už se plazí strašně rychle. Tak z toho byl chudák špatný a pořád se jí omlouval a choval a pusinkoval.
Tak jsem si odpočinulaa jdu za se do roboty. Tak se mějte krásně holky, má být hezký víkend a po víkendu mají přijít tropy tak se budem zase potit. PAPA a také přejeme hezký den.
ahoj holky ![]()
tak poslusne hlasim, ze uz jsme zpatky
. naramne jsme si to uzili a jeste bych i dalsi tyden zustala ![]()
nemam ani moc casu na nic reagovat, jdu na vybalovani a prani pradla, deti se dozaduji snidane atd… znate to ![]()
Luci .. co tatinek?
jinak Atkinsonova dieta je tady velice popularni .. stejne tak jako ‚south beach diet‘ …
jinak nedavno jsem cetla na BC o ‚90denni rozlisovaci diete‘ a hodne si ji chvalili .. tak zkus dat do vyhledavace.
ja teda na diety nejsem .. nemam pevnou vuli …
Lenko .. snad uz ti bude lip .. ![]()
a uz vic nestiham, protoze mi tady Marek jeci za zady … dneska jsem ho slysela jednou v noci brecet, ale ja byla tak unavena, ze jsem ani nevstala a on usnul a spal az do 5 .. tak jsem ho nakojila a usnul jeste do 7! a pak byl jeste hodinu se mnou v posteli .. nevidane neslychane ![]()
no nic… jeste dam nejake fotky do galerky .. ale v prubehu dne.. ted uz nestiham
mejte se ![]()
Adys- vítejte zpět. Teda tu noc závidím, my dnes opět 3× kojo, budíček L v 6:15, A v 5:38
![]()
A už je mi líp, ještě večer poslední ATB, a v úterý jdu na sedimentaci.
Teď jdem k našim, hezký zbytek dne.
Holky mám na vás dotaz, já tomu samo sebou nerozumím, ale třeba některá jste technický typ. Uvažujeme o tom novém foťáku, a manža nechce už na klasické baterky ale s akumulátorem. Nevíte jaký je v tom rozdíl? Podle mne se ten akumulátor také musí za nějaký čas „nabýt“, potíž je, že ten můj chlap mi to nevysvětlí......
Jinak švagřice je „inteligentní“ na matfysu má všechny zkoušky ve 3. na výbornou a jen jednu 2...... no aspoň zase celý týden budu poslouchat jak je Martin „hloupý“ že má jen bakaláře a kdesi cosi… prostě tchánovci jsou vysokoškoláci a myslí si, že jako děti budou po nich či co…
Tak jsem to ze sebe musela dostat, tak se na mě nezlobte, vážně mě to štve, když mi tchyně volá a ptá se na Jakuba a pak začne monolog o tom jak je Zuzanka skvělá… a Martin že je k h......nu
![]()
Ahoj holky,
po dlouhé době se hlásím, že žijem ![]()
Anička je naše zlato, samozřemě že má taky své dny, ale tak nějak to zvládáme. Máme dva zuby dole (Alunko 7 zubů tak to jsem koukala jak blázen), krásně se postaví u nábytku, u i něj krásně ručkuje. Posledních 14 dní ukazuje paci paci, ale teď jsem po ní chtěla si 3 dny ať mi ukáže jak je veliká a paci paci najednou už neumí
a ukazuje jak je veliká
. Přestala už jsem úplně kojit a malá spí od večera cca 19:30 až do 5h rána, kdy si jí beru ještě k sobě do postele a na hodinku ještě zabere. Nebylo to jen tak, 3 noci jsem měla krušnější - ale nebylo to tak hrozný, nejdelší pláč byl první noc od 1:00 do 1:45, ale vydržela jsem a nenakojila a opravdu to zabralo (a já už taky citíla že moc nepije jen se přitulovala a budila ze zvyku). Je pravda že člověk, když se asi rozhodne na „vyřvávací metodu“ musí být opravdu plně rozhodnut, u nás se to tedy vyplatilo
a já si to teď užívám.
No a já a moje těhu - už jsem v 21tt, hrozně to letí, u Aničky jsem měla takovej pocit že se to hrozně vleče, všechny vyšetření jsou v pořádku. 9.7. jdem s manžou do Gennetu na UTZ, a maličko si pohráváme s myšlenkou že si nenecháme říct pohlaví.
Dneska manža přetáhl fotky do PC, tak se jdu pokusit něco vložit do galerky.
Mějte se hezky
pa pa Koutecká, která vás poctivě čte ![]()
zdravim a hlasim se, ze jme zpatky z dovolene. Bylo to super, vsechny jsme si to uzili.
V Chorvatsku se holky uplne uzdravily (mely kasel a rymu kdyz jsme odjizdeli), ja jsme prestala kojit a zhubla o 1,5 kg
(asi to byla zmrzlinova dieta
). A jeste Anicka uz parkrat spala celou noc!
Zatim vse, az stahnu fotky tak udou k dispozici na rajceti a muzete se mrknout. Zatim blbne komp, tak to nejde. Vratili jsme se v sobotu a od te doby bojuji z PC.
Nemam docteno, tak snad to dozenu.
pa.
A.
Ahojte,
tady to teda zije, ani nestiham docitat…
Kde jste kdo? Asi na dovoleny co… My jsme u nasich, vecne venku, tak taky PC nehrozi
PetiX - gratuluju k mama, to je krasa co? Takovy dojemny… aspon me to dojima porad ![]()
Ali - super ze jste v poradku… no a ty bys mela spis pribrat ne? Vzdyt se za chvili ztratis bez funusu ![]()
Koutecko - tak to je dobre, ze tehu je ok a vse v poradku, jen tak dal!
Alunko - ty me dokazes vzdycky pobavit… a kdyz ne ty, tak aspon tvuj manzel… Prece akumulator znamena, ze se v nem cosi akumuluje, a to neco se tam nevezme samo od sebe, to by pak bylo perpetum mobile a kdyby to tvuj manza vymyslel, tak by mel Nobelovku!
(hned by tchyne drzela hubu). Ja mam fotak taky na akumulator a ten se samozrejme cas od casu musi nabit…
Siviku - my uz mame taky 7 zubu a dalsi dva budou co nevidet… Nahore jednicky a dvojky, dole jednicky a vpravo nahore stolicka. Dvojkam dole davam maximalne 14 dni, ale spis min.
Martulko - pady, jeee, kde jsou ty casy… Marianka uz leze na gauc i dolu sama, ale jen na jeden co je trochu niz. Jinak pada kazdou chvili, ale hlavne proto, ze uz obcas stoji bez drzeni a kdyz se „zapomene“, tak u toho jeste zacne skakat a takovou rovnovahu jeste nema ![]()
Zdravim ostatni a ozvete se!
Ahojky…
tak se hlasim od nasich…vcera jsme priletely..let byl super, mala nezlobila, nejecela…jen usnula pul hodky pred pristanim, tak jsem ji pak vzbudila a byla trochu protivna.
Koutecka…nejak mi uniklo, ze cekas miminko…moc gratuluju!!!!!!!!!!!!! Dneska jsem byla v Motole a strasne se mi vybavil porod a vsechno kolem nej..poradny atd.....ze jsem si rikala, ze bych chtela miminko, ale za chvili mala zacala lumpacit a uz me to preslo ![]()
Dneska jsem Annie koupila boticky, ale schvalne vetsi, aby je mela opravdu na to samostatny tapani…za rucicky krasne tape a kolem nabytku uz taky.
Holky, je neskutecny, jak clovek si rychle nekde zvykne…ja uz bych zase nejradeji letela zpatky......i kdyz u nasich je to super, porad jsou nadseni z maly, hraji si s ni a ja mam i cas jen pro sebe, ale stejne…
…se tesim za manzelem a tak......
Alino, Adys, vitejte z dovolene!!!!
Tak zatim papa.....pres tyden mam tolik veci k obihani..doktori, pak musim malou nechat zapsat do myho pasu, protoze jeji bude koncit…ze nevim, jak to vsechno za ten tyden stihnu ![]()
Maruska a Annie…
Peto, taky gratuluju ke slovicku mama…Annie to zacala rikat nekdy ve stredu…byla v postylce a plakala a najednou slysim..mamamam..tak tam jdu, vyndala jsem ji a ona zase mamamamaama…a pak uz to zkratila jen na to mama.....cely den jsem mela takovou radost.....pak rikala jenom mama mamamamama…a manzel…no..mama…to uz si jako zapomela tata???
…tak cely dopoledne na ni..tata tata tata
(jen to teda rikal v rectine)…ale stejne to „mama“ je tak krasny… ![]()
Lenko, a odstaveni od kojeni u nas probehlo naprosto v klidu, ale to uz nejakou dobu holky o ne nejaky velky zajem nemely. Tak sem kojeni nahradila flaskou se Sunarem a zcela jiste ten je zasyti vic. Pokud poradne se napiji na noc, tak ani nevstavaji (Anicka), a Karin budi se jen jednou.
Uz mam fotecky na rajceti ![]()
Pa.
Všechny zdravíme při pondělku ![]()
Koutecká,
jsi dobrá, že to tak vše zvládáš. Já si to nedovedu představit. Ale když se musí tak se musí.
Hanu,
jak budeš odjíždět od tvých rodičů a budeš mít čas a chuť, tak se klidně zastav u nás v Letovicích. Ráda bych vás viděla a hlavně Marianku, toho malého ďáblíka. Jen mi dej předem vědět, abychom byli doma.
Alino,
koukala jsem na fotky a ty jsi úplná modelka
. A je vidět, že jste si to užili. Jste dobří, že tak vyrazíte autem a ještě s dvojčatama. Klobouk dolů.
Máma,
nebo spíš mamamama
se u nás hlavně praktikuje když něco potřebuje, jako pochovat, už jsem unavená, nevím jak dolů atd. Ale když jí řeknu, „kde je táta“, tak kouká ke dveřím a ukazuje dvěma prstíkama. Taťka jí říká dvouprsťák. Poslední dobou hodně ukazuje. Když ji chovám a chodíme po bytě, tak ukazuje co chce vidět. Nebo si to myslím, že to chce vidět ![]()
Tak pá, teď usla, tak jdu něco dělat mimo zakázané území. Vcelku jsem si toho dost naplánovala a už teď cítím, že to nestíhám do mého požadovaného termínu. Dnes ještě potřebuji jet k babičce, koupila jsem ji borůvky.