Poradna duly
Jana Čurdová
holky ještě že vás mám, protože jsem asi už 2nebo 3 dny praktikovala to spaní, jak jste mi poradily a je to pohoda, vždycky tak po 1,5-2hod. jde chrnět asi tak na 45-1,5hod. Takže pohoda
![]()
a včera jsem byla líná tak jsem si celý ten spící čas četla a na binec doma se vykašlala ![]()
Zuza píše:
Ahoj holky, :Katko , dorazila jsem v pořádku, hned mi to jelo a doma jsem byla asi za 35 minut. Super spojení
Tak pa pa paA návštěva u Vás byla skvělá, ráda jsem Tebe i Péťu viděla
A děti samozřejmě také
Musíme to brzy topakovat
Zuzko - no to byla ale rychlost. To kdybys věděla, že to pojede tak dobře, to bys určitě zůstala i na obídek ![]()
Zuzko - užijte si celá rodina dovolenou, přeju hezký počasí ![]()
Alunko - to je skvělé, že se spaní i u Vás zlepšuje. U nás už druhou noc se vzbudil jen 1× okolo 3 hod, kdy jsem nakojila. Takže taky paráda ![]()
Jsem šíleně ráda, dneska jsem se divila, že vstával až kolem 4,45,ale to bylo tím že jsme krmily někdy kolem půl 12. Tak jsem se dneska taky konečně pořádně vyspala.
JInak dneska miláček jede na Ministerstvo zahr.věci pro ty naše diplomy, co se už vrátily z Irska, jen nevím kolik za to bude platit, každá bába co tam sedí mu řekne jinou sumu
![]()
A my už jsme vhůru, tak já jdu pomuchlovat toho našeho kulíška ![]()
Ahoj holky mávám a omlouvám se za tu dlouhou odmlku ![]()
U nás snad vše OK, v neděli letíme a já jsem grogyyyyyyyyy ![]()
Vše zařizuji já a na poslední chvíli, žejo jak taky jinak. Sabrinka se plazolozí, tak vás všechny brzo doženeme. Jasmin si na poslední dny uhnala angínu, takže fakt super, když potřebuju spoustu věcí zařídit mimo domov. Já jsem si jako každý rok vybrala samé jobovky na svoje narozeniny a už mě to ani nějak nepřekvapuje. No prostě taková normální rodinka ![]()
Holky mějte se všechny moc hezky a po návratu se vám hned ozvu
slibuju ![]()
ahoooooj Joula
ahojky
spaní…my se vrátily k normálu…v 19 hod..zaleze..a v 6..vyleze..a už se nezbudila..ani jednou..sem se bála žese po té nemoci bude budit..jak si navykla..a pohoda
Joulo - mějte se v Egyptě hezky, hlavně pevné nervy, ať zvládneš všechny příbuzné
a ještě si i odpočineš ![]()
Ahojik
Peti L a X
no ja bych rada treba dalsi nazor a klidne bych i chodila jinam ale problem je ze není kam,tim že glaukom v detskem veku není bežny tak moc doktoru to nezna ,vím jen o dvouch .Byla sem fakt zoufala ze sem vlezla na stranky očních lekaru zabívající se glaukom a napsala sem jim do diskuze tak sem zvedava zda me odtud vyhodej nebo nekdo zareaguje.
Zuzo a Joulo uzijte si dovcu
Ka-tko
tak co zoubky????
NAM UZ LEZOU A JEDEN UZ JE PROřIZLEJ
Vubec sem se nevyspala ,furt knoura v noci sem k ni vstavala asi desetkrat a celej den a noc k tomu knourani pridava nenene
Joulo
jeste sem se te chtela zeptat,vezes si Pro malou jidlo nebo ne???My jsme chteli taky do egypta ale koukala sem na stranky MZV a dovoz potravin do egypta je zakazan.Jda se to tam nekde koupit????
Amisku,
nechci moc zasahovat do otázky na Joulu, která má s Egyptem asi jiné zkušenosti než já, ale já bych asi s tak malým prckem zrovna do Egypta nejela. Je pravda, že jsme pět dní pluli po Nilu, takže je větší pravděpodobnost, že tu jejich střevní nemoc jsme měli jako by zs Nilu a že pokud jsi pořád u hotelu, tak možná je menší pravděpodobnost, že by jste to dostali. Byl to dost mazec a pomáhá na to jen jejich léčiva. Je to dost hustej průjem. My jsme byli v sozóně takže na přelomu července a to jsou dost velká vedra, fakt mazec. My jsme byli na Hurgadě nebo jak se to píše a vcelku dobré to bylo na promenádě pro „cizince“, ale jak jsme zašli o jednu-dvě ulice víš, tak to byl dost mazec, ale doslova … nechci se moc rozšiřovat, aby to Joulu třeba nenaštvalo. Co jsme kupovali tak balenou vodu, ale byla nám doporučena jen jedna značka, pak cigarety
, dál bych měla strach cokoli koupit jiného. Nejsem žádná „fajnovka“, ale to už bylo na mě dost. Takže Egypt, dobrodružství, super na tebe dýchá historie - pokud to nemíníš proležet na pláži, ale my s „dětmi“ se tam chystáme až tak jim bude deset a víc. Toť vše, nechci tě odradit, to je jen moje zkušenost. Určitě se tam asi dá pro mimi něco koupit, ale fakt nevím, nikdy jsem si ničeho nevšimla, motná jsou i hotely pro tak malé děti prispůsobené - co se jídla týče.
Amisek píše:Ka-tko
tak co zoubky????NAM UZ LEZOU A JEDEN UZ JE PROřIZLEJ
Vubec sem se nevyspala ,furt knoura v noci sem k ni vstavala asi desetkrat a celej den a noc k tomu knourani pridava nenene
u nás pořád nic
ukňouraná je taky poslední dobou dost, ale zub pořád nikde. Tak jestli už má Natálka zub, tak jsme fakt asi poslední. Možná ještě Brokoli, jestli si dobře pamatuji ![]()
Káťo, ale Jouly holky jsou z půlky egypťanky
S malou Jasmin to zvládli, tak myslím, že to zvládnou i se Sabrinkou ![]()
Nebudou zavření v hotelu a budou si moci alespoň něco koupit!
My jsme tedy v Egyptě taky chytli faraónovu pomstu, ale přežili jsme! Chce to mít hlavně ty jejich léky, jak psala Káťa, protože ty naše nefungují
Nejhorší bylo, že je člověk zavřený v hotelu, protože se nikam nedá jít, všude poušť. Alespoň jsme si udělali výlet do Káhiry a k Beduínům, ale sami z hotelu jsme nemohli. A to jsme tam byli přesně měsíc před teroristickými útoky na New York a ostraha byla velká (kvůli těm rozsekaným turistům v Luxoru), od té doby to snad musí být ještě horší. Ale Rudý moře prostě nááádhera.
Egypt - já jsem byla před (myslím) 3 roky na podzim taky v Egyptě. Byla to má jedinná dovolená u moře s cestovkou a jela jsem sama. Bylo to úplně super. Jeden den výlet na památky a 2× výlet lodí na šnorchlování a šnorchlování u hotelu. Já si vybírala super hotel, aby měl nádherné bazény, ale pak jsem do nich ani jednou nevlezla, protože jsem byla furt v moři
Můj zažívací systém to kupodivu ustál bez problémů. Ale v hotelu bylo ještě asi 6 dalších čechů a ty to všechny skolilo ![]()
A k Joule - jak už psala Kat-ka - Jasmin a Sabrinka jsou napůl egypťanky, tak i ta dovolená bude o něčem jiném. Jinak já bych zatím s prckem do Egypta nebo do Tuniska asi taky nejela.
Tak jsem napekla hrooomadu lívanců. Radek si je poručil k večeři, zítra má 30. Ale je jich tolik, že zbytky asi budu muset odvézt zítra k našim. Radek jede zítra na nějaký IT triatlon, tak mě odveze s Šímou k mým rodičům. V neděli jedeme za kamarádama do Liberce. Tak to bude zase zcela zaplněný víkend ![]()
Amisek píše:
AhojikPeti L a X
no ja bych rada treba dalsi nazor a klidne bych i chodila jinam ale problem je ze není kam,tim že glaukom v detskem veku není bežny tak moc doktoru to nezna ,vím jen o dvouch .Byla sem fakt zoufala ze sem vlezla na stranky očních lekaru zabívající se glaukom a napsala sem jim do diskuze tak sem zvedava zda me odtud vyhodej nebo nekdo zareaguje.
To je dobře, žes jim napsala. Určitě se ti ozvou!
a gratuluji k zoubku ![]()
Peti,
také jsme šnorchovali, pro mě to byl nadživotní výkon. Já nejsem nějak super plavec. Ale ty ryby a korály byli super. Fakt jsem se bála, ale manžel,v té době přítel mě překecal, tak jsem se objetovala. Na ty moje potíže jsem si tu dovču snažila užít, ale dva dny jsem skoro nic nejedla. Jen je mi líto, že jsem si moc neužila Karnak, tam mě bylo fakt dost bídně. Ale i přes to zlí, to byla asi naše nejlepší dovolená, fakt to bylo dobrodružství. A určitě chci jet znovu a znovu bych se ráda plavila po Nilu, tam jsem si připadala jak „milionář“
![]()