Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2349
16.6.08 14:02

Holky ve čtvtek u mě byla kámoška a dvě moje známě čekají v prosinci již 3 dítko, obě dvě neplánovaně. No a spolužačka ze střední taky čekají v prosinci, se asi zase v novinách přetrhnou :P :P :P

NO z nemocí mám strach, bojim bojim :roll: :roll:

Tady tedka zase prší a to jsme chtěli jít ven, aby nebyl tak protivný. NO Jakub šel spát bez jídla, a ani mu to nějak nevadilo, no a právě že jen pije no tak uvidíme, dneska dostane pořádnou čepici, šátek si vždycky sundá
Tedka jsem dopsala mámě email - téměř román :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
16.6.08 14:03

PetraX- ještě jsi chtěla po ALině, ať písne, kam jednou. Tak tady je naše inspirace http://www.tamaris.pragmatic.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
16.6.08 14:04

Alunko- taky mám 3 známé které čekají mimi v prosinci/lednu. To bude zase dětí :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
16.6.08 14:06

alunko..drmi říkalže pokud se mi bude zdát že jí bolí ucho..tak zatáhnout za nej..anebozmáčknout ten boltec…

lenak…to skusím,je zvyklá na tu bebu a ta je sladká…hold budeme spolu bojovat,abych do ní aspon neco dostala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
16.6.08 14:25

PetraL. no a jak bylo Míše přes den? Lítala po bytě jako obvykle, jako by jí nic nebylo? Jakub totiž roští jak 1000 čertů, tak mu snad nic není. No ale polekali jste mne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
16.6.08 14:37

alunko..to ne..jak melatyskoro 40..takbyla až apatická..a nemela skoro sílu sepostavit..sedela jako buchta,a žkdyžse jí odlevilo..tak začala trochu šít..ale byla uřvaná nevrlá,ale bud v klidu..skus mu na to šáhnout..a třeba to nemusí mít, a takky si myslím že každé díte snáší jinak teplotu i bolest…tyho znáš nejlíp, tak ho pozoruj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
16.6.08 14:37

Leni, koukala jsem se na vaše fotky a jsou moc krásné… jen mě štve ten náš foťák, oprava by byla stejně drahá jako nový, takže budeme pořizovat nový, a zatím snad někde půjčíme náhradní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
16.6.08 14:38

ahoj holky …

vcera nam cely den nesel net, tak mam abstak :-)
no koukam, ze tu nejsou moc vesele zpravy :-(

Luci .. at se tatinek brzo uzdravi :-). je mi to lito … ja kazdej den takhle myslim na nase, aby se jim neco nestalo .. :?

PetoL .. taky bych rekla, ze prujem muze mit Misa z atb … a po pravde .. vyprdla bych se na nejake specialni mliko a dala bych ji to, na co je zvykla. ne moc, ale dala ;-)
dokonce jsem nekde cetla, ze si lidi mysli, ze by se mliko (at uz normalni nebo UM) nemelo v nemocech davat, ale spis naopak a hlavne u deti … vezmou si z toho ten tuk, ktery potrebujou ;-)
no a na ousko davat studeny .. ;-)
jeste k tomu prujmu .. tady se doporucuje tzv. BRAT dieta (Banany,Ryze,Applesauce=jabl.presnidavka,Toast/Tea=Caj) , takze treba bych ji zkusila dat trosku neco z toho ;-)
neboj .. bude lip. dneska se to zda strasne, ale za par dni bude zase dobre :-)

Hanu .. tak stolicka jo? no pani .. to je teda rychlost …co knedliky .. Marianka je pripravena na poradny steaky :lol:
a ze jsem tak zvedava .. co dela bracha, ze umi japonsky? ;-)
PetroX … tak vidis, jake mas vzorne ditko .. jak vam dovoli se pobavit :-) . a co v noci? budil se prarodicum? nebo spal jak andilek celou noc?
ja zaznamenavam male uspechy .. vcera jsem kojila asi v 11 a pak az v 5 .. mezitim se Marek asi 2× vzbudil, zaknoural si, 1× brecel, ale nez jsem si dosla na WC, tak zase prestal … jen tak dal, takze jsem tam uz ani nesla :lol:

Alunko .. se zanetem ucha bych zatim nestrasila ;-) pokud neni Kuba vylozene protivnej nebo neni ve sve kuzi .. ale deti objevuji ruzne casti a soucasti tela a hraji si s nimi … Marek se zase porad taha za vlasy a dava si vsechno na hlavu :lol: a ve vani si zase neustale taha za pindika :lol:

Lenko .. nechci vam kazit sraz, ale neni zanet spojivek nakazlivy ?

Martulko .. doufam, ze uz je vam lip ;-)

no a vic uz nestihnu .. mensi ditko sice spi, ale to vetsi uz me tady odhani od pc .. :roll:

mejte se .. snad se jeste ozvu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
16.6.08 14:50

adys…i me dr říkal banán..nebo banán v černým čaji..,pak máme od hipputo pití mrkev s rýžovým vývarem…přesneji..hipp ORS 200,problém je že nechce jíst,už mi ani toho kulíška a ten hipp taky , nechce, co má pít,ted sem jí dala ibalgin sirup, už to nešlo,,,,a usíná,tak se honem jdu taky natáhnout,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
16.6.08 14:52

Adys- to nevím, to by mi snad Dr. něco řekla. Řekla, že do školky ne, že mu mám po 3hod kapat oči.
Tak jdu teda prozkoumat net, nic jsem o tom neslyšela. Myslela jsem, že to má pylu a ne že by to on někoho chytnul. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
16.6.08 15:05

lenak..jjzánet spojivek je infekční,a desne to bolí

alunkomyslím si co adys…kdybyho bolely ouško,byl by protivnej,přece jenom je to bolavé, opravdu se muže jen poznávat..

aspítak tu už nejsem…páá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
16.6.08 15:09

Tak je několik druhů zánětu spojivek, je infekční i neinfekční alergický. Moc si nestěžuju, že by ho to bolelo. Tak teda nevím, ale asi to pokoušet nebudem, co Alino, Hanucho ? A přenáší se to kontkatem.
Tak asi když neseženu hlídání, což na 90% neseženu, tak nedorazíme. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
16.6.08 18:30

Holky, ještě technická, když jste tak znalé :wink:
JAK DLOUHO JE TEN ZÁNĚT INFEKČNÍ???
Oči už nehnisaj, ATB kapky opravdu zabíraj. Abych věděla kolik návštěv zrušit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
16.6.08 19:41

Leni - díky za rady ohledně toho našeho ekzemu. Zítra na to zkusím tu indulonu. Ohledně jídla - napadly mne jahody, které jsem v posledních cca 3 týdnech tak obden jedla (já, ne Šíma).

U nás jinak dneska taky nálada nic moc. Taky toho moc nejí , ale já to zas tak moc neřeším. Podvýživený není a až bude mít hlad, tak se nají. Prostě když nechce, tak mu to nenutím a zkusím třeba za hodinu.

A ještě jednou Leni - díky za ten typ na dovolenou, ukládám do oblíbených a třeba se to jednou hodí :lol: A zánět spojivek - to je smůla :cry: Bohužel o něm nic nevím, tak nemůžu poradit.

Peťo z L. - přeji brzké uzdravení Míše. To je hrůza, jak píšeš, že je apatická apod. Chudinka :cry:

Adys - Šíma spal dobře. My jsme do půlnoci byli doma, takže kojení v 01 hod jsem stihla. Šíma se do půlnoci dvakrát vzbudil, ale stačilo jen pohladit a spal. A je skvělé, že Mára ti už spí dobře. Jak popisuješ tu noc, tak snad úplně stejné je to u nás :lol:

Pindík - Šímo ho před pár dny taky „objevil“ :lol: A furt se za něj tahá, když ho koupu nebo přebaluju, a směje se tomu. Taky měl období, kdy si doslova rval uši, ale už jim dal pokoj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
16.6.08 20:25

Ahojte,

zdravím vás po našem výletě. Bylo fajn. Míša to zvládala dobře, teda kromě cesty tam a zpět, ale dalo se to vydržet. Na to, že byla dva dny jen v kočáře, tak byla moc hodná, panenka moje. I dobře spala v cetovní postýlce, jen chodila až po deváté, protože vždy při cestě zpět na pokoj usla. Ale můžu vám upřímě říct, kdo se chystáte do cizích krajin, tak vás fakt obdivuju. Po ČR v pohodě, co potřebuješ koupíš.

Nemám dočteno, tak ani nevím co se u zde dělot. Snad je vše v pořádku a hlavně Michalka od Peti je na tom lépe.

Pá, jdu uklízet po výletě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital