Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
jen v rychlosti Kačka je tu zase pod mejma nohama a tahá tu za kabely tak doufám, že to dopíšu.
Petruš no to snad né. Doufám, že to je jen malinko citlivé od toho druhého ouška. Holky je mi vás tak líto. A to ti doktoři neprohlídli i to druhé ouško???? Přeju hodně štěstíčka a hlavně zdravíčka.
Hm tak končím asi půjdem ven jinak mi prdne v kouli…prostě mi přijde že jí nic nezajímá a pořád se nudí a jen když jdeme ven tak je spokojená…tak papa
a všicí se opatrujte!!!!
U nás se snad blýská na lepší časy,v pondělí dovezou spravený šuple pod sporák na plechy. Tak jsem ráda, snad to už bude fungovat. Taky pojedeme pro fotky, a příští týden zavolám na opravu pračky…
Dneska jsme byli na nákupu, nechali tam skoro 3000Kč a Jakub celou cestu jezdil v košíku, protože v kočáru nechtěl ani sedět
![]()
Lenko, Alino, Vochy, případně Luci + Kači - mám možnost jet v úterý do Hradce, v devět být tam a max. v jednu odjíždět zpátky. Vím, že je to narychlo, ale co takhle srazík? Každopádně se přiznám, že to tam vůbec neznám, trefím jen k nádraží
Vím, že tam jsou po cestě nějaký obchoďáky podél okruhu, tam bych to snad taky zvládla, ale musely byste mě navigovat, v navigaci má bohužel Hradec jen asi 10 ulic, nechápu proč…
Ahojky
já se snad i přidám taky. Snad - uvidím co řeknou zítra u mudry Matesoj, přijel v pátel ze školy v přírodě a pořád má děsnou srajdu, tak jdem zítra asi na výtěr, snad to bude jen střevní chřipka. Druhé snad - od středy doma malujem, tak zítra budem doma vyklízet, něco snad zvládnem s manžou odstěhovat sami.
Jinak nevím kde, co na to holky, ale v HK je kavárna pro děti http://www.bar-banek.cz/index.html . Sama jsem tam nebyla, takže nevím, ale choděj se tam srážet maminy. Případně Ti Hanucho popíšu cestu kam bude třeba.
PS: neleknete se tej mojí obézní prd.....?????
Vochy - neboj neleknem
Hele moje nevlastni sestrenka ted tak pribrala, ze mi vypadly malem oci z dulku
vypada jak hodne prefoukla nafukovaci panna… horsi to uz vazne byt nemuze
Tak doufam, ze ti to nic nezhati, zacinam se tesit ![]()
Leni - napsala bys Aline SMSku? Ja na ni nemam telefon, mam teda jeste na Katku_H, treba se zitra jeste holky ozvou, ale nevim, jestli by prijely, prece jen to maji docela z ruky.
Mne je to jedno kde se srazime, jen aby se tam dalo zaparkovat… ja to neumim, tak abych tak stopro nasla dve mista vedle sebe, pripadne nejake kam zajedu ![]()
Jinak tady - dite je protivne, ted uz trochu lepsi, v patek pres 38 horecka, spi 2× tolik - vysledek je ten, ze nam couha prvni stolicka
sem cucela jako vejr ![]()
Asi uz to balim, dobrou!
Hanu, já jdu v úterý ve 13 hod k zubařce. Nejde to ani přeobjednat, protože sem ráda, že mě ta zubařka vzala, přestupujeme k ní i s manželem.Naše zubařka tady u nás totiž vážně onemocněla a už přes tady není a spousta lidí se už přehlásilo do Svitav, kde už mají taky plno a neberou. Domluvila nám to tchýně, protože k ní chodí taky. No a mě už hrozně dlouho pobolívá zub, tak sem ráda, že mě vezme…
Jo a ještě k tomu úterku, klidně bych přijela, mám tátu v Pardubicích v nemocnici, tak bych to spojila s návštěvou… V pátek našeho táty odvezla záchranka, měl kolaps- zjistili mu anginu pektoris(nevím, jak se píše) a zúženou tepnu k srdci, tak ho čeká ted v týdnu operace v Pardubicích, kde mu tu tepnu budou rozšiřovat…
Ahojky,
Hanu- ALině jsem to psala včera, tak snad dá vědět.
Luci- škoda
A s tatínkem je mi to líto.
voche- tak snad bude Mates OK a není to něco horšího.
Hezký den všem.
ahojky, se vsim souhlasim (misto a cas na sraz). Vtom Bar-banku jsem jeste take nebyla, ale vsichni tam chodi, tak to zkusime i my. A pak podle pocasi a situace muzeme se premistit do parku, na nejake hriste nebo k nam domu na kafe.:-) Ci pokud by to bylo snadnejsi, tak se muzem sejit u me, a pak vyrazit s kocarkama do mesta?
Hanu, v SZ poslu ti svoje cislo.
A.
Ahoj,
tak koukám, koukám, že se tu chystá srazík. Tak holky - pořádně si to užijte a pak podejte zprávu, jak jste se měly
![]()
U nás je vše OK. V sobotu jsme byli na té svatbě. začínalo se už ráno v 9, v 11 byl obřad v Průhonicích na zámku, pak hostina na Komořanském zámečku. po 16 hod jsme jeli s Šímou domu, kam přijeli naši. Dala jsem ho v 19 spát a vyrazili jsme s Radkem na pokračovaní svatby. Naši hlídali, bylo to poprvé, co je Šimonek na světě, že jsme byli bez něj takhle pryč. A skvěle jsme si ten večer užili. A přes den byl Šíma úplný vzorňáček. Všichni za námi furt chodili a říkali, jak je to neuvěřitelně hodné dítě
No, v neděli nám to vynahradil a byl pěkný mrzutka ![]()
Alino - tu dovču ti závidím. Určite dej pak prosím vědět, kde jste přesně byli. Třeba se nám to jednou bude hodit ![]()
Marťulko - doufám, že jsi těch plen vzala správnou velikost
![]()
Ach jo, vím, že je to stokrát omýlané téma - ale já přibrala 2 kg (a to už jsem měla v pátek, takže to není důsledek svatebních dobrůtek).
Jsem z toho fakt nasr… Zkusím s tím něco dělat. Nesnáším se!!!!
Luci - teď čtu o tvém tátovi. Držím palce, ať se operace podaří a on se brzy zotaví.
Tak to je zatím vše, Šíma usnul, tak jdu asi taky do pelechu ![]()
aHOJKY..TAK MÁME ZÁNET I V DRUHÉM UCHU..A K TOMU ŠÍLENÝ PRUJEM…NESMÍ PŘÍKRMY, MLÍČKO NIC,,JEN BANÁN, SPECIALNÍKAŠI..A SPAECIALNÍJAKOBY MLÍKO…TAKPÁ
Ahojky,
LUCI , je mi líto tatínka, ať je z toho brzy venku
PetoL , chudák Michalka
Holky držte se a ať je Michalka již brzy zdravá
PetoX , tak to musela být bezva svatba, hezky jste si to užili. My jsme byli před týdnem v Průhonickém parku a také tam byla akorát svatba
Hlavně že byl Šíma hodný na svatbě, horší by bylo, kdyby byl mrzutý tam. Doma se to dá lépe vydržet ![]()
A nevěš hlavu z kilogramů nahoře, vždyť na tom nejsi tak strašně
Náhodou Ti to sluší
A je plno mamin, které by Ti Tvojí postavu mohly závidět
A to myslím vážně!!!!!!!!!
Hanu , jak bylo v Praze? Až sem zase někdy pojedeš, tak dej vědět a můžeme se sejít
Jestli si to dobře pamatuji, tak máš tchánovce někde na Jižním městě? Já také
Mariance už roste stolička? Tak to je teda fofr ![]()
Holky, užijte si srazík, já se budu těšit alespoň na fotečky ![]()
Honzík se včera začal pokoušet o lezení a docela mu to šlo
Tak jsem se také dočkala ![]()
Ahojte,
teda to jsou zpravy ![]()
Peti.L - tak at se Misa brzy srovna, ja mela taky strach ze je to zanet ucha pac porad davala hlavu na stranu a ono to bylo tim, ze ji bolel ten zoubek.
Luci - to je skoda a mrzi me to s tatinkm, snad to bude dobre a operace mu pomuze. Drzim palce!
Zuzi - diky za optani, mely jsme se dobre, akorat ze mela Marianka tu horecku, ale dobry, i tak byla rozkosna a tchani se rozplyvali
Bazenek byl ohraty uz dobre, tak jsme se i vykoupaly. Jen na zahradu to nesloprotoze prselo. Jinak nebydli na Jiznim meste, ale tesne za Prahou v Hornich Jircanech. Jo a gratuluju k lezeni!!!
PetiX - jak pise Zuza, hlavne ze byl Simonek hodnej na svatbe, doma se to da prezit lip
A s tema kilama, to nebude tak horky
![]()
Srazik - s tim Bar-bankem nevim, jednak co jsem koukala na mapu, tak to vidim blede s parkovanim a jedak my tam budeme uz asi v osm, tak aby meli tak brzy otevreno? Vezeme tam moji mamku na nejaky urad kousek od Aldisu, tak proto tak brzy. Tak to holky nejak rozhodnete, Alino kde bydlis?? Mne je to jedno, jen jak rikam, abych tam zaparkovala.
Ahojky
Luci tak ať se taťk a brzy zotaví.
PetrušL. chudinky malinké teda doufám, že si tohle všechno vyberete na hoooooodně dlouho dobu. Holky držte se myslíme na vás. A dej průběžně vědet jak jste na tom.
Petruš jj koupila jsem zprávnou velikost. Na to jsem si dávala pozor.
Hanu a ostatní co vám srázek vyjde hezky si ho užeijte a ať vám vyjde počasí.
Mi včera měli den katastrofa. Bobeš opět odjel makat na chatu a já k našim na oběd. Po obědě mi bylo nějak zle a to jsme měli mojí oblíbenou svíčkovou. Zahvilku mi volá že jede domu že zvrací a tak já že mě je taky blbě. Přijeli jsme domu Kaenka vyspaná a nám začalo být hůř. Ta jsem si schrupla nejdřív já na hoďku a pak Bobeš a já uspala malou v kočáru kde jinde
. Mezi tím jsem taky odbíhala na záchod nakonec jsme všichni vytuhli. NO prostě jsem dělala dort z tvarohu šlehačky a ten tvaroh když jsem pak koukala zpětně na obal tak byl 2dny prošlí. Ale nám chutnal a nic mu nebylo. Do toho v noci BObeš dostal svalovou horečku z přepracování jak celý týden vstrával v 5h do práce a vracel se po 22h tak jsem mu dělala obklady a ibalgin na vypocení. Tak dneska máme žaludky na vodě a budeme mít česnečku. Ještě že Kačka nic nemá. Ale spát mi prostě nechce nikde jinde než v kočárku. A to jsem jí tak chválila že spinká sma v postýlce a bez uspávání.
![]()