Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12947
11.6.08 16:00

Adys, píchaly.moc plakala..a já sní ijí s toho docela dost vyteklo..musela sem jí tam kápnout..tak sem jí menila..vatu..bylo to fujtajbl…ale aspon ta tep lota.drží už jen na 38,je možný že to nepoznal,naštestí ten náš dr hned…upřímne nečekalasem to, že to bude ouško,........no jdu mejte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
11.6.08 18:39

AHOJ HOLČINY,MOHU SE K VÁM PŘIDATI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
11.6.08 18:43

Petra-božatko malé.Držím palečky na brzké uzdraveníčko.Kolik je malé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
11.6.08 19:20

Ahoj Sivíku,
určo se přidej a ještě nám něco o sobě napiš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
11.6.08 19:46

pozdrav od nas … z dnesniho rana :-)

http://img.photobucket.com/…G_0829_1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
11.6.08 19:47

ahoj Siviku … no jasne ! pojd do party :-) a honem na sebe koukej neco prasknout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
11.6.08 19:57

Adys
díky za odkazy.
Vazby na ameriku -uz ani ne,jak si na to přišla??????

Peti L
tak at je Michalka brzo zdrava,vím jake to je hrozne ,Natalka si z ouškama taky užila.

Sivíku
vítej,písni nam neco o sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
11.6.08 20:04

Je ještě sem se chtěla zeptat jestli se vam nekdy stalo že vaše dítko tak řvalo az se nemohlo nadechnout,jestli jo co v tý chvíli dělate?Ja teda hruzou nedycham sní,vypada to fakt hrozně.

Alunko
tak nevitírej,ještě se chvilku honte a myslím ze budes mit dokanale vytřeno :wink:

Hanucho
jeste sem se chtela zeptat kdyz si z Brna,jestli nemas nakej typ na hotel v Brně za rozumny peníz kde je se možny ubytovat i se psi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
11.6.08 20:08

amisku…melas neco co by pomohlo.....pořád si ho šudlí..chtela by spát.ale asi to bolí..tak pláče,nemám na to dát třeba teplou..plínu

silviku..vítej…míšabudemít 13.6…9 mes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
11.6.08 20:17

PetroL .. a dostali jste kapky a antibiotika? ty kapky pomuzou dost rychle a antibiotika hned druhy den …

Amisku .. no mne pripomina Ameriku uz ten tvuj nick .. a pak kdyz jsi napsala, ze Natalka umi i love you .. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
11.6.08 20:19

Peti,jak mi trpěl můj první syn na zánět ucha,tak se doporučuje dát dítě do zvýšené polohy,tak ho to moc nebude rvát.O teplé plence nic nevím.
Já taky tehda uvažovala zda dát,ale nevěděla a měla strch abych mu více neublížila.Slyšela jsem ,že pomáhá nohy do teoplé vody,že se to vše uvolní,ale nevím zda dělat,když už má malá propíchnutý bubínek.Nám to vždycky prasklo samo.Chuták taky si moc vytrpěl.Je mi jí moc líto ,vím jak jí to musí bolet broučka.O bolesti se dává brufen sirup,ale možáje ještě moc malinká.Písni jak se vám vede,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
11.6.08 20:21
Amisek píše:
Je ještě sem se chtěla zeptat jestli se vam nekdy stalo že vaše dítko tak řvalo az se nemohlo nadechnout,jestli jo co v tý chvíli dělate?Ja teda hruzou nedycham sní,vypada to fakt hrozně.

jj .. nekdy se to stava .. hlavne, kdyz je spachana nejaka krivda, napr. kdyz mu vezmu ‚hracku‘, ktera je nevhodna ;-) . oni ho zase rychle popadnou .. ten dech ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
11.6.08 20:30

Ahoj,

Nestihám, nestačím… :oops: :oops:

Dneska mám pc zapnuté po 10 dnech :oops: Tento víkend slavil P. 30-tku tak jsem měla fůru práce :roll: :roll: Minulý týden byl pro nás ve znamení velkých změn.. V úterý vylezly Janči obě spodní 1, ve čtvrtek si poprvé sama sedla, v neděli mi ukázala že umí hezky spát– ( škoda že mě jen navnadila a zase jede ve starých kolejích :twisted: :twisted: )- usla v 17 hod. 8O .. vzbudila se v 21.. pak 23.. asi půl hod. si povídala pak usla .. kojo ve 4.. a když mi o půl 7 zazvonil budík tak se na mně smála z postýlky.. 8O Jsem byla úplně mimo… no a dneska se začala pořádně plazit tady je moje tryskomyš :wink: Nějak se jí to na můj vkus zalíbilo až moc a já začínám zjišťovat že to tady vůbec nemám na ní přizpůsobené. Máme domácí kino a veškerou elektroniku nízko, takže se jí už podařílo.. 3* vypnout pc ( už jsem ho dala na krabici a manža bude muset udělat nějaký stoleček na pc bednu), vysunula DVD, vypla Set- o- box… Se na mně vždycky mrška podívá a už je pryč :lol: :lol: :lol: V ponděli jsem musela jít k zubaři- šíleně mě začal bolet zub tak mi trhala nervy :? a jak by toho nebylo dost tak už jsme týden bez teplé vody a ještě asi 2 týdny budem :twisted: :twisted: ( Ale zase na druhou stranu- Nic mě po ráno neprobere líp než studená sprcha :roll: :roll: )

Pokusím se na něco reagovat ale moc si toho nepamatuju

Autosedačka asi budeme kupovat tu do 36 kg ( Předběžně mám už vybranou, ale ještě se chci zajet podívat do obchodu v PL. Mají tam sedačky zhruba o 1.000,– levnější :wink:

Amisku hezké fotky :wink: a super že už se Vám daří lépe

Kat-ko o víkendu přijel P. strejda ze Znojma a dovezl miláčkovi víno no a já včera neodolala, dala si skleničku růžového a kdybys mě ráno viděla :oops: :oops: Bylo mi blbě celý den.. Do toho měla Janča blbou náladu, tak jsem se jenom modlila ať už je 15 h. a dorazí Peťa z práce :cry: Ale jak se říká… Kdo chce kam… :lol: :lol: :lol: A fotky tvých zlatíček jsou boží..

Peťo taky doufám že v sobotu bude lepší počasí. Míša má radovánky tak doufám že nebude pršet :oops:

PeťoL chudáček Michalka :cry: se ti nedivím že jsi z toho hotová :cry: . Budu držet palce ať se rychle uzdraví a pneumokok to nebude

A víc si nepamatuju :oops: :oops:
Mějte se hezky a přeji pokud možno klidnou noc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
11.6.08 20:44

adys..mámeantib…i kapky..do ucha a nosu…ale nák to asinezabírá

silvik…no my dáváme nurofen a paralen čípky..ty sirupy..my zvracela…ana pitídáváme..kulíška…náky roztok..proti dehydrataci při horečkách…tu plínu my říkala tchýne..nebo prej teplé máslo..ale tojí dávat nebudu…proto sem septala jestlibytaplína nepomohla..jemi jí líto…taky me překvapilo..že to píchala,byl to neskutečnej brekot..zlaténáušničky..myslím píchání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
11.6.08 20:45

silvi..nyhy do teplévody jídát nemužu..delala sem zábaly..studené..ted má užj en 38,3..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí