Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1687
10.6.08 13:47

Ahoj holky,

tak se zase ozývám. Hlásím, že jsme zdraví a nic nám nechybí :lol:

Začla jsem tento týden pracovat, mám termín do konce měsíce, tak musím máknout (původně jsem myslela, že to bude až do půlky července). Takže není moc času na internet :?

Autosedačky - máme Romer (0-13 kg), i když má Šíma 74 cm, tak se tam vejde úplně v pohodě. Takže s ní chci vydržet co nejdéle. Pak asi půjdu do Maxi Cosy, přeci jen v bezpečnostních testech vychází nejlépe. No jen nevím, zda tu do 18 nebo 36 kg. Z hlediska bezpečnosti jsou prý lepší ty do 18 kg. Z hlediska finanční nákladů ty do 36 kg :lol:

Adys - s těmi slabikami. Občas už tam něco asi říká, ale je to takový neurčitý :lol: A možná mám asi fakt špatný uši :D :D

Plavání - tak si představte, že jsme v našem kurzu poslední, kdo se ještě nepotápí. Šíma se už potápěl ve vaně, když jsme chodili v 5M. Ale ted začal tu vodu pít, tak nás instruktorka nechce pustit pod vodu 8O Pacholek jeden :wink: Dneska jsem už zaplatila kurzovné na září, tak to už snad přestane ten bazén upíjet :lol:

Hanucho - tak gratuluji k jedné / :lol: :lol: A s tím „jestli jsem to stihnul“, taky to tak u nás nedávno bylo. V tu chvíli jsem ho málem uškrtila, ale naštěstí vše OK :D

Spací režim - u nás stále pohoda. V noci od 19 do 7, cca 3-4× se budí, z toho 2× kojím. Přes den v cca 9 spí tak 1 až 1,5 hod, odpo dá necelou hodinku. Takže fakt super :lol:

Ovoce - ze syrového ovoce baští nektarinky a broskve, krájím mu to na kousky, aby musel kousat a má boule až za ušima :lol: Syrovou okurku (na jemno nastrouhanou) jsem taky zkoušela a šmakovala mu.

Tak to je zatím vše. Jdu něco ukuchtit k obědu. Mějte se všechny krásně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
10.6.08 13:59

HOlky tak video nebude grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bych tu švagrovou nejraději zabila a to myslím vážně, už nejdou z toho foťáku ani stáhnout fotky do PC natož nějaké video, fotky udělám tak 4 a pak klekne, prostě death.....

Takže jsem rozhodnutá, že prostě koupí nový, když tenhle posrala.....
A nechci jí vůbec vidět...... vážně jsem napr....... a to máme před sebou první krůčky, mě fakt jebne :oops: :oops: :oops: :oops:

No ale přišli náhradní díly na ten kočárek, tak to taťka snad dneska spraví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
10.6.08 20:03

Ahojky,

Marťulko,
jedeme do Kolína je tam festival dechových hudeb. Jedeme už ve čtvrtek a budeme se vracet v pondělí. Tak nevím co s tím vysavačem :wink:

Hanu,
kdyby jsi Michalku slyšela jak u toho odsávání tím vysavačem řve :roll: . No, myslím, že příští rok už ji nepřeperu :D , tak budeme mít nudle s nosu. Ale musela jsem pochválit manžílka. Zalívala jsem rajčata a slyším řev, tak letím co se děje a on ji odsával sopel. Že se probudila, tak jí ho odsál. Jsem možná divná, ale koukala jsem, že se do toho dal sám.

Peti,
a jak to instruktorka poznala, otvírá pusu při polívání? Tak to syrové ovoce také zkusím. Teď ani nesní množství Frutapury, ale zase sní celou bílou Activii.

Adys,
video super, tadá přiznám se, že jsem se nedívala, Míša si mě hlídala, ale to důležité jsem viděla …

Autosedačka,
tak já teda nevím. Že by nakonec vyhrála ta do 36kg?

Tak se mějte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
10.6.08 20:05

Adys,
ne nedívala, ale nedodívala … teda to moje slovní spojení, to nedává hlavu ani patu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
10.6.08 22:18

Ahojte,
ja mam taaakovyho casu (nez skonci fotbal :roll: )
PetiX - tak to nas je vic s tim potapenim, Marianka uz normalne plavala pod vodou, ale ted slysi ááá šup a otevre pusu! 8O Asi tim jak pri jidle rikam - otevri pusu aaa ham… Tak jsem to rikat prestala, ale stejne tu pusu otvira. Doufam, ze ji to do zari odnaucim, uz jsem taky zaplatila dalsi kurz.

Alunko - mas posledni dobou zajimavy slovnik… A rikam si, jestli je to jen nahoda, ze se vam kazdou chvili neco rozbije. Mne se krome mixeru a kocaru dva dny po sobe snad nikdy nic nerozbilo.. a vy kazdou chvili - mycka, pracka, kocar, fotak...... Zajimave :o

Adys - Marky je sikulka, ale to ty vis :wink:

Martulko - ja si sice zase tak nestezuju, ale asi bud rada, ze neni Kacenka tak divoka, ale ona je podle tech videi taky docela dost :lol: :wink: . Uz jsem nahrala to video, tak az najdu kabel, hodim ho sem a uvidis, jestli bys tohle zrovna chtela doma :lol:

Katko_H - preju hezky prodlouzeny vikend! My jedem k nasim, ale pres Prahu, zpatky jeste nevim kdy, kdyby se to hodilo, tak pribrzdim v Letovicich :wink:

Dobrou noc i ostatnim nejmenovanym!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
10.6.08 22:39

Hanu to se ti nezdá, že se nám poslední dobou vše po....... asi si vybíráme smůlu nebo co…
Jsem ten foťák doma normálka ořvala, protože jsme si ho koupily s manžou jako svatební dar, abychom měli krásné fotečky, protože nebylo jisté jestli nám strejda na svatbě bude fotit, no a takhle to dopadlo…
občas mám prostě pocit, že se na nás lepí jen a jen smůla, ale když jsou to jen „věci“ tak to člověk ještě skousne, hlavně že jsme zdraví a spokojený :P

Občas mi ta sprostá slovíčka trošku uleví od toho všeho, ale budu se snažit se krotit, jsem přece jen ta skautka, a ta je slušná :P a sporstě nemluví

Jinak mé dny v práci jsou asi sečteny, manža hledá něco nového a vypadá to bledě s hlídáním, tak nechci vypadat před šéfkou jako totální .......... (nevím jaké slovo použít-prostě jsem chtěla do práce a pak bych za měsíc zase řekla, že ne) no budeme to muset nějak vykoumat.

A nevím zda jsem to už psala, ale už jsou nám vidět dvojky dole i nahoře ale jen vpravo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
11.6.08 01:23

Alunko … a proc manza zase hleda novou praci? ja myslela, ze konecne v tehle byl jakztak spokojeny … pisu jakztakz, protoze mi prijde, ze asi 100% nebude spokojeny nikdy ;-)
a co vam vlastne svagrova provedla s fotakem ? neni jeste v zaruce?

KatoH .. :lol: ja to pochopila :lol:

Hanu .. uz se tesim na video :-)

zene se na nas silena bourka (bude to tady triskat celou noc :roll: ), dneska bylo snad 35C, nektere skoly dokonce poustely deti driv kvuli tomu horku … :roll: , ale tady u nas uz jsou stejne prazdniny, jen kolem Philadelphie se jeste uci ..
praska mi to nad hlavou, takze se loucim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
11.6.08 02:19

Ahojík,

tak se hlasím po delší době,stíham Vas jakžtakž dočítat ale reagovat uz ne.

Natalka tapa kolem nabytku,zlobí je to hrozna uličnice.Dneska jsme byli na očkovaní,opet mame reakci a vzdy tak 4dny a na očkovaní chodíme kazdych 14dní,takze je veselo.Navic vcekarne my rve a prska na lidi a lidi samozrejme na to reagujou a smejou se a ona na ne hulaka a prska jeste víc a není sily ktera by ji donutila prestat :nevim:
Jinak už říká táta,love you a ahoj :)

Adys
pejsi dobry ,cubina po operaci uz je ok,byla to alergie na stehy.druha cubina ma 8srenat ,jedno malem v sobotu umrelo tak ho piplam umele a vypada to ze to bude ok,kazde dve hodiny ho musim krmit,takze to je bezva hlavne v noci-to jsem snad nemela ani s Natalkou

Alunku-to mas teda pech,skvěle na tebe funguje murphyho zakon vid?Nic si z toho nedelej na me taky.A kdyz uz se neco po…,tak se zakonite musi po.....i vsechno ostatní :roll:

Katko-my jsme taky stale bezzubí ,bysme mohli vypsat nakej sazkovej kurz ktera Natalka dřív.

Autosedačka-my mame peg perego 0-13,zatim se do ní vejde bez problemu,hlavicka ani nozky necouhaj a myslim ze naky patek jeste couhat nebudou.Po vetsi sedacce uz pokukuju .určite to bude ta do 18kg,protoze ty 9-36 nevychazej moc dobre v testech bezpecnosti,a jeste bych nejradeji nakou ktera lze do protismeru.Kdysi sem sem davala na ni odkaz ale uz ji nemohu najit

pokud se nekdo chcete kouknout na vice foto Nati a pripadne stenatek tak jsou tadý.
 http://picasaweb.google.com/Amisekk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
11.6.08 06:56

Krásné ráno všem!!!

Dneska jsem měla bolavou noc, ne proto, že by Natouš zlobil, ale protože jsem se včera trochu picla se švagrovou, která udělala zkoušky :oops: :oops: :oops: Daly jsme si pěkně panáka (nebo panáky :lol: :?: :lol: :?: ) a pak jsem to hezky dorazila na procházce půllitrem zlatavého moku na sluníčku. Dovede si asi představit, jak mi bylo zle, když jsem skoro dva roky nic nepila! No a už zase dlouho nebudu!!! V noci jsem si nadávala jaká jsem to ale kr..... :lol:

Hanu tak jsme domluvené, koncem června ti to pošlu :wink: :wink:

Amisku tak to jsem taky zvědavá, která Natálka vyhraje :lol: :lol:

Autosedačka - pořád máme vajíčko z kompletu Jané a ještě ji chvilku nechám. Nějak teď u toho třetího dítka neřeším věci tak rychle, jako když jsem měla první dítě 8)

Dotaz - nechce mě někdo navštívit :?: :lol: Na požádání dodám adresu :lol:

ještě vám se hodím fotky
vlasatého a plešaté :lol: http://img.mimibazar.cz/…f1099392.jpg a ještě jedna s Matesem http://img.mimibazar.cz/…f1099404.jpg

Krásný den!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
11.6.08 07:03

Jo, ještě jsem dostala bezva nápad na místo pro další sraz

http://www.hamrsport.cz/zabehlice

Je to tam bezva, koukněte na fotky, je tam restaurace, dětské hřiště, rybník, zahrádka, klídeček a pohodička :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
11.6.08 08:44

Adys foťák už v záruce není, navíc nechápu jak si švagřice mohla dovolit na půjčené věci něco měnit. Stáhla z netu nějaký jiný prográmek na prohlížení těch fotek a nainstalovala to do toho foťáku, aniž by se zeptala, zda jako se to pak dá vrátit zpátky, samo sebou nedá, protože ten foťák je z roku 2005 a byl už koupený bez jakohokoli CD s instalací, takže o to víc mě to........

Amísku minulý týden jsem si také na tě vzpomněla jak jste měli „období“ kdy se vám vše nedařilo. Nevím jak to jinak napsat slušně :P :P :P :P

My razíme na nákupy, už tu nemáme skoro ani toalet.papír, jen musím toho raubíře obléknout, to zas bude boj…

Kat-ka návštěva? no pořád chodí holky ke mě (teda ne z emimina) ale klidně bychom s Jakubem přijeli, ať taky pozná nějaké vrstevníky :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
11.6.08 08:59

Alunko
kdyz ti tam nainstalovala jinej prográmek ,proc ti nenajde na netu nekde ten co tam byl vudne a nenainstaluje zpet.?????Pisni my co to je presne zafotak vcetne typu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
11.6.08 09:51
Katka_H píše:
Ahojky,

Peti,
a jak to instruktorka poznala, otvírá pusu při polívání? Tak to syrové ovoce také zkusím. Teď ani nesní množství Frutapury, ale zase sní celou bílou Activii.

No přeci s tou instrukturkou koukáme na něj :lol: :lol: A on si otevře pusinku a loká tu vodu :twisted: a je z toho štěstím bez sebe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
11.6.08 09:52
kat-ka píše:
Jo, ještě jsem dostala bezva nápad na místo pro další sraz

http://www.hamrsport.cz/zabehlice

Je to tam bezva, koukněte na fotky, je tam restaurace, dětské hřiště, rybník, zahrádka, klídeček a pohodička :lol: :lol: :lol:

No vidíš, to mne vůbec nenapadlo :? A dřív (ještě za bezdětna :lol: ) jsem tam parkrát taky byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
11.6.08 09:56
Amisek píše:

Jinak už říká táta,love you a ahoj :)

Amísku - to je teda výborný slovníček :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek