Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2349
4.6.08 09:37

Marťulko no taky mi to včera přišlo takový divný, že jsem Jakuba neměla pořád u zadku, ale na druhou stranu jsem byla ráda, v Táboře kopou ten železniční koridor a s kočárem bych asi z vlaku nevystoupila, no prostě děs.....
A jinak kámoška chodí už asi 5 let do kojeňáku starat se o mimča, takže i když nemá své tak jsem byla docela bez obav… akorát jsem musela v pondělí navařit atd. ale to mi zas tak nevadilo.....

Spaní holky já vím, že to nemáme až tak děsné s tím spaním ale když ráno v půl 6 jsem včera vstávala a to naše roštidlo od 15,00 až do 23,00hod nespal a stále jen chtěl mě, tak mě to už vážně št..... a táta nezabíral… tak proto jsem si stěžovala.

Ale naštěstí kámošce spinkal krásně, ani nebyli venku.
A já dneska měla v plánu knihovnu, odvézt broušení atd. no a tady chčije… aspoň se pročistí ten vzduch. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
4.6.08 11:22

Ahojky,

zas po nejake dobe. Nemam docteno takze ani nevim, co tady resite a jak se mate vsichni, ale chystam se na to, treba to dnes vyjde.
U nas novinky: obe se stavi, Anicka uz se i pousti a pada.

Tady je jedna aktualni fotka z mini-bazenku na chalupe, tam se jim hrozne libilo, jsou to male milovnice vody.

http://dominky.rajce.idnes.cz/….01-_140.jpg

Pa. zkusim se jeste dnes ozvat.¨
pa.

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
4.6.08 13:14

Tak jsem tak nejak docetla.
K jidelnicku . To teda take koukam, co nektere deti snedi 8O U nas se to zas zhorsilo, zas jedi s brekem :? a snime toho ted jeste min, nez Marianka.

Jinak uz druhy den u nas probiha experiment za ucelem zlepseni nocniho spani (to se take zhorsilo, behem noci jsem vstavala i 10×). Odstehovali jsme holky do detskeho pokojiku a davame je spat o skoro hodinu driv. Dnes mame prvni vysledky. Obe spaly od 20:00 do 7:10 (bohuzel castecne i u me v posteli), a vstavala jsem jen 3× za celou noc, kazda jedla jen jednou, a to je velky uspech!

Podelim se s vami o malou zajimavost. Kamaradky manzel je reporterem na Nove, a ted volala jestli nechceme byt ve vecernich zpravach. Nataci reportaz o zdrazeni a jeho vlivu na rodiny s detma. A my bysme mohli byt jako typickou rodinkou. Ale nas tatinek pochopitelne „zadneho šaška delat nebude, obzvlast na Nove“ :D :D Tak kariera medialnich hvezd zatim pro holky nezacina :lol: :lol:

Rozhodli jsme se, ze pojedeme o Chorvatska, tak se na to uz zacinam tesit. asi tak za dva tydny. To bude baleni a organizovani. Ale bude to vyzva zvladnout vse v cizim prostredi s tema nasima narocnyma detickami. Pokud akce bude mit uspech, tak mozna v zari jeste do Spanelska, a to tatinek by to mel pracovni vylet, a ja pres den sama s holkami, a vecer vsichni spolu.
Jeste ukazka, jak stojime my:

http://dominky.rajce.idnes.cz/….28-_112.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
4.6.08 14:02

Ahoj holky

tak my taky ještě žijem :? , ale pan Chocholoušek stačit nebude :lol:

Byli jsme na prodlouženém víkendě na Měříně na Slapech a bylo to tam bezva - krom 40 Sabrinky, ale máme druhý zoubek :?: Jestli to bude s každým zubem tak mě vážně odvezou…

Jídlo - ráno 5-8 M-mléko, 9-10 svačinka ovoce nebo jogurt, 13-14 oběd zelenina, masíčko, 15-17 svačinka , 20-21 kaše , do toho všeho čaj a voda a MM a sucharky a kůrky, v noci SPANÍ je už u Jasmin a kojím cca 24, 3, 5, a to od té páté většinou zůstane u nás :twisted:

Jinak se nám už blíží Egypt a já pomali trnu, co vše ještě zařídit, nakoupit atd, pořád nemám ten golfáč atd.

Malá se mě dožaduje, tak zatím Jolana

PS stín na TT - já mám z toho stínu Sabrinku :P :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
4.6.08 14:36

Hanu … hmmmmm … prej stin jo ???? no nevim … ;-) . tak nebo tak, at se to vyresi ke tve spokojenosti ;-)

Leni … Marek je ted tyden zase zpatky u nas v loznici, nechtela jsem ho nechavat samotnyho, jak byl nemocnej. mamka v sobotu odlita, takze pak znova posupajdi do svyho a zacne trosku vic place ;-) . nechci to delat pred mamkou, ta ho proste nenecha ani chvilku brecet … takze tak …

ale nechci to zakriknout .. ted po tom tydnu se jakoby srovnal a budi se kolem pulnoci, pak kolem 3. a pak v 6 .. to jeste nekdy usne treba do 7, ale vetsinou ne .. :roll:

jinak mam jinej problemy . nebo spis 2 … nechce jist zeleninu .. sotva ho v poledne po:,–(im do zidlicky a vidi pred sebou neco cervenyho nebo do zelena, tak uz jeci v zidli … :roll:
2. zacal kousat … :roll: me teda moc ne, ale babicku uz pekne pokousal .. no uvidime, az odjede, jak se to bude vyvijet. jestli je to jen projev lasky k ni nebo co …

no a manzel si vymyslel, ze pojedeme nekam na dovcu k mori, takze tady shanim nejaky ubytovani. samozrejme chce jet tak za 2 tydny, takze je skoro vsude plno .. :roll:

Ada vcera zacal denni letni tabor . sice jen na dopoledne, je to neco jako skolka, ale i tak aspon 2× tydne budu mit ted rano ‚pro sebe‘ . Marek radi porad stejne, takze se nezastavime …

no a uz mi to tu zase knuci .. :roll:

mejte se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
4.6.08 15:40

tak já jsem riskla tu knihovnu a jsem zmoklá jako slepice, táta si půjčil z pod kočáru deštník, bože jak já nadávala před knihovnou, když šahám a nic.....
no Jakub měl pláštěnku tak ten byl vysmátý.......
takže jdu sušit :( :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
4.6.08 17:17

Ahojky,

u nás už také „konečně“ prší. Už to chtělo, ale hlásí na víkend opět krásně, tak mi to ani nevadí, že je dnes tak „plačtivo“.

Adys,
Míša také kouše, já vždy říkám ty moje „Myško hryzalko“ :lol: . A hodně dělá, že ke mě doleze, jde na kolínka a začne mě bouchat a do toho hryzat. Ještě jsem ti nepochválila Marka, je šikula. Až odjede babička, tak si dáte, že? Mě stačí víkend u našich a pak je Míša dva dny dost ukňučená. Asi mu bude babička chybět, co?

Už musím zase jít, Míša se hlásí, přímo „řve“ a tahá mě za nohu. Tak snad příště budu víc reagovat. Čtu vás vcelku pravidelně, ale jak chci něco napsat, tak se to Míše zrovna nelíbí :roll: :cry:

Tak pá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
4.6.08 17:41

Ahojte,
nestiham, tak tak docteno… Jen se musim priznat, ze jste me vystrasily s tim TT 8O Asi pristi tyden testnu znova, pro klid.
Dneska mi po dlouhe dobre usnula ted odpoledne, ale uz se tam zase neco hybe, tak letim. Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
4.6.08 19:50

Hanu,
ty jó, s tím testem … no, snad to bude v pohodě a hlavně tak jak ty chceš, jak už zde psaly holky

Peti,
gratuluji k úspěšnému „odsunutí“ :wink: Šímu do pokojíka a mimochodem zvolili jste dobrou kombinaci barev, ten koberec se k barvě stěn náramě hodí.

Alino,
tak to jste prošvihli první krůček ke slávě :wink: . Líbí se mi ta fotka jak holky stojí ze zadu, ty holý hlavy se šátečkama, to vypadá dobře :lol:

Leni,
tak co procházka. Jsem chtěla jet k rodičům busem, chtěla jsem to vyzkoušet, jaký to je s kočárem :wink: A bohužel začalo pršet a nechtělo se mi tahat kočár a dešník, tak vyhrálo autíčko. Já bych bez něj byla jak bez ruky.

Spaní,
my spíme 2× denně, vždy kolem deváté a pak kolem jedné a pak nic, pokud se od někud nevracíme později, tak si také chvilku schrupne. Chodíme spát kolem sedmé-osmé, jak kdy. Poslední tři dny ji už nedávám dopoledne spát do kočáru, šla jsem ji vždy kousek uvozit, ale šupnu ji do postýlky a světe div se, ono to funguje a dokonce spí déle než v tom kočíku. Spí tak hodinu, hodinu a půl, jak kdy. To spaní kolem jedné tak půl hodiny - hodinku. V noci se někdy budí často, někdy jednou, někdy vůbec. Vstávačka tak v šest, někdy si ji vezmu do postele a sem tam ještě usne, ale poslední dobou má oči jako tenisáky a jen rajdí po mě a tahá mě za vlasy, tak vstáváme …

Tak přeji všem dobrou a hlavně klidnou moc

:wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
4.6.08 20:42

Ahojky,

tak procházka dopoledne vyšla za sucha. Dali jsme si k obídku pizzu a lasagne na půl, super nápad, když se nemůžete rozhodnout :wink: :lol: :lol:
Pak jsme šla pro Áďu a to už jsme pěkně zmokli, naštěstí Lukyn zůstal u kamarádky a pro Adama jsem si půjčila super vozítku. Hanu doporučuji pro starší Marianku FUNSEAT, i když je to holčička tak by jí to nemuselo bavit :wink: Je to toto http://www.vlacek.cz/…ucts_id/3550?…
Pak si malý i velký kluci (její 8m a 3r) pohráli a aleš nás vyzvednul, aby jsme nezmokli znovu, ale pro změnu zase pracuje, takže jsem se jen minuli. Takže celý den bez nudy :wink:

Katko_H- v pondělí a v úterý jsme byli po dlouhé době dopoledne doma a dala jsem Lukyna o postýlky a světe div se spal přes 1hodinu 8O a to v kočáře většinou nedá.

Hanu- tak jsem zvědavá na další test :wink: To asi v plánu nebylo viď :wink:

Marťul- asi jsi tady dneska nebyla, ale celý dne přemýšlím nad tím, jak jsem tě opravila s tím Ondráškem, nebylo to mylseno špatně, tak nechci aby jsi to tak brala, spíš jen tka pro pořádek :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
4.6.08 20:52

Leni,
to je super vozítko … to by se líbilo i mě, kdyby mě někdo vyvezl :lol:
Ještě to spaní, já si možná myslím, že je to tím, že spí na bříšku, v kočáře na zádech … tak nevím :) , hlavně, že je výsledek dobrý …

Ještě jste zde diskutovali o čištění zoubků. Čistím 2× denně, jako sobě. Ráno po mlíku a večer po kaši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
4.6.08 21:56

Ahojí,
tady taky leje (jsem ráda protože příroda to potřebuje,už byla zem tak vyschlá,že se do ní nedalo rýpnout) a včera večer byla pěkná bouřka …ani nevím jestli něco vyplodím,jsem utahaná jak kotě
předevčírem přijely ke mně na kolech holky z práce,tak jsem měla radost a v sobotu jedeme večer na večeři,tak tatínek bude šéfovat…jééé..já už se těšííím…a koukněte na můj dovolenkový metřík,taky už se blíží,začnu si psát,co potřebuju - hlavně pro Klárku - abych nic nezapomněla :roll:

Hanu - to by byl mazec…druhý děcko :P

Alino - mojeho mužskýho by taky na Novu nedostali :P holčičky jsou čiloučký,jak už krásně stojí…a co to je s těma dětma,že nechtějí jíst??? dneska si mi stěžovala sestra,že Adámek přestal jíst a měla z toho nerva,prý jen z prsa a to je mu 13 měsíců…a není to tím počasím?jak byly ty vedra? no ale snad hlady neumřou ..my taky máme občas jak psala Adys ječení jenom jí dám v poledne do židličky a má jíst zeleninu :nevim:

spaní - přes den dvakrát a pokaždé úplně jinak - podle toho,kdy jí zrovna probudí sousedův pes (mimochodem nikomu nepřeju)

svatba - holky vy se máte, my měli jít letos v srpnu mojí sestře(Klárka už má i šaty) a nějak z toho sešlo a kdoví jestli vůbec někdy bude :cry: …já mám ráda šaty,hlavně v létě,takže bych určitě šla v šatečkách(maj různý od romantických přes elegantní nebo sportovnější,tak myslím,že by si vybrala každá)

Alunko * - co sis půjčila v knihovně?

Holky zatím pa a díky stálým přispěvatelkámhttp://www.beruska8.cz/…erie1/91.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
4.6.08 22:38

Přeji příjemný večer,
Leni já to vůbec nevzala špatně ani mě to nenapadlo, spíš jsem se zase sama sobě zasmála jaká jsem hňupka fakt :) . Prostě u Zuzky vím že má Davídka a ty Adámka to už jsem si ujasnila asnad se už nespletu a teď zase Luci že má Ondráška a Voche a Péťa mají Šimonka…psala jsem zrovna Voche tak se mi to popletlo :oops: :oops: …

Adys tak po babičce se bude stýskat že??? A už to zase v baráčku vypadá jako dřív? To je super že bude Áďa na tom táboře. Alespoň budeš mít víc času na Markyho a na sebe.

Brokoličko koukala jsem na metřík a už jen pár dnů to to uteklo že??? Se už těšíte že si konečně odfrknete že???

Kousání u nás se tomu tak ještě nedá říkat protože tím horním skoro nevylezlím to nebolí, spíš ty spodní. Takže u nás jak jezdí za mnou po celém bytě v chodítku tak jak něco dělám astojím tak se přišmrdolí a chytá mě za tepláky a jakoby kouše a muchlíkuje se…

Kojení holkyjá jsem jak to tu tak čtu nakonec ráda že jsme kojili 6 měs. a konec. Asi by mě kleplo kojit pořád v noci. Přeju všem hodně sil a hodné dětičky.

Copak je se Zuzkou???

Jídlo tak mi přijde že jsme se vrátili k mlíku a zase jen k mlíku…přesnídávku sní, ale trvá jí to..zeleninu nechce a kaši jsem jí dnaska rozmixovala s broskví a dělala takové pysky..tak jsem jí dala křupky a byla spokojená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
4.6.08 22:48

Tak nakonec se kámoška rozhodla že teda šaty na svatbu bude mít a tak je v pátek jdeme vybrat…už se na to těším a vím že budu chtít mít taky svatbu, ale ještě si rok počkám…

Bobeš šel hned z noční dneska ráno do nové práce na ranní a pak jel rovnou ke kámošce na chatu chtějí dělat koupelnu a terasu a nakonec jsem jí volala že přijede k nim ale ať jede s nima, protože když řídil sám tak normálně usínal vyčerpáním…a u nic hv autě než tam dojeli taky usnul…fakt jsem měla vztek…když jsem říkala že pojedu s ním a tak nééé on to zvládne, normálně jsem mu vynadala že ohrožoval nejenom seb ale i ostatní…

Spánek dnesk jsem byla tak překvapená že jsem jí pořád musel chváli..ven jsme nešli bylo hnusně, pršelo a bouřka a Kačenka spinkala 3× po 2 hodinách…to se už dlouho nestalo, většinou je to tak 2 a to po 30min. - 1 hod. a od 15 - 16h nespí…a já konečně mohla číst…včera jsem se nomehla odtrhnout a četla do 2 hod. do rána a dneska jsem to dočetla a začala druhý díl…
tak se mejtě všichni moc krásně a opatrujte se ..... :wink:
JO ještě Hanu držím pěsti ať se ti potvrdí co si přeješ abyse potvrdilo…
Joulo a vám gratuluju k zoubku a další ať jsou bez teplotek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
5.6.08 09:22

Ahojky maminy :)

já také poslední dobou moc nezvládám, nemám ani pořádně dočteno. Včera jsme byli opět na náhradní hodině plavání a zrovna se fotily děti pod vodou. Tak snad mi pošlou fotky e-mailem, jelikož se tam už nedostanu, plaveme jinak jinde. No jsem na to zvědavá. Když se Honzík vynořil, tak instruktorka říkala že je to mazák a že bude mít krásnou fotku :D Tak jsem na to zvědavá :lol:
Dnes nás čeká další plavání, ale tentokrát bez Dády, má rýmu, tak ho tam nechci brát, aby ještě nepřistydl. Snad taťka dorazí brzy domů, aby ho pohlídal.

Zítra nám holky držtě palce, opět nám příjdou likvidovat ty mrchy štěnice, nějaké tuještě zůstaly :evil: Ale tentokrát to necháváme udělat aerosolem, tak musíme vyklidit byt na 24 hodin. Já odjíždím, s klukama již dnes večer a vracíme se až v neděli večer. No jsem zvědavá, jak to celé dopadne a jestli už budeme mít od nich pokoj :roll:

A od včerejška se konečně snaží Honzík pérovat na kolínkách, ale nejlépe mu to jde, když se u toho může zapřít o něco nohama :lol:

Pokusím se ještě dočíst a pak na mě čeká ještě prádlo na vyžehlení :?

Zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital