Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky,
jen v rychlosti, než se ohřeje Lukymu jídlo a pak mažem pro Áďu do školky
tak nejdřív k tomu slanému dortu, inspirace z MMB http://www.mimibazar.cz/recept.php?… a když si dáte do vyhledávání receptů SLANÝ DORT, tak to najde dost imspirace
chleba jsem koupila v Globusu rodinný kulatý, na promazání jsem koupila 2 x cca 200g pomazánky, ale zdaleka to nestačilo, dělala jsem ještě pak doma česnekovou. Ty kupovaný jsme taky měla s česnek a sýrem a jednu salámovou. Chtěla jsem tam dát i salát (vlašák,…) místo jednoho patra pomazánek, ale nakonec nedala. Na pomazánku jsem pokladla- na jednu vrstvu salám+okurky čerstvé i kyselé+ rajčata, na druhou sýr + okurky a rajčata, a zbytek všude okolo, jak koho a co koho napadne, sýry, salámy, zelenina,…
A čas, dalo mi to tak cca 2,5 hodiny, ale asi i s úklidem okolo toho bordelu, teď přesně nevím ![]()
Luci- jsme na tom podobně, taky byhc sežrala všechno slaný i sladký ![]()
Hanu- s oblečením taky moc neporadím a tak mě tak napadá, že toho asi moc v šatníku nemám a to bude mít kamarádka cca za 2 měsíce svatbu taky.
Amisku- to máte doma ten psí hotel?
Jinak jsme byli na tom alergu- všechno má v normě, kromě zvýšené hladiny na roztoče. Ale i tak jogurt radši až od roku, vajíčka, ryby taky ne. Dělali mu i železo, to má OK, i když zásobu nic moc. Tak se mě ptal jestli dávám maso a jak často.
Tak jdem hamat a zase ven.
papa
Tak to je síla
Nejde nám zvuk, tak nevím o čem tam mluvili, ale obraz stačil. Ale dobře mi z toho nebylo ![]()
Ahoja po dlouhé době
dneska u nás proběhlo 8 měsíční vážení, měření. Takže Zlobříka je kusanec 9,6 kg a 72 cm ( to mi přijde krátkej)
a hlavička 47 cm (Hanucho děkuju)
. Jinak mám asi nějakou akční doktorku a ta říkala k snídani klidně kousek chleba, jogurty, puding, (ještě jsem dostala nějaký vzorky mlíka) a od 10 měsíce prej klidně kravský.
Maso i rybu, prostě úplně všechno, což se divím.
Kuchyň - předání proběhlo, s mamkou to nešvihlo, moc se jí líbila, ale už mi vynadala, protože se jí tam nelíbí bordel a musí uklízet.
což ona nerada.
Hanucho - platný TT bych asi brala taky jako špatnej žert. Manžel sice loudí ještě jednoho potomka, ale určitě ne takhle brzo. Chci si jít odpočinout do práce a vylepšit skóre na účtu.
Adys - Mareček je frajer. Já mám radost, že si Zlobřík v postýlce klekne a huláká z ní na mě a v americe už se běhá, video s lezcem je super, to u nás se vytírá.
Amísku - sedačku na kolo zatím neřeším, ale sousedka mi na:,–(ila švába směr hlava, protože u nich v práci se stalo, že rodiče si na projíž´dce mysleli že prcek spí a on omdlel. Takže u nás bude
ačka na nějakým kole s rámem před řidičem.
Lenko - v Hradci je rodiná farma, kde se chovaj krůty (pracuje tam tchýně) Tak si můžeš pro maso jezdit tam.
Já se loučím, zlobřík huláká, že se chce jít koupat.
![]()
To video, to je fakt síla. Já si teda myslím, že z těch holek nemůžou vyrůst normální lidi
A ty řeči matky, že je bude kojit tak dlouho, jak budou (resp. jak bude, protože už kojí jen jednu) chtít, ale že to nebude určitě do té doby, až půjdou na vejšku apod. A naprosto úchylný mi přijde i to, jak ty holky daly jejím prsům (chtěla jsem drsně napsat „kozám“) jména...... Brrrrrrrrrr.
vochy- že bych jela poznat tvoji tchýni
Dík za tip.
A taky furt vytíráme, nevím, jak ho donutit lést, Už si sám sedá, na 4 to taky zvládá, udělá 1-2 kroky a šup na bříško a plazí se. V posteli pomalu stojí,
Tak jsem zbodla mísu šopáku s balkánem a teď plechovku kukuřice
Venku nezaprší a nazaprší, všechna bouřka šla okola nás, takže máme doma furt jak v sauně ![]()
Lukyn spí, jdu uložit starší dítě, ale moc úspěšně to zatím nevidím. ![]()
Ahojky,
Luci Šimonek je šikula, jak vidím ty vaše prcky jací jsou šikulové tak si říkám, že ta naše příšerka je pěkná lenoška. A je moc dobře že už jste fit.
Hanu no stíneček na tt jak kdy a jak komu, podle mě ten kdo je těhu jen se otře o trncle tak si myslím že je to dost možné a té která musí mmakat o plodné dny tak to je většinou poplach. No snad to bude tak jak ty chceš
. A máme stejný problé. Co na sebe na svatbu. Dneska jsem se sešla s tou kámoškou a porosila mě jestli jí půjdu dělat svědka tak mě moc potěšila. Ale oni mají svatbu takovou že budou oni dva a já a jesště jedna kámoška. A nikdo jiný a rodinám to pak jen oznámí. No já bych to takhle rozhodně neudělala i když Bobšovo táta na tyhle akce není, a i nám řekl že kdybsme se vzali a jen jim to oználili tak bude rád. Ale tohle bych jim neodpustila.
Leni tak aspoň že tam vám ty testy vyšli, myslím, že to mohlo být horší ne?? Tyhle alergie má už skoro každý a vím že je to hodně nepříjemné.
Adys fotky jsou nádherné a máš moc krásnou rodinku. Marky je takový smíškový a jak byl zakoukaný, neměla jsi chuť ho zlíbat??? Já vždycky když je Kačka taková k sežrání tak jí zmuchluju a ona se pak tak krásně řechtá.
Amísku teda takové práce. To se nedivím, že jsi pak po celém dnu vyflusaná a avnoci se ti o tom všem zdá. To tě teda obdivuju. A ntálka je moc hodná že???
Tak Kačenka mi dneska vůbec nechtěla oběd a ani přesnídávku. Takže opět jen na mlíku. A pila pořádně až teď k večeru.
Petruš co potničky????Vyzkoušeli jste něco???
Tak holky Kačenka už spinká zase jsem jí tam musela zapnout větrák jaký tam bylo vedro. Ložnici máme na západ tak to tam paří od 15h.
Tak přeji doboru noc asladké sny
Ahojda,
tak hlásím, že cestu Praha-Tábor a zpět jsem zvládla bez problémů, až na to že v Táboře vlastně není nádraží - je to tam rozbouraný a dělají koridor, hrůza.....
zuby jsou zdravé a všechny
a teta zvládla hlídání na 1*
tak bude hlídat asi častěji. Koupila jsem i nějaké hadříky Kubovi na ven,
až na to že od 3 nespal usnul až tedka.
Tak snad to bude už na celou noc.......
Chlapi- to je kapitola sama pro sebe, ten můj včera z horlivosti umyl nádobí, já jsem byla tak ráda, a dneska když to jdu uklízet, tak stejně půlku jsem myla znova… no už aby byla myčka
![]()
Ještě jsem zapomněla reagoavat na to video no to je prostě hnus. Já tomu teda nerozuměla, protože anglicky neumím, ale stačilo mi co jsem viděla.
Voche tak jsi mamce měla ještě říct že jí to tam uklidíš!
Alunko já bych se bála někomu svěřit malou na hlídání. Nebo psíš asi jak se znám bych byla žárlivka. Porotže je to moje holčička a nemohla bych vidět jak je s ní sama jiná holka a mazlila byse s ní. Ale kdyby neblo vyhnutí tak bÿch si mule a zvyknout. Ale u nás tohle nehrozí, hlavně Bobeš by to nedovolil.
Leni s tím salátem jsi mi udělal chutě ![]()
A déšť ten se nám taky úspěšně vyhýbá. Lilo všude kolem ale v Mostě prostě ne.
Alunko- ty naděláš s tím spaním
Lukan běžně od 15 hod nespí ![]()
Teď mi psala kámoška, jak jí kluk spí a bledě závidím, ještě nedávno jí vstával hoooodně krát v noci a teď jen na 1× kojo a dopoledne skoro 4 hodiny a odpoledne taky dobu. Přestěhovala ho do jiné místnosti a takhle se to zlepšilo.
Mončo- jak vůbec spíte? Pořád stejný?
Adys- vy už jste Máru přestěhovali a stejně se budí hodněkrát??
Marťulko- to víš, že jsem ráda a ty roztoče má jen hraniční. Ale v jediném pokoji máme koberec a to v ložnici a ten by měl jít pryč, nebo Lukyna přestěhovat do pokojíčku k Adamovi. Ale to nevím, jestli už klapne. Skloubit spolenčé usínání bude problém.
![]()
sem se dnes nějak rozepsala a množím komentáře, jak kdyby měla být další 100
To vypadá, jak když sedím jen u PC, ale nene,
![]()
Ahojky ještě jednou,
jj, Leni, máš to v oku
, ona se Marťulka upsala.
A chci dodat k tomu spaní, že jak je teď hezké počasí, tak nám malej začal taky hezky spát. Spí dopoledne od devíti do skoro jedenácti a odpoledne od půl druhé do půl třetí. Večer jde v sedm hodin do hajan a spí hnedka a celou noc nebo se vzbudí jednou na pomuchlání a vstává ráno malinko před sedmou hodinou ![]()
Luci- já vím, že se jen upsala ![]()
Tak je tady zatažono a to jsme chtěli s kámoškou dopol na dlouhou procházku, snad nebude teď pršet ![]()
to nemohlo včera, když jsem to chtěla
![]()
Tak vám přeji hezký den.
Dobré ráno ![]()
Tak jsem si tu včera četla, jak Hanucha a Lenak shánějí věci na svatbu a dneska mi Radek oznámil, že mi jdeme tak yna svatbu a to 14.6. A já nemám co na sebe
Teda, já mám plný kufr vhodných věcí, ale to bych do toho 14. musela mít o 6 kg méně
No a vůbec nevím, co Šimonkovi. Kdyby bylo chladněji, tak mám takové tmavě modré manžestráky a k tomu nějaké hezké body. Ale kdyby bylo vedro, tak se v nich upeče. Ach jo, budu muset vyrazit na nákupy a to já nerada.
Marťulko - potničky potírám tím heřmánkem, zatím bych řekla beze změny.
Spaní - Šíma spí vždy dopoledne cca 1 hodinu (někdy až 1 1/2 hod), odpo pak tak 1/2 hod a od těch 15 hod taky nespí. Ale chodí spát v těch 19 hod. A nemůžu si stále vynachválit, že jsme ho dali do pokojíčku. V noci kojím 2× (dohodla jsem se s MUDr. že kolem toho 10.M už přestanu kojit v noci, tzn. nechám ho plakat
) a on se budí tak 4×. A vydrží v postýlce do cca 7 ráno. Takže paráda
I když, jak čtu o Ondráškovi, tak se máme ještě v čem zlepšovat ![]()
Leni - tak ty testy dopadly celkem dobře, ne? A tady je taky zataženo. A taky mi přijede kámoška se 2 prckama, tak doufám, že nebude pršet, ať můžeme na hřiště.
Ahojik,
Peto X
ja se živým vycvikem psu a provozem hotelu pro psi a tim ze zacala sezona tak mam přeplníno a prace habaděj.
jinak pokojiček se Vam moc povedl.
Adys
vubec nezvládaá dle svých představ ,večer jsem KO a navíc se my o tom i v noci zda takže jsem KO i ze spaní
Hanu
kamarádka měla na tt taky jen stineček,do ty doby nez ji zacli pohyby to nerešila a dnes je stínečku 5let
Ještě jsem se chtěla zeptat používate někdo cyklosedačku na kolo?Nemate na nakou typ?Furt nemuzu žadnou vybrat a už bych ji akutně poitřebovala,navíc všechny jsou až éd 9kg a my mame teprv 7kg tak nevím jestli tam mužu Natalindu už dat.
Zdraví stále nepřihlašený Amísekg