Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj babule,
Hanu, tak co? Myslím na tebe. Cítíš se těhotně?
Ne, sranda.
Ondi je protivka, asi zubáky.
Tak mám konečeně dočteno a můžu jít žehlit
Snad bude ještě chvíli Honzík spát
Marťulko, já nějak poslední dobou nestíhám, nic se mnou není
To víš, to bude asi také tím, že mám ty děti dvě
Dopoledne se snažím doma něco udělat a odpoledne trávíme celý den venku, domů příjdeme na večeři a pak jde večer většinou na PC manžel ![]()
Hanu, tak to jsem na Tebe teda zvědavá, jak Ti to dopadne. Samozřejmě Ti přeji, ať Ti to dopadne tak, jak si to přeješ Ty
A kdyžtak máme doma ještě jednoho ženicha, sice trochu staršího, ale to snad nevadí
![]()
Brokoličko, kam vůbec jedete na tu dovolenou? já jsem to už zapoměla ![]()
Péťo, to je super, že to odsunutí Šimonka do pokojíčku, mělo takový úspěch
Konečně si trochu odpočineš ![]()
Alino, holkám to v tom bazénku moc sluší, je vidět, že se jim ve vodě líbí ![]()
Brokoličko no v knihovně jsem si půjčila nějaký ten slaďák a pak od Ludluma pár „akčních“… ale kdy to přečtu nevím
![]()
Holky včera jsem asi něco špatného zblajzla, od večera mám běhavku jak blázen, v noci jsem spala asi tak 5 hod. pak už to nešlo - seděla jsem na záchodě… tak dneska mám dietku, tak snad to bude OK.
Jakub si nyní dost vyhraje s tím míčkem, co jsme koupily tak jsem ráda.
Jinak dřevěné kolíky na prádlo už mu taky dávat nebudu, dneska si odkousnul kousek a žužlal ho v puse, tak má utrum.....
Jídlo poslední dobou mi Jakub taky nechce nic moc jíst. Sní toho docela málo oproti tomu co jídával, a musí honem zase na zem objevovat......
v pátek jdeme opět na rehabku, tak poctivě aspoň 2×-3× denně cvičíme, ale je to dost těžké
Taky jsem mu chtěla ostříhat nehtíky na noze - to je prostě nemožné, a jednu ruku už jsem zvládla, ale šahá mi mezi nůžky.....
Ahoj, máme se fajn
Matyáš se vymlátil na kole, Natálie mi vyštrachala z kabelky telefon, ocucala ho tak důkladně, že mi přestal fungovat
Filip protestuje každý ráno, že nejde do školy a manža, ten mi občas taky přijde jak jejich sourozenec
![]()
HANU, tedy, to jsou věci!! Jak psaly holky, ať to dopadne jak ty sama si přeješ!!
Ještě jsem ti chtěla nabídnout, že mám doma takový pěkný růžový šatičky (je k tomu i čelenka), myslím, že na svatbu jak dělaný!! Jsou ve velikosti 9-12 měsíců a Natouš je neměl ani jednou na sobě, tak pokud by jsi chtěla, můžu ti je poslat a po svatbě mi je zase pošleš zpátky. Jak chceš! Jestli budeš chtít, napiš mi do SZ emailovou adresu a já ti pošlu foto.
Dračice už zase žvatlá v postýlce, tak letím za ní a pak letíme do školky a do školy. Kluci jdou dneska po O ![]()
Jo, a je tady ještě někdo, kdo nemá ani jeden zub???? Nebo jsme fakt poslední bezzubý
![]()
tak já letím, pa ![]()
holky se z toho asi poser..... se nám rozbil kočár, hnedka u madla nám praskla ta um.hmota, málem mě to nechalo ve městě
![]()
takže jdu serfovat a shánět nový.....
Ahojky,
tak jsem naprdnutá - hnala jsem se do Tesca, mám asi posledních 10 plen, mají zrovna akci na pleny (2+1zdarma), ale neměli žádné v naší velikosti
Tak jsem mu chtěla koupit něco na sebe, ale taky vůbec nic (krom triček, ale já mám radši body), jen velikosti do půl roku
![]()
K tomu spaní v postýlce - Šíma mi také spí dopo mnohem lépe v postýlce. A snažím se ho tam dávat i odpoledne, takže v kočárku už skoro nikdy nespí.
Jídlo - u nás furt taky nic moc. Ale asi mu to stačí, tak to neřeším. Frutapuru máme na 2 svačiny, velkou skleničku zeleniny s masem máme na 2 obědy.
Zuzko - tak držím palce, ať ty mrchy vyhubíte ![]()
Kat-ko - my už zuba (teda už 2 máme). Tak ještě ti zbývá možná Amísek ![]()
Holky, omlouvám se, moc nestíhám, ozvu se asi až po víkendu. Promiňte, že nereaguji na všechny, co bych chtěla.
pls - JAK S JAHODAMA ? Můžou se dávat prckům, nebo raděj ne. Manža dovezl bednu, tak jestli do mrazáku, do marmelády nebo sníst čerstvé.
vochy- u nás 100% ne, Alina je dnes dala. Já bych být tebou udělala marmeládu a tu pak přidávala do jogurtu ![]()
no my alergie nemame, ale nejmin do roka nedam
. zato jsme meli meloun a moc markovi chutnal ![]()
Adys- meloun je v pohodě, taky ho dám, až budou i u nás víc než teď. My měli okurku a jablíčko syrový (to by jsme asi taky neměli, ale viděl u Ádi, tak 1/4 dostal kousat)
Ahojky,
Voche - já s jahodama praktikuju všechny tři metody,co jsi uvedla + ještě dřeně,no ale čerstvé jsou čerstvé..a taky dělám kynuté jahodové knedlíky s tvarohem,jestli nejste v rodině náchylní k alergiím,tak bych dala i prckům,ale jen málo ![]()
Zuzi - moc držím palce s těma štěnicema!ať se jich zbavíte! a na tu dovču jedeme do jižních Čech,mezi Jindřichův Hradec a Třeboň,ale ještě moc nepočítám,že bych si to nějak extra užila,Klárka spí čím dál mizerněji ![]()
Kat-ko - my taky ještě nemáme zoubek
ale aspoň nekouše mamku! ![]()
Alunko - a co jste měli za kočár,to je pech co?…a slaďák bych si taky přečetla,ale není časík,dneska jsem celý večer sekala zahradu ![]()
tak tolik rychlovka,mějte se páá
![]()
Brokoli to je výhoda toho, když bydlíš v paneláku, a nemáš žádné latifundie - jak tomu říká naše mamka. Když jsem ještě bydlela u našich v Táboře tak jakmile začlo být hezky tak taky nebyl čas na čtení atd… sušení, krmení dravé zvěře atd… no a zahrada u baráku a ještě na chatě..... ale na jahůdky ze zahrádky moc ráda vzpomínám
![]()
a proto mi to v paneláku docela i chybí.......
Kočár - máme Deltima z roku 2005 - byl z druhé ruky, ale jen po 1 dítěti, a mamka s ním moc nejezdila, no ale prostě jsem naprdnutá… ještě že jsem si toho včera zavčasu všimla a mohli jsme se vrátit domů… zkusím to trochu zalepit, dneska musíme na tu rehabku a taky něco nakoupit…
NO ale máme v Táboře u babiček náhradní, tak snad ho nějak pošlou do Prahy, bude to anabáze
![]()
Ale bez kočáru ani ránu, sice máme tu židličku na záda,ale sama s Jakbuem bych s ní nešla, šije sebou jak had, a jak by byl na zádech tak bych neměla přehled
![]()
Ahojky holčiny,
Brokoličko tak ty takhle makáš, ale na druhou stanu buď ráda. Bejt v paneláku tak to je naprd. A už jen 8 dnů a frčíte. Pro Klárinku ro bude změna prostředí, ale třeba jí to pomůže a bude mooooc hodná.
Alunko tak to je fakt na prd s tím kočárem. Hlavně když už není v záruce no to by mě švihlo. Ještě že už je Kubík veliký a sedí a nepotřebujete nová kočár, ale jen golfáče aty jsou levnější. Tak to ber aspoň tak.
Petruš tam u vás jsou snad pořád ty pleny vyprodané že? Tak snad je seženeš. Se tam seznam s nějakou prodavajdou a ať ti je vždycky schová
.
Zuzi tak to budu na vás myslte a hlavně na ty hnusný potvory a´t chcipnou do poslední a už se nikdy nevrátí. A aspoň si uděláte výlet a kluci budou rádi. A dovča se vám blíží že? a nebo odjíždíte už na tu dovču? Myslím, že jsi psala že vás brzy čeká dsovča!!!
![]()
Hanu tak já jsem napnut¨á jako kšandy a pořád myslím jak to teda bude. Jestli bude mít Marianka ještě brášku Foresta???
Alino holčičky jsou fakt sladké a Leni Lukyn se mezi holkama musí cítit bezvadně.
U nás je vše vpohodě, Kačenka se snaží na kolínka, je to naše šikulka. Včera jsme byli vybrat svatební šaty a normálně jsem chtěla z fleku taky jedny zamluvit. No už se na to strašně moc těším. A když jsem to řekla Bobšovitak mi řekl tak uděláme dvojtou a taky se veme, ale já chci mít u toho vlastní rodinu a né to udělat jen tak a pak to známit… a hlavně chci do šatů být tak o 15kg štíhlejší
…tak to mám c odělat že
?
Tak mi dneska jedeme na zahradu a pak nás zase taťka vyzvedne tak už vás dneska asi nedočtu. Tak se mějte krásně a opatrujte se.