Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6337
5.6.08 09:38

ahoj babule,

Hanu, tak co? Myslím na tebe. Cítíš se těhotně? :lol: Ne, sranda.

Ondi je protivka, asi zubáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
5.6.08 09:39

Tak mám konečeně dočteno a můžu jít žehlit :lol: Snad bude ještě chvíli Honzík spát

Marťulko, já nějak poslední dobou nestíhám, nic se mnou není :wink: To víš, to bude asi také tím, že mám ty děti dvě :lol: Dopoledne se snažím doma něco udělat a odpoledne trávíme celý den venku, domů příjdeme na večeři a pak jde večer většinou na PC manžel :)

Hanu, tak to jsem na Tebe teda zvědavá, jak Ti to dopadne. Samozřejmě Ti přeji, ať Ti to dopadne tak, jak si to přeješ Ty :D A kdyžtak máme doma ještě jednoho ženicha, sice trochu staršího, ale to snad nevadí :wink: :lol:

Brokoličko, kam vůbec jedete na tu dovolenou? já jsem to už zapoměla :wink:

Péťo, to je super, že to odsunutí Šimonka do pokojíčku, mělo takový úspěch :D Konečně si trochu odpočineš :wink:

Alino, holkám to v tom bazénku moc sluší, je vidět, že se jim ve vodě líbí :)

:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
5.6.08 10:48

Brokoličko no v knihovně jsem si půjčila nějaký ten slaďák a pak od Ludluma pár „akčních“… ale kdy to přečtu nevím :P :P :P :P

Holky včera jsem asi něco špatného zblajzla, od večera mám běhavku jak blázen, v noci jsem spala asi tak 5 hod. pak už to nešlo - seděla jsem na záchodě… tak dneska mám dietku, tak snad to bude OK.
Jakub si nyní dost vyhraje s tím míčkem, co jsme koupily tak jsem ráda.

Jinak dřevěné kolíky na prádlo už mu taky dávat nebudu, dneska si odkousnul kousek a žužlal ho v puse, tak má utrum.....

Jídlo poslední dobou mi Jakub taky nechce nic moc jíst. Sní toho docela málo oproti tomu co jídával, a musí honem zase na zem objevovat......

v pátek jdeme opět na rehabku, tak poctivě aspoň 2×-3× denně cvičíme, ale je to dost těžké

Taky jsem mu chtěla ostříhat nehtíky na noze - to je prostě nemožné, a jednu ruku už jsem zvládla, ale šahá mi mezi nůžky.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
5.6.08 11:08

Ahoj, máme se fajn :lol: Matyáš se vymlátil na kole, Natálie mi vyštrachala z kabelky telefon, ocucala ho tak důkladně, že mi přestal fungovat :roll: Filip protestuje každý ráno, že nejde do školy a manža, ten mi občas taky přijde jak jejich sourozenec :lol: :lol:

HANU, tedy, to jsou věci!! Jak psaly holky, ať to dopadne jak ty sama si přeješ!!
Ještě jsem ti chtěla nabídnout, že mám doma takový pěkný růžový šatičky (je k tomu i čelenka), myslím, že na svatbu jak dělaný!! Jsou ve velikosti 9-12 měsíců a Natouš je neměl ani jednou na sobě, tak pokud by jsi chtěla, můžu ti je poslat a po svatbě mi je zase pošleš zpátky. Jak chceš! Jestli budeš chtít, napiš mi do SZ emailovou adresu a já ti pošlu foto.

Dračice už zase žvatlá v postýlce, tak letím za ní a pak letíme do školky a do školy. Kluci jdou dneska po O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
5.6.08 11:13

Jo, a je tady ještě někdo, kdo nemá ani jeden zub???? Nebo jsme fakt poslední bezzubý :lol: :lol:
tak já letím, pa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
5.6.08 14:37

Jedna dnesni fotecka:
Zleva-napravo: Karin-Lukas-Anika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
5.6.08 15:53

holky se z toho asi poser..... se nám rozbil kočár, hnedka u madla nám praskla ta um.hmota, málem mě to nechalo ve městě :x :x :x :x
takže jdu serfovat a shánět nový.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
5.6.08 15:55

Ahojky,

tak jsem naprdnutá - hnala jsem se do Tesca, mám asi posledních 10 plen, mají zrovna akci na pleny (2+1zdarma), ale neměli žádné v naší velikosti :twisted: :twisted: Tak jsem mu chtěla koupit něco na sebe, ale taky vůbec nic (krom triček, ale já mám radši body), jen velikosti do půl roku :twisted: :twisted: :twisted:

K tomu spaní v postýlce - Šíma mi také spí dopo mnohem lépe v postýlce. A snažím se ho tam dávat i odpoledne, takže v kočárku už skoro nikdy nespí.

Jídlo - u nás furt taky nic moc. Ale asi mu to stačí, tak to neřeším. Frutapuru máme na 2 svačiny, velkou skleničku zeleniny s masem máme na 2 obědy.

Zuzko - tak držím palce, ať ty mrchy vyhubíte :?

Kat-ko - my už zuba (teda už 2 máme). Tak ještě ti zbývá možná Amísek :D

Holky, omlouvám se, moc nestíhám, ozvu se asi až po víkendu. Promiňte, že nereaguji na všechny, co bych chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
5.6.08 19:24

pls - JAK S JAHODAMA ? Můžou se dávat prckům, nebo raděj ne. Manža dovezl bednu, tak jestli do mrazáku, do marmelády nebo sníst čerstvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
5.6.08 19:47

vochy- u nás 100% ne, Alina je dnes dala. Já bych být tebou udělala marmeládu a tu pak přidávala do jogurtu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
5.6.08 20:02

no my alergie nemame, ale nejmin do roka nedam ;-) . zato jsme meli meloun a moc markovi chutnal :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
5.6.08 20:29

Adys- meloun je v pohodě, taky ho dám, až budou i u nás víc než teď. My měli okurku a jablíčko syrový (to by jsme asi taky neměli, ale viděl u Ádi, tak 1/4 dostal kousat)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
5.6.08 22:21

Ahojky,
Voche - já s jahodama praktikuju všechny tři metody,co jsi uvedla + ještě dřeně,no ale čerstvé jsou čerstvé..a taky dělám kynuté jahodové knedlíky s tvarohem,jestli nejste v rodině náchylní k alergiím,tak bych dala i prckům,ale jen málo :P

Zuzi - moc držím palce s těma štěnicema!ať se jich zbavíte! a na tu dovču jedeme do jižních Čech,mezi Jindřichův Hradec a Třeboň,ale ještě moc nepočítám,že bych si to nějak extra užila,Klárka spí čím dál mizerněji :cry:

Kat-ko - my taky ještě nemáme zoubek :P ale aspoň nekouše mamku! :P

Alunko - a co jste měli za kočár,to je pech co?…a slaďák bych si taky přečetla,ale není časík,dneska jsem celý večer sekala zahradu :roll:

tak tolik rychlovka,mějte se páá :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
6.6.08 09:00

Brokoli to je výhoda toho, když bydlíš v paneláku, a nemáš žádné latifundie - jak tomu říká naše mamka. Když jsem ještě bydlela u našich v Táboře tak jakmile začlo být hezky tak taky nebyl čas na čtení atd… sušení, krmení dravé zvěře atd… no a zahrada u baráku a ještě na chatě..... ale na jahůdky ze zahrádky moc ráda vzpomínám :P :P :P
a proto mi to v paneláku docela i chybí.......

Kočár - máme Deltima z roku 2005 - byl z druhé ruky, ale jen po 1 dítěti, a mamka s ním moc nejezdila, no ale prostě jsem naprdnutá… ještě že jsem si toho včera zavčasu všimla a mohli jsme se vrátit domů… zkusím to trochu zalepit, dneska musíme na tu rehabku a taky něco nakoupit…

NO ale máme v Táboře u babiček náhradní, tak snad ho nějak pošlou do Prahy, bude to anabáze :roll: :roll: :roll: :roll:
Ale bez kočáru ani ránu, sice máme tu židličku na záda,ale sama s Jakbuem bych s ní nešla, šije sebou jak had, a jak by byl na zádech tak bych neměla přehled 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
6.6.08 09:57

Ahojky holčiny,
Brokoličko tak ty takhle makáš, ale na druhou stanu buď ráda. Bejt v paneláku tak to je naprd. A už jen 8 dnů a frčíte. Pro Klárinku ro bude změna prostředí, ale třeba jí to pomůže a bude mooooc hodná.

Alunko tak to je fakt na prd s tím kočárem. Hlavně když už není v záruce no to by mě švihlo. Ještě že už je Kubík veliký a sedí a nepotřebujete nová kočár, ale jen golfáče aty jsou levnější. Tak to ber aspoň tak.

Petruš tam u vás jsou snad pořád ty pleny vyprodané že? Tak snad je seženeš. Se tam seznam s nějakou prodavajdou a ať ti je vždycky schová :) .

Zuzi tak to budu na vás myslte a hlavně na ty hnusný potvory a´t chcipnou do poslední a už se nikdy nevrátí. A aspoň si uděláte výlet a kluci budou rádi. A dovča se vám blíží že? a nebo odjíždíte už na tu dovču? Myslím, že jsi psala že vás brzy čeká dsovča!!! :idea: :?:

Hanu tak já jsem napnut¨á jako kšandy a pořád myslím jak to teda bude. Jestli bude mít Marianka ještě brášku Foresta???

Alino holčičky jsou fakt sladké a Leni Lukyn se mezi holkama musí cítit bezvadně.

U nás je vše vpohodě, Kačenka se snaží na kolínka, je to naše šikulka. Včera jsme byli vybrat svatební šaty a normálně jsem chtěla z fleku taky jedny zamluvit. No už se na to strašně moc těším. A když jsem to řekla Bobšovitak mi řekl tak uděláme dvojtou a taky se veme, ale já chci mít u toho vlastní rodinu a né to udělat jen tak a pak to známit… a hlavně chci do šatů být tak o 15kg štíhlejší 8O …tak to mám c odělat že :lol: :lol: :oops: ?
Tak mi dneska jedeme na zahradu a pak nás zase taťka vyzvedne tak už vás dneska asi nedočtu. Tak se mějte krásně a opatrujte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí