Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1687
11.6.08 10:00

Zdravím :lol: :lol:

Tak jsem vás stihla dočíst, ale zase jsem zapomněla, na co reagovat :lol:

Hanu - to je fakt zvláštní, jak jsou někteří lidé splachovací :D

Kat-ko - neříkej dvakrát, nebo jsme za chvíli u tebe :D :D Ale vážně - pokud máš chuť, tak se můžem dohodnout, můžem dorazit k vám nebo vy k nám. My furt někde trajdáme :lol:

Alunko - ta vaše smůla je fakt neuvěřitelná. A jak už psala Adys, to tvůj muž už zase mění práci?

V sobotu jdeme na tu svatbu a ono má být asi 15 stupňů a déšť :twisted: :twisted: To je fakt smůla. No, třeba se to ještě změní a bude lépe.

Adys - co bouře?

Tak zatím pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
11.6.08 10:08

Ahojky,

hlásím, že také žijeme :lol:

Kat-ko , na návštěvu ráda dorazím :wink: S tím alkoholem, jak ještě kojím, tak mám pořád čistou hlavu :lol: A ani na něj nemám nějak chuť. Dám si ráda skleničku piva…Ty Tvé stavy v noci po alokoholu Ti vážně nezávidím :lol: Chválím Ti fotečky, mám krásné děti :)

Autosedačka , asi budu chtít koupit do 18kg a kolem 3 let do 36kg. Udělali jsme to tak i s Dádou

Amisku , tak Natálka už řídí, to je teda šikulka :lol: Je to fešanda :D

Adys , video je super, Marky je pěkné číslo :lol:

Hanu a Peto , snad se Vám děti umoudří a od září se budou zase pěkně potápět :)

Víc si bohužel nepamatuji.....

Dnes jedeme slavit 1 narozeniny neteře a synovce, tak se těším :)

A jak jste na mě myslely s těma štěnicema, tak to asi pomohlo. Od pátku jsem tady neviděla ani jednu a kluci nejsou vůůůůůbec poštípaní :D :D :D Tak jsme snad nad nima vyhráli 8)

Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
11.6.08 10:15

ahoj

včera míšamelateploty..39,3..jely jsme na pohotovost..tam drna nicnepřišel…v noci nespala..mela skoro 40,…šla jsem ránok dr…píchaly nám ucho......má zánet středního ucha…vzaly stery na pneumokoka…

jsem stoho tak hotová..je mi jítak líto…sem na tom ušním brečela s ní…a jestlitambude i ten pneumokok..tak já nevím..hlavne smevčerabyly na pohotovosti..a vubecnepřišel na to že jí bolí ucho …pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
11.6.08 11:03

PetoL , držíme palce, ať je Michalka brzy bez telpot a ten pneumokok ať tam není. Bude to dobré…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
11.6.08 11:05

zuzi..ted sem musela udelat zábal..mela 39,5..dalal sem jímokré ponožky..a mokrou plínu na lítka…dnas sem to udelala..dobře…nemužu ani psát jak se klepu..je to naše velkáprvní horečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
11.6.08 11:11

PetoL, je to smutné, když děti stůňou. Ale oni to berou naštěstí lépe, než dospělí :wink: Asi víš, že můžeš střídat Paralen (Panadol) s Ibalginem (Brufenem) po 4 hodinách. Snad to brzy přejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
11.6.08 11:24

foťák no táta to prý nějak pořeší. Nevím prostě na to nemá asi čas nebo co - on mi vždycky řekne jen půlku všeho co si myslí a já pak vypadám jak blb.....

práce jelikož má smlouvu na dobu určitou do 30.6.08 a ústně sice jí má prodlouženou ale písemně nic, tak si hledá raději novou, a navíc, tedka dělá něco jiného než předtím, a neúčtuje už vůbec jen kompletuje příkazy k úhradě 8 hod. denně. Mě by to taky nebavilo......

Foťák asi budeme řešit o víkendu, jinak máme Koniku Minoltu, ale přesnýten tip nevím. Musím na to asi mrknout sama, malý se tu po mě sápe, tak končím :P

Marodi rychle se uzdravte. A zánět stř. ucha je pěkný prevít, tak snad se Peti Míša brzy uzdraví.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
11.6.08 11:31

Ahojky,

Peti,
právě jsem se tě ptala, protože Míša také otvírá pusu. Instruktorka říkala, že je to normální, že to dělají. Potápěla se v pohodě. Když ji polévám, tak má pusu jako vrata a řekala bych, že to taky poliká, tak já nevím.

Peti z L,
teda, tak ať jste brzo v kupě a hlavně, aby to bylo v pořádku s tím pneumokokem.

Hanu,
klidně se zastav, budu ráda. Jen mi pak písni SMS, že jsi někde na cestě.

Tak pá, jdu žehlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
11.6.08 12:13

zuzi…máme antib..aparalen,anurofen v čípkáchh..teplotu sme tedstáhly na 38,2
kato..dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
11.6.08 12:20

Ahojte, tady teda lije..
PetiX - jo, to jsou :roll:
Peti.L - tak se rychle uzdravte!!!
Zuzi - to je dobre ze zijete :D a hezky fotky v galerce!
Amisku - taky koukam jaky ma Naty slovnik :lol: Budu muset zaradit taky neco internešnl… :D Jo a už vás mám taky v oblíbených.
Kat-ko - diky moc,budeme se tesit :-) a vcerejsi noc - ja si minuly tyden dala DVE piva a byla jsem jak cmelak :lol: To misto pro sraz vypada moc dobre, tak kdy to bude? :D

Tady jsou konecne videa, ale není tam všechno, přece jen radší chytám oběma rukama než abych ji nechala sletět v přímým přenosu.. Zatím spadla jen jednou a to jsem ji chytla :D

http://picasaweb.google.com/…/Videa/photo#…

http://picasaweb.google.com/…/Videa/photo#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
11.6.08 14:28

ahojky :-)

Hanu … ty videa jsou dost dobry … uplne vidim naseho Marka. vleze kam muze i kam nemuze ;-) . nevim, kde driv zachranovat. myslim, ze by si s Mariankou rozumeli ;-) , ale nevestu pretahovat nebudeme :lol:

PetoX .. bourka nebo bourky byly husty. nastesti to neslo primo pres nas, ale par km na sever, ale i tak to bylo slyset, jak to praskalo. za 5min po tom, co jsem napsala prispevek vypadla elektrika. nastesti jen na 10min :-). ale pekne zaprselo a trava je uz zase najednou asi o 10cm vyssi .. :roll:

PetoL .. tak at se Misa brzo uzdravi :-) . ono se nekdy zanet str. ucha hned na zacatku nepozna, takze ten dr. na pohotovosti nemusel jeste nic videt. spis je mi ale divny, ze Mise to ousko pichali .. dnes uz se nepichaji usi moc ani v Cr, to by opravdu muselo byt hodne blby .. :?

Amisku .. no koukam, ze zadny veget se u vas nekona a porad je co delat .. Natalka je teda sikovna, kdyz uz umi rict tolik slov .. to u nas nehrozi. myslim, ze Marky jde v bratrovych slepejich a mluvit bude tak nejdriv ve 2 letech .. ted ho zajimaji jine veci ;-)
jo . ty autosedacky .. ta mensi pro Marka je Safety 1st, tu myslim v CR nedostanes .. ta vetsi pro Adama je Graco, ale je tady ted nova na trhu a neni zase vhodna do protismeru. ale ja jsem tady mela taky nekde ten odkaz na ty sedacky, co davala Voche .. ty byly moc dobry .. zkusim se jeste podivat ;-)
mmch .. uz dlouho se te chci zeptat, jestli mate nejaky vazby na ameriku ;-)

Zuzi … super, ze se mrsky vyhubily ;-) . snad uz vam ted daji pokoj … a na fotkach vam to moc slusi .. :-)

ja jsem si ted v klidu dala snidani, precetla zpravy a emimi … :-) Marek totiz vytuhnul uz ve 3/4 na 8, ani si nedal snidani :lol: . potom co odjela mamka, jsme ho prestehovali do pokojiku. prvni noc des, budil se kazdou hodinu, takze asi od 3 hod spal v postylce u nas v loznici. druha noc lepsi a vcera, kdyz se mezi 10.-12. budil asi po pulhodine, tak jsem ho nechala vybrecet .. trvalo mu asi 25min nez usnul, ale pak spal az do 6 v kuse .. :lol: doufam, ze mu to vydrzi ;-)
PetoX … jak jste na tom vy?

kdepak mame Luci ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
11.6.08 14:39

Amisku (nebo i ostatni) … tady jsem nasla ty odkazy, co mi davaly holky na jare ;-)

http://www.zbozi.cz/?…

ja osobne bych mozna sla spis do tehle … je od fy Recaro, prodavaji se i tady u nas ;-)
 http://www.nitextabor.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
11.6.08 14:50

holky bych potřebovala vytřít, aby Jakub nebyl jako vepřík, ale nějak nemám šanci, když chrněl, tak jsem musela uvařit jemu i sobě obídek a tedka se tu honíme po zemi, a řve u toho jako tur :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: tak mi jdeme pokračovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
11.6.08 14:59
Alunka píše:
holky bych potřebovala vytřít, aby Jakub nebyl jako vepřík, ale nějak nemám šanci, když chrněl, tak jsem musela uvařit jemu i sobě obídek a tedka se tu honíme po zemi, a řve u toho jako tur :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: tak mi jdeme pokračovat

a proc ho nedas zpatky do postylky ? .. ;-) a kdyz bude rvat (a ze bude!), tak co? na tu chvilku nez vytres to prece vydrzi a ty taky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
11.6.08 15:50
[quote:9ffc52352d]a proc ho nedas zpatky do postylky ? .. ;-) a kdyz bude rvat (a ze bude!), tak co? na tu chvilku nez vytres to prece vydrzi a ty taky ;-)

jo to jsem zkusila a málem my zbořil postýlku, no ale naštěstí usnul, tak jsem ráda :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí