Poradna duly
Jana Čurdová
Adys Jakub dneska při obědě vypadal jako Ada v těch 13M, akorát místo špaget, měl mrkev úplně všude, neměl na sobě tepláky a nevěděl nic lepšího než si napatlat „oběd“ na nohy a pleskat si v tom, takže šel potom do sprchy
![]()
PetoX , tak uděláme společný výlet ke Kat-ce
Já tady budu ještě příští týden, pak odjíždíme na týden na dovču a pak budeme zase v Praze. Tak se určitě domluvíme ![]()
PetoL , jak je Míše? Co tza teploty, už zůstala jen u zvýšené?
PetoX , já nezoufám
, jen mě zajímalo, jestli je na tom někdo podobně. To je jen moje zvědavost
Já vím, že vše jednou příjde, někomu to jde rychleji a někomu zase pomaleji ![]()
Adys , ta fotka Ádi mě teda dostala
Musela jsem se tady smát a manžel na mě koukal, co se mi stalo ![]()
U nás nic nového, dnes jsme měli plavčo a Honzík byl pochválený instruktorkou, že prý pod vodou hezky kope nožičkama ![]()
Zatím pa
Ahoj,
tak dnesnim dnem skoncilo moje uceni na zkousky a muzu konecne docist…
Chci se zeptat, jestli tu nekdo dela digiscrap? Rada bych si nejak vedla album-denik s poznamkami a tohle je jedna z moznosti. Vypada to hezky, kdyz se to vytiskne na papir a co pak dal? Lepit do nejakeho alba s cistymi strankami nebo zakladat samostatne stranky?? Nejsem moc vytvarny typ, tak budu rada za rady.
Hezky vecer.
Hajar .. s digiscrapem neporadim, ale blahopreju k ukonceni zkouskoveho
. muzes si ted aspon uzivat leta …
a chvalim fotku Ghazwinky u metriku .. uz je tak velika ![]()
my jedeme rano na 9m KO, tak pak nahlasim aktualni stav ![]()
Ahojky maminky ![]()
zas vas zdravime. Poctive vas ctu, ale nepisu jako vzdycky)
Koukam, ze soutezite, cije ditko je vic zaspinene?
Tak moje ulicnice sice porad krmim sama, ale spinave jsou skoro stejne
plus jsem spinava ja, spousta veci kolem, a ne jen zidlicka
Vidila nas pri jidle i Lenka, ta me politovala. Nojo, snad nekdy zacnou ty deti jist normalne a nebudu muset tlacit to do nich silou. Jsou ale i svetle chvilky kdyz jedi, ale to musi mit pauzu mezi jidly, tak 4,5-5 hodin.
Jinak jedeme snad na dovcu, pristi stredu do Chorvatska. jeste nemame ubytovani, ale doufam, ze jeste neco zarezervujeme do te doby, nechce se mi s detma jet jen tak (ale nas ttinek by to klidne udelal, je to velky dobrodruh.) Jiz prvni noc pri ceste chce spat v kempu
, moralne se na to pripravuji, snad to zvladneme.
Pokud mame nekdo typ na nejake ubytovani v Chorvatsku vhodne pro deti a aby to nebylo daleko (jedeme nejspis na ostrov Krk, protoze je to skoro nejbliz), tak napiste prosim kontakt! A neexistuje nejaka diskuze o chorvatsku tady? Zkusim pohledat, az budu mit chvili volnou.
Na dovcu se docela tesim ale take se bojim. to nase hororove uspavani provozovat nekde v cizim prostredi
to bude zazitek!
Ted jsem holkam vymyslela dobrou hracku–hraji si na kytaru (stejne je rozladena, tak snad pritel nebude mit namitky), a uz asi 10 min je klid, tak to je super.
Na diskuzi Dvojcata holky si pochvaluji, jak je super udat nekam jedno dvojce k babicce a pak jit nakupovat,na kafe ci cokoliv jineho jen z jednim ditkem. Pry super relax a pohoda. Musim to nekdy take zkusit. Pry maminka jednoho ditete odpociva bez ditka, a pro mamu dvojcat je veget mit jen jedno. ![]()
K navstevam . Pripojuji se k tem, co zvou na navstevy. Klidne se stavte i v HK u nas , bud-to o ceste nebo i cilene. Budeme rady!!!
Adys , do Ameriky urcite jednou pojedeme (az nekdo bude ochoten pohlidat nase deti a az zrusi viza. Ani nevim, co je realnejsi a snadnejsi zaridit
).
kdo ma nemocna ditka tak preji at to je conejrychleji za vami!
nam je za 3 dny 10 mes! fakt to leti.
Zatim pa, kytara uz nezabira, musim se jit jim venovat osobne.
Pa.
Ahojky…
nemam vubec docteno......mam tu rodinku, takze jsem s malou cely den pryc…rano se probudime, sbalim jidlo, veci a vracime se domu az tak kolem desaty vecer. Az na dva dny, kdy jsem mela vysoky horecky a nesly vubec dolu.....to jsem byla rada, ze tu mamka je, protoze mi malou vzala ven a mohla jsem spat.
Ted jsem mela zachvat smichu u fotky Adamka…fakt super
..
Zitra rodinka odlita, tak poctive vsechno doctu…doufam, ze jste v poradku..........
Za chvili pujdeme na posledni vecu a manzel mamce slibil chobotnici, tak doufam, ze se mi neudela spatne, protoze ty morsky potvory nesnasim
.....
Papapapa
tak ja jenom v rychlosti doplnuju pro seznamek ![]()
Marek ma v 9m 8.70kg a 72.40cm … , coz jsem byla docela prekvapena, protoze je o trosicku lehci a mensi nez Ada v jeho veku (8.80kg a 74.56cm) a pritom doposud ho predhanel
. ale co .. hlavne, ze je zdravej .. ![]()
dr. se podivoval nad tim, kolik ma zubu a ptal se me, jestli leze, tak mu rikam, ze jo a chodi kolem nabytku, tak se smal
. dalsi KO je az v zari ve 12 mesicich ![]()
hezky vikend ![]()
jeste jsem zapomnela na kebulku … 44.45cm ![]()
a jeste k te Adovo fotce .. k te druhe .. kdyz ji videl muj bracha (on ma takovy osobity humor) .. no tak bracha poznamenal, ze Ada vypada jako kdyby nekoho podriznul ![]()
Ahojky holky,
tak nejprve k našemu maličkému marodíkovi. Michalko přejem hodně zdravíčka a ´t se žádný pneumokok neukazuje a ty jsi brzy zdravá úplně a maminka s taťkou ať jsou zase šťastný jak se na ně směješ.
Sivíku vítám tě!!!
Adys ty fotky jsou teda bezva. Normálně jsi mě dostala. Křupky než se naučila je hezky jíst bez opatlání měla ve vlsaeech a no prostě všude a tak šla vždycky pod sprchu. Ale zvykla jsem si na to a ataky jí chci někdy nechat se hězk y popatlat v jídle. Vždyť už jen ty fotky za to stojí.
Zuzi Kačka se plazí o 106, na kolínka taky jde a dělá most, ale jinak nic moc a když jsem na 8 měs. kontrole říkala že ostatní děti už chodí kolem nábytku tak řekla že to hlavně nemáme uspěchat. Kámošky malej už má teď v 11měs. totálně zničená záda tím že ho brzy nutila sedět a chodit. Ale je mi jasné že jsi se jen ptala a jsi normální mamka co by své prďolátko nenutila když to prostě má přijít samo.
Amísku normálně jsi u mě jednička. Zvládat tolik věcí a Natálka je krásná holčička a moc jí to sluší. Hlavně bacha aby vám jednou náhodou neodjela jako ty 5ti letý děti co se občas rozjedou. A je fajn že je čubinka vpořádku.
Hanu Marianka je fakt potrhdílo. To musíš mít nervy ze železa že?? Je bezvadná.
Já poslední dobou nestíhám. Kačka spinká celkem dobře a je moc hodná si krásně dlouho vydrží hrát sama, ale pořád jen po ní chodím a uklízím do toho normální úklid, vaření, pečení, procházky. Dneska JSME BYLI V cHOMUTOVĚ V Globusu, mají akci na Pampersky 279,– tak jsem potřebovala bodíky na toho pejska mluvícího. Tak jsem spojila příjemné s užitečným a koupila jsem 12 balíků + quatro vlhčené ubrousky abych měla 100 bodíků a dostali jsme pejska. Stavili jsme se u kámošky na pokec, ta Kačence dala vvelkého pejska a medvídka a když viděla kufr narvanej balíkama plen tak říkala že jsme cvoci. Prodavačka mi řekla vy teda ale máte spotřebu a nějakej děda na parkovišti kolik prej mám dětí. taky jsem to domu nesla na třikrát. Ale mám radost máme pejska. A koupila jsem si teda vlastně jako BObeš zásnubní prstýnek. Ten první byl 5 let starý tak jsem si dnes vybrala nový a Bobeš mi ho jako dal. Se klidně můžu jít na výbor vdát sama a pak on mi jen může podepsat papír a ani tam nemusí. Ale je nádherný tak jsem spokojená. Jsem se bála jet daleko sama a ještě pro tolik věcí a tahat to samaa ještě ke všemu v pátek 13., ale zvládly jsme to na jedničku.
Tak se mějte krásně a já zase písnu jak budu mít chvilku klid. JO příšerka si zvykla spát v kočáru a to mitam spí i tři hodiny a teď se mi v postýlce vzteká ale jen ať se vzteká.
Tak dobrou noc a vám co vyjde se sejít tak si to užijte a hlavně se neopijte. teda pokud pojedete ke Kátě
!!!!
JO a ještě jsem chtěla tobě Adys - musíš fakt vařit moc dobře když tu mističku Adámek tak bezva vyůuxoval. Jde vidět že mu to moc chutnalo.
Marťulka píše:
JO a ještě jsem chtěla tobě Adys - musíš fakt vařit moc dobře když tu mističku Adámek tak bezva vyůuxoval. Jde vidět že mu to moc chutnalo.
Marti .. to se snadno uvarilo
.. obycejne cerealie s mlikem ![]()
nevím jak je to možný..bolí jí to druhé ucho..tak vyrazíme opet na pohotovost ![]()