Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2617
11.6.08 20:52

Ahojky,
tak toho tento týden máme nějak moc :roll: A to jsem chtěla klidný týden, v pohodě doma, tak asi někdy jindy. Protože ani příští tak nebude :? Ale jsou to hlavně návštěvy u kamarádek, takže příjemný. Ale když skoro cleý den s někým povídáte, couráte,… tak večer jsem z toho celkem KO, a o uklizení ani nemluvím :oops: :oops:

Mončo- aspoń, že se nám občas nahlasíš :wink: Janikča je šikulka.

Kat_ko- my taky klidně přijedem na návštěvu.

Chtělo by to nějaký sraz. :wink: Hanu- nechceš dorazit do HK, když budeš u vašich, ale Alina příští středu odjíždí, tak to teď asi nevyjde. šlo by to asi jen v pondělí.

Zuzi- to už je dvojčátkům rok 8O 8O Si pamatuji, jak jsi v loni psala, když se narodili.

Adys- kluci jsou super. A přijde mi, že se uši v ČR ještě furt dost píchají, všichni o tom teda mluví.

Petro.L- tak ať je Míša brzy v pořádku, máte to tedy trápení :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
11.6.08 21:11

Peti máš pravdu na teplotu nemůžeš dávat teplou vodu.Je mi tvé holčičky mc líto.Ráda by jsi jí moc pomohla,ale nevíš jak.Já byla taky moc neštastná,když Marka to chytlo.Snad teplty brzy pominou a bude lépe a ouško at nebolí.Píšeš,že malé píchali naušnice?Já myslela,že jí pichali bubínek.Takjsem to asi špatně pochopila.Ale hlavičku jí déj výše.Taak jí to nebude tolik rvát.Copak dělá brouček.Měla by tu bolest nejlepe zaspat.
Moc Vám držím palce at jste brzy v pořádku.

Jak si šla na tu pohotovost,tak jak se cítila malá.Moc plakala?Oni jí nemačkali u oušek kdyby náhodou?Mě jednou plakal Ondík a tak šla k lékaři a raději mu ouška zkontrolovala

Peti tobě nic neřekli,jak máš doma se o ní starat ohledně oušká?
Já chodila na ušní a to tam bylo katastrofa,jenom dobre,dobre naschle.Jak se vyptávala co mám pak doma dělati a tak ,no to byla ochota no síla.Úplně to na nich šlo vidět co furt otravuji.Opatruj te se holky a napiš pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
11.6.08 21:29

silvi..náušničkymámepíchle užve3..mes…na pohotovosti jí ouškanemačka..to až ten náš detskej dr.....ted nám usla..tak snad aspon hodinu bude spát..jdu si taky lehnou..pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
11.6.08 21:31

Holky dík,že mne berete do party.Více o sobě písnu zítra.Ted jdu na kutě.
Peti-koukala na tvé stránky to je tak nádherné.Moc krásné.Jak si to udělala?To by se mi taky líbilo.Nádhera,Tak holky pěknou dobrou noc.Ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
11.6.08 21:32

Takže jí píchali ouško.Bobek malý.Foukám jí na bebínko.Pa a klidnou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
11.6.08 21:37

PetoL, ať je Michalce brzy dobře, zítra už to snad bude lepší

Moni, Janička se pěkně plazí :lol:

Holky, je tady ještě někdo, kdo se neplazí, ani neleze? Nebo jsme sami? Honzík začal docela slušně pérovat na kolínkách, ale musí mít zapřené nožičky, jinak mu to nejde :lol:

Leni, hrozně rychle to uteklo, vždyť těm našim dětem už je také 8-9 měsíců a to se nedávno narodily :wink:

Silvíku, vítej :) , není to tak dlouho, co jsi nám sem už psala a pak nic :wink: Tak teď už tady snad zůstaneš :wink: Napiš nám něco o sobě a do galerky můžeš hodit nějaké fotečky, ať vás poznáme :)

Holky, také jsem našla nějaké autosedačky proti směru jízdy :)

http://www.prejetesi.cz/…x-golfi.html

http://www.amina.cz/…ost-0-18-kg/

http://www.babylife.cz/…nitka-zdarma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
11.6.08 21:38
petra.lovosice píše:
adys..mámeantib…i kapky..do ucha a nosu…ale nák to asinezabírásilvik…no my dáváme nurofen a paralen čípky..ty sirupy..my zvracela…ana pitídáváme..kulíška…náky roztok..proti dehydrataci při horečkách…tu plínu my říkala tchýne..nebo prej teplé máslo..ale tojí dávat nebudu…proto sem septala jestlibytaplína nepomohla..jemi jí líto…taky me překvapilo..že to píchala,byl to neskutečnej brekot..zlaténáušničky..myslím píchání

PetoL … ted jsem mluvila se sestrenici .. dela na ORL sestricku .. rikala, ze tepla plina vubec NE .. ze to pry ten zanet prave urychli a prispeje k prasknuti toho bubinku .. je to zanet, takze by se na to melo dat STUDENE ;-) , pry placnout primo na to ousko … ne za ucho nebo vedle .. primo na ucho :-)
at je Mise lip .. :-) .. jo a ty kapky a atb pry zaberou tak do 24hod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
11.6.08 21:40

Leni .. ta moje sestrenice rikala, ze prave oni uz ty ucha taky moc nepichaji, ze to jedine kdyz je bubinek uz hodne vyklenutej, aby neprasknul sam .. jinak ne .. ;-) davaji se ty kapky (myslim, ze v cr se to jmenuje otobacit nebo tak nejak) a atb .. pokud to nezabere, tak pak pichnout .. tady u nas se nepichaji vubec .. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
11.6.08 21:40

Zase jedna otázečka do diskuze :wink:
Teď jsem tak přemýšlela, kdy asi tak začít dávat Michalce volnější ruku při samostatném jezení, samosebou to ještě neminím praktikovat. Ale jen by mě zajímalo, od kdy začali samostatně jíst prcci od holek, které mají již starší dítko. Díky za odpovědi :wink: A jak valstně jste na to šli a nebo jeslti si samo dítě „řekne“, že chce jíst, jako že mi vyrve lžičku z ruky a jako já chci sama. Mám to ale otázky skoro o desíti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
11.6.08 21:43

Zuzi,
ty autosedačky proti směru jsou vcelku finančně nákladné. Ikdyž ta poslední by šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
11.6.08 21:44

Peti,
tak vám přejeme s jmenovkyní „Michalkou“ klidnou noc a ať je Míša zase veselá a skotačivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
11.6.08 21:47

jo .. a nechcete nekdo prijet na navstevu k nam ? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
11.6.08 21:49

Katko, jsou dost drahé, to je pravda :?
Dáda začal jíst sám hodně pozdě, vůbec se mu do toho nechtělo. Mám pocit, že by se kolikrát nechal krmit i teď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
11.6.08 21:50

Adys :lol: Ty jsi ale vtipálek :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
11.6.08 22:20

Zuzi .. ja to myslim vazne ;-), kdykoliv kdokoliv jste vitani ;-). mista mame dost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí