Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3790
11.6.08 22:28

KatoH … vlastne uz jsi zacala ;-) . rohlik, krupky .. tohle vsechno ted uz ditka zvladnou :-) a to je dobre. ;-)

pokud ti jde o vylozene o lzicku .. tak samy deti zacinaji tak kolem 1.5roku. ja jsem teda Adovi nechavala volnou ruku, a to doslova. proste jsem ho nechala jist rukama a pak tak nejak postupne lzickou ;-) . ja bych rekla, ze to poznas. kazde dite je jine a ono to tak nejak postupne vyplyne z okolnosti. :-)
Misa je sikovna, tak treba bude jist sama brzo :-) . zrovna jsem vcera cetla v chytre knizce, ze by se opravdu melo zacit uz ted .. teda myslim necim, co si deti samy vezmou do ruky (nakrajene mekke ovoce, chleba, rohlik, nakrajene testoviny atd.).
nekdo se boji, ze se deti zamazou nebo ze zamazou kuchyn, zidlicku .. no a co? mne to nikdy nevadilo, tak se to proste umylo .. pro ilustraci prikladam fotku Adi . bylo mu 11m :lol:

http://img.photobucket.com/…112_1227.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
12.6.08 00:06

Adys jsi mě pobavila s tou návštěvou i s fotkou „jak jste jedli“.

Jakub už by nejraději jedl také sám, takže to praktikujeme tak,že oblíknu jen to nejšpinavější bodíko, a zakurtuju ho na židli a dám mu misku i lžičku, se lžičkou blbne, a háže jí na zem a le potom si ošahá jídlo a prstama strčí dopusy.
No ale někdy na to nemám nervy, zejména před návštěvou u MUDry, takže to krmím sama, a to se potom vzteká jako čertík.....

Tak dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
12.6.08 06:38

ahoj holky,

Adys no jafný, přijedeme Vás navštívit :wink:

PetroL, tak to je Míša teda marůdek, ať jste brzy ok.!

KačkoH, přeji pěkný prodloužený víkend. Nevím, jestli ještě dneska zabrousíš na Skype, ale asi jo, vid :wink:

Ondrášek je už zdravý a v pohodě, tak sem ráda. Dokonce má i nějaké dobré období, moc neplače a pořád si hraje, všechno je tototot a tototot ato, říká to pořád dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
12.6.08 07:27

adys…tak sem dalato studenejší..noc nic moc..ale máme uspech už má zatím jen 37,5..ted ráno…mě taky známá říkalažese moc nepíchá…no..že taky jen když je to co si psala…nám to píchla,v pátek deme na ko…ouško si šudlá..ale už není tak desne nevrlá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
12.6.08 07:31

katko_H- Adam jedl taky až za dost dlouho sám, ale hlavně kvůli mamince :wink: Já bych nezvládla ten bordel okolo jako Adys. Přidělávat si práci navíc, to mě fakt nebere :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: Takhle to bylo šup šup a byl nakrmený. A je rpavda, jak psala Zuza, ješt teď by se rád nechal krmit a občas ten jogurt mu dám, protože je teda čuně, kouká kde co lítá a všechno mu z té lžičky kape. :roll: :roll:

Adys- návštěva, hmmm asi jen tak do Ameriky cestu mít nebudeme, ale jinak bysme rádi :wink:

Tak hezký den.

Jdem se vypravovat do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
12.6.08 08:12

Ahoj holky.

Peti je dobře ,že už je menší teplotka.Léky už zabírají a ted už bude lépe.
A boučka to tolik bolet už nebude.Jak jste spali v noci?Dobře?

Mějte se holky a pěkný de.Začíná svítit sluníčko,tak snad dnes nebude pršet.Ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
12.6.08 08:24

Adys-fotka je bomba.Jak se mu to líbí.
Ono se má dětem dopřát takové to samo papání a babrání jak na fotence a dětem se to moc líbí.Jen ten úklid potom, :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
12.6.08 09:13

Ahojky,

Holky, díky za vaše zkušenosti s jezením :wink: A fotka Adámka je super … teda ty vlasy, to je taky super.

Peti,
tak to je dobře, že už je lépe.

:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
12.6.08 09:33

holky, přijeďte kdykoliv budete chtít :wink: :wink: Stačí mi jen napsat nebo zavolat - přijedu, budeš doma?? A já odepíšu, přijeď, budu!! :D :D A je to :wink: Takže jste vítány :srdce: Klidně vás může přijet i víc najednou, uděláme mini srazík na na mini zahrádce :lol: :lol:

Péťo, tak ať se Míša brzy uzdraví!! Já vím, že zánět středního ucha je pěkně nepříjemný, Filípkovi ho píchali 3× :cry: :cry: Teď už moc dobře ví, že když ho začne jen trochu pobolívat, že musíme ihned na:,–(it ušní kapky a ledovat.
Budete Míšu očkovat Prevenarem???

Autosedačky - my máme pro kluky Römer a Oušovi koupíme asi taky v její kategorii. Radím nekoukat na cenu, ale spíš na bezpečnost, protože to nejdražší budete vozit právě v autosedačce a v případě nedejbože nehody, je to právě sedačka, co může dítěti zachránit život! Ježiši, mluvím jak katalog autosedaček :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
12.6.08 10:02

Kat-ko..drříkal..že pokudtampneumokok bude na:,–(í sylníantib..abude se čekat na škody,,pokud tam nebude..doporučil nám.že jí máme nechatočkovat, chtely jsme až v roce..protože nebyla nemocná..ale nyní..ažbude v pořádku, necháme to píchnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
12.6.08 10:05

Ahoj,

Hanu - to řádící video je super, Marianka je fakt divoch :D . A nedivím se, že nemáš pevné nervy 8O 8O

Adys - spaní u nás stále v pohodě. Od 19 do 7, usne do 5 min sám, v noci se budí tak 3 až 4×, přičemž zatím 2× kojím. Ale to kojení budu pomalu rušit. Takže paráda :lol: A je skvělé, že i Mára ti spí zase dobře :D

Sivíku - vítám tě :D

Peťo z L. - tak jak je malé? Už je to lepší? Šíma měl zatím jen jednou v noci horečku a taky jsem z toho byla vylekaná.

Amísku - Šíma občas řval tak, že jako ztrácel dech. Většinou se to stalo, když jsem ho nechávala vyřvat. V tom případě jsem ho začla hladit, případně vzala z postýlky a když se neuklidnil, tak jsem na minutku dala prso. Ale už se nám to dlouho nestalo.

Mončo - gratuluji k tolika úspěchům :D Když Šíma začal lézt, tak jsem taky zjistila, že naše domácnost bude muset dostát hodně změn a zabezpečování. Ale nejhorší je, když přijedem někam na návštěvu, kde nemají malé děti - všude mají prostě nějaké skleněné věci, DVD apod. a to je k neudržení. Tak pevné nervy!

Zuzo - nezoufej, že ještě nelezete. Včera u nás byla jedna známá, má kluka o 2 M staršího než Šíma a ten se zatím plazí (začal před pár dny). Ale ještě neleze ani nesedí. Prostě to chce čas :lol:

Adys - ta fotka Ády je boží :lol: Šíma zatím moc zájem o „jezení sám“ nejeví. Tak ho v klidu krmím.

Kat-ko - taky u té autosedačky chci koukat hlavně na bezpečnost. Někdo tu myslím zmiňoval, že má vajíčko od Oxford Mikado - to bych si ani nedovolila Šímu do ní dát :cry: Máme teď Romer a další budeme kupovat bud Romer (resp. Britax - to je to samé, ale pod 2 značkama) nebo Maxi Cosy. A já se ti teda někdy ozvu a jestli budeš doma, tak dorazíme :lol: Zuzko - že bychom vyrazily společně? A Káťo, kde ty to vlastně bydlíš?

Tak hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
12.6.08 10:14

Ahojte,
holky nestiham, odpoledne vyrazime smer Praha, takze balim, silim jestli jsem neco nezapomnela a tak.
Jen Amisku - kdyz deti rvou az prestavnou dychat, tak se jim ma fouknout do obliceje, ja to nekdy delam kdyz se mi vzteka na prebalovaku abych ji dala aspon plinu :oops:
Mejte se, ozvu se asi az v sobotu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
12.6.08 10:32

Ahojík,
PetiL
no Natalce Pomohl zaparovací zabal,studena plena,nato igelit,a pres to sucha plena.Ale to pomaha kdyz neni ousko jeste praskle,píchle.
pokud ho ma píchnuty tak uz by ji to bolet nemelo,to ji to spis svedi a v tom ousku mozna šimra ,urcite tam ma zbytky sekretu,pripadne ji tam muze simrat ryma jestli ma.Ja ho natalce vytirala,tamponem ne steticko a pokladala sem ji na stranu bolaveho ouska aby to pripadne vyteklo a kdyz si ho hodne tahala a knourala tak sem ji ho jemne mnula a ona u toho vzdy usla.asi ji to proste svedilo.

Adys
s tou navstevou te beru zaslovo,prijedem,akorat musime pockat az se zrusi vízova povinost,pac ac sem mela vizum ,tak kdyz sem si delala novej pas kuli zmene jmena tak ty potvory urednicky my odmitnuli prepsat vizum do novyho pasu ac my platilo jeste par let,ze pry si musim pozadat znovu :evil:
jo a co znamena v Americe Amisek?Amisek je jmeno moji cubiny,ona se teda jmenuje Amalka,volala sem na ní Amí a casem z toho vznikl Amisek.
Jo a jeste krom Amisku ,love you,mame cepicku s americkou vlajkou a auto Dodge Caliber jinak uz nic

Autosedačky -ty co vychazi dobre v testech jsou proste drahy,ale myslím ze se investice vyplatí.Holt se musi usetrit nekde jinde.Ale pro me bezpecnost na prvnim miste.JA pri my smule si proste radsi ptriplatim.Nejlevnejsi kterou jsem nasla a dopadlo dobre v testech je tato
http://www.malvik.cz/…Mikroplys,me osobne se líbí ale vadi my ze nema samostatny pasovani.Ja asi osobne pujdu do ty co psala odkaz adys ale chci jeste nekde najit jak dopadla v testech

Moni
Janicka je sikulka a diky za pochvalu fotek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
12.6.08 12:00

Hanu teprve tedka jsem si vklídku stihla skouknout vaše videa - jsou prostě super, ještě že nemáme lehátko, protože tohle co dělá Mariánka tak provádí Jakub v té jídelní žídličce, má rád, když se mu zadek tře o to opěrátko :P :P :P

A včera se tomu našemu raubířovi na jedné straně postýlky podařilo uvolnit postranici, jsem na to čučela jako puk, jak na to vůbec přišel?!!!!

Holky tady to vypadá na pořádný slejvák, ještě že už pochůzky máme za sebou…

Amísek jak to u vás vypadá s tím vyšetřením očíček v zahraničí? Už jste nějak pokročily? Nebo zatím ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
12.6.08 14:13

Lenko .. ono toho zase tolik nebylo .. navic na zemi skoro vubec nic. jen na Adovi a na zidlicce. ale mame tu omyvatelnou, takze to se jenom stahlo mokrym hadrem a bylo ;-)
taky musim rict, ze jedl pak lzickou moc dobre a sam … a ji dosud :lol:

ale dala jsem vam sem vcera spatnou fotku ;-) tady je Adovi 13m.
 http://img.photobucket.com/…G_0046_1.jpg

a tady je mu 16 mesicu ;-)

http://img.photobucket.com/…0_4073_1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest