Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5766
9.6.08 09:46

Ahojky,

Adys,
už je to lepší, ale pořád odsáváme. Kdo vynalezl odsávačku na vysavač, tak bych mu dala pusu :D . Super věc, si nedovedu představit, že bych to měla dělat ručně. Snad se toho zbavíme do pátku, odjíždíme na víkend pryč. Jinak bychom asi museli sebou vzít vysavač, nebo nevím …

Tak páááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
9.6.08 10:17

Hanu, přišel ti ten email ode mě???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
9.6.08 16:44

Ahoj hokly,

Hanu tak ti budu držrt pěsti, ať máte Forresta za pár let.

Adys tak to se ani nedivím že jste plakali, ale neboj uteče to jako voda a zase ještě že existujou meily, telefony, skype atd.

Katko_ H - tak se brzy uzdravte ať jste při balení o vysavačř lehčí. Je fakt že na tu odsávačku na vysavač taky nedám dopsutit, fakt je to bezva věc…a kampak pádíte o víkend??, jestli jsi to už psala tak se omlouvám, ale nějak poslední dobou nestíhám a tak to dočítám rychlovkou najednou ap ak si nic moc nepamatuju.

Petruš Michalka je fakt šikulka. Moc hetké video.

Autosedačka zachvilku nám budou koukat nožičky, ale pak chci určitě pořídit takovou aby se dala dát tak i tak. Je fakt že Kačenka pokud nemá dudlíka tak řve a musí spát. A do 18 - 36kg tak to teda nevím. V kolika asi tak děti mají 36kg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
9.6.08 17:00
Alunka píše:
Adys u nás stříhání ve spánku nehrozí, protože Jakub chrní takovým zvláštním způsobem lehne si na bříško a ručky si složí pod bříško a vystrčí zadek nahoru, takže mám vyzkoušeno, že na jednu ruku či nohu vydrží, takže stříháme na etapy.....

Alunko .. :lol: :lol: mno .. kdyz Marek spi v postylce, tak taky nic neostriham .. jednak kvuli stejne poloze a jednak kvuli tomu, ze bych proste na nej nedosahla .. ;-) ale kdyz potrebuju strihat, tak uspim v naruci a striham, kdyz mi lezi na kline ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
9.6.08 20:20

Alunko tak to tě lituju s tím taťkou, ten náš se teda vrátíl zpátky, ale má mnohem lepší podmínky než dřív a hned jak přišel tak mu oznámili šéfové že bylo načase se vrátit aby tam zase nastal pořádek. Tak hodně štěstí.

U nás je nového to že, taťka je pořád v práci a nebo do večera u známé na chatě a maká jim tam.
KAčenka už říká od včera TÁTA…až jsem z toho měla slzi dojetí a krásně dělá most a snaží se na kolínka. Však jsem j taky natočila tak sem dám viejko ju??? Je to naše šikulka mám z ní velkou radost. Pořád jsem si říkala že je to naše maličká lenoška, ale ona nejlíp ví kdy se má sama začít snažit a kdy je ten správný čas.

tak a tady je to videjko:
http://www.youtube.com/watch?…

A nehtíky stříhám tak 2× týdně. Většihnou se jíé to líbí. KOuká na mě co to mám a občas se snaží mi je vzít,ale jak začnu počkej počkej počke ještě mlalinko tak najednou zase kouká a je v klidu. Jdnou jsem to zkoušela když spinkala a probudila se a brečela. A jinak mám normální nůžky co používáme i mi né ty pro děti kulaté…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
9.6.08 20:44

Ahojky.

Marťul- taky stříhám klasickým, co máme na naše nehty.

Adys- teda to si neumím představit Lukyna uspat v náručí a pak stříhat, taky to teda moc nemusí, ale zatím zvládáme. A to pak s ním sedíš, než se probudí, nebo ho šupneš do postýlky??

Áďa dnes nebyl ve školce, učitelky se flákaly a stávkovaly. :roll: Asi budu taky stávkovat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
9.6.08 21:41

Ahojky

Marťulko - 36 kg mají děti tak ve škole, náš boubelím Mates měl ve 2 - 3 třídě, tak nějak. Ta sedajda do 18 je tak do 5 let, některý hubený žížalky teda dýl.
Hanucho - sourozence se vám doma zachtělo? :D :lol: :D

U nás doma pořád vše při starém. Malej se na kolínkách statečně klátí, to znou jednou bude přeborník :D :P , krásně se přetočí a sedne si a pomalounku si lehá. Žádný neřízený žuchnutí, ale krásný lehání. Spí už jen 3* za den 20 minut a začíná spát a 2-3 přestávkama na žížu v noci. Já osobně sama zajedu ještě zítra pořešit s jednou mudrou nasazená antibiotika pro mě. Dneska jsem nafasovala na kousance od něčeho, prej to vypadá na boreliozu. Takže potřebuju konzultaci, protože jsem říkala že kojím, ona na to, že mi dá léky abych mohla kojit dál, ale v příbalovém letáku je že těhotné mohou užívat, kojící ne. Tož nevím, :nevim:kojit se mi přestávat ještě nechce.

:-) :-) přejeme se Zlobříkem dobrou noc, jsem dnes KO. Zítra přijedou mamce přát lidi z bývalé práce k 60 a dělala jsem dneska velké pečení a mám toho až nad hlavu :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
9.6.08 21:48

Vochy- nevím, ale podle mne ta do 18kg určitě nevydrží do 5let, ne kvůli váze třeba, ale spíš kvůli délce. Kámoška má Maxi Cosi Tobi a kluka v červenci 3 je to docela prcek, tak o 10cm míń než Adam a už se do ní na dýlku nevejde :?

Jdu do postele, :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
9.6.08 22:03

Já netvrdím, že se tam to dítko vejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
9.6.08 22:12

Ahojte,
konecne jsem to dite nezbedny uspala, za cely den spala dvakrat v kocare po 20 minutach (normalne spi dopo i 1-2 hodiny), tak jsem si rikala, ze aspon lip usne a houbelec… :roll:
Adys - uspavani na kline zaaavidim!
Kat-ko - diky za mail a diky ze jsi se pripomnela, uz jsem ti odpovedela a jeste jednou moc dekuju! Si tedka z prace zvykli, ze kdyz nereaguju na pracovni maily, tak mi to posilat sem na soukromy a mam tam silenej hokej. :x
Martulko - hezky video, jeee kde jsou ty bezva casy, kdy mala jeste nelezla a takhle hezky se posunovala :lol: My mame od vcerejska novou zabavu, drzi se neceho, skace snozmo do vysky a jeci u toho jako pavian :lol: :lol: a dela to i v sedacce, zkusim casem natocit video, fakt stoji za to :roll:
Vochy - prave ze nezachtelo :roll: :oops: aspon teda mne ne. A doufam, ze to jeste tak tri roky nehrozi, mam takovy pocit, ze Mariankou jsme skoncili :? A Foresta uz teda vubec ne! Jestli mu to jeste jednou „ujede“ tak jmeno pro kluka vybiram JA a nenecham si do toho kecat!

Nehtiky - striham jako Martulka, sice na nekolikrat, ale treba proti jidlu neni treba ani tolik trpelivosti :D

Odsavacka na vysavac - mozna dobra vec, ale ja ji prodala kamaradce, Marianka se boji vysavace a jen ho uvidi, dostava hysteraka :roll: Luxuju jen kdyz ji Jindrich hlida, jednou kdyz tu nebyl a bylo to uz akutni, jsem ji mela v klokance, tak nejecela tolik, ale nic moc to taky nebylo..

Jdu konecne varit veceri, jsem hladova jak vlk, dnes jsem ani tu tatranku nezvladla. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
9.6.08 22:47

Adys uspat v náručí, co to je? Asi jsme na tom stejně jako Lenak… prostě to u nás nefunguje.

nehtíky taky stříhám obyč nůžkama, ale on se mi je snaž vždycky sebrat :P :P :P Marťulko video je krásné, já se snad ani nedočkám až se nabyjí baterky do foťáku už je posr… až na půdu, je to děs, vydrží tak na 3 fotky a opět klekne… a nabíječkou ani baterkama to není, bych tu švagřici nejraději za.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
9.6.08 23:00
lenak píše:
Adys- teda to si neumím představit Lukyna uspat v náručí a pak stříhat, taky to teda moc nemusí, ale zatím zvládáme. A to pak s ním sedíš, než se probudí, nebo ho šupneš do postýlky??

Lenko … no jasne, ze s nim nesedim :lol: , kdyz dostriham, cca tak 1min, tak ho pak soupnu do postylky ;-) . bych takhle mohla sedet celou noc :lol:

a s tou autosedackou do 18kg .. je pravda, ze na vahu by se deti vesly, ale vyskou prerostou ;-) . nas adam neni nijak super vysokej a uz ma proste ramena nad tema hornima dirama a to je spatne. takze sel do vetsi. bohuzel, tahle sedacka se nevyrabela, kdyz jsme mu kupovali tu do 18kg .. bejvala bych koupila rovnou tuhle a nemusela mit sedacek 3 pr :oops: . ale nakonec to vyslo dobre .. Adam ma novou, Marky ma tu jeho a tu co jsme meli navic, tu mel Ada v Markyho veku, tak tu jsme soupli manzovi do auta a nemusime nic prendavat jako dosud :-)

uspavani .. no nekdy to vyjde v sede, ale spis ve stoje a houpat nebo chodit anebo pri kojo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
10.6.08 01:52

a jeste pozdrav od nas ;-) . aspon vidite, jak na me to moje ditko prdi .. :lol: .. palec si normalne taky necuca a ten obraz na schodech je roztreseny a neuceleny, nebot jsem mela v jedne ruce fotak a druhou jistila to nase zviratko :lol: takze celkove kvalita ;-)

http://www.onetruemedia.com/shared?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
10.6.08 08:06

Ahojky tak se rychle ozývám, protože Kačenka mi usnula. Normálně zázrak takhle už mi dlouho skoro 2h po probuzení neusnula. Dneska máme lítání zblbli Kátě jméno na smlouve ohledně úrazovky.

Děkuju vše m za pochvalu videa.

Hanu Marianka je zteda pěkná divožka co? Takže mám být ráda, že ještě neni Kačka jako ostatní prckové? Takový hyperaktivky???

Adys Marky je kouzelný a jskoby si fakt říkal mami prosímtě nech¨mě já ti na to prdím dfělat ti tady opičku. A na tech schodech to je fakt šikula. To už musíš být pořád ve střehu co?

Autosedačka tak teda rovnou koupíme tu do 36kg ať nemusíme mít jako Adys 3 pr…sedaček.

Tak nic tak už tam zase slyším jak hraje medvídeka a jak říká tata…ale je hodná a hraje si tak to mi stačí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
10.6.08 10:15

Adys video je super, a Marky už kus chlapa :P :P :P

dneska máme lítání - přišli peníze, tak honem nakoupit plínky, a ostatní drogošku, a večer do práce.....

a hurá na to posr… prádlo, nechce se mi do toho ani za mák :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital