Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2349
17.6.08 22:38

spaní - tak mi nespíme třeba přes den vůbec, a to jsem potom vážně KO, a tedka taky ještě nespíme, byli jsme asi 5h. venku, roštil na dece ale únava nepřichází.....

řve tu - no jako nahlas mluví, neže by brečel a tahá mi tu za myš,
a za tkaničky u kalhot :P :P :P tak páček a dobrou a klidnou noc, u nás co nejdelší :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
18.6.08 03:23

PetroL .. tak jak to vypada? doufam, ze Berusce bude uz brzo dobre .. kdyz i zvraci, tak to na reakci po atb teda nevypada :? . az ji bude dobre, tak ji budes muset pekne vykrmit, urcite poradne zhubla, chudinka mala .. :(

KatoH … s tim cestovanim po cizich krajich … no mne prijde, ze ted v evrope jsou veci skoro vsude stejne. ;-) ono jde o zvyk ;-) . samo, ze je kazdej zvyklej na to svoje a to je takova ta jistota, ta berlicka . na tom neni nic spatnyho …, ale ja mam zase rada trosku vic vzruseni, at uz kdyz jsem cestovala sama nebo ted s detma .. , i kdyz ted je to zase o necem jinem :lol:
a proc bys nechtela k mori? vzdyt to by bylo s Misou uzasny :-) . ale v CR je taky hezky, to nepopiram .. :-)

Zuzi … nechvalim, jenom konstatuji, ze Marek spi 2× denne .. vetsinou ma jeden spanek delsi (1.5hod) a jeden kratsi (30-60min), dneska teda spal 2× 1 3/4hod, coz bylo uplne super, ale ted vecer nechtel zabrat … spravilo to 10min vyrvani v postylce :lol:

holky .. jak vlastne uspavate deti?
Marek, kdyz neusne v aute, odkud ho pak prenesu do postylky, tak usina vetsinou u koja nebo jak uz jsem tu rikala, drzim v naruci a houpu :oops: nebo kdyz dela blbosti nebo to proste nejde, tak bud zkusim za 10min znova nebo necham vyrvat … , ale to teda praktikuju vecer, protoze pres den usina dost rychle ;-) .. tuk tuk zatim .. ;-)

jeste k tomu spani .. kdyz rikate, ze vam ditko treba celej den nespalo, tak zkousite ho treba dat spat nebo cekate, az samo padne? mozna je to blba otazka .. ale ja si nedovedu predstavit, ze by mi Marek nespal a proste ho davam spat ja … a kdyz nechce, tak za chvili zkusime znova. zkratka obcas mu musim trosku pomoct :lol:

jinak musim konstatovat, ze se z naseho mileho hodneho miminka stava peknej vztekloun a rvac :lol: … nejenom, ze sebou zacina hazet na podlahu a kopat nohama, kdyz se mu neco nelibi :roll: , ale nenecha si nic libit ani od Adi … normalne predevcirem se do nej pustil hlava nehlava :lol:, az jsme vsichni koukali .. :roll: .. no to si jeste uzijeme :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
18.6.08 07:46

Adys - k tomu spaní . My uspáváme tak, že Šímu šoupnu do postýlky a nechám ho tam, dokud neusne. Někdy spí za 3 min, někdy za 30. Ale prostě ho nevyndám, nechodím k němu (je sám v pokoji) a vždy nakonec usne. A jsem tomu ráda :D Jo a dneska v noci jsem kojila už jen 1× :lol:

Mne taky napadlo, Alunko - když říkáš, že ti Kuba neusne, zda mu „dáváš šanci“ usnout. Šímovi se samozřejmě taky nechce jít spát, taky u toho řve a vzteká se, ale prostě já neustoupím a on za chviličku spí.

A ještě Adys - Šíma se taky umí už pěkně vztekat. Když mu vezmu nebo nedám něco, co chce (např. mobil, který když vidí v mé ruce, tak šílí touhou), tak se začne hrozně vztekat a bulet. Fakt pěkný komediant 8O :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
18.6.08 07:54

adys…zhubla je to znát na pažícha stehnech,dnes ráno mela velkou chu tpít tu mrke v s rejží od hippu…to dietní,,což před tím nechtela…a taky si myslím že to asi prasklo..ponevač..to mela upne žlutou hromádku,tak uvídíme..a přestává tolik řvát…a zbudila se dnes pouze 2×…tak snad se to blíží..k lepšímu,i ta stolice…je hustčí,,akorát smrdí po tech lécích..a to i s pusy..jí trochu smrdí,pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
18.6.08 08:01

ke spaní…adys…míšu sem dala do postýlky,,a nechala jí bejt, bud tam chvílypovídala, a hrála si, a usla…víže tam delá hají…přes den sem jí nechala v té poloze jakou usla..a večer až tvrdeji usla tak sem jí srovnala,no ale v nemoci…se musím přiznat, uspávala sem na ruce, protože nechtela spát, brečela, a stejne spala po pul hod..max po hodine..i v noci.....snad se to vrátí stím spaním do normálu..a bude usínat sama

před tím..chodila spinkat 2-3× přes den..vždy tak po hodine..večerzalezla kolem 7..a spala celou do tech 6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
18.6.08 08:02

petrax…taky sem neustoupila..a vždy usne.....jinak by byla protivná, auž to poznám..zčervená jí obočí..a to vím že chce spát..i když vymejšlí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
18.6.08 08:19

alunko ješte se vrátím k tomu vytírání…když míša nechce být v postýlce dám jí do jídelní židle..a ona me pozoruje co delám

akdyž vysávám..tak míša utíká před tou tyčí s nástavcem..a stále se vrací..líbí se jí..jak stím jezdím…asi si myslí že jí honím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
18.6.08 10:15

Ahojky,

Adys,
třeba příští rok pojedeme :lol: . Fakt nevím, asi mě spíš vadí to, že není taková volnost. Míša je dost ukňučená, asi jako každej prcek a asi bych byla jen otrávená s ní absolvovat cestu na letiště, což nevím, zda bychom chytli odlet z Brna, na to jsme měli vždy smůlu, takže bychom museli do Prahy, což je tak 300 km a pak ještě letadlo. Už jen to mě dost odrazuje, ale třeba příští rok už to bude lepší a nebudu už otrávená z té přepravy. Busem nebo autem bych už nejela. Letadlo je letadlo, je to pohodlný. Jsem to ale lenoch :oops: :D Určitě bychom to zvládli, to je jasný, ale ani Zdenek jaksi po tom netouží, tak jsme si říkali, že jsme toho spolu už dost procestovali mimo ČR, tak bychom mohli poznávat krásy naší země :) . Už se těším do těch jižních Čech, já jsem nebyla v Písku, Jičíně, Třeboni atd. atd. Chtěla bych mrknout na ty kameně v té řece Vydře, snad si to nepletu …

Spaní,
Nečekám kdy padne. Dávám spát kolem deváté - desáté. Chvilku kňučí a pak usne. Pak spí buď doma a nebo na procházce kolem jedné - druhé, pak ji nedávám, určitě by usla, ale pak by šla spát pozdě a to bych neměla na sebe ani chviličku. Dám do postýlky a nechám být. Když stoupne a hodně kňučí tak ji položím, pohladím, popřípadě dostane dudana a zachvilku chrní.

Peti,
to je fajn, že je Michalce už lépe. Určitě je to lepší - dostala chuť na jídlo, to je dobré znamení. Jen počkej, začne ji chutnat a mini faldíčky se zase objeví.

Nám se bohužel vrátil kašel. Uvidím jak to bude dnes a zítra a asi raději skočím za dr., aby ji poslechla. Dávám ji kapky, co měla před tím, tak snad to pomůže.

Ještě uklízení. Míša také se mnou uklízí v jídelní židličce. Dám ji křupky a hračky a dnes jsme spolu zvládli koupelnu, WC a chodbu, pak už to nešlo, už se jí to nelíbilo.

Tak pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
18.6.08 10:22

káto…už začíná mít hládek..snedlacelou kaši..a nevyblinkala jí..ajeuži veselejší…mám radost
s tím kašlíkem..noatvám brzy zmizne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
18.6.08 10:27

ahoj holky,

PetroL., tak snad už je nemoc na ústpu a bude se to jenom zlepšovat!

Adys, Ondráška dávám spát v 9 dopo do kočárku, chvíli povozím a chrní hodinu a půl i více. Pak je vzhůru ty tři hodiny a dám ho opět do kočárku, chvíli povozím a spí 40min až hodinu. Večer chodí spát o půl sedmé, položím do postýlky, chytnu za ruku a hladím po hlavě, trvá to tak pět minut a spí.

Jinak, nám se rýma taky vrátila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
18.6.08 10:51

spaní tak šanci ten náš prďola rozhodně dostává :P :P :P když si začnu šudla očíčka a zívat tak šupajdí do postýlky, ale když ho tam položím, tak si zadudá tak 5× otočí se na bříško, vystrčí zadek, začne povídat a pak si sedne v posteli, prohlíží dudana, a povídá dál. No a pak se postaví a začne rumplovat se šprušlema v posteli, hopsat tam atd. Takže jde ven, na to postýlka není :o :o

V kočárku spinká lépe, jenže poslední dobou ho vzbudí každý zaštěkání psa,
jinak večer uspává tatínek, a ten nemá problém ho nechat řvát třeba hodinu vposteli dokud neusne, ale je fakt,že ho chodí kontrolovat a pak u něj stojí a hladí ho po vláskách a pak milostivě usne…
nebo taky pomáhá vyblbnutí, prostě s ním lezu po 4 a mlátíme vším co máme po ruce a pak je spokojený a usne, usínání v náručí už nezabírá, ani ukolébavky :cry:

uklízení u nás vážně nehrozí, že by na mě Jakub koukal z jídelní židličky, protože když je nahoře tak chce mermomocí dolů, a když to má rozložený na stoleček, tak vylézá také a honí mi hadr. Ale snad ho to někdy přestane bavit :roll:

ortoped bych se z těch doktorů vážně zbláznila, včera mi vynadal, jaktože nemá Jakub ještě boty, když už chodí kolem nábytku, tak mu říkám že mi na rehabce řekli, že až bude chodit zcela sám, a on na to že je to blbost, takže dneska se budu ptát znova, a pak ještě dojdu k naší MUDře, aby mi řekla svůj názor, je to taková lidová paní :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
18.6.08 11:21

Ahojte,
dobre tema - spani… zrovna jsem si chtela postezovat a zeptat, jsem vazne uz vztekla, frustrovana a bez nalady :evil:
Jedine kde usina, je hacka (takova ta zavesna kolibka), pac se v ni nemuze hemzit. Tam usne hned! Ale v postylce, at je jakkoliv unavena ze uz pada na hubu, tak ne, jen ji polozim, uz stoji a rve. Obcas kdyz uz je unavena moc, tak treba spadne a na pet vterin spi tak jak spadla, ale za chvilinku uz zase stoji a jeci, uz z ni mam vazne nerva. A podotykam, ze tohle vydrzi treba tri hodiny, takze vzdycky vymeknu a strcim ji do hacky, az usne, tak zhruba za hodinu ji presunu do postylky a spi az do rana, obcas si sice stoupne, ale jak polozim, hned spi. Pres den ji nechavam v hacce.
Takze nevim, jak ji mam naucit usinat??? Driv dokud jeste nelezla, tak usinala nadherne, 10 minut kolotoc, kojeni, a do deseti minut klid. Co zacla lizt, tak misto spani lezla po postylce porad dokola jako blazen, od ty doby co stoji, tak misto spani stoji a jeci nebo se smeje nebo oboji :roll:
Zkousela jsem ji nechat byt, jecet, ale stejnak nespala, akorat kazdou chvili jecela, pak ji to na chvili prestalo bavit a pak jecela vesele dal. Uz fakt nevim, blby je jednak to, ze uz i v te hacce se otaci na bricho a mam strach ze vypadne, a taky si dovedu predstavit, jaky je to skvely na zada :?
Help!!!!!!!

Jinak jsem vcera zapomnela Adys - co dela bracha - je psycholog, od pondelka pracuje nekde v nejake poradne na Mustku… ale japonstinu se uci uz dlouho, ani nevim proc. Asi ze si nekde uz na zakladce v ramci PEN klubu zacal dopisovat s Japonkou a pisou si dodnes. On je takovej trochu genialni, na co sahne, to mu jde :lol: Ted dokonce hral v nejakem japonskem serialu, kdyz tu nataceli :lol: :lol:
Jdu balickovat, sesly se mi dnes 4 balicky na MMB, tak musim na postu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
18.6.08 14:00

Ahojky,
takze se take posteziji se spanim :-( U nas to vypada jako u Hanuchy, ale dvojmo. Polozim do postylek, hned se postavi, chvilku hulakaji na sebe pak jeci a rvou. jsou unavene a protivne a ne a ne usnout. tak kazdou tak 10× polozim znova, hned zas stoupne, trva to nekdy vecer i 2 hodiny :-( Pres den to neni o moc lepsi :-(
Myslim si, ze mam nejhorsi deti co jen to jde. Psychicky uz jsem na tom kvuli vecnemu jeceni fakt blbe :-( Uz kolikrat rikam, ze bych je rada vrtila ci reklamovala pokud by to slo. Pokud mate nejake rady tak piste prosim! Hladit-zpivat-houpak-ukolebavat-dudlika-kytaru-nechat vyrvat.....nic nezabira, je to proste horor. nekdy se povede, ze jedna usne tak nejak relativne normalne (do pulhodiny), ale druha to pak vykompenzuje.
Pres den na prochazce v kocarku usnou bez problemu, ale musi se dlouho jezdit, doma by to neslo.

Jinak na dovcu dnes nejedeme :-( deti mji kasel a rymu. Mozna v patek a mozna vubec :-(
Tak od nas same smutne zpravy. Fakt tu dovcu potrebuji, nejakou zmenu prostredi, jinak se z nich zblaznim.
Tak pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
18.6.08 14:24

Hanu,Alino jo jo tak tohle známe také. Je to šílené, a pak přijde domů ještě manža a když Jakub ječí, tak ječí taky, takže je oba dva většinou posílám do míst, kde záda přecházejí v zadek...... A on se mi diví, že jsem většně napružená. Bodejť bych nebyla když nemám ani chvilku oraz na ten záchod :( :( :( :(

A pak večer, místo aby jsme si povídali tak čučí na video, no občas bych ho taky vyreklamovala u maminky :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
18.6.08 14:45

KatoH … Pisek se ti bude moooooc libit ;-) ;-) ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí