Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12947
31.5.08 14:42

martulko..dekuju…,té tvoji princezne to taky sluší já si nechala delat tatoo..na kříži..a musím přiznat že me to bolelo..už bych do další nešla…hodím ti obrázek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
31.5.08 14:44

martulko…ta není henou..je to delané asi 3 roky zpátky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
31.5.08 16:53

a tady posílám..řádení míši a táty..ve velkým

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
31.5.08 18:36

Mončo..na kolik to vyšlo to detský..a jak se to delá..to se jen lepí,že..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
31.5.08 20:29

ahoj,
tak letecký den super, až na to vedro :roll: Doufám, že jsem kluky moc neuvařili. Ale pili dost, Lukyn vypil 350ml, tak snad to stačilo+ odpoledne kojení.

alunko- maso jem vařila dnes, celého králíka, tak jsem obrala to hezké Lukymu zbytek nám na rizoto. Rozmixovala jsem to v mixéru úplnbě na jemno, i když kousky jí, ale maso se bojím. A zítra musím koupit nějakou zeleninu a zmarazím to dohromady. Jednu porci odmítám vařit :wink: Navíc se ještě střídáme s kamarádkou, jednou vaří ona a jednou já. (teda teď to bylo takhle poprvé).

Maso dávám i v tomdel teple, žloutek my nedáváme. A mmch. Kde kupujete maso?? Mně teď sehnal táta, ale taky nebude moct pořád a třeba takové kuřecí mi asi neseže, ale vlastně krůtu jo. Ale i tak v supoši se mi to kupovat nechce. :?

Petro. Lovosice - jen taková poznámka, asi bych nedávala příště tu fotečku Míši, jak leží nahatá v bazénku. Úchylové koukajá všude, kort na takovéto stránky. :?

Marťulko- pěkné fotečky, Kačence to tam moc sluší.

a tak zjišťuji, že jsme nějak moc dudlíkový oproti všem :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
31.5.08 21:04

holky tady se žene šílená buřina.
Jinak dneska se bazének ani vanička nekonali, vyrazli jsme do HOstivaře k přehradě do „přírodního“ no voda byla nádhernááááááááá ale dost špinavá, tak Jakub šel jen pod sprchy a ta voda byla jako led. Ale ani nepípnul a krásně ho to ovlažilo.
Pak spinkal asi 2 hodinky v kočárku.....

A jinak připojujeme se k Adys Jakub už dneska na dece stál sám, pustil se a
jako by už i šel :P :P :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
1.6.08 15:25

Ahoj,

týýýjoo, dnes vůbec nikdo 8O 8O Ale je hezky, tak se není čmeu divit :wink:

Adys- jak jsi dělala Marečkovi ty sladké brambory, to se vaří stejně jak klasické? Se zeleninou a masem nebo to jde i jinak? Dneska jsem jendu zkusila, doufám, že to nevadí, když to není ČR plodina :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
1.6.08 18:17

holky mi měli dneska den, dopolko snědl Jakub 2 Activie a k obědu toho moc nesnědl, asi jak bylo horko,ale koupily jsme Jupíka s tou násoskou, tak aspoň víc pije čajíku.
Dneska se mnou „vařil“ rochnil se mi v mouce, co mi padla na podlahu a vyválel se tam přímo dokonale. Takže byla ledová sprcha :P :P :P

Také s náma koukal na Indiana Jonse-neb se vzbudil, tak posledních 30min. čučel taky. Jinak v Táboře prý padají šílené kroupy, tak snad se to nedostane až do Prahy, začíná u nás hřmít.

Vyprali jsme Jakubovi celý kočár, tak čekáme až uschne, tak snad zítra dáme vše dohromady :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
1.6.08 18:18

Lenko .. ty brambory muzes varit bud normalne jako klasicky brambory .. ja to tak delam, rovnou s ostatni zeleninou. ;-) nebo i upect v troube v alobalu. delam to vetsinou vsechno dohromady, nemam vylozene nejakou zeleninu k tomu urcenou.

maso - davam ze sklenicky. nevyplati se mi varit maso zvlast pro marka. my ho moc stejne nemivame … ;-)

jeste dotaz na Lenku .. toho kralika jsi delala teda jen na vode? bez ochuceni? ja totiz ani nevim, jak bych treba cely kure pekla jen tak, abych Markovi pak dala par kousku stranou … :nevim:

my jsme vcera bourky preckali v pohode. docela se nam to vyhlo, i grilovani u kamosky se vydarilo. nastesti neprselo, takze se deti vyblbly na trampoline. slejvak zacal az tak hodinku pred tim, nez jsme planovali odjet, takze to bylo super. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
1.6.08 19:36

Lenak..tak fotka iz galerky..je za pomocí adminu..smazána

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.6.08 20:20

focení

http://bp0.blogger.com/…k/S220/zajíček.jpg

I VAŠE DÍTĚ MUŽE BÝT JAKO ZE SLAVNÝCH POHLEDNIC

Nenechte si ujít, jedinečnou příležitost,vyfotit své sedící batole (věk přibližně od 6 do 12 měsíců)
v těch nejkrásnějších a nejznámějších zvířátkových kostýmech od Toma Army (USA).
Vaše dítě se stane ihned hvězdou ve vašem okolí, popř. dárkový poukaz může být originálním dárkem, který ocení nejen rodiče.
Více info na mém blogu: http://detizviratka.blogspot.com/

• Citovat
  • Upravit
1678
1.6.08 20:21

Ahojky holky,
tak mi jsme dnes byli v té Praze no a fakt super. Kačenka byla skvělá, prošli jsme Karlův moet, šli na Vyšehrad no prostě fajn výlet. Pražandy hned bych se k vám přestěhovala. Příště objedeme zbytek a i nějaké krámky. Lidí bylo požehnaně a Kačenka na všechny vyplazovala jazýček a culila se. Cestu tam prospala a zpátky se v Lounech poblinkala tak že zpáteční cesta nic moc a poblitá a prořvaná.
Doma jsme se ještě plácli na balkon tak hodím fotky ju?

Petruš to tetování je pěkné, ale já se prostě bojím. A ješt ěkdyž jsi napsala že už bys do toho nešla.A fotky Michalky jsou moc hezké. už se taky těšíme až půjdeme d ovelkého. Dám sem fotky malé v bazénku, ale zase tak vidět nic moc není tak snad tu neudělám radost nějakému prasákovi :evil: .

Maso má Kačka tak jednou týdně protože mi ho ani moc nejíme. Ale když kupujeme kuřecí a nebo krutí , nic jiného nejíme tak jí oddělím a namrazím po částech. A pak uvařím se zeleninou a bramborou a rozmixuju do hladka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
1.6.08 20:27

Holky mám dotaz, myjete prckům ty zoubyk po každém jídle nebo jen po mlíčku?
Nějak jsem o tom poslední dobou přemýšlela......

Jinak ten můj chlap asi dostal včera úžeh ze slunka, protože od poledne když se Jakub vyhajal, tak mi pomohl uklidit kuchyň, pak vysál celý byt a ještě dal prát 2×pračky a taky vytřel… no tak si za odměnu šel dát točený :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
1.6.08 20:28

Alunko tak to jste si taky krásně užívali že??Teda krom chvilek kdy Kubík plakal.

A tady pár foteček…
http://img1.rajce.idnes.cz/…P1040107.JPG

http://img1.rajce.idnes.cz/…P1040113.JPG

http://img1.rajce.idnes.cz/…P1040115.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
1.6.08 20:31

Marťulka já jsem za živého boha nechtěla do Prahy jsem prostě rodilá jihočeška, no ale prostě jsem nesehnala práci, tak se mi naskytlo něco v Praze, to stejně nevyšlo tak jsme se sem stejně nastěhovali a bydlíme tedka už ve svém a pracujeme tu už 5 let !!!!!

Neuvěřitelné, co? No ale na stáří bychom rádi zpátky do Tábora. Přece jen tam máme moře známých a tady kromě prá lidí neznám ni nohu..... a ty jsou většinou zapšklý starý panny… bez urážky :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí